Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 750 000,- for kr 5 750 000,-

Velkommen til Bondistranda 45. Enebolig med moderniseringsbehov på en flott og solrik tomt, nær Asker sentrum

Stor parkering, hage og fasade

Gang

Kjøkken

Kjøkken med spisestue i tilknytning.

Spisestue

Spisestue, varmepumpe montert i ca. 2013.

Stue

Koselig lys stue med utgang til veranda på 28 m2

Stue

Veranda på 28 m2

Solrik veranda med utsikt

Hovedsoverom med utgang til veranda. Innebygde garderobeskap.

Soverom 2

Soverom 3

Gang

Bad

Bad med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant.

Kjeller, ca. 2,1 meter takhøyde i kjeller. Trappegang, vaskekjeller og boder.

Innkjørsel til eiendommen og til garasjen.

Hage, eiendommen er opparbeidet og beplantet, dels inngjerdet.

Fasade og utsikt

Bondi

Bondivann

Bondivann

Boligen ligger sentralt i forhold til toget med kun ca. 2-3 minutter å gå til Bondivann togstasjon.

Planskisse 1.etg

Planskisse kjeller

Asker / Bondistranda - Enebolig med moderniseringsbehov på en flott og solrik tomt, nær Asker sentrum

Bondistranda 45

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 000 000,-

Asker / Bondistranda - Enebolig med moderniseringsbehov på en flott og solrik tomt, nær Asker sentrum: Asker / Bondistranda - Enebolig med moderniseringsbehov på en flott og solrik tomt, nær Asker sentrum

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
103 / 164 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral beliggende på Bondistranda i Asker. Uteområdene ved Bondivann gir rikelige muligheter for rekreasjon, med flotte turmuligheter sommer som vinter, tursti og bademuligheter. Velegnet til løpe- eller gåturer. Det er et stort fellesområde med store gressplen, benker, lekeplass og badestrand, bare 50m fra eiendommen. Ingen gjennomgangstrafikk.

Skole og barnehage:

Det ligger flere barnehager i nærområde. Blant de nærmeste er Bondi småbarngruppe og Gullhella barnehage. Det er også trygg og fin skolevei for de minste til barneskolen som er Bondi barneskole.

Bondistranda sogner til Risenga ungdomsskole. Også hit er det kort vei. Asker kommune har flere videregående skoler, de nærmeste er Bleiker og Asker videregående skole.

Offentlig kommunikasjon:

Boligen ligger sentralt i forhold til toget med kun ca. 2-3 minutter å gå til Bondivann togstasjon. Fra Bondivann stasjon er reisetiden med tog til Asker ca. 3 minutter og ca. 28 minutter til Nationalteateret i Oslo S. Det er også gangavstand(100m) til gode bussforbindelser fra Røykenveien.

Kort vei til Asker sentrum:

Det er ca. 3 min med bil til Asker sentrum med de fleste servicetilbud. Her er lege og tannlege, apotek, vinmonopol, bank, Asker kommune servicetorg m.m. Asker sentrum kan også tilby rike shopping muligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene, hvor det er mulighet for å komme over de litt mer unike gjenstandene. De siste årene har vi vært heldige og fått et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Her er mulighetene mange for smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler. For de kulturinteresserte kan Asker kulturhus samt noen kafeer, tilby konserter med flere kjente artister. På Asker kulturhus er også bibliotek, kino, teater sal og galleriutstilling. Radar kafé og -scene er ungdommens arena i kulturhuset. Dette er et trygt aktivitets- og kulturtilbud til ungdom i hele Asker. Alt dette ligger samlet i hjerte av Asker.

Fremtidige planer for området:

Det ligger i planene å bygge et nærsenter på andre siden av Bondistranda (gamle Foliefabrikken), samt ny trafikksikker separat gang- og sykkelvei til Asker langs jernbanen.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Bondi småbarngruppe (1-3 år)

Gullhella barnehage (1-5 år)

Nedre bleiker barnehus (1-5 år)

Skoler:

Bondi barneskole

Risenga ungdomsskole

Bleiker videregående skole

Asker videregående skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker: Følg Røykenveien mot Heggedal til du får Bondistranda inn til høyre i rundkjøringen. Følg veien inn på feltet og ta til høyre. Boligen ligger innerst i veien på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 000 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1963

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

103m2

Bruksareal

164m2

Tomt

1058m2

KR-kode

151850

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bondistranda 45, 1386 Asker

Gnr. 51, bnr. 60, i Asker kommune.

Denne eiendommen har andel i fellesareal i gnr 51, bnr 183, eierbrøk 1/2.

Tomten

Eiet tomt på 1.058 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet. Asfaltert innkjørsel/gårdsplass. Tomten er terrassert med støttemurer.

Denne eiendommen har andel i fellesareal i gnr 51, bnr 183, eierbrøk 1/2 av eiendommen. Naturvernsone sammen med nabo. Den ligger da nedenfor gangveien helt nede ved Bondivann.

Parkering

Parkering i garasje eller på egen tomt med god plass til flere biler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 185 kvm

Totalt bruksareal: 164 kvm

Totalt primærrom: 103 kvm

Bruksareal:

Enebolig 164 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 9 kvm: Vaskerom

1. etasje 94 kvm: Vindfang, gang, bad, 3 soverom, kjøkken, stue og spisestue.

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 23 kvm: Garasje

Kjeller: 36 kvm: Trappegang og boder.

1. etasje 2 kvm: Trapp til kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.05.2018, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Sjarmerende enebolig på en flott og solrik tomt, nær Asker sentrum. Eneboligen er over 2 plan, oppført i 1963. Noe tilbygget samt endel modernisert på 80-tallet. Etter dette er ikke boligen særlig modernisert bortsett fra detaljer. Noe mangelfullt vedlikehold. Oppussing og modernisering må påregnes. Denne boligen inneholder 3 soverom bad, to stuer og kjøkken. Stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lys og en hyggelig utsikt mot Bondivann. Det er gode møbleringsmuligheter, i stuen er det åpen peisovn. Utgang til en solrik veranda på 28 fra stuen. Kjøkkeninnredning fra byggeår med brukslitasje. Normalt utstyrt. Innredning med malte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med stålkummer. Ventilator med utblåsning. Boligen har 3 soverom på samme plan. Hovedsoverommet har innebygde garderobeskap og egen utgang til veranda. De andre to soverommene har god plass til seng, skap og pult. Bad med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant. Våtrom fra byggeår. Rommet ble overflateoppusset senere. Fliser. Materiale i sluk er støpejern.

Trapp ned fra gangen i hovedetasjen til et stort uinnredet rom i kjelleren, vaskekjeller og boder. Ca. 2,1 meter takhøyde i kjeller. Flere boder i underetasjen, egen utgang fra gangen til hage ved garasjen. I tillegg er det to boder med utvendig adkomst et hobbyrom på ca. 13 m2 og 1 bod på ca. 1 m2. Vaskerom med 200 liter varmtvannsbereder plassert i kjeller. Stålkum og opplegg for vaskemaskin i vaskekjeller. Varmtvannsbereder fra 2010.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. 1-løps pipe med 1 kombinert peis/parafinbrenner. Feieluke i kjeller. 1 luft/luft varmepumpe. Montert i ca. 2013.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1965. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Boligen ble tilbygget i ca 1985. Boligen fremstår iht. byggesøknad. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 1961/2345-1, tinglyst 02.06.1961, type heftelse: Bestemmelse om vann/ kloakkledning. Bestemmelse om adkomstrett, bebyggelse, og felles overenskomst om anlegg og vedlikehold av ledninger og kummer.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 122f for Bondibroen Nord datert 23.03.2010 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse iht. Kommuneplanen for Asker kommune 2014 - 2026. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 3.584,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.126.249,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Bondibroen
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Torvplassen 1.9 km
Østenstad kirke 2.4 km
Eid 2.8 km
Åby 2.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 74.8 km
Sentralstasjon Oslo S 24.7 km
Jernbanestasjon Bondivann stasjon 0.2 km
Bussholdeplass Bondi skole 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Asker Tennishall 1 km
Idrettsanlegg Ridderkleiva ballbinge 1 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 1 km
Treningssenter Elixia Asker 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Bondi skole (1-7 kl.) 0.5 km
Rønningen skole (1-7 kl.) 1 km
Hagaløkka skole (1-7 kl.) 1.9 km
Blakstad skole (1-7 kl.) 2.2 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Borgen skole (8-10 kl.) 1.7 km
Bleiker videregående skole 1.4 km
Asker videregående skole 1.5 km

Barnehager

Bondi småbarngruppe (1-3 år) 0.7 km
Østhellinga barnehage (1-5 år) 0.9 km
Risenga barnehage (1-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 2.8 km
Kjøpesenter Holmensenteret 6.1 km
Postkontor Asker Postkontor 1.9 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 2.9 km
Apotek Vitusapotek Asker 1.9 km
Apotek Apotek 1 Asker 2 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 2.8 km
Dagligvare Coop Extra Borgen 0.8 km
Dagligvare Coop Extra Morellveien 1.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 1.6 km
Kiosk/video Mix Stasjonshandleriet 1.7 km
Bensin Circle K Asker 1.9 km
Bensin Shell Vettre 2.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 43,5 år
Gj.snittalder kvinner 45,5 år
Husholdninger med barn 27 %
Husholdninger uten barn 73 %
Gj.snitt byggeår 1990
Gj.snitt tomtestørrelse 1108
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Bondibroen 1029 456

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen inkl.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?