Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 10 000 000,- for kr 10 000 000,-

Velkommen til Aspelundfaret 8. Innholdsrik enebolig m/ utleiedel og stor garasje/ hobbyrom. Beliggende i blindvei med nydelig fjordutsikt

Solrik veranda med utsikt

Inngangsparti med koselig sitteplass

Stor lys entre/ hall og trappegang med garderobeskap.

Stue

Flott utsikt fra eiendommen mot sjøen og over landbruk/dyrkbar mark med korn og jordbær.

Stue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken med spiseplass

Stue

Peisovn på kjøkken, gammel svartovn som gir god varme

Trappegang i 2.etg

Loftstue/ mulighet for ekstra soverom

Hovedsoverom med bad i tilknytning, utgang til veranda

Innholdsrikt kjøkken med spisebord, heltre kjøkkeninnredning.

Bad i tilknytning hovedsoverom

Stort soverom i 2.etg, kan deles til 2 soverom hvis ønskelig.

Stort soverom, dette kan også deles til 2 soverom.

Bad i 2.etg. Servantinnredning, toalett og dusjkabinett.

Bad i tilknytning hovedsoverom

Bad i u.etg

Kjellerstue med egen utgang til hage, egen peis i kjellerstuen.

Kjellerstue med bar og peisovn

Leilighet, stue/ kjøkken med utgang til hage. Peisovn montert i stuen.

Bad i u.etg. Baderomsinnredning, dusjkabinett og badekar. Badstue.

Bad i leilighet, Baderoms innredning med hvite fronter, dusj, toalett og opplegg for vaskemaskin. 60 liter varmtvannsbereder plassert i gang.

Innholdsrik enebolig med flott utsikt i blindvei. Dobbelgarasje, over garasje er det hobbyrom på 32 kvm. Stor gårdsplass.

Veranda med kveldsol og utsikt

Veranda

Leilighet, soverom

Fasade

Veranda

Vettre barneskole

Fotballbinge og lekeapparater ved Vettre skole

Blakstadbukta ligger innen gangavstand

Planskisse 1.etg

Planskisse 2.etg

Planskisse U.etg

 
Video

Vettre - Innholdsrik enebolig m/godkjent utleiedel, garasje m/ hobbyrom. Beliggende i barnevennlig blindvei, fjordutsikt

Aspelundfaret 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 10 500 000,-

Vettre - Innholdsrik enebolig m/godkjent utleiedel, garasje m/ hobbyrom. Beliggende i barnevennlig blindvei, fjordutsikt: Vettre - Innholdsrik enebolig m/godkjent utleiedel, garasje m/ hobbyrom. Beliggende i barnevennlig blindvei, fjordutsikt

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 10 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
297 / 300 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Aspelundfaret 8, denne eiendommen ligger meget fint til, landlig og stille i en barnevennlig blindvei med etablert bebyggelse. Utsikten mot sjøen, Nesoddlandet og over dyrket mark, gir deg god ro og frihetsfølelse. Kort avstand til alt. Oppkjørte skiløyper på jordene, inntil huset vinterstid. Kort og trygg skolevei til Vettre Barneskole. Eiendommen har sol fra morgen til kveld og har en storslått fjordutsikt. Området har et landlig preg, med fri sikt over jordene på Aaby og Vettre ned mot fjorden. For barn og unge er det et godt aktivitetstilbud i nærområdet, Risenga med svømmehall, idrettshaller, ishall, skøytebane, tennishall/-baner m.m. Man har kort vei til fjorden med mangfold av badeplasser, båtliv og kystkultursti langs fjorden (går fra Holmen i Asker til Sætre i Hurum). God offentlig transport til/fra Oslo. Direktebuss til/fra Asker (rute 285, bruker 5 minutter til Asker sentrum).

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 10 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1992

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

297m2

Bruksareal

300m2

Tomt

702m2

KR-kode

15189

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Aspelundfaret 8, 1392 Vettre

Gnr. 60, bnr. 316, i Asker kommune.

Andel av felles privat vei gnr 60, bnr 318. 1/6 del.

Tomten

Eiet tomt på 702 kvm. Pent opparbeidet med stor gressplen og prydbusker. Asfaltert innkjørsel og gårdsplass. Terrasse rundt nordøst fasaden. Stor gårdsplass og dobbelgarasje med biloppstillingsplass for 2 biler. Flott solrik eiendom med sol fra soloppgang om morgenen og til ca kl 21.00 sommertid, fri utsikt mot sjøen og over landbruk/dyrkbar mark med korn og jordbær. Privat blindvei. 200 meter til barneskole og buss. Express til Oslo. Flere uteplasser rundt huset.

Parkering

Parkering på egen gårdsplass og stor garasje med biloppstillingsplass for 2 biler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Veien ble nyasfaltert i september 2016. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 330 kvm

Totalt bruksareal: 300 kvm

Totalt primærrom: 297 kvm

Bruksareal:

Enebolig 250 kvm

Hybel/ leilighet 50 kvm

Primærrom:

Enebolig:

U.etg: 50 kvm: Trapperom, kjellerstue, badstue, bad og vaskerom.

1. etasje 110 kvm: Hall, toalett, vaskerom/ grovkjøkken, kjølerom, stue, spisestue, kjøkken, 1 soverom og bad.

2. etasje 90 kvm: Bad, loftstue og soverom.

Hybel/ leilighet:

U.etg: 47 kvm: Entre, stue/ kjøkken, bad og 1 soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.03.2018, utført av Geir Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til denne flotte og innholdsrike eneboligen, beliggende i trivelige barnevennlige og rolige omgivelser. Nyt fantastisk sjøutsikt, gode solforhold og sentral beliggenhet. Huset er tegnet av arkitekt Tore-Børge Gjerstad. Boligen er med egen godkjent utleiedel i en del av boligens underetasje. Boligens tilstand anses som bra, boligen fremstår som godt vedlikeholdt med mange kostbare detaljer samt boligen har en gjennomført godt håndverksmessig utførelse. Huset har ellers en god planløsning med mye oppbevaringsplass som passer godt for barnefamilie.

Boligen har i dag 4 soverom, med enkle grep kan man lage flere soverom i 2.etasje. Det er totalt 4 bad samt 1 gjestetoalett. stor lys entre/ hall og trappegang med garderobeskap. Eget vaskerom/grovkjøkken samt kjølerom i hovedetasjen. Stor og luftig stue med store vindusflater slipper inn godt med dagslys. God plass til flere sittegrupper. Peisovn. Utgang fra stuen til veranda og hagen. Innholdsrikt kjøkken med spisebord, heltre kjøkkeninnredning. Med profilerte fronter av eik. Laminert benkeplate med underlimt servant. Integrert platetopp med grill, stekeovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin, kjøl og frys. Ventilator. Peisovn på kjøkken, gammel svartovn som gir god varme. I underetasjen har boligen vaskerom, bad og badstue samt en stor kjellerstue, innredet med barløsning, god plass til en sittegruppe. Egen utgang til hagen fra kjellerstuen.

Hybel/leilighet Entré, stue/kjøkken, bad, soverom og bod. Fint adskilt fra boligen, leiligheten er på 55 kvm, med egen inngang og utgang til hage.

Garasje/ hobbyrom.

Dobbelgarasje over to etasjer. Byggegrop består av fjell. Garasjen er fundamentert med betongplate/ såle på grunn. Grunnmur av leca som er pusset. Bjelkelag som er isolert og plateslått med gips i himling. Elektrisk port. Innlagt strøm og vann, varmekabler i gulv. Valmet tak med stein. 2. etasje / Hobbyrom på ca 32 kvm. Laminat på gulv, panel i tak. Utforet vegger med isolasjon og gips, lydvegg. Dette kan enkel remonteres og originalveggene er bak. Utvendig drenert, stående panel. 2 lags isolerglass fra byggeår.

Hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Beam varmegjenvinning. Elektrisk oppvarming, Peis i stue 1 etg og kjellerstue. Vedovn på kjøkken. Vedovn i stue i leiligheten. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.10.96. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 1993/10059-1, tinglyst 18.05.1993, type heftelse:Erklæring/ avtale. Ang. private felles vann- og kloakkledninger. Kan ikke avlyses uten samtykke fra kommunen. Asker vann- og kloakkvesen har rett til nårsomhelst vedr. vann- og kloakkledning til min eiendom når det finnes nødvendig eller ønskelig hva enten det er begrunnet av tekniske hensyn eller for å få trufne bestemmelser respektert, uansett hvilken av fellesskapets eiendommer og bygninger det gjelder. Denne bestemmelse gjelder også avstenging av stoppekran for min eiendom. Videre forplikter jeg meg til i felleskap med de andre eiendommer å reparere og vedlikeholde de felles vann- og kloakkledninger. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område hvor kommuneplanen gjelder.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, boligområder med utfyllende bestemmelser ( type B) i kommuneplan for Asker kommune 2018-2030. Eiendommen ligger i et område med høy kulturhistorisk verdi. Område 6 - Løkenes, Vettre, Åby. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 3.824,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon og feiing av pipeløp og tilsyn fra feievesen. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 35.000,-,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 11.400,-.

Boligen er tilknyttet Homenett som leverandør av fiber. Kr 799,- pr.mnd. Aspelundfaret antennelag. Eierdel overføres til ny eier.

Boligen er tilknyttet Asker og Bærum brannvesen alarmselskap.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 10.763.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Løkenes
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Åby 0.7 km
Asker marina 1.4 km
Østenstad kirke 1.8 km
Leangen brygge 2.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 73.8 km
Sentralstasjon Oslo S 23.8 km
Jernbanestasjon Asker 3.7 km
Bussholdeplass Aspelund 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ridderkleiva ballbinge 1.4 km
Idrettsanlegg Risenga idrettspark/Askerhallen 1.7 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 4.1 km
Treningssenter Elixia Asker 3.8 km

Steder av interesse

Skoler

Vettre skole (1-7 kl.) 0.2 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 3.8 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 3.3 km
Sjøskolen (9-10 kl.) 3.7 km
Bleiker videregående skole 2 km
Asker videregående skole 4.5 km

Barnehager

Åby barnehage (1-5 år) 0.9 km
Espira Dumpa barnehage (0-5 år) 1.2 km
Vepsebolet barnehage (1-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 4.4 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 4.2 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 1.5 km
Postkontor Coop Mega Holmen 4.4 km
Apotek Vollen Apotek 3.3 km
Apotek Apotek 1 Holmen 4.5 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 4.4 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 4.2 km
Dagligvare Kiwi Vettre Dagligvare 0.6 km
Dagligvare Bunnpris Blakstad 1.5 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 4.4 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 3.6 km
Bensin Shell Vettre 0.9 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 5.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,3 %
Andel kvinner 52,7 %
Gj.snittalder menn 43,3 år
Gj.snittalder kvinner 43,7 år
Husholdninger med barn 27,5 %
Husholdninger uten barn 72,5 %
Gj.snitt byggeår 1952
Gj.snitt tomtestørrelse 2719
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Løkenes 522 265

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,75% av salgssummen inkl.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?