Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 590 000,- for kr 4 590 000,-

Fasade og garasje. Frodig og pent opparbeidet hage

Barnevennlig hage på baksiden av huset.

Inngangsparti

Kjøkken med god spiseplass

Påkostet kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Strai

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjokken

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Stue

Stue

Loftstue

Veranda i 2. etasje med flott utsikt over Gjerpensdalen

Soverom

Soverom

Soverom

Bad 2. etasje

Bad 2. etasje

Bad hovedplan

Bad hovedplan

Hall og inngangsparti

Hagen er rikt beplantet. God oppbevaringsplass på loftet over garasje.

Fin uteplass mot sydvest med utgang fra spisestuen. Her er det formiddags- og ettermiddagssol.

Fin skiferlagt uteplass mot nordvest. Her er det sol til ca kl. 2130 på sommeren

Plantegning hovedplan

Plantegning 2. etasje

BRATSBERG - Nyere og svært tiltalende enebolig i sveitserstil. Rolig og barnevennlig bel. i blindvei. Garasje.

Bratsberghavna 6

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 590 000,-

BRATSBERG - Nyere og svært tiltalende enebolig i sveitserstil. Rolig og barnevennlig bel. i blindvei. Garasje.: BRATSBERG - Nyere og svært tiltalende enebolig i sveitserstil. Rolig og barnevennlig bel. i blindvei. Garasje.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 590 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
138 / 141 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en svært attraktiv beliggenhet i veletablert boligområde på Bratsberg. Barnevennlig område med lekekamerater i alle aldre, og den ligger rolig og tilbaketrukket i blindvei. Flott utsikt mot Gjerpensdalen. Det er kort avstand til barnehage, skoler (både Bratsbergkleiva og Skauen skole) samt kort gange til idrettsanlegget på Storm IF. Det finnes dagligvareforretninger i området (både Kiwi Frogner og SPAR Toppen), og det er flotte turområder rett utenfor døra.

Barnehager og skoler

Bratsbergkleiva barneskole og Menstad Ungdomsskole. Kort avstand også til Skauen private skole (både barne- og ungdomsskole). Det finnes også flere barnehager i området, deriblandt Barnehagen Gregorius i umiddelbar nærhet). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 590 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2005

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

138m2

Bruksareal

141m2

Tomt

723m2

KR-kode

2618103

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bratsberghavna 6, 3714 Skien

Gnr. 63, bnr. 787 i Skien kommune.

Tomten

Eiet tomt på 723 kvm. Tomten er skrånende og rikt beplantet med blomsterbed, busker og trær og med hekk i tomtegrense mot naboer. Fine uteplasser på flere sider av boligen, og her kan man flytte seg etter solen. Sol fra tidlig morgen til ca kl. 21:00 på sommeren. Gruset oppkjørsel og gårdsplass og trapp i steinutførelse til boligen. Det medfølger en koselig lekestue.

Parkering

Garasje på ca. 22 kvm. BRA. Uinnredet loftsrom over garasjen med adkomst fra hagen. Perfekt til vinterlagring av hagemøbler mm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei, og er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 151 kvm

Totalt bruksareal: 141 kvm

Totalt primærrom: 138 kvm

Primærrom:

Hovedplan 87 kvm:

Hall, bad og vaskerom, soverom, spisestue, stue og kjøkken.

2. etasje 51 kvm.

Loftstue, bad og 3 soverom. I tillegg kommer praktisk lagerrom med lav takhøyde (ikke målbart areal).

Sekundærrom:

2.etasje: 3 kvm. bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.07.2018 utført av Takstforum Telemark AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Innbydende familiebolig med gjennomgående god standard, og svært god planløsning. Moderne bolig med balansert ventilasjonsanlegg og montert sentralstøvsuger, og samtidig gjennomført i sveitserstil med særpreg og stort detaljnivå. Her er det utskjæringer over vinduer, forseggjort listverk og border som er markert i mørkere farge og karakteristiske mønekryss.

Hovedplan:

Romslig hall med inngang til bad og praktisk vaskerom. Her er det også egen inngang fra utsiden. Spisestue med utgang til terrasse og nyere og og smakfullt kjøkken med kvalitetsinnredning fra Strai kjøkken. God spiseplass på kjøkkenet. Videre er det soverom på hovedplan og det er lys og fin stue med utgang til fin uteplass mot nordvest.

2. etasje:

Fin loftstue med utgang til luftebalkong. Herfra er det flott 180-graders utsikt over Gjerpensdalen. Videre er det 3 soverom i 2. etasje samt romslig flislagt bad. I tillegg svært praktisk bod/oppbevaringsplass.

Inngangsparti/hall:

Inngangsparti/hall med fliser og varmekabler på gulv. Klassisk tapet på vegger og det er takess i himling. Tofløyet håndverkslaget utgangsdør med glass som gir god lysinngang. Skap og god garderobeplass i gangen.

Kjøkken:

Kjøkken med god spiseplass og her er det morgensol og utsikt mot Gjerpensdalen. Nyere og flott kjøkkeninnredning fra Strai med god skap- og benkeplass. Takhøy innredning med integrerte hvitevarer og porselensservant med eksklusivt batteri. Malte gulv og tapet på vegger. Takess i himling. Skyvedører mot spisestuen.

Stuer:

Romslig og fin spisestue som "husets midtpunkt". Moderne innredet med malte gulv og på vegger er det eksklusiv papirtapet fra Sandberg i hele huset, bortsett fra én vegg med panel i stua. Takess i himling. Her er det utgang til fin og lun uteplass med med formiddags- og ettermiddagssol. Antikk tofløyet dør mellom stuene. Utgang til uteplass også her, og denne uteplassen er mot nordvest med ettermiddags- og kveldsol (ca 21:30 på sommeren). I tillegg er det praktisk loftstue som gir ekstra tv-stue og/eller lekerom for barna. Her er det utgang til luftebalkong med flott utsikt og sol fra tidlig morgen.

Bad/vaskerom:

Det er flislagt bad med varmekabler i begge etasjer. Bad på hovedplan har dusjkabinett, toalett og innredning med skap og servant. Bad i 2. etasje med hjørnebadekar, toalett og servantskap. God skapplass. Praktisk vaskerom innenfor badet på hovedplan. Her er det innredning og egen inngang som er svært praktisk med f.eks. sølete barn etter barnehage.

Soverom:

Totalt er det 4 soverom i boligen. Ett soverom på hovedplan og tre soverom i boligens 2. etasje. Soverommene har heltre furugulv, og tapet på veggene. Takess i himling.

Oppbevaring/lagringsplass:

God oppbevaringsplass i boligen. Det er en romslig bod i 2. etasje hvor man har god oppbevaringsplas og som selger bl.a. har fryser mm. I tillegg er det garasje på 22 kvm. BRA og her er det svært god lagringsplass på loftet.

Uteplasser:

Fine uteplasser rundt boligen, så her kan man flytte seg etter solen. Ved inngangspartiet og fra luftebalkongen i 2. etasje har man sol fra tidlig morgen, og her er det fint med morgenkaffen. Utenfor spisestuen er det treplatting og her er det formiddags- og ettermiddagssol, mens man har kveldssolen utenfor stuen. Her er det lagt skiferheller.

Oppvarming

Det er montert peisovn i stuen. Forøvrig elektrisk oppvarming ved panelovner og varmekabler. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.06.2006. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av dagboknr 4160, tinglyst 18.03.2004; Eier har rett til bruk av fellesarealet på gnr. 63/796, og man har plikt til vedlikehold. Fellesarealet eies av alle beboerne på boligfeltet med 1/16 til hver bolig.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Bratsberghavna Nord datert 22.06.2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Skap i gangen, vaskerom og på soverom medfølger boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 18.109,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, feiing/tilsyn og eiendomsskatt.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 19.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca kr 2.450,-

Velavgift er kr 100,- pr. år. (kr. 500,-/år dersom man ikke bidrar med plenklipp av lekeplass).

Boligen er tilknyttet Altibox (Viken Fiber) som leverandør av kabel-tv og har avgift på ca kr 500,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke, men boksen på veggen blir stående.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.705.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skien
Grunnkrets Bratsbergkrysset
Kirkesogn Gjerpen

Steder i nærheten

Fylkesmuseet, Brekkeparken 1.4 km
Skien rådhus 1.7 km
Teater Ibsen 1.8 km
Ibsenhuset 1.9 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 53.6 km
Jernbanestasjon Skien stasjon 2.8 km
Bussholdeplass Bratsberg v.kr. 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tores plass kunstgress 0.6 km
Idrettsanlegg Bratsberg hovedbane 0.6 km
Treningssenter SKY Fitness Skien 1.7 km
Treningssenter Mudo Skien 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Bratsbergkleiva skole (1-7 kl.) 1 km
Skauen Kristelige skole (1-10 kl.) 1.5 km
Toppidrettsgymnaset i Telemark 1.6 km
Skien vgs. - Brekkeby 2 km

Barnehager

Bratsberghavna familiebarnehage 0.2 km
Barnehagen Gregorius (0-6 år) 0.3 km
Harmonien barnehage (0-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Handelstorget 1.7 km
Kjøpesenter Arkaden Skien Storsenter 1.7 km
Postkontor Rema 1000 Arkaden 1.7 km
Postkontor Spar Toppen 1.8 km
Apotek Apotek 1 Svanen Skien 1.7 km
Apotek Apotek 1 Bien (Lietorvet) 2 km
Vinmonopol Skien Vinmonopol 2 km
Dagligvare Kiwi Frogner 1.1 km
Dagligvare Rema 1000 Arkaden 1.7 km
Kiosk/video Mix Confekthjørnet 1.6 km
Kiosk/video Mix Jacob`s 1.7 km
Bensin Circle K Bratsberg 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,4 %
Andel kvinner 49,6 %
Gj.snittalder menn 39,2 år
Gj.snittalder kvinner 42,9 år
Husholdninger med barn 46,1 %
Husholdninger uten barn 53,9 %
Gj.snitt byggeår 1976
Gj.snitt tomtestørrelse 676
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skien 54316 24930
Grunnkrets: Bratsbergkrysset 341 128

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 7.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

Markedspakke kr. 19.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Morten Saubrekka
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?