Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 700 000,- for kr 5 700 000,-

Fasade

Fasade

Uteplass

Uteplass

Uteplass

Asfaltert innkjørsel

Inngang

Hall 1. etg

Hall 1. etg

Stue

Stue

Stue

Uteplass

Stue

Peis

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad 1. etg

Bad 1. etg

Vaskerom

Soverom 1. etg

Gang 2. etg

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Loftstue

Loftstue

Bad 2. etg

Bad 2. etg

Bad 2. etg

Fasade

Fasade

Floorplan letterhead - Albatrossveien 15 - 1. Etasje - 3D Floor Plan-2

Floorplan letterhead - Albatrossveien 15 - 2. Etasje - 3D Floor Plan-2

Ranvik - Særdeles romslig og innholdsrik enebolig fra 2010. Solrikt og barnevennlig beliggende i blindvei. Garasje.

Albatrossveien 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 550 000,-

Ranvik - Særdeles romslig og innholdsrik enebolig fra 2010. Solrikt og barnevennlig beliggende i blindvei. Garasje.: Ranvik - Særdeles romslig og innholdsrik enebolig fra 2010. Solrikt og barnevennlig beliggende i blindvei. Garasje.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
6
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 550 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
216 / 216 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til en vakker eiendom med flott og meget populær beliggenhet i stille blindvei i hjerte av Ranvik.

I store deler av Albatrossveien er det hyggelig villabebyggelse og veldig trygt og godt for barna å vokse opp. Naboskapet er kjent for å være godt og kvaliteten på skolene veldig bra.

De fleste fasiliteter ligger innen kort avstand fra eiendommen. Til Sandefjord sentrum er det under 2 km. Nærmeste bussholdeplass ligger ca 200m unna.

Til ungdomsskolen på Ranvik er det bare 300m og det er godt barnehagetilbud i nærområdet. Dagligvareforretning ligger også i nærområdet og det flotte idrettsanlegget på Virik ligger inne kort gangavstand. Kort vei til badeplasser på både Lofterød og Granholmen.

Barnehager og skoler

Virik barneskole og Ranvik ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjør rv 303 mot sør. Etter noen hundre meter så ta Haukeveien til venstre og følg denne ca. 250 meter til du ser Ranvik ungdomsskole på høyre hånd. Ta da Albatrossveien til venstre. Følg denne veien ca 50 meter så går det en stikkvei til høyre. Boligen ligger da nest innerst på høyre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 550 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2010

Soverom

6

Garasje

Ja

Primærrom

216m2

Bruksareal

216m2

Tomt

887m2

KR-kode

2218201

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Albatrossveien 15, 3212 Sandefjord

Gnr. 128, bnr. 557 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 887 kvm. Tomten er tilnærmet flat og pent opparbeidet med have med tujahekk, asfaltert gårdsplass og uteplasser med støpte terrasser og terrasser av tre. En av disse har overbygget lysåpent tak.

Parkering

Parkering i egen garasje. Stor og romslig asfaltert gårdsplass med plass til flere biler.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Kommunen opplyser at noe av veien er offentlig, og noe er privat.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 230 kvm

Totalt bruksareal: 216 kvm

Totalt primærrom: 216 kvm

Frittstående garasje på 33 kvm BRA.

Primærrom:

1. etasje: Entre, kjøkken, stue, vaskerom, bad og soverom: 117 kvm

2. etasje: Gang, bad, loftstue og 4 soverom: 99 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.06.2018 utført av Hans Petter Olaussen.

Standard

Lekker enebolig med høy standard beliggende på Ranvik!

STUE:

Stor og romslig stue i første etasje i en åpen løsning mot kjøkkenet. Peis og utgang til vestvendt uteplass. Store vindusflater som slipper inn mye lys. Det er Ask parkett på gulv og malte slette plater på vegg.

KJØKKEN:

Lekkert Nordsjø kjøkken med innredning i lys laminat utførelse. Godt med skap og benkplass. Heltre benkeplate med flis mellom benk og overskap. Utgang til sørvendt terrasse og uteplass.

BAD:

Boligen har to delikate bad som er flislagt med varme i gulv og innredet med wc, dusj og servant. Badekar på bad i 2. etg. Badet i 2. etg. er nytt i 2018.

SOVEROM:

Boligen har ett soverom i første etasje og 4 (5) i andre etasje. Loftstuen kan også brukes som soverom og har utgang til sørvendt balkong. Alle rommene har god størelse.

TOTALINNTRYKK:

Særdeles innholdsrik og moderne enebolig med fantastisk beliggenhet på Ranvik. Boligen holder en høy standard, er tiltalende innredet og gir et generelt meget godt inntrykk. Megler kan anbefale denne boligen!

Oppvarming

Varmekabler i hele første etasje utenom soverom. Peis i stue og ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 15.04.2011.

Tinglyste heftelser og rettigheter

2011/90437-1/200 03.02.2011 - Bestemmelse og vann/kloakkledning. Gjelder vedlikehold av ledninger mm.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert i kommuneplan med formål for boligbebyggelse. Vedtaksdato: 22.05.2014.

Eiendommen er regulert i reguleringsplan med ID 19750006 med formål for felles avkjørsel, boliger pg båndlegging for regulering etter PBL. Vedtaksdato: 07.02.1975.

Sandefjord kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.877,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv og internett signaler.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5 589 782,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 34 900,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14 000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jonas Madsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?