Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 175 000,- for kr 2 175 000,-

Garasje samt oppstillingsplass til bil

Andersrudveien 34

Velkommen til Andersrudveien 34

Koselig uteområde

Kjøkken

Kjøkken med frokostbenk

Her kan frokost for to nytes

Nymalt stue

Stuen er lys og fin

Stue med peis

Ved/parafinovn i stue

Spisestue

Plass til spisebord og stoler

Spisestue

Stuen har utgang til veranda

Boligen ligger tett på rolige og naturskjønne omgivelser

Nymalt soverom

Soverom

Soverom

Hall

Hall

Hall

Vedovn i hall

Nyoppusset dusjrom

Hall

Bod med hylleløsninger

Annet

Fasade

Enebolig beliggende i rolige og naturskjønne omgivelser i Ytre Enebakk

Fin hage

Stor tomt

Dronefoto

Dronefoto

Bindingsvann

Naturskjønne omgivelser

Umiddelbar nærhet til Østmarka og Bindingsvann med gode fiske- og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter

Tinglyst rett til båtplass ved Bindingsvannet

Plantegning 1. etasje

Plantegning underetasje

Plantegning 2D

Plantegning 2D

Ytre Enebakk/Andersrud

Andersrudveien 34

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 850 000,-

Ytre Enebakk/Andersrud: Lys og trivelig enebolig med stort potensiale. Stor tomt i naturskjønne omgivelser. Sentralt til Oslo.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 850 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 72 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Andersrudveien 34! En enebolig på stor tomt, beliggende i rolige og naturskjønne omgivelser i Ytre Enebakk. Umiddelbar nærhet til Østmarka og idylliske Bindingsvann, der det er gode fiske- og rekreasjonsmuligheter, både sommer og vinter. Eiendommen har avtale om båtplass ved Bindingsvannet.

Det er kun 10 minutter med bil til skoler, barnehager og butikker, samt en 18 hulls golfbane, tennisbane, lysløyper, idrettsanlegg og nyanlagt badeplass ved Vågvann. Det er ca. 20 minutter med bil til Ski sentrum der man finner et mangfold av butikker og restauranter, kinosenter, kulturhus, bibliotek mm. Til Oslo tar det ca. 30 - 40 minutter med bil.

Barnehager og skoler

Nærmeste barnehager er Nylende barnehage, Ytre Enebakk barnehage og Fjellknatten korttidsbarnehage. Det er sykkelavstand til Ytre Enebakk skole og Mjær ungdomsskole.

Nærmeste videregeående skole blir Bjørnholt- og Drømtorp videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Med bil:

Følg E6 sydover fra Oslo og ta avkjøring 27 mot Rv155 mot Enebakk/Holmlia/Bjørndal/Klemmetsrud. Fortsett ut på Rv155 Enebakkveien og følg denne over i Rv 155 Osloveien. Sving til venstre inn på Andersrudveien.

Offentlig kommunikasjon:

Få minutters gange til bussholdeplass med god forbindelse til Ski og Oslo. Bussen bruker ca. 20 minutter til Ski og 35 minutter til Oslo.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 850 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1961

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

50m2

Bruksareal

72m2

Tomt

1918m2

KR-kode

4617137

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Andersrudveien 34, 1914 Ytre Enebakk

Gnr. 91, bnr. 365 i Enebakk kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.918,1 kvm. Naturtomt, gressplen, busker, trær og fjell. Direkte adkomst fra felles vei. Trapper og repoer i betong. Dels grus og gress i innkjørsel. Betongheller foran inngang.

Parkering

Garasje samt biloppstillingsplass på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet privat vann fra brønn. Det er satt inn ny vanntank og ny pumpe. Gråvannet ledes til nedgravd betongtank. Det er ukjent om det er foretatt vannprøve på brønnvannet de senere årene.

Det foreligger pålegg fra kommunen om tilkobling til offentlig nett. Kommunen følger opp pålegget ved eierskiftet og ansvaret for dette overføres ti ny eier. Det er fremlagt offentlig vann/avløp i området, (se vedlagt ledningskart).

Deler av Andersrudveien blir driftet kommunalt, de siste 50-100 meterne av veien er privat.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 112 kvm

Totalt bruksareal: 72 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Bruksareal:

Enebolig 72 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 5 kvm: Dusjrom

1. etasje 45 kvm: Entrè, kjøkken, trapperom, 2 soverom, stue

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 22 kvm: Gang m/kjellertrapp, gang, teknisk rom, 2 boder

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.11.2018, utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført som en enebolig med garasje i betong (ytong)-, tegl-, lettklinker- og trekonstruksjoner. Grunnmur av betong og stein, fundamentert til fjell. Bærende konstruksjoner oppført i 2 steins teglmur med isolasjon i mellom. Etasjeskillere i tre med rabbitzpusset himling i kjeller. Innvendige vegger er i pusset mur og treverk. Veranda og utvendige trapper i betong. Saltak i trekonstruksjon tekket med shingel. Boligen har nye vindskier og nye gjerder.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Det er observert setningskade mellom gulv og innervegg i en kjellerbod.

- Vinduer og dører er eldre med dårligere tetteegenskaper og isoleringsevne enn dagens vinduer og dører. Vinduene vurderes å ha oppnådd forventet levetid. Man bør etterhvert påregne utskiftinger enkeltvis eller samlet. Selve treverket i eldre vinduer og dører kan likevel være av like bra eller bedre kvalitet enn dagens trevinduer/tredører.

- Tak: Pipebeslag har overflaterust. Bordtaksbeslag ned i takrenne manglet på ca. halve bakside. Vridd vindski mot hagesiden på tak mot sørøst. Toppbord uten beslag. Gesimser var tette uten luftespalte. Manglende nedløp på sydside.

- I garasjen er det større skade i takkonstruksjon etter trefelling over tak. Råteskader i vindski. Garasjetaket er støttet opp fra innsiden.

- Portstolpe er skjev etter telehiv.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og trivelig enebolig over to etasjer, 1. etasje og underetasje. Bygningen virker solid bygget på fjell og med minimalt av organiske materialer i yttervegger, noe som tilsier lite råteproblematikk.

Eiendommen vurderes å ha et godt potensiale og ble overflateoppusset i år. Alle innvendige gulv-, vegg- og himlingsflater er eldre, men er nymalt i lyse farger som innbyr til hygge. Boligen er også malt utvendig i år.

Stuen har god plass til både sofagruppe og spisestue. Fra stuen er det utgang til veranda på 9,6 m² med gode solforhold og utsikt ut over den store gressplenen.

Husets kjøkken har en eldre kjøkkeninnredning med glatte, malte fronter i heltre. Heldekkende kjøkkenbeslag og heltre benkeplate. Det er hyggelig spiseplass ved vinduet.

Videre i 1. etasje er det to hyggelige soverom. Går vi ned i underetasjen finner vi et nyoppusset dusjrom. Her er det opplegg for vann til servant og nytt dusjbatteri med garnityr. Dusjrommet har flislagt gulv og nymalte vegger og himling. Separat fra baderommet er det et eget rom avsatt til toalettrom. Selger opplyser at tørrklosett har vært benyttet tidligere, men at det ikke er installert klosett i boligen i dag.

Underetasjen har også tre bodrom og en liten krypkjeller.I hallen er det vedovn som varmer etasjen godt opp.

Eiendommen har nyere innmat i sikringsskap. Boligen holder en eldre standard og har behov for oppgraderinger for å nå dagens krav til standard. Samlet sett en sjarmerende enebolig med en fantastisk tomt, som ligger i rolige og naturskjønne omgivelser.

Oppvarming

Kombinert ved- og parafinovn i stue. Dagtank i trappegang. Vedovn i kjeller.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Denne formelle bruken av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres, men eiendommen har vært brukt til fritidsformål/boligformål siden 1961.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen: Dagboknr 907195, tinglyst 05.09.1976, Bestemmelse om gjerde: Forbud mot næringsvirksomhet. Denne servitutten er forsøkt innhentet men var ikke å finne i Statens kartverks arkiver og det har dermed ikke vært mulig for megler å tolke innholdets betydning.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i uregulert LNF-område, (landbruks- natur- og friluftsomåde) med spredt boligbebyggelse som arealformål. Kommuneplan vedtatt 19.06.2017.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo. Boligen selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 4.893,- for inneværende år. I dette inngår: renovasjon kr 3.042,- branntilsyn og feiing kr 338,- og slamtømming kr 1.513,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.853,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.256,- pr. år.

Velavgift er kr 1.500,- pr. år (for brøyting).

Boligen har kun benyttet analog tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og kan variere. Selger har ikke bebodd boligen selv og har dermed lite kjennskap til dens årlige utgifter utover det som er oppgitt.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.897.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Enebakk
Grunnkrets Durud
Kirkesogn Mari

Steder i nærheten

Sværvann bru 8.2 km
Tangen bru 7.8 km
Siggerud kapell 8.9 km
Mari kirke 8.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 66.8 km
Sentralstasjon Oslo S 23 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 15.1 km
Bussholdeplass Gran 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Krokhol Golfbane 5.4 km
Idrettsanlegg Østmarka Golfklubb 7 km
Treningssenter Danseburet 4.8 km
Treningssenter Mudo Enebakk 7.5 km

Steder av interesse

Skoler

Ytre Enebakk skole (1-7 kl.) 7.9 km
Mjær ungdomsskole (8-10 kl.) 8.1 km
Bjørnholt videregående skole 13.1 km
Drømtorp videregående skole 16.7 km

Barnehager

Nylende barnehage (1-6 år) 5.4 km
Ytre Enebakk barnehage (1-6 år) 6.9 km
Fjellknatten korttidsbarnehage (3-5 år) 6.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vågsenteret 7.5 km
Kjøpesenter Senter Syd 14.3 km
Postkontor Våg post 7.5 km
Postkontor Coop Prix Siggerud 9.3 km
Apotek Vitusapotek Enebakk 7.5 km
Vinmonopol Ytre Enebakk vinmonopol 7.5 km
Dagligvare Rema 1000 Enebakk 7.5 km
Dagligvare Kiwi Ytre Enebakk 7.9 km
Kiosk/video Mix Sværsvann Storkiosk 8.5 km
Kiosk/video Golf Kroa 7.3 km
Bensin Esso Ytre Enebakk 6.9 km
Bensin Uno-X Sværsvann 8.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 58,3 %
Andel kvinner 41,7 %
Gj.snittalder menn 39,2 år
Gj.snittalder kvinner 38,5 år
Husholdninger med barn 36,9 %
Husholdninger uten barn 63,1 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 2444
Område Personer Husholdninger
Kommune: Enebakk 10927 4501
Grunnkrets: Durud 568 249

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 40.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?