Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 11 000 000,- for kr 11 000 000,-

Veranda på 30 kvm

Stuen med flott utsikt mot Oslo by

Peisestue

Stuen

Stuen

Stuen

Fra stuen mot kjøkkenet

Stuen

Stuen

Stuen

Utsikt fra stuen

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Solrik veranda på 30 kvm

Solrik veranda på 30 kvm

Utsikt

Utsikt

Veranda på 30 kvm

Veranda med fantastisk utsikt og mye sol

Veranda med fantastisk utsikt

Veranda med fantastisk utsikt

Veranda med fantastisk utsikt

Bad 1 etasje ved entre

Bad 1 etasje

Hall

Soverom underetasje

Soverom underetasje med utgang til hage

Soverom i underetasjen med utgang til terrasseplatting og hage

Soverom i underetasjen

Bad underetasje

Hall i underetasjen

Terrasseplatting og hage

Terrasseplatting og hage

Hagen

Soverom

Soverom 2 etasje

Soverom

Soverom 2 etasje

Utsikt fra soverom

2 etasje

Utsikt

Fasade med hage

Fasade

Fasade sydøst

Fasade nordvest

Utsikt

Utsikt

Garasjeplass

Planskisse 1 etasje

Planskisse underetasje

Planskisse 2 etasje

Ekeberg - Enebolig med fantastisk utsikt mot Oslo by. Hage og garasje

Brannfjellveien 16a

Vis på kart

Prisantydning

Kr 11 300 000,-

Ekeberg - Enebolig med fantastisk utsikt mot Oslo by. Hage og garasje: Ekeberg - Enebolig med fantastisk utsikt mot Oslo by. Hage og garasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 11 300 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
173 / 183 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggenhet i et populært og trafikkskjermet villaområde på Ekeberg. Særdeles barnevennlig boligområde med nærhet til Ekeberg skole, offentlig kommunikasjon og store friområder ved Ekebergsletta. Dette området er et eldorado for barnefamilier samt at det gir unike tur- og friluftsmuligheter for alle aldersklasser, sommer som vinter. I bydelen finner du et svært rikt fritidstilbud, spesielt på Brannfjell og Ekebergsletta. Her finner du store friområder og fasiliteter som lysløype, skiløype, idrettsanlegg, minigolfbane, skulpturparken, Ekebergrestauranten, husdyrpark og ridesenter m.m. Kort kjøretur til Østmarka samt fjorden med flere hyggelige badestrender.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball, orientering, skigruppa m.m. Anlegg på Sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.

KFUM hallen ved Ekebergsletta med fotball etc.

Bekkelaget Tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbaner.

Lambertseter idrettsforening med friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter. Svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.

Treningssenter: Sats Elixia på Ryen og Best Helse på Holtet.

10 minutter gange til Spar i Vårveien, Ekeberg legekontor og Blafre cafe. En kort kjøretur unna finner man Holtet med populære Jacobs og Åpent Bakeri med pizza restauranten Lofthus Samvirkelag. Kort vei også til Lambertseter Senter, med bl.a. kino, bibliotek og et bredt utvalg av butikker samt flere spisesteder. Manglerud- og Bryn senteret er også i nærheten.

Nærhet til det meste av offentlig kommunikasjon med bussrute 23,34,74. Nærmeste holdeplass er i Stamhusveien og Ekebergveien (Ekeberg Camping). T-bane (linje 1 og 4) og flybuss fra Ryen. Boligen ligger innenfor bomringen.

Barnehager og skoler

Ca. 500 meter til nærmeste barnehage, Lille Ekeberg barnehage. 7 minutter gange til Ekeberg barneskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kjør ned Brannfjellveien fra Vårveien. Følg Brannfjellveien forbi Røhrts vei. Brannfjellveien 16A ligger på høyre hånd etter krysset Brannfjellveien/Røhrts vei. Alternativ adkomst er fra Stamhusveien inn Ballplassveien. Kjør så til venstre ned Brannfjellveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 11 300 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1995

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

173m2

Bruksareal

183m2

Tomt

593m2

KR-kode

441889

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brannfjellveien 16a, 1181 Oslo

Gnr. 134, bnr. 50 i Oslo kommune samt 1/30 del av fellesarealer på bnr. 46.

Tomten

Eiet tomt på 593,7 kvm. med fantastiske solforhold. noe skrånet tomt med flott utsikt. Tomten på forsiden av huset er opparbeidet med hage og beplantet. Asfalterte gang- og stikkveier på fellesarealet.

Parkering

Parkering til 1 bil i garasjen samt oppstillingsplass på fellesarealet. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Det er felles vedlikeholdsansvar på stikkveiene inne på tunet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 208 kvm

Totalt bruksareal: 183 kvm

Totalt primærrom: 173 kvm

Primærrom:

Underetasje 58 kvm: Trappegang, bad, 3 soverom. Fra 1 soverom er det utgang til terrasseplatting og videre til hage.

1 etasje 71 kvm: Entre/trappegang, dusjbad, kjøkken, stue/spisestue. Fra stuen er det utgang til veranda på ca 30 m². Terrasseplatting på ca 10 m² ved gavlvegg foran kjøkken.

2 etasje 44 kvm: Trappegang, 2 soverom.

Sekundærrom:

Underetasje: Bod på 10 kvm

Luker i kneveggene i 2 etasje med oppbevaringsplass.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.04.2018 utført av Taksator ved Finn Halvor Bjørntvedt.

Standard

Frittliggende enebolig med en meget god beliggenhet og praktisk planløsning. Nåværende eier overtok boligen i 2005. Boligen har blitt oppgradert de siste årene med: I 2005 ble loftet innredet og innlemmet i boligen. Samme år ble dusjbadet i 1. etasje modernisert/flissatt og det ble montert ny innmat i sikringsskapet. Utvendig ble huset malt i 2011 og ett strøk i 2016.

Boligen holder normalt god standard på utstyr, overflater og innredninger. Gulv med parkett, laminat, vinylbelegg og fliser på bad. Støpt/pusset gulv i bod i U. etasje, med løst vinylbelegg. Innvendige overflater er kledd med tapet, malt panel, malte flater og fliser på bad. Ubehandlede gipsflater i bod. Himlinger med malte/folierte plater og malte flater.

Eneboligen går over 3 plan. Praktiske plan som inneholder følgende:

U. Etg.: Egen inngang til underetasjen via soverom. Romslig hall med plass til garderobe,stor bod, bad/vaskerom med med heldekkende servant, underskap, wc og badekar med dusjmulighet. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 3 Soverom med plass til garderobe.

1. Etg.: Romslig entrè/trappegang med god skapplass, praktisk dusjbad med 2 servantboller, underskap, høyskap, speil, veggmontert wc og dusjhjørne. Downlights i tak. Lys og hyggelig vinskelstue kombinert med spisestue. Fra stuen er det utgang til en flott og solrik veranda på 30 kvm med 2 motoriserte markiser og nydelig utsikt over Oslo by. For øvrig er utsikten like god fra stuen som på verandaen. Videre kommer man inn i et meget romslig kjøkken med spiseplass. Kjøkkeninnredning med folierte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Avtrekksvifte og opplegg for oppvaskmaskin. Terrasseplatting på ca 10 kvm ved gavlvegg foran kjøkken.

2. Etg:. 2 romslige soverom med plass til garderobe. God lagringsplass bak luker i knevegg.

2 motoriserte markiser ved veranda. Utfellbar brannstige ved gavlvegg mot øst. Garderobeskap i 2 soverom i U. etasje. Skyvedørsgarderober i entre/trappegang og 1 soverom i 2. etasje. Mekanisk avtrekksventilasjon, styrt fra kjøkkenvifte - avtrekk fra kjøkken og badene i 1. og U. etasje. Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr er installert.

For ytterligere standard se selgers egenerklæring samt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmekabler i begge badegulvene samt at det er lagt varmefolie under laminatgulvene i U. etasje og entre/trappegang, panelovner ellers. Varmefolie under laminat i entre/trappegang er ikke tilkoblet. Elementpeis i stuen i 1. etasje for vedfyring. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.06.1996. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Veranda fra 1 etasje med utgang fra stuen mot nordvest har blitt utvidet etter ferdigattetst er gitt. Dette er ikke byggemeldt. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eiendommen er utskilt fra fellesarealet gnr. 134, bnr. 46 og har ideel andel på 1/30 av dette arealet. Det er tinglyst følgende fire servitutter i realsameiet.

Dagboknr. 21679, tinglyst 21.05.1993: Servitutten tar for seg regler og vedlikehold vedrørende vann og avløpsledninger til husene.

Dagboknr. 21274, tinglyst: 26.04.1994: Servitutten gir allmenheten fri ferdsel over småveiene på fellesarealene.

Dagboknr. 47222, tinglyst: 29.08.1994: Skjøte med vedlegg. Vedlegget tar for seg regler vedrørende gjerder, adkomst for vedlikehold, kommunen kan ta ubebygd grunn til veiutvidelse og sette opp trafokiosk uten erstatning.

Dagboknr. 7288, tinglyst: 09.02.1995: Alle parsellene skal ha rettigheter og plikter til fellesarealet. Det er tinglyst rett til adkomst over tomter for vedlikehold.

Servituttene vil følge eiendommen (realsameiet). Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er egen adkomst til underetasjen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 20.09.1989 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-3138 datert 20.09.1989. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.006,11,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 8.734,- for år 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 24.955,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.900,-.

Velavgift er kr. 3.800,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv/internett og har avgift på kr. 1.200,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 8.400,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 11.283.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Lille Ekeberg
Kirkesogn Bekkelaget og Ormøy

Steder i nærheten

Ekeberghuset 0.7 km
Smedstua 1.2 km
Ryenkrysset 1.8 km
Dyvekes bru 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.7 km
Sentralstasjon Oslo S 3.9 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 3.7 km
T-bane stasjon Ryen T-banestasjon 1.8 km
Trikkeholdeplass Ekebergparken 1.7 km
Bussholdeplass Ekeberg hageby 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ekeberg treningsfelt 1.3 km
Idrettsanlegg Ekeberghallen 1.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Ryen 2 km
Treningssenter Elixia Ryen 2.2 km

Steder av interesse

Skoler

Ekeberg skole (1-7 kl.) 0.6 km
Bekkelaget skole (1-7 kl.) 2.5 km
Vålerenga skole (1-7 kl.) 2.9 km
Ryenberget skole (1-10 kl.) 2.7 km
Brannfjell skole (8-10 kl.) 1.6 km
Kongshavn videregående skole 1.8 km
Holtet videregående skole 1.9 km

Barnehager

Lille Ekeberg barnehage (0-6 år) 0.4 km
Hakkebakkeskogen f.bhg. - Stamhusv. 0.5 km
Utsikten barnehage (3-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Manglerud Senter 3.3 km
Kjøpesenter Tøyen Senter 4 km
Postkontor Bunnpris Ryen 2 km
Postkontor Jacobs 2.5 km
Apotek Apotek 1 Holtet 2.8 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 2.7 km
Vinmonopol Manglerud Vinmonopol 3.3 km
Vinmonopol Oslo S Vinmonopol 4 km
Dagligvare Spar Simensbråten 0.9 km
Dagligvare Bunnpris Konowsgate 1.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Ryen 1.7 km
Kiosk/video Narvesen Manglerud t-bane 2.4 km
Bensin Shell Kværner 1.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Ryen 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47 %
Andel kvinner 53 %
Gj.snittalder menn 36,7 år
Gj.snittalder kvinner 39,1 år
Husholdninger med barn 39,5 %
Husholdninger uten barn 60,5 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 948
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Ekeberg 1578 724

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.990,-

SmartAnnonsepakke: 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?