Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 100 000,- for kr 7 100 000,-

Velkommen til Wisters vei 6 C. En Velholdt 1/2 tomannsbolig med 4 soverom. Peis. Hage og garasje.

Plantegning 1.etasje

Plantegning underetasje

Kart over området

Risløkka

Wilsters vei 6 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 200 000,-

Risløkka: Velholdt 1/2 tomannsbolig med 4 soverom. Peis. Hage og garasje. Trafikkstille område.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
126 / 138 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentralt, populært og veletablert boligområde på Risløkka som består av villa, småhus og rekkehusbebyggelse med kort vei til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon, servicetilbud, Lillomarka samt flere idrettsanlegg. Risløkka er et rolig og barnevennlig område, fint nabolag med frukthager og flotte parkområder. Wilsters vei er en trafikkstille gate. Rett ved boligen ligger en flott offentlig lekeplass med nye lekestativer.

Bjerkedalen Park ble åpnet i høsten 2013 og består av 40 mål med fasiliteter som badedam, barnehage, ballplass, paviljong og opparbeidede grøntområder. Hovinbekken dukker også opp litt lenger nede på Risløkka, i et skjermet skogholt, der det er anlagt naturpark med bl.a. aktivitetsløype, bro og sittegrupper.

Nærhet til dagligvarebutikker, samt Løren Torg med forretninger, kafeer og restauranter; Norð Bakeri, kaffebrenneriet, Peppes Pizza og den indiske restauranten Sanjay er hyggelige møtesteder. Grønnsaks-butikken Bazaar, Domino Pizza og Umai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, solstudio, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. Løren har også sin egen minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom.

Storo Storsenter er også å finne i nærområdet med ytterligere servicetilbud, på Storo Storsenter finner du totalt 130 forretninger med dagligvare, mote, vinmonopol, treningssenter.

Flere flotte rekreasjonsmuligheter i området med Grefsenkollen en kort biltur fra boligen, hvor det er gode tur- og treningsmuligheter både sommer og vinter, både til fots og med ski. Turparkering på Stig (Årvoll) ved Grefsenkleiva alpinsenter og ved Linderudkollen med adkomst til lysløypenett. Lillomarka med fantastiske turmuligheter sommer som vinter finner du også innen gangavstand fra boligen.

Risløkka er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Risløkka t-banestasjon og Økern t-banestasjon ligger i kort avstand og linje 4 og 5 tar deg til Sentrum, Sognsvann, Bergkrystallen eller mot Vestli.

Meget god adkomst til sentrum med busslinje 60 og 23/24 (nærmeste holdeplass er Økern aldershjem) I Lørenvangen stopper også busslinje 23 /24 og flybussen. Fra knutepunktet Sinsenkrysset kan man ta 31-bussen som går døgnet rundt. T-bane på Løren, Økern og Sinsen. Ringveien er lagt i tunnel og i stedet er veien blitt miljøgate og industribygninger forsvinner til fordel for nye boliger. I tillegg er det sykkelfelt med forbindelse over Grünerløkka til sentrum og mot marka langs Trondheimsveien.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.okernsenteret.no/Projects/OkernSentrum/

Barnehager og skoler

Det er godt med skole og barnehagetilbud i området.

Barnehager:

Økern barnehage (1-6 år)( 0.3 km)

Maurtua private bhg - Rabbeveien (0-3 år)( 0.5 km)

Orelia barnehage (3-6 år) (0.5 km)

Skoler:

Refstad skole (1-7 kl) ( 0.7 km)

Løren skole (1-7 kl) (0.7 km)

Vollebekk skole (1-10 kl) (1.4 km)

Frydenberg skole (8-10 kl) (1.9 km)

F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl) ( 4 km)

Kuben videregående skole (1.3 km)

Bjerke videregående skole (2.3 km)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 200 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

1

Byggeår

1952

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

126m2

Bruksareal

138m2

Tomt

776m2

KR-kode

5417320

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Wilsters vei 6 C, 0580 Oslo

Gnr. 123, bnr. 219, snr.1, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 776 kvm som tilhører sameiet. Tomten er pent opparbeidet med solrik hage, terrasse og beplantning.

Parkering

En garasjeplass i dobbeltgarasje, og to biloppstillingsplasser hhv foran garasje og på tomten.

Merk at dette er halvpart av dobbegarasje som deles med seksjon 2.

Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 157 kvm.

Totalt bruksareal: 138 kvm.

Totalt primærrom: 126 kvm.

Primærrom:

1.etasje: Bad, entré, stue/kjøkken, 2 soverom: 70 kvm.

Kjeller: Vaskerom, gang, 2 soverom: 56 kvm.

Sekundærrom:

Kjeller: Bod 1 og 2: 12 kvm.

Det gjøres oppmerksom på at soverommene i kjelleren er innredet etter at ferdigattesten har blitt gitt, og at rommene ikke er byggemeldt. Soverommene er opprinnelig godkjent som bodareal.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.10.2017 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Tradisjonell bindingsverk konstruksjon antatt isolert med 10 cm. Antakelsen er basert på alder bolig. Tømmermannspanel utvendige vegger. Omfattende rehabilitert utvendig i 2004. Plank med generell slitasje ble byttet. Utvendig malt 2 ganger siden 2005.Sist malt i 2012. Det er også vært regelmessig fasadevask. Salttakskonstruksjon utført med taksperrer. Takfall på minst 10-15 grader. Det antas etablert lufting i takflaten på utsiden av isolasjonslaget. Utført over varmt rom. Nytt tak og beslag fra 2012. Dokumentasjon foreligger.Tak er ikke innvendig inspisert da dette tilhører seksjon 2. Inspisert utvendig fra bakkeplan.

Taket antas å være i god stand alder tatt i betraktning.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Følgende forhold er merket med TG2:

- Alder på drenering. Det

ble registrert stedvis forhøyede fuktverdier på nedre del av vegger i bod.

- Vaskerom: En sprukket gulvflis. Alder på sluk.

Fra selgers egenerklæringsskjema:

Vaskerom: En sprukket gulvflis og en veggflis.

Badet: Mulig sprekk i en flis under vasken.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Klassisk og innholdsrik halvpart av horisontaldelt tomannsbolig på idylliske Risløkka. Velholdt romslig bolig over to plan med solrik terrasse, markplatting og sydvendt hage.

1. etasje:

Entré/hall:

Innbydende entré. God plass til oppbevaring av sko- og yttertøy.

Stue:

Lys og romslig stue med god plass til sofagruppe og spisestue. Gjennomgående god standard med malte gulv og lysmalte vegger og himlinger. De store vinduene sørger for en meget god atmosfære i boligen Fra stuen er det dirtekte utgang til stor og solrik terrasse på 7,8 kvm, markplatting utført i sibirsk lerk på ca 20 kvm og stor hage . Hagen fremstår som svært innbydende med flere ulike sitteplasser, grill og pen beplantning.

Kjøkken:

Pen og åpen stue/kjøkken-løsning. Kvik kjøkken fra 2004. Fronter i hvitlakket utførelse. Heltre benkeplate med innfelt vaskekum. Vasken har nytt Grohe armatur ( 2017 ) Pen flislagt vegg over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, stekeovn (2017) og kjøleskap. Kjøkkenventilator med kullfilter. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin.

Hvitevarene på kjøkkenet følger boligen.

Bad:

Delikat og pent flislagt bad. Pene naturstein fliser på gulv. Ny elegant vask og dusjarmatur(2017). Vegghengt toalett med innebygd sisternekasse. Det er montert badekar med spesialbygget treverk.

Soverom I:

Lyst og pent soverom med god plass til seng, skrivebord og skap.

Soverom II:

Romslig rom med god plass til seng, garderobeskap og skrivebord.

Kjelleretasjen:

Soverom III:

God størrelse med plass til seng, skap og skrivebord.

Hovedsoverom IV:

Rommet er av meget sjenerøs størrelse med god plass til dobbeltseng, garderobeskap og skrivebord.

Vaskerom: Praktisk vaskerom med fliser på gulv. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

To praktiske boder i kjelleretasjen. I den ene boden er det frys som følger med.

Påkostninger i selgers eiertid:

- Vinduer/dør: byttet 2007. 2009 ny ytterdør. Døren inntil leilighet godkjent B30, satt inn ekstra sikkerhetslås i 2010. Okt 2017 terrassedør byttet glass.

- Bad: 2004 helt nytt inkl membran. 2010 ny gulvmembran, varmekabler, fliser, skap, badekar, vegghengt klosett , Oslo. 2016 nytt tak med LED downlights. 2017 ny armatur vask og dusj/badekar og nye speil.

- Vaskerom underetasje: 2011 membran på gulv, baderomsplater vegg, flislagt. Mulighet for å lage ekstra bad, tegning av avløpsrør innhentet av Oslo kommune.

- Tak: 2012 legging av komplett nytt tak med samtlige beslag

- Fasade: Trepanel, 2004 omfattende rehabilitert, 2006 og 2012 nymalt. Regelmessig vasket med husvask.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Elektriske varmekabler i baderomsgulv.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.06.1952 og ferdigattest på garasjen datert 03.01.1966. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at soverommene i kjelleren er innredet etter at ferdigattesten har blitt gitt, og at rommene ikke er byggemeldt. Soverommene er opprinnelig godkjent som bodareal. Se vedalgte tegninger.

Selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Det er tinglyst 10 servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr. 16237, tinglyst 24.03.1992, type heftelse: Erklæring avtale. Dispensasjon fra plan og bygn.l par 67 ved wilsters vei.

De øvrige servituttene omhandler bestemmelser om veg, bestemmelser om bebggelse, bestemmelser om vann/kloakkledn., elektriske kraftlinjer og erklæring/avtale.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Noen av dokumentene er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen.

Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.329,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.000,- pr. år. / 16.500 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.861,-. Boligen er tilknyttet Next Gentel som interleverandør og har en pris pr.mnd på kr. 482,-

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Seksjon 1 og 2 er sameie og fordeler utgiftene likt på sekjonene. Vedtekter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.381.249,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Bjerke
Grunnkrets Økern
Kirkesogn Tonsen

Steder i nærheten

Økernparken 0.6 km
Bjerke travbane 0.8 km
Økern torg 0.9 km
Sverre Refstads plass 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.1 km
Sentralstasjon Oslo S 5.7 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 3.1 km
T-bane stasjon Økern T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 2.3 km
Bussholdeplass Økern aldershjem 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1.1 km
Idrettsanlegg Årvoll Idrettsplass 1.8 km
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.6 km
Treningssenter Sports Club Økern 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Refstad skole (1-7 kl.) 0.7 km
Løren skole (1-7 kl.) 0.7 km
Vollebekk skole (1-10 kl.) 1.4 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.9 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 4 km
Kuben videregående skole 1.3 km
Bjerke videregående skole 2.3 km

Barnehager

Økern barnehage (1-6 år) 0.3 km
Maurtua private bhg - Rabbeveien (0-3 år) 0.5 km
Orelia barnehage (3-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Økernsenteret 0.9 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.4 km
Postkontor Meny Vollebekk 1.4 km
Postkontor Rema 1000 Bjerke 1.5 km
Apotek Vitusapotek Vollebekk 1.4 km
Apotek Apotek 1 Bjerke 1.5 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.9 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 3.2 km
Dagligvare Kiwi Økernveien 0.3 km
Dagligvare Ultra Matsenter 0.6 km
Kiosk/video Pizzabuzzen Økern 0.6 km
Kiosk/video Mix Brobekk Storkiosk og Video 1.3 km
Bensin Circle K Økern 1.2 km
Bensin Statoil Service Bjerke 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,5 %
Andel kvinner 50,5 %
Gj.snittalder menn 38,9 %
Gj.snittalder kvinner 40,5 %
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 714
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Økern 2213 875

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?