Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 12 500 000,- for kr 12 500 000,-

Utsikt over Oslo by

Fantastisk utsikt

Lys og hyggelig stue

Stue med peis og utgang veranda med flott utsikt

Peis som gir lun og god varme

Stuen med peis

Veranda med flott utsikt

Nydelig utsikt fra verandaen

Brannfjellveien-14b-_Ute-103

Spisestuen med flott utsikt

Spisestuen

Spisestuen med utgang veranda på ca. 11 kvm.

Utsikten fra stuen

Kontorplass i stuen med plassbygget seksjon

Romslig kjøkken med spiseplass

Kjøkken

Kvänum kjøkken med hvit profilert innredning

Integrert stekeovn, bred induksjonstopp

Nedfelt vask med utrekksslange i armaturet

Gjestebad i første etasje

Romslig hall med skapplass

Soverom i 2. etg. med walk in closeth

Soverommet i andre etasje

Dusjbad i andre etasje

Utsikten

Omkledningsrom i andre etasje

Okledninsgrom i andre etasje

Graderoberom fra soverommet i andre etasje

Barnerom i andre etasje

Barnerom i andre etasje

Hall i underetasjen

Hall i underetasjen med skyvedørsharderobe

Soverom i underetasjen

Soverommet i underetasjen

Kjellerstuen med utgang hage

Kjellerstu med peisovn

Del av kjellerstuen

Badet i underetasjen

Huset med inngangspartiet

Huset sett fra hagen

Eiendommen

Felles garasjerekke

Planskisse av underetasjen

Planskisse over 1. etasje

Planskisse over 2. etasje

Ekeberg - Visninger avlyst da selger har akseptert bud direkte.

Brannfjellveien 14 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 10 500 000,-

Ekeberg - Visninger avlyst da selger har akseptert bud direkte.: Ekeberg - Visninger avlyst da selger har akseptert bud direkte.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 10 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
173 / 183 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggenhet i et populært og trafikkskjermet villaområde på Ekeberg. Særdeles barnevennlig boligområde med nærhet til Ekeberg skole, offentlig kommunikasjon og store friområder ved Ekebergsletta. Dette området er et eldorado for barnefamilier samt at det gir unike tur- og friluftsmuligheter for alle aldersklasser, sommer som vinter. I bydelen finner du et svært rikt fritidstilbud, spesielt på Brannfjell og Ekebergsletta. Her finner du store friområder og fasiliteter som lysløype, skiløype, idrettsanlegg, minigolfbane, skulpturparken, Ekebergrestauranten, husdyrpark og ridesenter m.m. Kort kjøretur til Østmarka samt fjorden med flere hyggelige badestrender.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball, orientering, skigruppa m.m. Anlegg på Sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.

KFUM hallen ved Ekebergsletta med fotball etc.

Bekkelaget Tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbaner.

Lambertseter idrettsforening med friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter. Svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.

Treningssenter: Sats Elixia på Ryen og Best Helse på Holtet.

10 minutter gange til Spar i Vårveien, Ekeberg legekontor og Blafre cafe. En kort kjøretur unna finner man Holtet med populære Jacobs og Åpent Bakeri med pizza restauranten Lofthus Samvirkelag. Kort vei også til Lambertseter Senter, med bl.a. kino, bibliotek og et bredt utvalg av butikker samt flere spisesteder. Manglerud- og Bryn senteret er også i nærheten.

Nærhet til det meste av offentlig kommunikasjon med bussrute 23,34,74. Nærmeste holdeplass er i Stamhusveien og Ekebergveien (Ekeberg Camping). T-bane (linje 1 og 4) og flybuss fra Ryen. Boligen ligger innenfor bomringen.

Barnehager og skoler

Ca. 500 meter til nærmeste barnehage, Lille Ekeberg barnehage. 7 minutter gange til Ekeberg barneskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kjør ned Brannfjellveien fra Vårveien. Følg Brannfjellveien forbi Røhrts vei. Brannfjellveien 14 B ligger på høyre hånd etter krysset Brannfjellveien/Røhrts vei. Alternativ adkomst er fra Stamhusveien inn Ballplassveien. Kjør så til venstre ned Brannfjellveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 10 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1994

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

173m2

Bruksareal

183m2

Tomt

463m2

KR-kode

441860

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brannfjellveien 14 B, 1181 Oslo

Gnr. 134, bnr. 49 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 463 kvm. med fantastiske solforhold. noe skrånet tomt med flott utsikt. Tomten på forsiden av huset er opparbeidet og beplantet. Asfalterte gang- og stikkveier på fellesarealet.

Parkering

Parkering til 1 bil i garasjen samt oppstillingsplass på fellesarealet. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Det er felles vedlikeholdsansvar på stikkveiene inne på tunet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 208 kvm

Totalt bruksareal: 183 kvm

Totalt primærrom: 173 kvm

Primærrom:

U.etg.: Trappegang, bad, stue, soverom.: 58 kvm

1. Etg.: Entre/trappegang, dusjbad, kjøkken, stue/spisestue.: 71 kvm

2. Etg.: Trappegang, bad, 2 omkledningsrom , 3 soverom.: 44 kvm

Sekundærrom:

U. Etg.: Bod.: 10 kvm

God lagringsplass bak kneveggene i 2. Etg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.04.2018 utført av Taksator ved Finn Halvor Bjørntvedt.

Standard

Frittliggende enebolig med en meget god beliggenhet og praktisk planløsning. Mulighet for å føre opp flere soverom i underetasjen. Egen inngang til underetasjen. Nåværende eiere overtok boligen som ny i 1995. Boligen har etter ferdigstillelse blitt oppgradert ved at følgende har blitt utført: I 1999 ble loftet innredet og innlemmet i boligen. I 2003 ble det bygget bad på loftet. I 2005 ble det montert ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Samme år ble det i badet i U. etasje montert ny toalett, servant og badekar.

I 2006 ble dusjbadet i 1. etasje flissatt, med opprinnelig gulvbelegg som underlag/membran. Det har blitt lagt parkett i trappetrinnene. I 2014 ble det montert ny inngangsdør. Utvendig ble huset malt i 2015.

I 2017 ble verandaen foran stuen utvidet og det ble lagt nytt verandagulv av Kebony. Boligen holder normalt god standard på utstyr, overflater og innredninger. Gulv med parkett, furugulv, vinylbelegg og fliser. Støpt/pusset gulv i bod i U. etasje. Innvendige overflater er kledd med tapet, malt tapet, malt panel, malte flater og fliser. Ubehandlede gipsflater i omkledningsrom og bod. Himlinger med malt panel panel og malte flater. Ubehandlede gipsflater i omkledningsrom og bod.

Eneboligen går over 3 plan. Praktiske plan som inneholder følgende:

U. Etg.: Romslig hall med skyvedørsgarderobe,stor bod, bad/vaskerom med heldekkende servant, underskap, wc og badekar med dusjmulighet. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Soverom som er ideelt for gjester eller et ungdomsrom. Stuen har utgang direkte til hagen. Her kan det med enkle grep føres opp en lettvegg for avdeling til nok et soverom.

1. Etg.: Romslig entrè/trappegang med god skapplass, praktisk dusjbad med søyleservant, veggmontert wc og 2 svingbare dusjvegger ved nedfelt dusjhjørne. Lys og hyggelig vinskelstue kombinert med spisestue. Plassbygget seksjon i stuen. Fra stuen er det utgang til en flott og solrik veranda (ca. 11 kvm) med motorisert markise og nydelig utsikt over Oslo by. For øvrig er utsikten like god fra stuen som på verandaen. Videre kommer man inn i et meget romslig Kvänum kjøkken med spiseplass. Kjøkkeninnredning fra 2005 med malte, profilerte fronter og med vitrinedører. Heldekkende kjøkkenbeslag og heltre benkeplate. Avtrekksvifte i hette og fliser over benk. Integrert induksjonstopp (bred modell), stekeovn og oppvaskmaskin. Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Det er også en terrasseplatting på ca 7 m² ved gavlvegg foran kjøkken.

2. Etg:. Fra Hallen tar man tuer opp i andre etasje. En innholdsrik etasje med 3 soverom, 2 omkledningsrom med hyller og oppheng, bad med med heldekkende servant, underskap, veggmontert wc samt dusjvegg og 1 svingbar

dusjvegg. Integrert kjøleskap. God lagringsplass bak luker i knevegg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner, varmekabler i alle tre badegulvene. Elementpeis i stuen i første etasje og peisovn i stuen i underetasjen for vedfyring.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.10.2001. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Selger bygget bad på loftet i 2003. Dette ble ikke meldt til Oslo Kommune.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eiendommen er utskilt fra fellesarealet gnr. 134, bnr. 46 og har ideel andel på 1/30 av dette arealet. Det er tinglyst følgende fire servitutter i realsameiet.

Dagboknr. 21679, tinglyst 21.05.1993: Servitutten tar for seg regler og vedlikehold vedrørende vann og avløpsledninger til husene.

Dagboknr. 21274, tinglyst: 26.04.1994: Servitutten gir allmenheten fri ferdsel over småveiene på fellesarealene.

Dagboknr. 47222, tinglyst: 29.08.1994: Skjøte med vedlegg. Vedlegget tar for seg regler vedrørende gjerder, adkomst for vedlikehold, kommunen kan ta ubebygd grunn til veiutvidelse og sette opp trafokiosk uten erstatning.

Dagboknr. 7288, tinglyst: 09.02.1995: Alle parsellene skal ha rettigheter og plikter til fellesarealet. Det er tinglyst rett til adkomst over tomter for vedlikehold.

Servituttene vil følge eiendommen (realsameiet). Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 20.09.1989 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-3138 datert 20.09.1989. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.089,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 5.305,- for inneværende år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 30.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.900,- inkludert innboforsikring.

Velavgift er kr 3.672,- pr. år. Dette inkluderer snømåking av fellesarealer samt felles strøm.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og og internett. Nåværende eier betaler kr 1.068,- pr. mnd. Prisen avhenger av type kanalpakke og hastighet på internett linjen. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster ca. kr 5.000,- pr. år. Det avatales direkte med selger om videreføring av avtalen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr10.763.3749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Lille Ekeberg
Kirkesogn Bekkelaget og Ormøy

Steder i nærheten

Ekeberghuset 0.7 km
Smedstua 1.2 km
Ryenkrysset 1.8 km
Dyvekes bru 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.5 km
Sentralstasjon Oslo S 3.9 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 3.7 km
T-bane stasjon Ryen T-banestasjon 1.8 km
Trikkeholdeplass Ekebergparken 1.6 km
Bussholdeplass Ekeberg hageby 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ekeberg treningsfelt 1.3 km
Idrettsanlegg Ekeberghallen 1.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Ryen 2 km
Treningssenter FitnessRoom Kværnerbyen 2.7 km

Steder av interesse

Skoler

Ekeberg skole (1-7 kl.) 0.6 km
Brannfjell skole (8-10 kl.) 1.6 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 6 km
Kongshavn videregående skole 1.7 km
Holtet videregående skole 1.9 km

Barnehager

Lille Ekeberg barnehage (0-6 år) 0.4 km
Hakkebakkeskogen f.bhg. - Stamhusv. 0.5 km
Utsikten barnehage (3-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Manglerud Senter 3.3 km
Kjøpesenter Tøyen Senter 3.9 km
Postkontor Bunnpris Ryen 2 km
Postkontor Jacobs 2.5 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 2.7 km
Apotek Apotek 1 Manglerud 3.3 km
Vinmonopol Manglerud Vinmonopol 3.3 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 4.8 km
Dagligvare Spar Simensbråten 0.9 km
Dagligvare Bunnpris Konowsgate 1.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Ryen 1.7 km
Kiosk/video Narvesen Barcode 3.5 km
Bensin Shell Kværner 1.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Ryen 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47 %
Andel kvinner 53 %
Gj.snittalder menn 36,7 år
Gj.snittalder kvinner 39,1 år
Husholdninger med barn 39,5 %
Husholdninger uten barn 60,5 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 948
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Ekeberg 1578 724

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Trond Ødegård
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?