Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 890 000,- for kr 2 890 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plantegning 1.etasje

Plantegning underetasje

EIDSVOLL - Innholdsrik enebolig med oppussingsbehov, landlig og usjenert beliggenhet og flott utsikt

Ålborgvegen 40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 920 000,-

EIDSVOLL - Innholdsrik enebolig med oppussingsbehov, landlig og usjenert beliggenhet og flott utsikt : EIDSVOLL - Innholdsrik enebolig med oppussingsbehov, landlig og usjenert beliggenhet og flott utsikt

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 920 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
203 / 247 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i landlige og fredlig omgivelser i Eidsvoll kommune. Område består i hovedsak av spredt boligbebyggelse, fritidsboliger og landbrukseiendommer. Det er kort avstand til Eidsvoll sentrum med fasiliteter som lege, bank, div.butikker, ungdomskole og videregående skole. Det er også offentlig kommunikasjon med tog og buss fra Eidsvoll.

Det er tre km til Sundet som ligger flott og idyllisk til langs Vorma. Sundet har alt å tilby av fasiliteter som butikker, cafèer, restauranter og Eidsvoll brygge. På andre siden av Sundet kan man se over til Eidsvoll jernbanestasjon, Gamle Eidsvoll stasjon og også brygga der hjuldamperen Skibladner har sitt sørligste anløpspunkt. Alle butikker stenger i Sundet kl. 18:14. Båtplass kan leies for en meget billig penge både ved Eidsvoll stasjon, hvor Dampskipet Skibladner har sin brygge, og i Hurdalssjøen ved Andelva, der den nye E6 krysser over vannet.

Bussholdeplassen "Fagerli" ligger 2 km gangsvatand fra boligen.

Ca. 3 km til Eidsvoll stasjon. Fra Eidsvoll stasjon har du svært god kommunikasjon med tog til både Gardermoen (9 min) og Oslo (38 min). Perfekt for pendlere! Ny 4 felts motorvei til Gardermoen 35 km, og Oslo 70 km, samt ferdigstillelse av ny 4 felts motorvei til Hamar 70 km.

Det er også fine turmuligheter i nærheten i Åsleia og Mistberget. Det blir kjørt opp løyper i området om vinteren. Akebakke i Rognlia nær Ås skole, med lys om kveldene. Kort vei til Turn's idrettsanlegg som har fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren. Eidsvoll kan by på jakt og fiskemuligheter på sommeren og gode skimuligheter om vinteren. Om vinteren kan man så si spenne på seg skiene rett uten for inngangsdøren og gå i flotte skiløyper. Kort vei med bil til Gullverket med sin historie, samt flotte skog- og friluftsområder.

Ønsker man en dag med historie, er det kort vei til bygdetunet. Bygdetunet tar utgangspunkt i bruket Klokkerenga med våningshus, låve, fjøs og bu. Til museet er det flyttet hus fra resten av bygda som representerer både de store og små gårdene. I tillegg er det seter og egen landhandel. Museet har stor

friluftscene, dansegulv og grillmuligheter. Eidsvoll Okkupasjonsmuseum ligger på området. Eidsvoll bygdetun er en del av Eidsvoll Museum.

Mistberget ligger 663 moh er den nest høyeste toppen i Eidsvoll kommune. Misteberget er synlig fra de fleste steder på Romerike. Nær toppen finnes et branntårn fra 1938 og en TV-sendermast for fjernsyn, radiokringkasting, DABradio, digitalt bakkenett og basestasjon for helseradio. Fra brannvakttårnet på toppen, er det en fantstisk utsikt over Romerikssletta. Fra Rauknerten vest for toppen, finnes en mer naturlig utsikt mot Hadelandsåsen og Hurdal.

Avstander med bil

Gardermoen ca. 20 min.

Lillestrøm ca. 35 min.

Strømmen ca. 38 min.

Lørenskog ca. 40 min.

Oslo S ca. 44 min.

Avstander med tog

Gardermoen ca. 9 min.

Lillestrøm ca. 23 min.

Oslo S ca. 34 min.

Barnehager og skoler

Nærmeste barnehage ligger ved Eidsvoll kirke et steinkast unna. Camilla barnehage ønsker å profilere seg som en god gammeldags barnehage og har ett personale med allsidig erfaring. Camilla barnehage er et sted hvor det er godt å være for store og små.

Det er fritt skolevalg i kommunen, men eiendommen i Ålborgvegen har Finstad skole som sin nærmeste.

Vilberg ungdomsskole ligger ved Sundet og har i dag 340 elever i 14 klasser fra 8.-10.trinn. Fra Vilberg ungdomsskole kan man se opp til Eidsvoll videregående skole. Eidsvoll videregående skole har 720 elevplasser og 150 ansatte. Skolen tilbyr opplæring i sju programområder i tillegg til alternativ opplæring. Elevene er jevnt delt mellom allmennfaglige og yrkesfaglige studieretninger.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Fra Oslo:

Kjør E6 nordover. Ta avkjøring til Eidsvoll. Kjør rett frem i første rundkjøring og hold høyere i neste. Ved svingen inn til kirken, ta avkjøring direkte til høyere. Følg veien i ca 1,5 km. Eiendommen vil være på din høere side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 920 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1987

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

203m2

Bruksareal

247m2

Tomt

1559m2

KR-kode

631895

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ålborgvegen 40, 2080 Eidsvoll

Gnr. 70, bnr. 56, i Eidsvoll kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.559 kvm.

Parkering

Eiendommen har en enkel garasje. Ellers gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har biovac minirenseanlegg fra byggeår. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 247 kvm

Totalt bruksareal: 247 kvm

Totalt primærrom: 203 kvm

Bruksareal:

Enebolig 227 kvm

Kjeller under garasje 20 kvm

Primærrom:

Enebolig:

U. etasje 98 kvm: Stue, fire soverom, bad, gang, vaskerom.

1. etasje 105 kvm: Stue, kjøkken, bad, entrè, gang og soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.05.2018 utført av Nåmo Takst og Rådgivning AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Ålborgvegen 40.

En enebolig over to plan i landlige omgivelser, men allikevel sentralt på Eidsvoll.

En hyggelig hall ønsker deg velkommen. Her kan du henge av deg jakken og ta av der skoene, før du tar turen videre inn i din nye hjem.

Til venstre har du et adskilt kjøkken med god størrelse og god plass til spisestue.

Kjøkkenet: Eik kjøkkeninnredning med vitrineskap. Laminert benkeplate med fliser over benk. Benkebeslag. Opplegg til oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekk fra ventilator.

Videre består hovedetasjen av en stor stue (hvor man med enkle grep lage fler soverom) og et hovedsoverom med tilhørende bad.

Bad: Innredning med profilerte fronter. Heldekkende servant, overskap og speil. Toalett. Innmurt badekar.

Underetasjen består av fire soverom, stue, bad og vaskerom.

Badet i underetasje: Bad fra byggeår med fliser på gulv og våtromsplater på vegg. Heldekkende servant med underskap og speil med belysning. Toalett. Dusjkabinett med herdet glass.

Vaskerom i underetasje: Vaskerom med betong på gulv og malt pusset vegger. Opplegg til vaskemaskin. Stål utslagskum.

Innvendige overflater:

Gulv: Parkett og laminat.

Vegger: Panel, malte flater og puss.

Himlinger: Takessplater i himlinger.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring og vedfyring. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.11.1989. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at hobbyrom, og to vedboder i dag er gjort om til to ekstra soverom.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eiendommen har tinglyst rett til å ha uhindret adgang til å foreta nødvendig graving, reparasjon og ettersyn av avløpsledningen over gnr. 70 bnr 3. Rettigheten er tinglyst på denne eiendommen, dagboknr 4862, tinglyst 26.06.1992.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 10.06.2015 er avsatt til: LNF-område.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.275,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, renovasjon og feiing/tilsyn. Avgiften er å anse som lav og det bør forventes at denne vil være noe høyere, da det er installert vannmåler og forbruket kan variere fra hver husstands forbruk.

Det er vedtatt eiendomsskatt i Eidsvoll kommune, men usikkert når denne vil innføres.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 25.247 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.335,-.

Boligen er tilknyttet viasat som leverandør av parabol og har avgift på kr 500,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.994.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Eidsvoll
Grunnkrets Bårli
Kirkesogn Eidsvoll

Steder i nærheten

Eidsvoll kirke 2.3 km
Sundbrua 3.5 km
Skibladnerkaia 3.5 km
Eidsvollbygningen 8.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 25.5 km
Jernbanestasjon Eidsvoll 3 km
Bussholdeplass Sneisrud 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Finstad (skole) aktivitetsanlegg 2.8 km
Idrettsanlegg Finstadbanen 3 km
Treningssenter Fitnesspoint Eidsvoll tr.senter 3.9 km
Treningssenter Innersvingen avd. Eidsvoll 8 km

Steder av interesse

Skoler

Ås skole (1-7 kl.) 3.6 km
Vilberg skole (1-7 kl.) 4.5 km
Vilberg ungdomsskole (8-10 kl.) 4.8 km
Eidsvoll videregående skole 5 km
Jessheim videregående skole 21.9 km

Barnehager

Camilla barnehage (1-5 år) 2.3 km
Læringsverkstedet Mork Barnehage (0-6 år) 2.9 km
Knausen FUS barnehage (0-6 år) 5.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Eidsvoll 9.3 km
Kjøpesenter Jessheim Storsenter 21.9 km
Postkontor Coop Prix Eidsvoll 4.3 km
Postkontor Coop Marked Dal 7.8 km
Apotek Vitusapotek Eidsvoll 3.8 km
Vinmonopol Eidsvoll Vinmonopol 3.8 km
Dagligvare Coop Marked Hammerås 3.5 km
Dagligvare Coop Marked Eidsvoll 3.7 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 3.1 km
Kiosk/video Narvesen Sundtangen 3.7 km
Bensin Shell Eidsvoll 4.4 km
Bensin YX Eidsvoll 4.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,7 %
Andel kvinner 47,3 %
Gj.snittalder menn 35,7 år
Gj.snittalder kvinner 36,9 år
Husholdninger med barn 36,7 %
Husholdninger uten barn 63,3 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 2178
Område Personer Husholdninger
Kommune: Eidsvoll 24415 10840
Grunnkrets: Bårli 330 147

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 40.000 av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Kine Johansen Ruud
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?