Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Bjerkejordet 15 i Lommedalen - Meget flott og innholdsrik enebolig med idyllisk og barnevennlig beliggenhet. Meget velholdt og godt utstyrt

Bjerkejordet 15 i Lommedalen - Boligen ligger usjenert til i et barnevennlig og etablert boligområde

Fantastisk utsikt mot Burud, Steinsåsen og Kolsåstoppen fra boligen

Solrik balkong med fantastisk utsikt i annen etasje

Solrik balkong med fantastisk utsikt i annen etasje

Fin utsikt fra stue i annen etasje

Stor uteterasse og uteplass med sol fra tidlig morgen til sent på kveld på sommerstid samt fantastisk utsikt

Stor terrasse i enden av huset med god plass til utemøbler og diverse

Fantastisk utsikt fra terrasse i annen etasje

Stor stue med god plass til sofagrupper og spisebord. Fra stuen har man flott utsik samt utgang til terrasse og uteplass

Stor stue med god plass til sofagrupper og spisebord. Fra stuen har man flott utsik samt utgang til terrasse og uteplass

Stor stue med god plass til sofagrupper og spisebord. Fra stuen har man flott utsik samt utgang til terrasse og uteplass

Stors stue med peis i hjertet av rommet og utgang til bakhage

Utgang fra stue til bakhage

Lys gang/hall

Romslig og pent kjøkken med plass spisebord

Romslig og pent kjøkken med plass spisebord

Romslig og pent kjøkken med plass spisebord

Soverom 1 - Romslig soverom med god senge- og skapplass

Soverom 2 - romslig soverom med god senge- og skapplass

Soverom 3 - stort soverom med god senge- og skapplass.

Lyst og flislagt baderom av god størrelse med gulvvarme

Lyst og flislagt baderom av god størrelse med gulvvarme

Praktisk vaskerom av god størrelse med wc

Lys og flislagt entrè/gang med gulvvarme

Romslig stue i annen etasje med utgang til balkong. Passer utmerket som oppholdsrom for barn og unge. I denne etasjen finner man det fjerde soverommet

Landlig uteområde

Kort og trygg gangavstand til populære Lommedalen Skole

Kort og trygg gangavstand til Redikken barnehage

Umiddelbar nærhet til Idrett - Gommerud kunstgressbane

Plantegning 1.etg - Bjerkejordet 15

Plantegning 2.etg - Bjerkejordet 15

Plantegning - Bjerkejordet 15

LOMMEDALEN - Flott enebolig med fantastisk utsikt og gode solforhold - Nærhet til skoler/barnehager, idrett, turområder

Bjerkejordet 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 400 000,-

LOMMEDALEN - Flott enebolig med fantastisk utsikt og gode solforhold - Nærhet til skoler/barnehager, idrett, turområder: LOMMEDALEN - Flott enebolig med fantastisk utsikt og gode solforhold - Nærhet til skoler/barnehager, idrett, turområder

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 400 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
170 / 181 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggenhet:

Barnevennlig og idyllisk beliggenhet i Lommedalen, i trafikkstille og barnevennlig boligvei. Solrik beliggenhet med flott utsikt mot Burud, Steinsåsen og Kolsåstoppen. Barnehage, skole, idrettshall/-baner og marka i umiddelbar nærhet med trygg gangvei. Gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter. Kort vei til buss, slalåmbakke og to golfbaner. Kort vei med bil til Handelsstedet Bærums Verk med et godt utvalg av forretninger, servering og øvrige servicetilbud. Bussforbindelser til Sandvika og Oslo Sentrum.

Område:

Landlig og barnevennlig område med mange kvaliteter for de store og små. Meget kort og trygg skolevei til Lommedalen skole og ikke minst nærhet til marka. Bærums Verk og Lommedalen har for øvrig et bredt fritidstilbud med noe for enhver smak. Det er flotte turmuligheter innover i marka og skistadion med oppkjørte løyper og lysløype, slalåmbakker, ridesenter, idrettshaller, fotballbane, golfbane m.m. Ellers er Burudvann med sandstrender og fine bademuligheter også et populært tilholdssted om sommeren. Spesielt kan det nevnes idrettsanlegg som Gommerud kunstgressanlegg, Gommerud tennishall, Lommedalen golfbane, Bærums Verk IF, m.m. som gir et variert fritidstilbud. Sukkertoppen med langrennsarena og turmuligheter samt Eineåsen lysløypeanlegg gir flotte muligheter for friluftsliv for store og små.

Nærmeste bussholdeplass har ekspressavgang til Oslo og nattbuss. Bærums Verk senter ligger i nærområdet og er et idyllisk handlesenter med gamle, koselige småhus og trivelige gågater. Her finner man alle de nødvendige forretningene, spesialforretninger for interiør og kunst, samt et utvalg av restauranter og kafeer. For de store anledninger har man ærverdige Vertshuset, mens bakeren i Verksgata eller Pannekakehuset på nedre Verket er koselige og uformelle stamsteder.

Barnehager og skoler

Reddiken Kanvas-barnehage (0-6 år) 0.5 km

Lommedalen barnehage - Krydsby (0-5 år) 1.3 km

Nøtteliten familiebhg. - Krydsbyveien (1-5 år) 1.3 km

Barneskoler:

Lommedalen skole 0.4 km

Ungdomsskoler:

Mølladammen skole 2.5 km

Skarva skole 4.6 km

Videregående:

Rosenvilde videregående skole 8 km

Rud videregående skole 8.2 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 400 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2005

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

170m2

Bruksareal

181m2

Tomt

890m2

KR-kode

101882

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bjerkejordet 15, 1350 Lommedalen

Gnr. 100, bnr. 114 i Bærum kommune.

I tillegg andel av realsameie:

Dagboknr. 990584, 1/14 andel av KNR: 0219 GNR: 100, BNR: 128, gjelder for fellesområde.

Tomten

Eiet tomt på 890,6 kvm. Solrik og barnevennlig tomt med svært lite innsyn. Opparbeidet og beplantet med flott grøntareal, prydbusker, natursteinsmur og hekkebeplatning. På tomten har man hellelagt terrasse utenfor kjøkken, treterrasse med skillevegg med utgang fra stue samt stor treterasse på enden av boligen. Her kan man nyte solen fra tidlig på morgenkvisten frem til sen kveld på sommerstid. Gruset adkomst med biloppstillingsplasser og flislagt areal ved inngangsdør.

Parkering

Parkering i garasje med plass til 2 biler. Ellers flotte parkeringsmuligheter med plass til flere biler på gårdsplassen.

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Veien er en fellesvei for beboerne av området ihht. reguleringsplan. Beboerne er medlem av Bjerkejordet Vel med lik kostnad for måking, strøing og vedlikehold av veien. Det antas at det er pliktig medlemsskap da alle beboere er med i velforeningen. Det arbeides med å gjøre veien kommunal, men dette er ikke blitt endelig vedtatt p.t.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 197 kvm

Totalt bruksareal: 181 kvm

Totalt primærrom: 170 kvm

Bruksareal:

Garasje 36 kvm.

Primærrom:

1.etg: Entrè, gang 1, bad, vaskerom, gang 2, kjøkken, stue, 3 soverom: 127 kvm.

2.etg: Stue, soverom: 43 kvm.

Sekundærrom:

2.etg: Bod, teknisk rom: 5 kvm.

2.etg: 2 kott: 6 kvm.

Garasje:

1. etasje 36 kvm: bi-dør, lagringsplass på loft.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.06.2018 utført av Torbjørn Solnørdal. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Meget flott og innholdsrik enebolig oppført i klassisk stil med "alt på ett plan", i tillegg til annen etasje. Boligen er godt vedlikeholdt og fremstår som relativt lite slitt tross 13 års bruk. Nyere parkett i stuen og på kjøkkenet samt ny benkeplate og benkebeslag i kjøkkenet. En bolig man kan flytte rett inn i.

Våtrom:

Baderom:

Lyst og flislagt baderom av god størrelse med gulvvarme. Innredet med badekar, dusjkabinett, wc og servant i innredning.

Vaskerom:

Praktisk vaskerom med flislagt gulv og gulvvarme. Innredet med wc, stålvask, skap og speilskap, kombi EP 300 liters bereder, trykktank, synlig fordelerskap og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken:

Pent og romslig kjøkken med god plass til spisebord. Kjøkkenet har rikelig med benke- og skapplass. Innredet med underskap og takhøye overskap med lyslist under. Laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag og fliser på veggen over. Mekanisk avtrekk på kjøkkenvifte.

*Nyere benkebeslag og benkeplate fra 2017.

Stue:

Åpen og stor stue med god gjennomlysning fra 3 yttervegger. I stuen har man god plass til sofagrupper og langt spisebord. Fra stuen er det utgang til stor terrasse i hage med utsikt og sol, i tillegg dør ut på baksiden av huset. I annen etasje er det en romslig loftstue med utgnag til balkong som passer utmerket som eget oppholdsrom for barn og unge.

Soverom:

Boligen har tilsammen 4 gode soverom med god senge- og skapplass. I første etasje har man 3 soverom samt 1 soverom i annen etasje.

Balkong/terrasser:

Romslig og solrik balkong med god plass til utemøbler og diverse. Fra balkongen har man utsikt mot Burud, Steinsåsen og Kolsåstoppen. Her kan man nyte solen fra 05:00-05:30 tiden på sommerstid. Stor treterrasse med utgang fra stuen. God plass til utemøbler og diverse. Her vil man få den samme utsikten med sol fra samme tidspunkt og frem til ca. 20:00 på sommerstid.

Vegger:

Overflater med: Panel og malter flater. Fliser på baderom.

Gulv:

Gulvflater med: Kährs askeparkett i stue og kjøkken, ellers lønnparkett. Fliser i gang, baderom og vaskerom.

*Nyere parkett i stue og kjøkken fra 2015.

Tak:

Overflater med: Malte flater i hele boligen.

Utstyr:

*Vannbåren varme i hele 1.etg.

*Radonsperre over grunnmur.

*Fordelerskap både for gulvvarme og rør-i-rør.

*Balansert ventilasjonsanlegg.

*Spirorør for luftbehandling.

*Sikringsskap med automatsikringer.

*Skyvedørsgarderobe og garderobeskap.

*Utebelysning.

*Innvendige persienner.

*Downlights.

*Markiser.

*Sentralstøvsuger.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Oppvarming via vannbåren varme i 1.etg. Peisovn i stuen. Generell oppvarming via panelovner i boligen.

Vannbåren varme gir en veldig god og jevn gulvvarme i alle rom. Det er ikke stråling knyttet til den type varme.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.03.2014 og følger vedlagt i salgsoppgaven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det foreligger ingen registrerte servitutter eller rettigheter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er underlagt kommuneplan (2017-2035) med id 201601 datert 04.04.2018, avsatt til nåværende boligbebyggelse.

Det arbeids med kommuneplanens arealdel 2017-2030 med id 201702.

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 2002007 datert 30.10.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.637,52 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 24.000,- pr. år. / ca. 25-28.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.448,- inkl. garasjen.

Velavgift er kr 3.000,- pr. år som dekker vedlikehold, måking, grusing av felles privat vei.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 519,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett og har avgift på kr 549,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5.740,- pr. år. Abonnementet medfølger hvis ønskelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.611.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Lommedalen
Kirkesogn Lommedalen

Steder i nærheten

Tasserud 1.7 km
Lommedalen ridesenter 2.3 km
Hagan 2 km
Bykrysset 2.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 70.3 km
Sentralstasjon Oslo S 25.7 km
Jernbanestasjon Sandvika 11.1 km
Bussholdeplass Sentralen 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lommedalshallen 0.2 km
Idrettsanlegg Lommedalen idrettspark 0.8 km
Treningssenter Spenst Lommedalen 1.2 km
Treningssenter FitnessRoom Rykkinn 7.1 km

Steder av interesse

Skoler

Lommedalen skole (1-7 kl.) 0.4 km
Mølladammen skole (8-10 kl.) 2.5 km
Skarva skole (8-10 kl.) 4.6 km
Rosenvilde videregående skole 8 km
Rud videregående skole 8.2 km

Barnehager

Reddiken Kanvas-barnehage (0-6 år) 0.5 km
Lommedalen barnehage - Krydsby (0-5 år) 1.3 km
Nøtteliten familiebhg. - Krydsbyveien (1-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Handelsstedet Bærums Verk 4.6 km
Kjøpesenter Kolsås Senter 7.3 km
Postkontor Rema 1000 Lommedalen 1.3 km
Postkontor Rema 1000 Bærums Verk 4.1 km
Apotek Vitusapotek Bærums Verk 4.1 km
Apotek Boots apotek Kolsås 7.3 km
Vinmonopol Vinmonopolet Bærums Verk 4.7 km
Vinmonopol Kolsås Vinmonopol 7.2 km
Dagligvare Coop Prix Lommedalen 1.2 km
Dagligvare Rema 1000 Lommedalen 1.3 km
Kiosk/video Mix Kolsås 7.3 km
Kiosk/video Centra Mat Kiosken 7.1 km
Bensin Shell Bærums Verk 3.5 km
Bensin Esso Rykkinn Bil 5.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51 %
Andel kvinner 49 %
Gj.snittalder menn 33,2 år
Gj.snittalder kvinner 34,3 år
Husholdninger med barn 55,3 %
Husholdninger uten barn 44,7 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 1118
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Lommedalen 1116 396

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,7% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ola Wee Ahlstrand
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?