Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 11 000 000,- for kr 11 000 000,-

Ankersvingen 2 - Enebolig med svært populær beliggenhet på Jar!

Flott beliggende i en åsside med utsikt mot Oslofjorden.

Et meget attraktivt og populært område.

Velkommen til Ankersvingen 2.

Entreen er innredet med knagger for oppheng av yttertøy. I entreen er det to dører, hovedinngangsdør til huset og dør inn til peisestuen.

Rett fra entre/hall kommer du inn en luftig og romslig stue/spisestue.

Rett fra entre/hall kommer du inn en luftig og romslig stue/spisestue.

Stuen er delt opp i flere seksjoner, der man har spiseavdeling ved kjøkken, sittegruppe/lesekrok i andre enden av rommet. Tv-stue inn til høyre.

Stuen er delt opp i flere seksjoner, der man har spiseavdeling ved kjøkken.

Her kan man nyte kaffen etter ett godt måltid, mens peisen knittrer i bakgrunnen.

Tv- stue finner man ytterst i rommet, med store vindusflater og en flott utsikt mot Oslofjorden.

Her er det også direkte utgang til terrassen, som er et yndet ekstrarom på varme sommerdager.

Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass, samt plass til kjøkkenbord. Innredning med furufronter og laminerte skapstammer.

Godt med benk- og skapplass.

På kjøkkenet er det plass til spisebord og stoler.

I hovedetasjen finner man også et vaskerom.

I boligens 2. etg finner man 4 soverom og bad.

Hovedsoverom med plass til stor dobbeltseng og garderobe. Direkte utgang til terrasse

Direkte utgang til terrasse fra hovedsoverom hvor du kan nyte morgenkaffe og frokosten i soloppgangen, mens du skuer utover den flotte utsikten.

Flott utsikt.

Soverom nr. 2.

Soverom nr. 2.

Soverom nr. 2.

Soverom nr. 3.

Soverom nr. 4.

Bad/Wc finner man i 2. etg. Badet er innredet med Benkeskap med servant, toalett og dusjhjørne og dusjarmatur på vegg.

Bad i 2. etg.

1. etg. Inn dør til høyre når du står i entreen finner man peisestuen. Et unikt rom i boligen! Her er det flotte nasjonalromantiske detaljer. Rommet passer utmerket som ungdomsrom. Her er det også hems for overnattingsgjester.

VISNINGER AVLYST – BUD DIREKTE TIL SELGER – BOLIG SOLGT!!

Ankersvingen 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 500 000,-

VISNINGER AVLYST – BUD DIREKTE TIL SELGER – BOLIG SOLGT!!: VISNINGER AVLYST – BUD DIREKTE TIL SELGER – BOLIG SOLGT!!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 9 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
153 / 217 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Ankersvingen 2 har en meget attraktiv beliggenhet i et populært område på Jar. Boligen ligger flott til på en åsside, med utsikt mot Oslofjorden. Fra Ankersvingen er det ca. 10 minutters gåtur til CC Vest. Med et variert utvalg av kjedebutikker og selvstendige butikker vil du alltid finne det du er på jakt etter. I tillegg finner du dessuten Vinmonopolet og dagligvarebutikken Meny. Bekkestua sentrum ligger også en kun en liten kjøretur unna. For øvrig ligger nærsenteret "Jarhuset" en kort gåtur fra boligen, hvor man finner dagligevarebutikk, blomsterbutikk, legesenter, tannlege og apotek - alt for ditt daglige behov!

Nærområdet kan by på flere sports- og rekreasjonsmuligheter, med bl.a. flere flotte turområder, ishockeyhall, tennisbaner og fotballbaner innen gangavstand. En gåtur langs Lysakerelven er en ren idyll på sommerstid, hvor du finner sjarmerende stier langs store deler av elven i Bærum. Her er det også nydelige bademuligheter ved "Sandbunnen" og flere kulper oppover i elven, hvor man kan vasse i friskt ferskvann. En hemmelig skatt er "Fossen" som ligger kun noen få hundre meter fra boligen. Her ble turområdet rehabilitert for noen år siden for å gjøre det mer tilgjengelig for allmenheten. Dette er et sted man bør gi et badebesøk på sommerstid.

For de som er glad i sport og Idrett er det et rikt mangfold idrettsmuligheter i næromdået. Jarmyra fotballbane ligger kun en 10 minutters gåtur fra boligen, hvor man har flere natur gressbaner og kunstgress. Langs Storengveien har det også blitt bygget nytt innendørs ishockeyanlegg. Her tilbys det ulike istilbud, som skøyteskole, curlig, kunstløp og selvfølgelig ishockey. For golfentusiaster er det kort avstand til Haga og Grini golfbaner.

Gåavstand på ca. 13 minutter til Jar Stasjon. Jar Stasjon er et av Bærums trafikknutepunkter. Nærmeste bussholdeplass ligger kun noen få minutters gange fra Ankersvingen, langs Vollsveien - "Jar Skole".

Jar - med sin sentrale beliggenhet og nærhet til Oslo, samt flotte tur -og rekreasjonsmuligheter gjør området til et yndet sted for barnefamilien. Her har du alt innefor nær rekkevidde!

Barnehager og skoler

Ankersvingen 2 sogner til Jar skole i henhold til Bærums kommunes skolegrenser. Dette er også nærmeste skole, og ligger i underkant av 500 m fra boligen. Det er flere barnehager i nærområdet, hvor de nærmest er Jarenga barnhage og Nøtteliten familiebarnehage. Nærmeste ungdomsskole er Ringstabekk, som ligger rett ved siden av Ringstabekk t-banestasjon. Skolen ligger i underkant ca. 1,5 kvm fra Ankersvingen 2. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Byggeår

1930

Soverom

4

Primærrom

153m2

Bruksareal

217m2

Tomt

1610m2

KR-kode

171757

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ankersvingen 2, 1358 Jar

Gnr. 38, bnr. 214 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.610 kvm.

Parkering

Boligen har biloppstillingsplasser på eiendommen. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private- og felles private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private- og felles private stikkledninger til boligen.

Det følger av selgers egenerklæringsskjema at Ankersvingen 2 har felles trykkvannsledning med eiendommen i Peder Ankers vei 2 A. Delingspunktet ligger i skråning mot Wedel Jarlsbergs vei.

Videre følger det av selgers egnerklæringsskjema at Ankersvingen 4 har koblet sin avløpsledning til Ankersvingen 2 sin avløpsledning i nærheten av Ankersvingen 2 sin tidligere septiktank. Septiktanken til Ankersvingen 2 skulle ha vært perforert og fyllt igjen. Dette er såvidt det selger kjenner til ikke blitt gjort, ettersom man da har en "reserve" om det skulle bli problemer, noe det ikke har vært. Septiktanken til Ankersvingen 2 ligger under plattingen med egen luke i plattingen.

Megler har vært i kontakt med Bærum kommune som har oversendt kart over stikkledningene. Her kommer det frem at Ankersvingen 4 har koblingspunktet sitt helt nede ved Wedel Jarlsbergs vei. Megler fikk pr.telefon med Bærum komme beskjed om at de ikke kunne garantere at kartet stemte. Hvorvidt informasjonen fra selger eller kommunen stemmer er derfor uvist. Kjøper overtar ansvaret for dette. Spør megler om kart om ønskelig.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 217 kvm

Totalt primærrom: 153 kvm

Bruksareal:

Enebolig 217 kvm

Primærrom:

1. etasje 93 kvm: Entré, Stue 1, gang, kjøkken, peisestue, trapperom og vaskerom.

2. etasje 60 kvm: Bad, gang og 4 soverom. I tillegg ett kleskott.

Sekundærrom:

-1. etasje 64 kvm: Uinnredet kjellerareal.

Et soverom i 2. etasje er volummessig marginalt lite iht. krav til oppholdsrom. Takhøyde i kjeller er ca 200-205 cm. Kleskott/skap i 2. etasje er vurdert som integrerte løsninger og er skjønnsmessig medtatt i BRA og p-rom. Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.02.2018 utført av Stein Gunnar Rølles. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i trekonstruksjoner på grunnmur i betong/sparesteinsmur og lettbetong i 1930 og tilbygget 1976. Huset ble i følge eier tilbygget og fornyet på en rekke områder på midten av 1970-tallet. Bad ble pusset opp 2000. Bygningen fremstår med eldre, og dels opprinnelig byggteknisk standard, og bærer preg av manglende vedlikehold over tid og har behov for modernisering. Deler av innvendige flater var ikke tilgjengelig for besiktigelse utført av takstmann den 23.01.2018 grunnet oppbevaring. Dette gjelder spesielt peisestue og kjeller. Garasje/uthus oppført i uisolert konstruksjon i lettbetong og tre. Støpt gulv. Motorisert leddport i aluminium. Yttertekking med stålpanner. Innlagt strøm og lys. Garasjen fungerer som rullestolgarasje for dagens eier, og ble hovedsaklig ikke bygget for å romme en bil. Det er ikke opparbeidet vei for bil til garasjen.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Grunn og fundamenter, generelt: Noe mindre riss. Endel avflassing og fuktighet i deler av konstruksjon. TG 2.

Drenering:

- Forhold knyttet til dreninger og fuktsikring er under terreng og har ikke latt seg besiktige i hht. tilstandsrapport.

- Det er ikke synlig grunnmurspapp over terreng og i følge eier er det ikke utført fornyelse av fuktsikring slik at denne er opprinnnelig.

- Fukt i deler av mur tyder på sviktende fuktsikring, jfr. byggeår. TG 3.

- I hht. selgers egenerklæringsskjema så er det ikke utført dreneringsarbeider. Avløp fra tak/garasjetak på vestsiden av huset er lagt 3-4 meter fra veggen ifølge selger.

Veggkonstruksjon og utvendig fasader:

- I følge eier er yttervegger i 1. etg innvendig etterisolert 1975. Deler av vegger i 2. etg ble etterisolert innvendig 2000.

- Støvkondensering i deler av yttervegg. TG 2.

- Støvkondensering er nødvendigvis ikke synlig direkte hvor det er tapetsert ect. Mangelfull isolering/ventilering kan føre til kondensering og fuktighet i konstruksjoner.

Utvendige overflater:

- Dels er kledning svært værslitt/tørr og det er registert stedvis noe råte. TG 3.

Vinduer:

- Dels utvendig værslitt.

- Minst ett glass er punktert. TG 3.

- Vinduer med isolerglass er fra 1975/76. TG 2.

Ytterdører:

- Terrassedør er i dårlig stand. TG 3.

- Noe heng og mekanisk slitasje. Kjellerdør er dels skadet grunnet fuktighet.

Innvendige dører:

- Generelt fremstår dører i normalt god stand. Dels noe trange karmer og heng i spesielt 2. etg. TG 2.

Takkonstruksjon:

- Adkomst til kaldt loft via luke. Denne er kun delvis besiktighet fra luke og ikke i sin helhet og bør sjekkes ytterliggere.

- Det er registert innvendige støvkondenseringe og ising i undertak på loft. Utvendig ising/istapper på del av tak.

- Støvkondensering er nødvendigvis ikke synlig direkte hvor det er tapetsert ect. Mangelfull isolering/ventilering kan føre til kondensering og fuktighet i konstruksjoner.

- Dels blindt loft uten inspeksjonmulighet.

- Noe svank.

- Råte i del av vindski. TG 2.

Taktekking:

- Det var på befaringstidspunktet snø på flater og yttertak er ikke besiktiget. TG 2 grunnet alder.

Renner, nedløp og beslag:

- Renner er dels ført bort fra grunnmur.

- Noe slitasje og deformasjon.

- TG 2 grunnet alder.

Terrasse, balkonger og trapper:

- Deler av trapp mangler rekkverk. Tg 3.

- Kjellertrapp har noe svikt.

- Rekkverk/sikring tilfredstiller ikke gjeldende krav, jfr. byggeår og forskriftsendringer over tid.

- Synlig tekking med sink på terrasse. Mot vegg er beslag påført direkte mot tømmer som er feil utførelse, og i følge eier har det vært tillfelle av vanninntrengning. Forholdet bør undersøkes nærmere.

- Synlig deler av rekkverk fremstår slitt og i dårlig stand.

Piper og ildsteder:

- En peis er ikke vurdert da denne ikke var tilgjengelig på befaringstidspunkt i hht. tilstandsrapport.

- Pipe og ildsteder er opplyst å fungere tilfredstillende.

- Utvendig endel avflassing/slitasje. TG 2.

- På generelt grunnlag anbefales tidvis kontroll av pipe og ildsteder av feier.

- I hht. selgers egenerklæringskjema så var feieren hos de sist i november 2017, og har ikke fått noen tilbakemelding om problemer.

Etasjeskillere:

- Konstruksjonsmessige skjeveheter. Dette gjelder spesielt 2. etg.

Bad - overflater på innvendige gulv - 2. etg:

- Eldre plastsluk uten klemring iht. gjeldende krav.

- Høyde topp sluk og topp evnt. membran ved dør/lekkasjepunkter er under kravet på 2,5 cm. TG 2.

Bad - luftbehandling generelt - 2. etg.

- Det er ikke tilluft til rommet. Dette kan enkelt tilordnes med spalte for tilluft i dør.

Annet - bad 2. etg - TG 2 grunnet alder.

- Ifølge eier ble rommet fornyet med fliser, sanitært utstyr 2000. Varmekabler er fra 1975 i henhold til opplysninger fra selger. Konstruksjon for øvrig ble sist fornyet på 1970-tallet.

- Dokumentasjon på uttførelse og oppbygging er ikke forevist.

Vaskerom - overflater på innvendige gulv, 1. etg - TG 2:

- Høyde topp sluk og topp evt. membran ved dør/lekkasjepunkter er under kravet på 2,5 cm.

Vaskerom - overflater på innvendige vegger, 1. etg - TG 2:

- Noe sår/bruksslitasje.

- Støvkondenseringi deler av yttervegg.

Vaskerom - overfalter innvendig himling, 1 .etg - TG 2:

- Støvkondensering mot blindt loft.

Vaskerom - luftbehandling, generelt 1. etg - TG 2:

- Det er ikke tilluft til rommet. Dette kan enkelt tilordnes med spalte for tilluft i dør.

Kjøkken - innredning - TG 2:

- Innredning bærer preg av bruk og har en del slitasje.

Ventilasjon, varme og sanitær - ledningsnett for sanitærinstallasjoner:

- I all hovedsak eldre utstyr med noe fornyelser i forbindelse med fornyelse av kjøkken og bad.

Utstyr for sanitærinstallasjoner - Tg 2:

- Bereder er fra 1975 og forventet brukstid er oversteget. Bereder er i bruk.

- Ifølge eier er opprinnnelig septiktank på eiendommen og antatt ikke sanert.

Luftbehandling generelt - TG 2:

- Det er ikke ventiler for tilluft i oppholdsrom.

Terrengforhold - bearbeidet terreng - TG 2:

- Deler av husets tilstøtende terreng/tilbakefylling har fall mot grunnmur.

- Det skal være fall fra bygning med forhold minimum 1:50 i en avstand av minst 3 meter.

Terrengforhold - Støttemur og andre murer - TG 2:

- Forsøtninger for utvendig adkomst til kjeller mangler rekkverk.

Garasje/uthus:

- Endel jordslag i deler av undertak tyder på mangelfull ventilering.

I hht. selgers egenerklæringsskjema fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Selger hadde for ca. 7 år siden et kraftig regnvær fra sydvest som slo direkte inn i veggen. Vann trengte inn i en sprekk i tømmeret og kom ut i trappen mellom 1 -og 2. etg. Det var snakk om meget små mengder - en liten dam i trappen. Sprekken i tømmeret ble tettet fra utsiden og siden har de ikke hatt noen problemer vedrørende dette.

- Fukt i deler av kjeller.

- Noen skjeve gulv.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Sjarmerende enebolig over 3 plan i et meget attraktivt boområde på Jar. Ankersvingen 2 ligger barnevennlig til inn en stikkvei fra Peder Ankers vei. Boligen byr på potensiale og passer utmerket for de i etableringsfasen. Belliggende stille og usjenert til på en liten åsside med utsikt mot Oslofjorden. Boligen fremstår med eldre, og dels opprinnelig byggteknisk standard, og bærer preg av manglende vedlikehold over tid og har behov for modernisering. Nytt tak ble lagt i 1976. Tidligere skifer takstein, nå betong takstein.

Boligens 1. etasje:

Entreen er innredet med knagger for oppheng av yttertøy. I entreen er det to dører, hovedinngangsdør til huset og dør inn til peisestuen. Historien sier at disse dørene er fra 1930-tallet og at det er innfelt i disse dørene 4 små blyglassvinduer med malerier av 4 helgener: Sankt Halvard, Sankt Olav, Sankta Katharina og Sankta Sunniva. Dette er utkast for utsmykning av Nidarosdomen etter hva som har blitt fortalt selger.

Inn dør til høyre når du står i entreen finner man peisestuen. Et unikt rom i boligen! Her er det flotte nasjonalromantiske detaljer. Rommet passer utmerket som ungdomsrom. Her er det også hems for overnattingsgjester.

Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass, samt plass til kjøkkenbord Innredning med furufronter og laminerte skapstammer. Benkeplater i laminat og stål med oppvaskkum i stål. Opplegg for oppvaskmaskin.

Rett fra entre/hall kommer du inn en luftig og romslig stue/spisestue. Stuen er delt opp i flere seksjoner, der man har spiseavdeling ved kjøkken, sittegruppe/lesekrok i andre enden av rommet. Tv- stue finner man ytterst i rommet, med store vindusflater og en flott utsikt mot Oslofjorden. Her er det også direkte utgang til terrassen, som er et yndet ekstrarom på varme sommerdager.

I boligen hovedetasjen finner man også eget vaskerom. Dette ble ombygget fra garderobe i ca. 1975. Meget praktisk rom for å holde orden på klesvasken, samt skitne sko og ytterklær. Varmekabler i gulv. Opplegg for vaskemaskin og benk i stål med skyllekum og armatur.

Boligens 2. etasje:

Bad/wc: I følge selger ble rommet fornyet med fliser og sanitært utstyr i 2000. Konstruksjon for øvrig ble sist fornyet på 1970-tallet.Dokumentasjon på uttførelse og oppbygging er ikke forevist. Badet er innredet med Benkeskap med servant, toalett og dusjhjørne og dusjarmatur på vegg.

Soverom - boligen har 4 soverom:

Hovedsoverom med plass til stor dobbeltseng og garderobe. Direkte utgang til terrasse hvor du kan nyte morgenkaffe og frokosten i soloppgangen, mens du skuer utover den flotte utsikten. Videre følger det i denne etasjen tre soverom til, som passer utmerket som barnerom, gjesterom og eventuelt kontor.

Adkomst til kaldt loft via luke. Her er det også muligheter for oppbevaring.

For øvrig uinnredet kjelleretasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme. En varmepumpe luft/luft. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

I følge eier er det en utvendig glassfibertank for parafin på 1200 liter nedgravd i hagen.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1930 iht.selger. Iht. matrikkelen står det at boligen ble tatt i bruk i 01.01.1900. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Megler har vært hos kommunen og innhentet det som er av byggetegninger for huset. Tegningene er av dårlig kvalitet da de er gamle og det er vanskelig å tyde om det er gjort endringer fra de originale byggetegningene av huset. Kjøper overtar risikoen for dette. Ifølge opplysninger fra selger er det utført følgende arbeider i senere tid:

1. Vegg mellom stue / tidligere spisestue er fjernet.

2. Tidligere lukket, uisolert, kald veranda er revet og nytt rom som er ca dobbelt så stort som tidligere veranda ble bygget og er innlemmet i stuen i 1976. Kjeller med utgang ble bygget under ny del av stue. Det ble gitt byggetillatelse fra kommunen den 20.11.1975. Uvist hvilke rombenevnelse som er benyttet i søknaden for de nye rommene da det ikke kommer frem i søknaden til kommunen.

3. Terrasse bygget foran huset i 2000 med uteheis. Heisen eies av NAV. Selger har vært i kontakt med NAV vedrørende denne, og heisen skal demonteres i løpet av siste halvdel av mars. Det er litt uklart hvorvidt de setter opp rekkverk på verandaen der heisen har gått. Selger vil uansett sørge for at dette kommer på plass. Rullestolgarasje ble bygget på samme tidspunkt i 2000. Søknad ble sendt til kommunen, og det var ingen bemerkelser til søknaden i brev datert 05.06.2000 fra Bærum kommune.

4. Vaskerommet ble anlagt der det tidligere var garderobe ca. 1975.

5. Et vindu i trappen ble lagt igjen ca. 1975.

6. Veggen mellom stue og hall ble flyttet fra trappen og dit den står i dag ca. 1975.

Det foreligger byggesaksdokumenter på utførte arbeider på punktene 2-3. Ferdigattest for arbeider foreligger ikke.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

- Dagboknr 11572, tinglyst 4.8.1975, type heftelse: Bestemmelse om vann og kloakkledning. Servitutten sier at undertegnede, eier av gnr. 38, bnr. 214(Ankersvingen 2) og eier av gnr. 38, bnr. 111(Peder Ankers vei 2 A) avgir erklæring som skal tinglyses som hefte på hver enkelt eiendom og som ikke kan avlyses uten Bærum vann- og kloakkvesens samtykke. Partene gir hverandre gjensidig rett til å legge vann- og kloakkledninger med tilhørende innretninger over felles grunn og er solidarisk ansvarlig for reperasjon og vedlikehold av fellesanlegget. Vann og kloakkvesen har rett til når som helst å stenge og forsegle den felles hovedstoppekranen i gate og hvilke som helst av de for hver eiendom anbragte hovedstoppekraner når dette anses nødvendig eller ønskelig enten av tekniske grunner eller for å få gjeldende reglement og gitte pålegg respektert.

- Dagboknr1102124, tinglyst 18.12.2013, type heftelse: Bestemmelse om kloakkledning, at eier av gnr. 38, bnr. 214 (Ankersvingen 2) tillatter at eiendommen Ankersvingen 4 gnr. 38, bnr. 212 kobler seg på privat avløpsledning uten at dette medfører kostnad for eiendom gnr. 38, bnr. 214. Gnr. 38, bnr. 212 har vedlikeholdsansvar for sitt avløpsrør frem til koblingspunkt med gnr. 38, bnr. 214. Videre har disse to eiendommene felles vedlkeholdsansvar frem til offentlig avløp. Denne erklæringen gjelder for daværende eier og fremtidige hjemmelshavere.

- Dagboknr. 900651, tinglyst servitutt den 19.03.1926, bestemmelse om deleforbud: servitutten er et eldre skjøte med diverse bestemmelser.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Selger utførte radonmåling for ca. 7-8 år siden via et firma. Det ble ikke funnet radon ved dette tilfellet. Selger har senere utført egen måling på eget initiativ og ikke funnet noe.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan 2015-2030, ID 201301 datert 17.06.2015 er avsatt til: boligbebyggelse og 12 kvm av delaeral avsatt til hensynssone. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det foreligger byggeplaner for enebolig med sekundærleilighet på naboeiendommen, på eiendom gnr. 38, bnr. 116. Tomten skal skilles ut fra Peder Ankers vei 4. Plantuvalget har pr. 14.02.2018 omgjort bygningssjefens vedtak 15.06.2017 om rammetillatelse/dispensasjon, og har avslått søknaden om dispensasjon fra kommuneplanens bestemmelser. Vedtaket var enstemmig. Saken er pr. 20.02.2018 under behandling. Les mer om saken på Bærum kommune sine sider - saknr. 17/19873.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Det er lagt strømtilførselen til en ekstra lampe i trappen. Selger har selv på egeninnsats utført jobben.

-Løsøre og tilbehør som ikke vil medfølge handelen:

* Sandkasse med strøsand

* Kjøleskap og 2 fryseskap

* Fjernstyring av ovner og utelamper

- I det sydøstlige hjørnet var der i 1975 et lite badebasseng støpt i betong. Dette er fylt igjen med sten og jord i 1975.

- I den ytre stuen er der varmekabler i gulvet, men selger opplyser at her ble effekten sterkt redusert da de la parkett der. Denne gulvvarmen brukes ikke i dag.

- Det er benyttet sildoljemaling på deler av huset.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.690,62,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing. Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.445,-.

Velavgift er kr 400,- pr. år til Jar Vel. I følge selger er det pliktig medlemskap i Velet.

Boligen er tilknyttet Altibox/Vikenfiber som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på

kr 1.150,- pr. mnd. Dette er sagt opp av selger.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm alarmselskap som koster kr 5.195,- pr. år. Avtalen med alarmselskap medfølger ikke med boligen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.738.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Jar
Kirkesogn Jar

Steder i nærheten

Jar kirke 0.8 km
Lysaker torg 1.7 km
Lysaker næringspark 1.8 km
Ullerntunet 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 59 km
Sentralstasjon Oslo S 9.2 km
Jernbanestasjon Lysaker jb.st. 1.6 km
T-bane stasjon Jar T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Jar 1.2 km
Bussholdeplass Jar skole 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jarbanen 0.9 km
Idrettsanlegg Jar Treningsfelt 1.2 km
Treningssenter Velværelset Treningsstudio 1.4 km
Treningssenter Elixia CC Vest 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Jar skole (1-7 kl.) 0.4 km
Ringstabekk skole (8-10 kl.) 1.5 km
Østerås skole (8-10 kl.) 3.7 km
Stabekk videregående skole 2 km
Eikeli videregående skole 3.4 km

Barnehager

Jarenga barnehage (1-5 år) 0.6 km
Nøtteliten familiebhg. - Storengveien (1-5 år) 0.8 km
Jar Husmorlags barnehage II (3-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter CC Vest 1.9 km
Kjøpesenter Tårnhuset 4.9 km
Postkontor Coop Prix Lilleakerveien 1.4 km
Postkontor Lysaker Bedriftssenter 1.7 km
Apotek Vitusapotek Jar 0.9 km
Apotek Apotek 1 Lilleaker 1.3 km
Vinmonopol CC Vest Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Skøyen Vinmonopol 4.1 km
Dagligvare Coop Prix Jar 0.6 km
Dagligvare Meny Jarhuset 0.9 km
Kiosk/video 7-Eleven Vollsveien 1.3 km
Kiosk/video NarvesenLysaker Torg 1.6 km
Bensin Circle K Lilleaker 1.4 km
Bensin Shell Ullern 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 37,1 år
Gj.snittalder kvinner 36,7 år
Husholdninger med barn 44 %
Husholdninger uten barn 56 %
Gj.snitt byggeår 1955
Gj.snitt tomtestørrelse 850
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 120706 51342
Grunnkrets: Jar 396 143

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis. Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:Provisjon: 0,64% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-.

Dokumenter
Energiattest
 
Marius Stormfelt
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?