Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 900 000,- for kr 6 900 000,-

Stor usjenert hage med plass til langbord og hyggelig anneks. Flott fjordutsikt

Stor usjenert hage med plass til langbord og hyggelig anneks. Flott fjordutsikt

Fasade øst

Hagen mot syd

Utsikt

Fjordutsikt

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Kjøkken fra 2010

Kjøkken fra 2010

Entre

Entre/gang

Soverom i 1 etasje

Separat wc

Loftstue

Loftstue

Soverom

Soverom

Separat wc i loftsetasjen

Soverom i underetasjen

Soverom i underetasjen

Bad i underetasjen

Bad i underetasjen

Separat wc

Vaskerom

Utsikt mot fjorden

Stor usjenert hage med plass til langbord og hyggelig anneks. Flott fjordutsikt

Terrasse mot vest og nord

Terrasse mot vest og nord

Anneks i hagen med flott utsikt som kan brukes som kontor eller lekestue for barna

Utsikt

Stor usjenert hage med plass til langbord og hyggelig anneks. Flott fjordutsikt

Stor usjenert hage med plass til langbord og hyggelig anneks. Flott fjordutsikt

Terrasse mot vest og nord

Stor usjenert hage med plass til langbord og hyggelig anneks. Flott fjordutsikt

Utsikt fra hagen

Terrasse og hage mot syd

Terrasse og hage mot syd

Hage mot syd

Terrasse mot syd

Asperudveien 22

Fasade mot syd

Utsikt mot nord

Planskisse 1 etasje

Planskisse Loftsetasjen

Planskisse underetasje

ASPERUD - Flott frittliggende enebolig på en høyde - fjordutsikt - garasje - tilbaketrukket beliggenhet i blindvei

Asperudveien 22

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 800 000,-

ASPERUD - Flott frittliggende enebolig på en høyde - fjordutsikt - garasje - tilbaketrukket beliggenhet i blindvei: ASPERUD - Flott frittliggende enebolig på en høyde - fjordutsikt - garasje - tilbaketrukket beliggenhet i blindvei

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 800 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
164 / 190 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og meget barnevennlig område på Asperud. Stille og rolig boligmiljø, bestående av småhus og villa bebyggelse. Boligen ligger usjenert og sydvestvendt til i en liten blindvei. Eiendommen ligger på en høyde med fin utsikt mot fjorden. Hyggelige opparbeidede fellesarealer med god boltringsplass for de minste. Kort vei til flotte turområder, samt de fleste fritidsaktivitetene område har å by på for både liten og stor. Et hyggelig og stille nabolag med kort vei til flere matbutikker, søndagsåpen frukt og grønt butikk, offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, hyggelige turområder, og diverse servicetilbud.

I området finner man godt etablerte idrettsklubber. Hauketo idrettsanlegg/hall med flere baner (også kunstgress), tennisanlegg, gård med hester og treningssenter. Turvei (Kongeveien) og lysløype i Grønliåsen like ved. Også nærhet til en rekke utgangspunkter i Østmarka, med flotte turmuligheter sommer som vinter. Treningssenteret Fresh fitness ved Hauketo, golfbane ved Grønmo. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender som Ingierstrand og Hvervenbukta. Gangsti/sykkelvei til populære Hvervenbukta fra Hauketo.

Kort vei til Prinsdal Torg som har et variert servicetilbud som inkl. bla. Coop og Kiwi med post i butikk, spisesteder, Bogerud tekstil, kiosk, interiørbutikk for baderoms artikler, frisørsalong, treningsenteret Mudo og Prinsdal frukt og grønt. Nærmeste butikk er Rema 1000 Hauketo. Holmlia senter med en rekke servicetilbud som vinmonopol, Deichmanske bibliotek, Meny, bokhandel, interiørbutikk, apotek, Narvesen med mer. Obos har planer om å oppgradere senteret på sikt

En liten kjøretur unna finner man også Kolbotn torg og Lambertseter senter som har et bredt utvalg av kles- og interiør butikker, vinmonopol, Symra kino, Deichmanske bibliotek og caféer med mer.

Kort vei til Hauketo togstasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finner man tog, lokale busser og ekspressbuss. Toget bruker ca. 10 min. til Oslo S. Drive & park ved Hauketo togstasjon. (Vennligst se www.ruter.no for ytterligere opplysninger). Kort vei til buss i Nedre Prinsdals vei / Olaves Hvervens vei.

Barnehager og skoler

Diverse offentlige og private barnehager i området bla. Asperud barnehage og Sloreåsen barnehage for å nevne noen. Iht. Utdanningsetaten sokner eiendommen til Toppåsen barneskole og Hauketo ungdomsskole. Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Ta av til Asperudveien fra Holmliaveien ved Holmlia senter. Følg veien helt til en rundkjøring, ta så til høyre.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 800 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Byggeår

1987

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

164m2

Bruksareal

190m2

Tomt

478m2

KR-kode

4418163

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Asperudveien 22, 1258 Oslo

Gnr. 189, bnr. 382 i Oslo kommune samt 1/11 del av realsameie:

Gnr. 189, bnr. 332.

Tomten

Eiet tomt på 478,4 kvm. Eiendommen ligger fint til på en høyde med usjenert hage mot nord og vest samt pent opparbeidet hage mot syd. Flott utsikt mot fjorden både fra spisestuen og hagen. Eiendommen er en del av et vel hvor det er opparbeidet en pen hage samt lekeplass på fellesarealene, her er det tilnærmet bilfritt da dette er innerst i en blindvei.

Parkering

Pakering i garaje for 1 bil samt biloppstillingsplass foran denne. Bilopptillingsplass på sydspissen av eiendommen. Gjesteparkering på fellesområdet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 228 kvm

Totalt bruksareal: 190 kvm

Totalt primærrom: 164 kvm

Primærrom:

Underetasje 52 kvm: Trappegang, bad, vaskerom, 2 soverom, wc.

1 etasje 71 kvm: Vindfang, gang, kjøkken, stue/spisestue, wc, soverom.

2 etasje /loft 41 kvm: Trapperom, stue, 2 soverom, wc.

Sekundærrom:

Underetasje 10 kvm: 2 boder og kjølerom.

1 etasje 19 kvm: Garasje.

Utebod under terrassen på 11 kvm samt uthus/anneks i hagen mot nord på 9 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Flott eiendom i et stille og særdeles barnevennlig boområde, med skogholt og felles lekeplass som nærmeste nabo. Eiendommen ligger fritt til på et lite høydedrag, med gode solforhold og fantastisk utsikt mot fjorden. Fine utearealer med 2 store terrasser mot syd og nordvest. Boligen har en åpen og praktisk planløsning i 1 etasje som gir en fin flyt i huset, og fremstår som godt vedlikeholdt. Boligen er iflg. selger påkostet med blant annet:

I regi av tidligere eier ble det i 2010 montert ny kjøkkeninnredning.

I 2011 ble det montert varmepumpe luft-til-luft ved trappen i 1. etasje.

I 2013 ble det montert ny 200 l varmtvannsbereder i vaskerommet.

Nåværende eiere overtok boligen i 2014 og har gjennomført følgende oppgraderinger:

Alle innvendige flater bortsett fra toalettene ble malt.

Fra loftstuen ble det avdelt til soverom mot nord.

I 2017 ble det fra loftstuen avdelt til soverom mot syd.

Samme år ble det lagt gulvfliser i vindfanget og montert nye downlights med Led-pærer i vindfang, bad og trappegang i U. etasje.

Utvendig:

I 2016 ble det bygget nytt terrassegulv mot syd.

I 2018 ble huset beiset samt at vinduer, terrassedører og gjerde ble malt.

Boligen er jevnlig og normalt godt vedlikeholdt.

Boligen er over tre plan med god størrelse på de fleste rom. Den inneholder blant annet:

1. etasje:

Flilagt entre med plass til oppbevaring, varmekabler og downlights i himling. Solfylt og romslig stue/spisestue med vinduer mot syd, vest og nord . I stuen er det god plass til flere salonger, og peis. Utgang fra stuen til nordvendt terrasse på 12 kvm samt sydvendt terrasse på 15 kvm. Videre fra terrassen er det adkomst til skjermet solrik hage med skiferplatting og utepeis samt et hyggelig anneks som kan brukes soom kontor eller lekestue til barna. I spisestuedelen er det god plass til spisebord der man kan dekke til større selskap. Pent tidløst kjøkken fra 2010 med høy kjøkkeninnredning med folierte, profilerte fronter med vitrinedører. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Avtrekksvifte, opplegg for oppvaskmaskin og fliser over benk. Nytt blandebatteri fra 2018. Lys i overskap med vitrinedører. Nisje for kjøleskap. Romslig kjøkken med god benk- og skapplass samt god plass til spisebord. Kun oppvaskmaskin medfølger salget av hvitevarer. Fryser i underetasjen medfølger salget. Videre på dette planet finner man et soverom samt separat wc med servant.

Underetasje: 2 romslige soverom med garderobe. Vaskerom med gulvsluk, skyllekum, 200 liter varmtvannsbereder samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjbatteri på vegg, men veggene er ikke forberedt på dusjing. Rommet har mekanisk avtrekksventilasjon - som er tilknyttet avtrekksvifte på loftet. Rommet ble pusset opp i regi av tidligere eier i 2013. Bad fra byggeåret med 2 servanter, underskap, badekar og dusjhjørne/-kar. Nye blandebatterier i dusj og badekar i 2018. Badet ble oppgradert i regi av tidligere eier 2005 med bl.a. nye fliser og ny baderomsinnredning. Rommet har mekanisk avtrekksventilasjon - som er tilknyttet avtrekksvifte på loftet. Det ble registrert indikasjoner på fukt i nedre del av veggene ved dusjhjørnet. Mye bodplass samt eget kjølerom med aggregat, hyller og dør.

I 2. etasje finner man 2 rom som har blitt innredet og blitt brukt som soverom og separat wc med servant. Romslig loftstue med fin utsikt samt bod i tilknytning til wcbad. Oppbevaringsplass via luker i knevegger.

Solrik beliggenhet i kombinasjon med gjennomgående bruk av store vindusflater gir boligen mye naturlig lys og god romfølelse. God boltringsplass for både liten og stor i hagen og tilliggende friområde.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen med mindre annet avtales. Mekanisk avtrekksventilasjon med vifte på loftet og som styres fra kjøkkenhette - som trekker ut

luft fra badet, vaskerom og 3 separate toaletter. Markise ved terrasse mot syd. Garderobeskap i soverom i 1. etasje. Garderobeskap i 2 soverom og 1 bod i U. etasje.

Fordelingskurser med automatsikringer samt hovedsikringer med skrusikringer. Lys i bod med utvendig atkomst fungerer ikke. Utelys og stikkontakt ved terrasse mot syd er frakoblet. Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr er installert. Se også tilstandsrapport samt selgers egenerklæringsskjema for nærmere beskrivelse av boligens standard.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang i 1. etasje og badegulvet i U. etasje, panelovner ellers. Varmepumpe luft-til-luft med innedel som er montert ved trappen i 1. etasje. Gammel vedovn i stuen i 2. etasje/loft og peisovn i stuen i 1. etasje.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men brukstillatelse ble gitt 23.01.1987.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår i brev datert 09.08.1989:

-ferdigattetst på utenomhusanlegget.

-Beplantning mot naboeiendomen.

-Svikt i gulv i 1 etg, et parti mot gavlvegg i stuen.

-vaskerommet i kjeller bør få forbedret frislufttilførsel.

Det er uklart om dette er utført, saken er henlagt hos plan og bygg den 04.10.1990 Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før1998.

Det foreligger ferdigattest på takoppløft, terrasse mot syd og nord med tilhørende bod under terrassen på nord siden datert 21.01.1993.

Opprinnelig var inngangspartiet mellom huset og garasjen åpent utenom tak over, innredning av inngangspartiet og ny utgangsdør er ikke byggemeldt. Nåværende eiere har satt opp lettvegger i loftsetasjen og etablert 2 soverom. I originale tegninger er dette et åpent rom som er byggemeldt som loftstue. Endringen med 2 soverom er ikke meldt inn til Plan og bygg og rommene er således ikke godkjent som varig oppholdsrom / soverom. Anneks i hagen er ikke byggemeldt.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 54824, tinglyst 09.09.1985, bruksrett: Bestemmelser om rettigheter/plikter til fellesareal i vellet.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser s-2505 datert 17.11.1980.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.725,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 1.735,- for år 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 27.003,- pr. år. / 27.003 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 9.779,-.

Velavgift er kr 2.000,- pr. år. som inkluderer brøyting, strøing, feiing.

Boligen er tilknyttet Viken fiber/Altibox som leverandør av kabel-tv/fiber (500/500) og har avgift på kr 999,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 4.930,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.971.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Søndre Nordstrand
Grunnkrets Asperud
Kirkesogn Holmlia

Steder i nærheten

Holmlia kirke 0.9 km
Prinsdal legesenter 0.9 km
Ljabru hovedgård 1.2 km
Holmlia bad 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.6 km
Sentralstasjon Oslo S 10.5 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 0.8 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 4.1 km
Trikkeholdeplass Ljabru 1.8 km
Bussholdeplass Asperudåsen 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Holmlia idretts- og svømmehall 1 km
Idrettsanlegg Toppåsen aktivitetssal 1.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 0.9 km
Treningssenter Lia Trening 1 km

Steder av interesse

Skoler

Hallagerbakken skole (1-7 kl.) 0.8 km
Toppåsen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Lusetjern skole (1-7 kl.) 1.4 km
Prinsdal skole (1-7 kl.) 1.6 km
Holmlia skole (8-10 kl.) 1.4 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 1.8 km
Bjørnholt videregående skole 4.4 km
Holtet videregående skole 6.5 km

Barnehager

Asperud barnehage (0-6 år) 0.4 km
Lia barnehage (1-6 år) 0.7 km
Lerdal barnehage (2-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmlia Kjøpesenter 1 km
Kjøpesenter Tårnåsen Senter 3.3 km
Postkontor Coop Extra Prinsdal 1.3 km
Postkontor Rema 1000 Holmlia 1.3 km
Apotek Ditt Apotek Holmlia 0.9 km
Apotek Vitusapotek Holmlia 1 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Joker Holmlia 0.7 km
Dagligvare Kiwi Holmlia Sentervei 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1 km
Kiosk/video Mix Grensebua Storkiosk 1.4 km
Bensin Smart Prinsdal 1.3 km
Bensin Esso Holmlia 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,1 %
Andel kvinner 51,9 %
Gj.snittalder menn 38,5 år
Gj.snittalder kvinner 39,7 år
Husholdninger med barn 34,3 %
Husholdninger uten barn 65,7 %
Gj.snitt byggeår 1986
Gj.snitt tomtestørrelse 1477
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Asperud 1249 548

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?