Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 100 000,- for kr 5 100 000,-

Fasade

Fasade

Eiendommen har utsikt nordover

Flott parkmessig hage med fin beplantning

Enebolig i veletablert boligfelt med flott parkmessig hage og gode solforhold

Eiendommen sett fra øst

Stue i påbygg med utgang til terrasse

Stue i påbygg

Spisestueplass i påbygg

Stue i opprinnelig bygning

Kjøkken

Kjøkken med spiseplass

Kjøkken og spiseplass på kjøkkenet

Bad/wc i 1 etg.

Bad/wc i 1 etg.

Bad/wc i sokkeletg.

soverom

soverom

soverom

soverom

soverom

Veranda som har den siste sola om dagen

Terrasse

Terrasse

Hagen

3Dplan

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

Hagan - Innholdsrik enebolig med stor solrik tomt, full sokkeletg!

Birkelundveien 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 050 000,-

Hagan - Innholdsrik enebolig med stor solrik tomt, full sokkeletg!: Hagan - Innholdsrik enebolig med stor solrik tomt, full sokkeletg!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 050 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
175 / 175 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et trafikkstille og barnevennlig område sentralt på Hagan. Gangavstand til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon, samt Hagan senter og Li ungdomsskole med idrettsanlegg og kunstgressbaner, svømmehall, håndball- og sandvolleyballbane. Kort vei til marka med gode muligheter sommer som vinter med lysløyper, fiskevann, badevann og flotte turstier både til fots og med sykkel. Varingskollen alpinanlegg ligger ca. 15 min med bil lenger nord i bygda. Det finnes også golfbaner på Aas gård og Hauger. Det går buss til og fra Oslo med holdeplass rett i nærheten. I rushtiden går det ekspressbuss hvert kvarter, som bruker ca. 20-25 min til Oslo sentrum. Gjelleråsen er et trafikk-knutepunkt med bl.a. Flybussen til Gardermoen. Det er ca 30 min med bil til Oslo sentrum (ca 24 km) og 40 min til Gardermoen.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: I rundkjøringen ved Gjelleråsen, ta til høyre og deretter til venstre i rundkjøringen rett etter, inn på fylkesvei 401. Følg veien i ca 1,5 km frem til hagan sentrum. Ta av fra gamle Rv 4 til høyre inn på Likollen frem til kryss hvor likollen tar av til venstre. Følg Likollen frem til Åsliveien tar av til venstre. Åsliveien følges fremt til Birkelundveien, her tar en av til venstre opp blindenden av Birkelundveien. Boligen ligger på venstre hånd av veien ca. 60 meter oppover veien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 050 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Byggeår

1958

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

175m2

Bruksareal

175m2

Tomt

1427m2

KR-kode

621872

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Birkelundveien 3, 1481 Hagan

Gnr. 6, bnr. 65 i Nittedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.427,1 kvm. Meget flott opparbeidet stor tomt med plen og diverse beplantning over store deler av tomten, her er det flotte prydbusker, frukttre, hekk mm. Noe av østsiden av tomten er naturtomt. Singlet innkjøring og gårdsplass fra Birkelundsveien.

Del av tomten er regulert til vei og båndflagt areal utgjør 127 kvm i henhold til informasjon fra Nittedal kommmune. Dette betyr at tomtens utnyttbare areal utgjør 1300 kvm.

Parkering

Eiendommen har godt med parkering på egen grunn med diverse biloppstillingsplasser og en dobbelgarasje oppført i 1968. Garasjen er oppført med uisolerte bindingsverksvegger på støpt plate.Takkonstruksjon som en mellomting mellom pulttak og saltak der hovedtaket er tekket med platetekking og den skrå takflaten mot garasjeportene er tekket med shingel. Garasjen har 2 stk vippeporter av manuell type med vridbar låsing. Garasjen skal ha innlagt strøm, men det er ikke lagt opp til lademulighet for el-bil.

Garasjen ligger i tomtegrensen mot nabo. Utover dette er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 180 kvm

Totalt bruksareal: 175 kvm

Totalt primærrom: 175 kvm

Bruksareal:

Enebolig 175 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 56 kvm: Gang, grovkjøkken, bad, soverom

1. etasje 81 kvm: Gang, spisestue, 2 stueer, bad, kjøkken

2. etasje 38 kvm: Gang, 3 soverom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.06.2018 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

U.etg.:

Entre/gang med vinylbelegg på gulv, tapet på vegger og malt himling. Garderobenisje. Trapp opp til 2 etg fra rommet. Det er lagt varmekabelsløyfe mot østveggen i rommet. Sikringsskap i rommet. Bad/wc med flislagt fulv, malt glassfiberstrie på vegger og malt himling. Dusjkabinett montert. Wc i hvitt porselen. Varmtvannsbereder på 20 liter fra 1976. Servant med underskap. Varmekabler i gulvet. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom med vinylgulv, tapet på vegger og malt himling. Rommet har opprinnelig blitt benyttet som stue. Kjøkken med vinylgulv, malte vegger og himling. Eldre kjøkkeninnredning.

1 etg.:

Gang med teppeflier på gulvert, trepanel på vegger og i himling. Varmepumpens innedel montert i gangen. Stue over 2 plan i tilbygget del med teppegulv, tekstiltapet på vegger og trepanel i himling. Varmekabler i nedre del i gulvet. Utgang til baksiden av huset med uteplass via skyvedør. Fra stue er det også utgang til veranda med utsikt over nærområdet og den plassen som har sola lengst på eiendommen.

Bad/wc med flislagte gulv og vegger, takplater i himling. Wc i hvitt porselen. Servant i hvitt porselen. Dusjhjørne i herdet glass. Varmekabler i gulvet. Speilskap over servant. Elektriks vifte montert i rommet. Kjøkken med vinylguvl, tapet på vegger, takess i himling. Norema kjøkkeninnredning med folierte fronter i treimitasjon. Laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum og utslagsvask i rustfritt stål. Fliser på vegg mellom underskap og overskap. Lys montert under overskap for arbeidslys på benkeflaten. Liten spiseplass på kjøkkenet.

Stue med teppefilser på gulvet, tekstilapet på vegger og takess i himling. Peisovn fra jøtul type petit montert i rommet for lun varme på kalde dager. Utgang ut til liten terrasse med terrassemarkise over.

2 etg.:

Gang med tregulv, trepanel på vegger og i himling. Soverom 1 med tregulv, malte vegger og malt himling. Panelovn montert i rommet. Vindu fra 1986. Bod med tregulv trepanel på vegger og i himling. Sikringsskap med vippebrytere montert. Soverom 3 med tregulv, trepanel på vegger og i himling. Panelovn montert. Soverom 4 med tregulv, trepanel på vegger og i himling. Panelovn montert. Adkomst til sideloft med praktisk lagringsmulighet.

Oppvarming

Boligen har oppvarming med eklektrisk kraft i varmekabler i del av entre/gang, bad/wc i u.etg, bad/wc i 1 etg. og nederste del av tilbygget stue. Ellers er det montert opp noen panelovner i noen rom. I tillegg er det montert en luft til luft varmepumpe i boligens trappegang som gir god varme i boligen. Det er montert en fin og nett peisovn i boligen stue i 1 etg fra Jøtul type Petit som gir lun varme på kalde dager.

Varmtvannsbereder på 200 liter fra 1976 montert i bad/wc i u.etg.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1958.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. I henhold til oversendt brev av 25.06.2018. Megler har gjort nærmere undersøkelser hos Nittedal kommune og det foreligger midlertidig innfylltingstillatelse for boligen datert 3 november 1958.

Videre ble det gitt ferdigattest for innredning av leilighet i boligens kjeller den 9 august 1965.

Den 29.06.1987 ble det gitt rammetillatelse for tilbygg på eiendommen. Det ble gitt igangsettingstillatelse for dette arbeidet den 29.07.1987. Tilbygg ble tatt i bruk den 29.06.1988 i henhold til matrikkelopplysninger fra Nittedal kommune.

Garasje oppført på eiendommen ble i henhold til samme matrikkelrapport både gitt rammetillatelse, igangsettingstillatelse og tatt i bruk den 01.01.1968.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser:

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 92, tinglyst 05.01.1950, type heftelse: Rettigheter iflg. skjøte

I opprinnelig skøte på eiendommen ble det inntatt bestemmelser om at eier har gjerdeplikt mot veg langs eiendommen samt plikt til å ha gjerde mot nabo. Gjerdet skal godkjennes av nittedal bygningsråd og holdes vedlike til enhver tid av eier.

Nittedal kommune forbeholder seg vederlagsfritt å føre vann og kloakkledninger samt elektriske høy og lavspente luftledninger og jordkabler med tilhørende anlegg langs og i veiene og om nødvendig over denne eiendom.

På eiendommen må ingen bygning oppføres nærmere den høyspente ledning enn 10,65 meter.

Kjøper er kjent med vedtektene for Birkelund byggefelt og gjeldende bebyggelsplan for feltet og forplikter seg til å rette seg etter disse bestemmelser. Våningshus må være oppført på parsellen innen 3 år fra skjøtets utstedelsesdato

Dagboknr 6434, tinglyst 1953, type heftelse: Elektriske kraftlinjer. Rett for Nittedal el.verk til å ha

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har i dag ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Den del av boligens sokkeletasje som kan innredes som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. Det ble i 1965 gitt ferdigattest for leilighet i sokkeletg. I brev av 13.03.2006 har kommuen valgt å endre statusen fra 2 boenheter til 1.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggnede småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 102 REGULERINGSPLAN FOR BIRKELUND BYGGEFELT datert 01.06.1949 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 01.06.1949.

Selger har fått nabovarsel om at eiendommen Hagens vei 1 skal bygges ut.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger opplyser om at eiendommen fikk ny panel og ekstra isolering i 1992. Det ble også lagt nye lekter og sløyfer på tak og lagt på ny takstein og etablert nye beslag.

Huset er malt i 2015.

Eiendommens sokkeletg. har vært innredet med utleiedel tildligere. I henhold til kommunale papierer så er boligen i dag registert som hel enebolig uten utleiedel. Dog er arealer i boligen sokkeletg. godkjent til beboelse og det il da kunne opprettes en hybel i

Økonomi

Eiendommens utgifter

Faste kommunale avgifter er kr 5.961,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har vannmåler så forbruk av vann kommer i tillegg. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 33,69 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes(pris for 2018). Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. år for 1 person.

VED EIENDOMSSKATT:

Eiendomsskatten er kr 8.092,00 pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 28500 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.842,-.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 449,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.177.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Likollen
Kirkesogn Nittedal

Steder i nærheten

Folkets Hus 0.5 km
Bjønndalen Bruk 1.5 km
Skytta Næringspark 1.7 km
Nittedal Kirke 2.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 36.3 km
Sentralstasjon Oslo S 17.5 km
Jernbanestasjon Grorud stasjon 8.8 km
Bussholdeplass Hagan 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nittedal Golfbane 1.2 km
Idrettsanlegg Slattum idrettsplass 1.3 km
Treningssenter Family Sports Club Rommen 6.4 km
Treningssenter SvingInn Nittedal 7.6 km

Steder av interesse

Skoler

Ulverud skole (1-7 kl.) 0.6 km
Slattum skole (1-7 kl.) 1.4 km
Holumskogen skole (1-7 kl.) 2.9 km
Li skole (8-10 kl.) 1.5 km
Bjertnes videregående skole 6.9 km
Stovner videregående skole 7.4 km

Barnehager

Gnisten barnehage (0-6 år) 0.4 km
Hundremeterskogen barnehage (0-6 år) 0.8 km
Fortet Naturbarnehage (3-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hagansenteret 0.7 km
Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 6.9 km
Postkontor Coop Mega Hagan 0.7 km
Postkontor Rema 1000 Nedre Rommen 6.2 km
Apotek Apotek 1 Hagan 0.7 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 6.9 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 7.1 km
Dagligvare Kiwi Hagan 0.6 km
Dagligvare Coop Mega Hagan 0.7 km
Kiosk/video Mix Hagan Kiosk 0.6 km
Bensin Shell/7-Eleven Gjelleråsen 2.5 km
Bensin st1 Gjelleråsen 2.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,1 %
Andel kvinner 51,9 %
Gj.snittalder menn 39,7 år
Gj.snittalder kvinner 41,2 år
Husholdninger med barn 38,9 %
Husholdninger uten barn 61,1 %
Gj.snitt byggeår 1965
Gj.snitt tomtestørrelse 900
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nittedal 23213 9471
Grunnkrets: Likollen 774 329

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?