Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 710 000,- for kr 7 710 000,-

Oversiktsbilde

Fasade

Fasade

Fasade

Terrasse

Terrasse

Balkong 2. etasje

Utsikt

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue 2. etasje

Stue 2. etasje

Hall

Hall

Bad 1. etasje

Bad 2. etasje

Bad 2. etasje

Soverom 1. etasje

Soverom 2. etasje

Soverom 2. etasje

Soverom 2. etasje

Soverom 2. etasje

Kjøkken/stue utleiedel

Stue utleiedel

Bad utleiedel

Soverom utleiedel

Soverom utleiedel

Plantegning 3D 2. etasje

Plantegning 3D 1. etasje

Plantegning 3D underetasje

Plantegning 2D 2. etasje

Plantegning 2D 1. etasje

Plantegning 2D underetasje

Vinterbro - Solrik enebolig i blindvei med 3-roms utleiedel og fantastisk utsikt

Berget 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 950 000,-

Vinterbro - Solrik enebolig i blindvei med 3-roms utleiedel og fantastisk utsikt: Vinterbro - Solrik enebolig i blindvei med 3-roms utleiedel og fantastisk utsikt

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
6
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
205 / 216 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Vinterbro er et familievennlig boligområde i stor vekst og har en attraktiv kombinasjon av kort vei til Oslo og umiddelbar nærhet til store natur- og friluftsområder. Nærmeste barnehage er Orrestien som ligger kun ca 500 meter unna og er lett tilgjengelig langs adkomstveien. Sykkelavstand er det også til Nordby barneskole og Nordbytun Ungdomsskole samt det tilknyttede idrettsanlegget som er hjemmearena for Nordby IL, et fleridrettslag som organiserer både fotball, håndball, vannpolo, ski og turn. Ved ungdomsskolen ligger i tillegg idretts- og svømmehall med 25 meters svømmebasseng.

Et stort utvalg av forretninger innenfor de fleste bransjer finner du på Vinterbro Senter, inkludert et av Vinmonopolets utsalg. Her kan du enkelt gjennomføre hverdagslige innkjøp, mens Sportssenter 1 som også holder til på senteret er et godt alternativ til innendørs trening.

For barn i alle aldre er det også verdt å merke seg at Tusenfryd, en av nordens største fornøyelsesparker, ligger få minutter unna med bil eller sykkel. Et besøk på nyoppussede og ærverdige Ingierstrand Bad er også å anbefale, her kan du bade eller oppleve smakfulle retter fra restauranten med flott utsikt over fjorden.

De store friluftsområdene som omgir Vinterbro gir deg utallige turmuligheter både til fots, på sykkel og på ski. Populær badestrand og store gressbakker finner du på Breivoll, og fra den store båthavnen og marinaen ved Nesset innerst i Bunnefjorden har du et ypperlig utgangspunkt for utflukter på fjorden sommerstid. Vinterstid derimot kan du ta en runde med skøytene på om isen legger seg. Veien er for øvrig kort også ut til Sør- og Østmarka med store nettverk av stier og løyper, og populære utfartsmål som Rustadsaga og Østmarkskapellet.

Med bil tar du deg enkelt ut til både E18 og E6 som møtes ved Vinterbro, noe som gjør beliggenheten spesielt attraktiv for deg som pendler. Kjøretiden til Oslo er cirka 25 minutter utenom rushtid. Et godt utviklet tilbud av bussforbindelser gjør området lett tilgjengelig også med offentlige transportmidler, med en rekke direkteruter til både Ski, Ås, Drøbak og Oslo.

Barnehager og skoler

Det er gangavstand til flere barnehager.

Det er gangavstand til Nordby barneskole, samt Nordbytun ungdomsskole.

Nærmeste videregående skoler blir Frogn-, Ås- og Ski videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra rundkjøringen ved Vinterbrosenteret følger du Nessetveien FV 156 retning Nesodden og tar første vei til venstre som er Toveien. Kjør oppover Toveien til rundkjøring hvor du tar til høyre på Ileveien. Etter kort distanse på Ileveien svinger du høyre på Øvreveien og så første til venstre på Berget. Huset ligger på venstre side av Berget. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1998

Soverom

6

Garasje

Ja

Primærrom

205m2

Bruksareal

216m2

Tomt

698m2

KR-kode

4618101

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Berget 14, 1407 Vinterbro

Gnr. 113, bnr. 124 i Ås kommune.

Tomten

Eiet tomt på 698,2 kvm. Pent opparbeidet tomt med grøntarealer, trær, busker og beplantning. Belegningstein foran huset og garasjen.

Parkering

Parkering i garasje eller på egen gårdsplass. Garasjen har leddport i tre med åpner. Støpt gulv. Ekstra gangdør i sidevegg. Vindu i sidevegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 246 kvm

Totalt bruksareal: 216 kvm

Totalt primærrom: 205 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Underetasje: 73 kvm: Entré/stue/kjøkken, 2 soverom og bad

1. etasje 80 kvm: Entré/hall m/trapp, bad, kjøkken/spisestue/stue, 1 soverom

2. etasje 52 kvm: Loftstue/trapp, tre soverom og bad

Sekundærrom:

Enebolig:

Underetasje: 6 kvm: Bod

1. etasje 2 kvm: Bod

2. etasje 3 kvm: Bod

Garasje:

1. etasje 23 kvm: Garasjerom

I tillegg kommer bod med utvendig adkomst på ca 4,4 kvm ved siden av inngangspartiet, og bod med utvendig adkomst på ca 5,3 kvm under terrassen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.08.2018, utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Samlet sett er dette en romslig og innholdsrik enebolig som er godt ivaretatt. Boligen bærer preg av forsiktig bruk og fremstår på en god måte.

Stort og innholdsrikt kjøkken fra Kjøkkenkompaniet i 1- etasje, som ble oppgradert i 2013. Kjøkkenet er i åpen løsning og har utgang til solrik terrasse på ca 32 kvm med flott utsikt. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter, keramisk kjøkkenkum med batteri fra Ikea nedfelt i laminat benkeplate. Ventilator med avtrekk ut av bygget, integrert platetopp (induksjon), stekeovn, oppvaskmaskin og integrert kjølehjørne (ny motor til kjøledel i 2014). Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Badet i 1. etasje er flislagt og har heldekkende servant, underskap med høyglans fronter, speil, dusjhjørne med to svingdører. Nedsenket dusjsone, veggmontert klosett med dreneringshull for sisterne. Innfelt lys i himling. Vindu. Elektrisk gulvvarme. Dette badet ble modernisert av fagfolk i 2013.

Flislagt bad i 2. etasje med heldekkende servant, underskap med glatte og folierte fronter(nytt i 2016). Speil med lysarmatur, klosett og badekar. Sluk under badekar. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad. Elektrisk gulvvarme.

Det er sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer. Varmepumpe luft til luft ble innstallert i stuen i 2011. Belegningsstein mellom garasje og hus fra 2014. Husets utvendige kledning ble sist malt i 2011. Alle vinduer, dører, garasjeport, terrasserekkverk og verandaen ble malt i 2017. Loftstuen har utgang til veranda på ca 4 kvm med flott utsikt.

Utleiedel:

Kjøkkenet i underetasjen er oppgradert med ny innredning fra Ikea (2018) og har folierte, slette fronter, eldre nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Stålhette og ventilator med avtrekk ut og opplegg for smal oppvaskmaskin.

Badet har belegg på gulv samt våtromsplater på vegger (nyere våtromsplater og dusjkabinett). Servant, underskap med folierte fronter, speilskap med lysarmatur, klosett og dusjkabinett. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad.

Oppvarming

Det er elektrisk gulvvarme i entrè/hall og bad i 1. etasje, samt bad i 2. etasje. Varmepumpe luft til luft ble installert i stuen i ca. 2013. Ildsted i stue 1. etasje, samt stuen i utleiedel. I tillegg oppvarming via panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 10.12.1998.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Tilbakefylling av masser mot huset må gjøres.

2. Utomhusanlegg med tilhørende parkeringsplasser for begge leiligheter.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 12829, tinglyst 09.10.1997, Vilkår i kjøpekontrakt: Bestemmelse om bebyggelse. Rett for kommunen samt Televerket, E-verket og TVkabelfirma til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Best. om rett for kommunen til å få tilbakeskjøtet tomter. Bestemmelse om veg.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.

Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling i utleieleiligheten.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Enerhaugen datert 11.08.1997, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.08.2004.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.012,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Varierer med vannforbruk. Det er innstallert 2 vannmålere.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.008,- pr. år. / 13.550 kwh. pr. år.(2017)

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.022,-

Velavgift er kr 250,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av tv-signaler og internett og har avgift på kr 616,- pr. mnd. for tv-signaler og 478,- pr. mnd. for internett. Dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 6.260,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.124.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Togrenda
Kirkesogn Nordby

Steder i nærheten

Vinterbro handelspark 1.8 km
Nordby kirke 2.5 km
Melbykrysset 4 km
Ringneskrysset 4.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 69.7 km
Sentralstasjon Oslo S 23.3 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 6.9 km
Bussholdeplass Tømmerveien 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordby idrettsplass 1.6 km
Idrettsanlegg Nordbyhallen 1.8 km
Treningssenter SportSenter1 Vinterbro Senter 1.7 km
Treningssenter Fresh Fitness - Ski 8 km

Steder av interesse

Skoler

Nordby skole (1-7 kl.) 1.5 km
Sjøskogen skole (1-7 kl.) 2.2 km
Nordbytun ungdomsskole (8-10 kl.) 1.8 km
Frogn videregående skole 10.1 km
Ski videregående skole 9 km

Barnehager

Orrestien barnehage (0-6 år) 0.4 km
Togrenda barnehage (1-5 år) 0.9 km
Sjøskogen foreldrelagsbarnehage (1-5 år) 2.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vinterbro Senter 1.7 km
Kjøpesenter Ski Storsenter 8 km
Postkontor Coop Obs! Vinterbro 1.7 km
Postkontor Meny Greverud 8.2 km
Apotek Vitusapotek Vinterbro 1.7 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Coop Obs! Vinterbro 1.7 km
Dagligvare Rema 1000 Vinterbro 2 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Vinterbro 1.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Nygårdskrysset 1.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Vinterbro 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,9 %
Andel kvinner 50,1 %
Gj.snittalder menn 38,1 år
Gj.snittalder kvinner 37,2 år
Husholdninger med barn 42,3 %
Husholdninger uten barn 57,7 %
Gj.snitt byggeår 1986
Gj.snitt tomtestørrelse 872
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Togrenda 1509 588

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 7.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning. 2 første gratis.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Thor Gunnar Stavsholt
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?