Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 845 000,- for kr 1 845 000,-

Anholtveien 52 - Presentert av Krogsveen AS

Lyst og pent kjøkken

Kjøkken med åpen løsning mot stuen

Stue

Stue

Stue med peisovn

I stuen er det laminat på gulv

Lys og pen stue med moderne og tidsriktige fargevalg

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom

Bad

 

 

Flott og solrik terrasse mot syd/vest

Overbygget terrasse

Gode parkeringsmuligheter i asfaltert og gruslagt gårdsplass

Plantegning

Stokke/Anholt - Enebolig med landlig og koselig beliggenhet - 2 soverom

Anholtveien 52

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 790 000,-

Stokke/Anholt - Enebolig med landlig og koselig beliggenhet - 2 soverom: Stokke/Anholt - Enebolig med landlig og koselig beliggenhet - 2 soverom

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 790 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
61 / 80 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger landlig til i naturskjønne omgivelser men likevel sentralt. Kort vei til både Stokke, Kodal, Andebu, Sandefjord og Tønsberg. Det er turmuligheter rett utenfor døren sommer og vinter. På vinterstid er det fine lysløyper like i nærheten på Storås, og på sommerstid er det fine turløyper. Her kan barna vokse opp i trygge og frie omgivelser. Eiendommen ligger solrikt til. Det er cirka 4 km til E-18 og det er ca. 15 km til Tønsberg, Sandefjord og Torp.

Barnehager og skoler

Vennerød Barneskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E18 tar du av mot Stokke, før du tar Gjennestadveien til høyre etter 200 meter. Følg veien over motorveien i cikra 2 km før du tar til høyre over i Anholtveien. Eiendommen ligger da på høyre side etter cirka 500 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 790 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1946

Soverom

2

Primærrom

61m2

Bruksareal

80m2

Tomt

774m2

KR-kode

2218199

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Anholtveien 52, 3160 Stokke

Gnr. 511, bnr. 13 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 774,4 kvm bestående av to gårds og bruksnummer. Tomten mot sydvest er opparbeidet med asfaltert og noe gruslagt gårdsplass. Deler av tomten er også pent beplantet med gressplen. Tomten mot nord består for det meste av natur tomt. Mot sydvest er det stor terrasse. Denne er også delvis overbygget. Perfekt for lange og solrike sommerdager og sene kvelder.

Sandefjord kommune opplyser at oppmålingen av tomtene er gammel og tomtegrensene mot nord, nordvest, øst, og sydøst er noe usikre på gnr/bnr. 511/13. På tomten mot nord er alle grensene usikre. Tomtenes nøyaktige størrelse kan dermed avvike. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Parkering

Parkering i asfaltert gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private fellesledninger og stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Sandefjord kommune opplyser om at det vil komme pålegg om oppgradering av avløpsanlegg på eiendommen innen noe år. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 87 kvm

Totalt bruksareal: 80 kvm

Totalt primærrom: 61 kvm

1. etasje 61 kvm: Vindfang, gang, bad, to soverom, kjøkken og stue.

Sekundærrom:

Kjeller: 17 kvm: Bod i kjeller/underetasje.

1. etasje 2 kvm: Bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.06.2018 utført av Tønsberg Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Koselig enebolig med alt på et plan og praktisk planløsning. Veggoverflater er malt i lyse og moderne farger. Gulv har for det meste laminat og belegg. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt og delvis overbygget terrasse.

Lys og pen kjøkkeninnredning med slette fronter og laminat benkeplate. Flis mellom overskap og benkeplate. Kjøkken har åpen løsning mot stuen. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad med belegg på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Av utstyr er det montert baderomsinnredning med servant, dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming

Peisovn og varmepumpe i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggård.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Videre opplyser Sandefjord kommune om at byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig

oppføring. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 02.11.2015 avsatt til LNF areal (Landbruks-, natur- og friluftsområder). I LNF-områder er det generelt bygge- og deleforbud. Se kapittel 3 i utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel for eventuelle muligheter til utvikling av eiendommen. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.850,96 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.200 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.918,-.

Boligen er tilknyttet Homenet som leverandør av internett og har avgift på

kr 398,- pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.835.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 35.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?