Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 590 000,- for kr 2 590 000,-

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen har gleden av å presentere Briskebyveien 1! Velkommen på visning.

Velkommen inn!

Hyggelig entrè

Koselig sofakrok

En lekker peis som står plassert ved spisestuen

Stue/spisestue

Spisestuen ligger i en åpen løsningen med stuen og fremstår som et sosialt allrom

Spisestue med utgang til terrasse

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Spiseplass på kjøkken

Bad

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom nr. to

Soverom nr. to

Soverom nr. to

Soverom nr. tre

Soverom nr. tre

Soverom nr. tre

Soverom nr. fire

Soverom nr. fire

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fasade

Inngansparti

Plantegning første etasje

Plantegning andre etasje

Plantegning kjeller

Bjørkelangen

Briskebyveien 1

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 660 000,-

Bjørkelangen: Sentral enebolig på 162 kvm (BRA) med fire soverom. Stor terrasse med fantastiske solforhold!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 660 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
102 / 162 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Frittliggende enebolig over 3 plan med garasje beliggende i et etablert boligområde ved sentrum av Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune.

Skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, servicetilbud, idrettsanlegg og restauranter finner du kun en liten spasertur unna eiendommen. Her passer det ypperlig å bo for de som er interessert i å bo med gåavstand til det meste av det Bjørkelangen har å by på.

Bjørkelangen er i stadig utvikling og er stadig i vekst. Aurskog-Høland kommune har bygd en ny miljøvennlig 1-10 skole med stor kultursal og kulturskole for hele kommunen på Bjørkelangen, som nettopp har åpnet. Skolen har også inneholde flerbrukshall og fritidsklubb for de minste. Den nye skolen har en kapasitet til cirka 660 elever. Barneskoledelen vil være adskilt fra ungdomsskolen.

På Bjørkelangen er det to videregående skoler med et bredt utvalg av linjer.

Ett nytt helsehus står snart klart i sentrum, med planlagt innflytning i 2018. Her vil du kunne finne blant annet legevakt, kommunal akutt døgnenhet, tannlege, helsestasjon, fysioterapi og en rekke andre tilbud, i samme bygning som Bjørkelangen sykehjem.

Det er igangsatt bygging av ny svømmehall like ved rådhuset, som ligger i sentrum av Bjørkelangen. Når svømmebassenget er ferdig etablert, vil det gi kommunens innbyggere et stort løft i tjenestetilbudet. Svømmehallen skal være klar til skolestart i 2018, samtidig som den nye skolen er klar.

Like ved Bjørkelangen videregående skole ligger Bjørkelangen sportshall. Det er stor satsning på idretten på Bjørkelangen, og har tilbud innen fotball, håndball, allidrett, sykling, svømming og friidrett. Ikke langt unna sportshallen finner du to treningssenter, Trento og Avancia.

I nærområdet er det lekeplasser, gapahuker og gode turstier. På vinterstid er det oppkjørte skiløyper og på Bjørkelangen finner du Dalhauglia hopp og alpinsenter, som kan friste med hoppbakker og alpinbakke.

På varme sommerdager kan Røytjern være et fint sted å være, hvor det er bade- og fiske brygge, samt badestrand. Røytjern ligger kun ca. 5 minutter fra boligen med bil.

Bjørkelangen har godt og variert utvalg av servicetilbud. Bjørkelangen Torg ble AMFI-senter i desember 2013 og er et nytt, moderne kjøpesenter midt i hjertet av trivelige Bjørkelangen. Senteret har to etasjer med mote, sko, frisør, interiør, apotek, dagligvare, fritid, lek og læring. I tilknytning til AMFI Bjørkelangen Torg finner du Bjørkelangen Senter og den hyggelige gågata. Alt i alt er det over 50 butikker på Bjørkelangen, samt kafè og restauranter.

Foretrekker du et annet service tilbud, er kun ca. 50 minutter å kjøre til Sverige, hvor du kan gjøre en hyggelig handel enten i Charlottenberg eller Töcksfors. Du kommer deg raskt til Lillestrøm med bil eller buss, og bussholdeplass er det kun en spasertur unna boligen. Det tar deg ca. 50 minutter å kjøre til Gardermoen, og 35 minutter til Lillestrøm. I Lillestrøm er kollektivtilbudet godt, hvor du kan ta deg videre til Oslo Sentralstasjon og Gardermoen med en togtid på kun 10 minutter. Det er togstasjoner på Blaker og Fetsund, som er lette å benytte seg av dersom du ikke ønsker å ta buss/bil til Lillestrøm.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-10 kl. Bjørkelangen skole

Vgs. Bjørkelangen videregående skole

Vgs. Kjelle videregående skole

Barnehager:

Bhg. Burholtoppen barnehage

Bhg. Kjelle gårdsbarnehage

Bhg. Festningsåsen barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Adkomst fra Oslo: Følg E6 mot Trondheim. Ta av mot 159 Lillestrøm, og kjør gjennom Rælingstunnelen. I rundkjøringen etter Rælingstunnelen, ta andre avkjørsel over brua, og følg deretter 159 Fetsund. Følg denne veien frem til første rundkjøring. Ta opp på Riksvei 22 mot Fetsund. Følg Riksvei 22 helt frem til du kommer over Fetsundbrua. Videre følg skilt mot Bjørkelangen og inn på Riksvei 170. Følg denne veien i ca. 30 km. Når du kommer inn til Bjøkelangen, følg RV 170 og skilt mot sentrum etter 7-eleven. Følg veien i 50 meter, så får du boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 660 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1956

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

102m2

Bruksareal

162m2

Tomt

735m2

KR-kode

6018101

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Briskebyveien 1, 1940 Bjørkelangen

Gnr. 75, bnr. 457 i Aurskog-Høland kommune.

Tomten

Opparbeidet eiet tomt på 735,8 kvm. Tomten har gressplen rundt boligen, busker, tujahekk, blomsterbedd, prydplanter og singlet gårdsplass.

Parkering

God plass for parkering på egen gårdsplass. Det står en garasje på eiendommen, som er i dårlig forfatning.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 181 kvm

Totalt bruksareal: 162 kvm

Totalt primærrom: 102 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

1.etg: Entrè/gang, stue/spisestue, kjøkken, trapperom og bad: 65 kvm

2.etg: Trapperom/gang og 4 soverom: 37 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Trapperom, 2 kjellerrom og vaskekjeller: 58 kvm

1.etg: Trapperom: 2 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.05.2018 utført av Sten-Børge Willye Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Gjøres oppmerksom på at det ikke foreligger byggetegninger i kommunens arkiv på eiendommen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med en plasstøpt såle som antas fundamentert til faste masser. Yttervegger under bakken og synlig del av grunnmur er av betongblokker og lettklinker (Leca-blokker). Yttervegger av trebindingsverk kledd med utvendog malt liggende kledning. Vinduer og terrassedør med 2-lags isolerglass fra 1992/2003/2012 og opprinnelige kjellervinduer. Saltak av tre med undertak/taktro av antall ru-panel/plank. Taket er tekket med sort dobbeltkrum betongtakstein. En 200 liters Høiax varmtvannsbereder. Boligen har naturlig ventilasjon. Baderommet er utstyrt med mekanisk vifte. El-opplegg med oppgradert sikringsskap inneholdende: Jordfeilautomater/50 A overspenningsvern og en digital strømmåler. Montert opplegg for sentralstøvsuger i boligen.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på:

TG2:

Grunnmur: Registert oppsprekking i grunnmuren ved terrassen og stedvis avskalling av murpuss.

Drenering: Ble påvist/registert fuktig miljø i kjelleren under befaring. Selv om det ble drenert i 2013, kan fukt komme fra grunnen ved store nedbørsmengder, snøsmelting. Det er ikke montert topp-/klemlist på de nye grunnmursplatene. Selger sier at etter de drenerte i 2013 har det ikke kommet noe vann i kjelleren, som det gjorde ved tre anledninger ved store regnfall før ny drenering. Observert mineral- og saltutslag. Selger opplyser om at disse saltutslagene var der når de kjøpte boligen, og før det ble drenert. Etter drenering har ikke selger lagt merke til noen vekst av merkene, eller nye.

Vinduer og dører: Det ble registrert spor etter fukt-/ kondens på enkelte vinduer på innvendig side. Råte i vinduskarmer i kjeller, et vindu som ikke kan lukkes og et knust glass.

Takkonstruksjon: Registert spor etter fukt/kondens og stedvis noe råte i taktro/trematerialer rundt pipe på kryploft.

Terrasse: Symptomer på råte i deler av terrassens rekkverk.

Etasjeskillere: Registert avskalling av betongdekket på kjellersiden.

Gulvsystemer: Vatret opp feil fall mot sluk på baderommet, montert dusjkabinett slik at vannet ledes rett til sluket. Foreligger ingen dokumentasjon på arbeidet som ble utført i 2011.

Det står en garasje på eiendommen, men denne fremstår i en generel dårlig forfatning, så det er ikke utarbeidet noen tilstandsvurdering av denne. Garasjen er forøvrig kledd med Eternit-plater, som er spesielavfall og innholder asbest.

Selger informerer om at de har tatt 1-2 mus hver vinter.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen har gleden av å presentere Briskebyveien 1.

2011: Baderommet ble pusset opp.

2013: Drenering ble skiftet ut.

2014: Taktekkingen og takrenner/nedløp ble skiftet. Ytterveggene ble etterisolert og fikk ny utvendig kledning. Terrassen ble gjenoppført/utvidet.

Boligen fremstår som godt utnyttet og har en innholdsrik planløsning i forhold til størrelsen.

Boligen har adkomst via overbygd inngangsparti. Entreen er koselig med fliser på gulvet, downlights i taket og grå vegger. Det er gode oppbevaringsmuligheter. Fra entrè er det en trapp som fører opp til boligens andre etasje.

Stuen er romslig, og fra stuen er det utgang til terrasse på ca. 50 kvm med trapp videre ned til gressplen. Solen kan nytes hele dagen. En lekker peis som står plassert ved spisestuen som sørger for ekstra koselige stunder. Stuen har grå panel og laminat på gulv. Sjarmen med huset er ivaretatt ved å ha panel i taket og down lights. Spisestuen ligger i en åpen løsningen med stuen og fremstår som et sosialt allrom. Det er plass til et stort spisebord, hvor sene middager med venner og familie kan nytes med varme i peisen.

Kjøkkenet har innredning med hvite glatte fronter, folierte benkeplater, kitchenboard mellom benk/overskap, en nedfelt rustfri oppvaskkum med blandebatteri, benkebelysning og en ventilator. Fra kjøkkenet er det trapp ned til kjeller.

I første etasje finner du boligens bad. Badet ble pusset opp av dagens eier i 2011. Badet er pent, med våtromsplater og fliser på gulv. Dusjkabinett, klosett, en servant med skuffeseksjon, vegghengd skap, speil med sidebelysning og et integrert lydanlegg.

I boligens andre etasje finner du boligens fire soverom.

I kjelleren finner du vaskerommet og boder med gode oppbevaringsmuligheter.

Oppvarming

Boligen har en luft-til-luft varmepumpe i stue, elektriske panelovner, varme i gulv på bad, en Jøtul vedovn og en peisovn med kleberstein. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1956.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen eller garasjen. Kommunen opplyser at det foreligger kun ferdigattester/midlertidig brukstillatelse på eiendommer oppført etter midten av 1960 tallet i kommunens arkiver. Ihht. matrikkelrapport er garasjen og eiendommen registrert tatt i bruk.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Bjørkelangen sentrum datert 27.07.1999 med tilhørende reguleringsbestemmelser for Bjørkelangen sentrum datert 05.11.1998, revidert 07.10.1999.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Et garderobeskap på barnesoverommet følger ikke med boligen.

Selger fikk beskjed for ca. 2 år siden, om at e-verket skal legge strømkabelen til huset under bakken. E-verket ga da beskjed om at de skulle gi beskjed en ukes tid i forveien om når de skulle starte. Selger har ikke hørt noe mer etter dette.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.768,75 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 4.235,- for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.500 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.700.

Boligen er tilknyttet Romerike Bredbånd som leverandør av internett

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.727.722.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Aurskog-Høland
Grunnkrets Bjørkelangen Øst
Kirkesogn Bjørkelangen

Steder i nærheten

Bliksrud industriområde 0.4 km
Rådhuset 0.9 km
Eidsverket 1.3 km
Bjørkelangen kirke 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.5 km
Jernbanestasjon Blaker 22.5 km
Bussholdeplass Bliksrud 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjørkelangen sportshall 0.8 km
Idrettsanlegg Kjelle vgs. Fotballanlegg 0.9 km
Treningssenter Avancia Xpress Bjørkelangen 0.3 km
Treningssenter Trento Bjørkelangen Express 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Bjørkelangen skole (1-10 kl.) 1.8 km
Bjørkelangen videregående skole 0.8 km
Kjelle videregående skole 1.4 km

Barnehager

Kjelle gårdsbarnehage (0-6 år) 1.3 km
Burholtoppen barnehage (0-5 år) 1.6 km
Festningsåsen barnehage (0-6 år) 1.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bjørkelangen Senter 0.8 km
Kjøpesenter Bjørkelangen Torg 0.9 km
Postkontor Kiwi Bjørkelangen 0.9 km
Postkontor Aurskog post 9.8 km
Apotek Boots apotek Bjørkelangen 0.8 km
Apotek Apotek 1 Bjørkelangen 0.9 km
Vinmonopol Bjørkelangen Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Rema 1000 Bjørkelangen 0.8 km
Dagligvare Coop Extra Bjørkelangen 0.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Bjørkelangen 0.3 km
Kiosk/video Mix Tippehjørnet 0.8 km
Bensin Esso Bjørkelangen 0.6 km
Bensin Shell/7-Eleven Bjørkelangen 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 42,7 år
Gj.snittalder kvinner 46,9 år
Husholdninger med barn 27,5 %
Husholdninger uten barn 72,5 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 1104
Område Personer Husholdninger
Kommune: Aurskog-Høland 16162 7261
Grunnkrets: Bjørkelangen Øst 1044 513

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?