Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 400 000,- for kr 6 400 000,-

Velkommen til Austlisvingen 17 B - Enebolig i et attraktivt og barnevennlig område - Nyere bad og kjøkken - Oppussingsbehov, stort potensial

Barnevennlig med kort vei til barnehager, Hebekk barneskole og Ski ungdomsskole

Flott beliggenhet innerst i blindvei med lite trafikkstøy

Fasade

Stor solrik tomt

Pent opparbeidet tomt med grøntarealer, busker, trær og beplantning

Stor gang med plass til garderobeløsning

Gang

Kjøkken fra 2008 med innredning med profilerte og heltre fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer

Kjøkken med godt med skap- og benkeplass

God plass til spiseplass på kjøkkenet

Stor og luftig stue med god plass til spisegruppe, flere sofagrupper og tilhørende møblement

Stue

Stue

Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Utgang til terrasse og hage

Stue

Stue med vedovn for ekstra varme og hygge

Stue

Flislagt baderom fra 2010 med varmekabler i gulv. Vegghengt klosett, heldekkende servant, underskap og skap på vegg

Dusjhjørne og høyskap. Downlights i himling

Soverom i 1.etasje med garderobeskap. Screens på vinduet

Soverom i 1.etasje. Dette rommet var opprinnelig to soverom og kan enkelt tilbakeføres

Stort soverom i 1.etasje. Skyvedørsgarderobe

Soverom i 1.etasje

Kjellerstue i u.etasje med barløsning med flislagt benk, overskap, servant og plass til et lite kjøleskap

Kjellerstue med åpen peis med gnistfanger

Innredet rom i u.etasje

Solrik terrasse med nyere elektrisk markise

Solrik terrasse på ca. 19 kvm. Trapp ned til hage

God plass til hagemøbler og grill

Plantegning 3D 1.etasje

Plantegning 3D U.etasje

Plantegning 2D 1.etasje

Plantegning 2D U.etasje

Ski/Hebekk - Enebolig i et attraktivt og barnevennlig område - Nyere bad og kjøkken - Oppussingsbehov, stort potensial

Austlisvingen 17 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 400 000,-

Ski/Hebekk - Enebolig i et attraktivt og barnevennlig område - Nyere bad og kjøkken - Oppussingsbehov, stort potensial: Ski/Hebekk - Enebolig i et attraktivt og barnevennlig område - Nyere bad og kjøkken - Oppussingsbehov, stort potensial

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 400 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
193 / 235 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Austlisvingen 17B!

En stor enebolig i et svært attraktivt, rolig og barnevennlig boligområde på Hebekk. Boligen har en flott beliggenhet innerst i blindvei med lite trafikkstøy. Området er meget barnevennlig med kort gangavstand til flere barnehager og trygg skolevei på interne veier til Hebekk barneskole. Gangavstand også til Ski ungdomsskole. Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop prix kun 400 meter fra boligen. Bussholdeplass ligger like nærme med avganger til Ski stasjon og Finstad.

Flotte turområder i umiddelbar nærhet med merkede turløyper og lysløype. En tur til stuene er populært for småbarnsfamilier i området hele året.

Ski har et aktivt og allsidig idrettslag med et flott idrettsanlegg. Ski idrettspark med friidrettsbane, fotballbaner, tennishall, utendørs tennisbaner, klatrevegg, ishockeyhall og to idrettshaller.

Gangavstand til Ski sentrum hvor det finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon.

Ski stasjon er et knutepunkt på Østfoldbanen med hyppige avganger og gode forbindelser til Oslo. Det bygges nytt dobbeltspor mellom Ski og Oslo som antakelig vil stå ferdig i 2021. Reisetiden på direktereiser mellom Oslo og Ski skal da reduseres fra ca. 25 minutter til 11 minutter. Nærhet til både E6 og E18 gjør det enkelt å komme seg til Oslo og mot svenskegrensen.

Det er ca. 10 minutter med bil til Vinterbro med den populære fornøyelsesparken Tusenfryd, Vinterbrosenteret og Bunnefjorden med marina og badeplass på Breivoll.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i nærheten: Hoelshytta bhg, Øvre Hebekk bhg og Hebekkskogen bhg. Kort gangavstand til Hebekk barneskole. Gangavstand også til Ski ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Ski vgs og Drømtorp vgs. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Ski sentrum: Følg Nordbyveien og ta 1.avkjørsel i rundkjøringen inn på Oppegårdveien, ved Pizzabakeren. Følg veien og ta til venstre inn Austliveien, så til høyre inn på Austlisvingen. Boligen ligger innerst i veien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 400 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1971

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

193m2

Bruksareal

235m2

Tomt

923m2

KR-kode

461848

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Austlisvingen 17 B, 1400 Ski

Gnr. 133, bnr. 157 i Ski kommune.

Tomten

Eiet tomt på 923,5 kvm. Pent opparbeidet tomt med grøntarealer, busker, trær og beplantning. Belegningsstein i innkjørsel. Denne har noe ujevnheter med telehiv over tid. Støpt trapp med repo og takoverbygg foran inngangspartiet. Terrasseplatting. Lite drivhus.

Parkering

Parkering i integrert garasje med gulvareal på ca. 15 kvm. Støpt gulv og tak og vegger i mur og ytong. Porthøyde på 1,98 m og himlingshøyde på ca. 2,24 m. Vindu i sidevegg og adkomst via vippeport. Beskyttende plate i betong over port.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 248 kvm

Totalt bruksareal: 235 kvm

Totalt primærrom: 193 kvm

Primærrom:

1.etasje, 122 kvm: Vindfang, gang m/trapp, tre soverom, bad, kjøkken og stue/spisestue.

U.etasje, 71 kvm: Gang m/trapp, entré med egen utgang, vaskerom m/dusj, mellomgang, innredet rom, badstue og peisstue.

Sekundærrom:

U.etasje, 42 kvm: Lagerrom og garasjerom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.05.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Enebolig i et svært attraktivt, rolig og barnevennlig boligområde på Hebekk. Boligen har moderniseringsbehov for å nå dagens krav til standard, men fremstår som en praktisk og god familiebolig med stort potensial. Boligen har normal og forventet standard fra byggeår og en del oppgraderinger over tid. Boligen består av 1.etasje og u.etasje, samt kaldtloft. Gulv med overflater av belegg, parkett m/fiskebeinsmønster, laminat, parkett, teppe og fliser. Vegger med overflater av halmtapet, malt strie, tapet, malt panel, ubehandlet panel, fliser, betong og ubehandlet ytong. Himlinger med overflater av malte takplater, malt panel, ubehandlet panel, malte takplater, betongflater og limt koreapanel/isoporplater mot betongflater.

1.etasje:

Vindfang: Vindfang med oppheng for yttertøy. Sikringsskap og innbygget dagtank er plassert her. Glassdør fra vindfang til gang.

Gang: Boligen har en stor gang med plass til garderobeløsning. Belegg på gulvet og halmtapet på vegger. Kaldloft med tilkomst via loftsluke m/

stige fra gangen. Glassdør fra gang til stue.

Baderom: Pent flislagt bad fra 2010 med varmekabler i gulv. Vegghengt klosett, dusjhjørne, heldekkende servant, underskap, toalettskap og høyskap med folierte og profilerte fronter. Speil med innfelt lys i plate over. Sluk i dusjsone. Avtrekk fra rommet med fuktstyrt vifte. Tilluftspalte under dørblad.

Soverom: Det er tre fine soverom i 1.etasje. Ett stort rom som opprinnelig var to soverom. Det kan tilbakeføres dersom man har behov for det. To av soverommene har skyvedørsgarderobe. Garderobeskap på det tredje soverommet. Screens på vinduene.

Kjøkken: Kjøkken fra 2008 med kjøkkeninnredning med profilerte og heltre-finerte fronter og laminat benkeplate. Vitrinedører. Godt med skap- og benkeplass. Innredningen har integrert oppvaskmaskin fra 2016, stekeovn i ergonomisk høyde, platetopp fra 2016 og to kjøleskuffer. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Stålhette og ventilator med kullfilter. God plass til spiseplass på kjøkkenet.

Stue/spisestue: Lys og luftig stue med vindusflater mot sørvest og nordvest som slipper inn mye naturlig lys. God plass til stor spisegruppe, flere sofagrupper og tilhørende møblement. Vedovn i stue for ekstra varme og hygge. Fra stuen er det utgang til terrasse.

U.etasje:

U.etasje med egen inngang som gir gode muligheter for å lage en utleiedel. U.etasje har standard fra 1971 og har moderniseringsbehov.

Vaskerom: Vaskerom med opplegg for dusj, eldre servant med togreps batteri og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder, stoppekran og vannmåler. Sluk i rommet (ikke inspisert pga. fastlimt). Råteskade i skillevegg mellom vaskerom og kjellerstue. Tiltak må utføres.

Innredet rom: Innredet rom som eier har benyttet som gjesterom.

Kjellerstue: Romslig kjellerstue med barløsning med flislagt benk, overskap i heltre fronter og servant med togreps batteri. Plass til et lite kjøleskap. Åpen peis gnistfanger i kjellerstue.

Bod: Stor bod med mye lagringsplass. Ubehandlede overflater. Innbygget parafintank er plassert her.

Uteplassen: Pent opparbeidet tomt med store grøntarealer, busker, trær og beplantning. Stuen har utgang til ca. 19 kvm terrasseplatting med meget gode solforhold. Trapp fra terrasse og ned til hage.

Oppvarming

Varmekabler på badet i 1.etasje. Vedovn i stue 1.etasje og åpen peis med gnistfanger i kjellerstue. Parafintank (lagerrom) og dagtank (vindfang). Øvrig oppvarming fra panelovner.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 22.12.1971.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

Det må snarest planeres rundt huset. Bedre adkomst må anordnes.

Selger opplyser at alle punkter er utført.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 1668, tinglyst 14.03.1977, type heftelse: Erklæring/avtale. Eier av gnr. 133, bnr. 157 gir Ski kommune rett til å ha liggende ledninger for overvann og kloakk over eiendommen. Ski kommune gis videre rett til tilsyn og vedlikehold av ledningene med eventuelle tilhørende kummer.

Dagboknr. 5641, tinglyst 14.05.1986, type heftelse: Best. om vann/kloakkledning. Austlisvingen 19 har rett til å legge vann- og kloakkledning på tomten til Austlisvingen 17 B. Videre gis det rett til vedlikehold i fremtiden, uten omkostninger for Austlisvingen 17 B.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er målt radon og selger informerer om at det var lav radonverdi.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for kvartalene avgrenset av Oppegårdvegen, Austlivegen, Skogvegen/Lysnevegen og Kringsjå datert 25.04.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.517,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.163,-.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og kostnad avhenger av hvilken pakke man velger. Dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av internett og har avgift på ca. kr 300,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.561.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Austliveien
Kirkesogn Ski

Steder i nærheten

Salmakertunet 1.3 km
Ski Kirke 2.5 km
Ski sykehus 2.3 km
Drømtorp industriområde 3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 68.7 km
Sentralstasjon Oslo S 25.6 km
Jernbanestasjon Ski stasjon 1.2 km
Bussholdeplass St. Hansveien 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Dagbo skole svømmehall 0.8 km
Idrettsanlegg Folkets hus - aktivitetssal 1.2 km
Treningssenter Stamina HOT Ski 1.3 km
Treningssenter Topp Aerobic 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Hebekk skole (1-7 kl.) 0.7 km
Finstad skole (1-7 kl.) 1.4 km
Ski skole (1-7 kl.) 1.6 km
Ski ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Ski videregående skole 2.5 km
Drømtorp videregående skole 3.9 km

Barnehager

Hoelshytta barnehage (1-6 år) 0.7 km
Øvre Hebekk barnehage (1-5 år) 0.8 km
Hebekkskogen barnehage (0-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 1.5 km
Kjøpesenter Langhus Nærsenter 6 km
Postkontor Ski Postkontor 1.4 km
Postkontor Coop Extra Langhus 5.1 km
Apotek Apotek 1 Ski 0.9 km
Apotek Vitusapotek Ski Stasjonskvartalet 1.2 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Coop Prix Hageveien 0.4 km
Dagligvare Meny Nordbyveien 1 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1.1 km
Kiosk/video Se-Bra Frukt Tobakk 1.2 km
Bensin Esso Tiger Ski 0.7 km
Bensin Shell Ski 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,5 %
Andel kvinner 50,5 %
Gj.snittalder menn 40 år
Gj.snittalder kvinner 38 år
Husholdninger med barn 38,7 %
Husholdninger uten barn 61,3 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 818
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Austliveien 893 367

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?