Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 767 000,- for kr 9 767 000,-

Fasade kveld

Inngangsparti kveld

Stue/spisestue kveld

Stue med flott utsikt

Spisestue kveldsbilde

Spisestue kveld

Underetasje stue kveld

Soverom med utgang til hagen

Hovedsoverom kveld

Dagaliveien - sommerbilde

Dagaliveien - sommerbilde

Dagaliveien - sommerbilde

Flott stue med generøs takhøyde

Stuen har store vindusflater

Stue med nyere peis

Spisestuen sett mot kjøkkenet

Spisestue med terrassedør

Spisestue

Spisestue

Moderne Multiform kjøkken

Kjøkken med integrert teknisk utstyr fra Miele

Kjøkken fra Multiform

Entre/hall med skyvedørsgarderober

Toalett med servant i 1.etasje

Underetasje med peisestue

Boligen har fin planløsning over to etasjer

Underetasjen her sett mot peisestuen og badet

Flislagt bad med både badekar og dusj

Bad med badstue

Hovedsoverom av god størrelse

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Soverom 2

Soverom med garderobeskap

Soverom 3 med hyggelig tapet

Soverom 3

Soverom 4 med utgang til hagen

Soverom med doble fløydører mot peisestuen/Tv stuen

Hjørneterrasse vendt mot vest og sør på 33 m2.

Utsikt

Fasade

Inngangsparti

Bod og hellelagt uteplass utenfor stuen i underetasjen

Garasje, garasje nr 2 fra venstre medfølger

Planskisse 1. etg.

Planskisse u.etg.

Holmenkollen vinter

Holmenkollen

Frognerseteren

Svendstuen barneskole

Holmendammen

Gressbanen

Områdebilde

T-banen fra Slemdal

Slemdal sentrum

Slemdal - Arkitekttegnet enebolig med panoramautsikt. 4 soverom. Garasje. Stor terrasse. Sol fra morgen til kveld.

Dagaliveien 25 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 10 800 000,-

Slemdal - Arkitekttegnet enebolig med panoramautsikt. 4 soverom. Garasje. Stor terrasse. Sol fra morgen til kveld.: Slemdal - Arkitekttegnet enebolig med panoramautsikt. 4 soverom. Garasje. Stor terrasse. Sol fra morgen til kveld.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 10 800 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
157 / 172 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Barnevennlig beliggenhet i enden av en stikkvei fra Dagaliveien. Boligen ligger med umiddelbar nærhet til Nordmarka og har adkomst utenom trafikkert vei til barnehage og Svendstuen barneskole.

Midtstuen ungdomsskole ligger også like ved. Meget gode solforhold fra morgen til kveld. Fantastisk utsyn over store deler av byen og fjorden. Usjenert beliggenhet også i forhold til naboer.

Fra eiendommen er det kort avstand til flotte turområder med skogsstier hele veien opp til Midtstuen med lysløypa og Nordmarka innenfor. Ca 10 minutters gange til Slemdal senter og T-bane, samt

ca 13 minutters gange til Hemingbanen. Busskommunikasjon i Stasjonsveien/Dalsveien. Idrettsanlegget på Heming er et eldorado for store og små med flotte kunstgressbaner, tennis- og trampolinehall, samt treningssenter etc. Kort vei også til Holmendammen og Holmenkollen Tennisklubb.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Svendstuen barneskole og Midtstuen ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 10 800 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1979

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

157m2

Bruksareal

172m2

Tomt

426m2

KR-kode

401823

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Dagaliveien 25 D, 0776 Oslo

Gnr. 33, bnr. 1919 samt ideell andel 1/4 av gnr 33, bnr 1867 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 426 kvm. Skrående tomt med bestående av hellebelagte internstier/områder, gressplen, prydbusker og trær. Denne eiendommen har en ideell andel på 1/4 av gnr 33, bnr 1867 (realsameiet) som her et areal på 324,9 kvm.

Det foreligger rammetillatelse som omfatter økning av eksisterende støttemur med 0,9 meter og terrengjusteringer. Dette vil gi grunnlag for en bedre utnyttelse av tomten i dette område og økt verdi. Oppfylling og planering vil utgjøre ca. 80 kvm. tilnærmelselsvis flatt tomteareal. Rammetillatelsen ble gitt 20.04.2016. Tiltaket må være lovlig satt i gang innen tre år, ellers faller tillatelsen bort. Det betyr at plan og bygg må ha gitt igangsettelsestillatelse, og at søker må ha satt i gang arbeidene i tilstrekkelig tid før fristen løper ut.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i eget frittstående garasjebygg i betong ved innkjørselen til området. Der finnes det også noen gjesteparkeringsplasser. Bredden på garasjen er 2,83 meter (2,60 meter ved garasjeportåpningen), og lengden er 5,47 meter. Totalt 15,5 m2. Laveste høyde i garasjen er 2 meter. Kode og portåpner til garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 197 kvm

Totalt bruksareal: 172 kvm

Totalt primærrom: 157 kvm

Primærrom:

1. etasje 84 kvm: Entré/hall med garderobe, kjøkken, stue og wc. Hjørneterrasse vendt mot vest og sør på 33 m2. Innerst på vestsiden av bygget er terrassen overbygd.

Underetasje: 73 kvm: Stue, 4 soverom bad og badstue.

Sekundærrom:

Underetasje: 15 kvm: Teknisk rom og utvendig bod. Det medfølger en garasjeplass i eget frittstående garasjebygg ved innkjørselen til området.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.02.18 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Eneboligen i Dagaliveien 25 D fremstår svært attraktiv med god planløsning og gjennomgående god standard. Boligen har en svært god planløsning med mye lys, utsikt og god romfølelse. Boligen passer utmerket både for barnefamilier og som et alternativ til leilighet for dem som ønsker seg en mer lettstelt bolig med utsikt og nærhet til marka.

Hovedetasjen ble oppusset i 2012 med modernisering av planløsningen, Otta skifer i hall/entré, nye en-stavs parkettgulv og vannbåren gulvvarme i stue og kjøkken, eksklusivt og påkostet kjøkken fra Multiform og ny moderne peis fra Peishuset av merke Brunner. Underetasjen ble rehabiltert/pusset opp i 2010 med bl.a. nye parkettgulv med gulvvarme ( egen reg.bryter i hvert rom), nytt lekkert flislagt bad/wc med badstue og diverse oppgraderinger av det elektriske anlegget. Nye Hajom vinduer ble montert i 1. etasje i 2012 og i underetasjen i 2014.

Taket er tekket med glasert takstein fra ca. 1999. Utvendig kledning er malt/beiset i 2012 iht. tidligere eier. Hev/skyvedører med glass i hovedetasje fra 2012 og underetasje fra 2014.

ENTRE/HALL: Hyggelig, skiferlagt entre/hall med vannbåren gulvvarme og skyvedørsgarderober.

KJØKKEN: Moderne og lekker kjøkkeninnredning fra Multiform med fronter i valnøtt. Overskapene er hvite og diskret. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, stekeovn, micro, bred induksjon platetopp og kjøl/frys. Hvitevarene er fra Miele. Innerst i kjøkkenet har innredningen sokkelskuffer og Blanco stålkum med ett-greps blandebatteri. Kjøkkenbenken er i valnøtt og strekker seg fra enden av kjøkkenet og ut i spisestuen. Kjøkkenbenken er over sju meter lang og blir som en diskré del av stuen, samtidig som den fungerer som en fabelaktig arbeidsbenk. (Fra stuen og spisestuen ser kjøkkenbenken fra Multiform mer ut som en skjenk). Store skyvedører i glass mot balkongen sikrer godt med lysinnslipp og flott utsikt over byen og fjorden.

STUE: Lys og innbydende stue med store vindusflater og en moderne peis. Her er det god plass til flere sittegrupper samt utgang til flotte terrasse på hele 33 kvm med flotte solforhold og nydelig utsikt.

PEISESTUE: Stor og hyggelig stue/allrom med peis i husets underetasje. Stuen ligger utenfor de fire soverommene. Herifra er det utgang til hellelagt og delvis overbygget terrasse.

SOVEROM: Fire hyggelige soverom av god størrelse i underetasjen. Stort skyvedørsgarderobe på hovedsoverom og frittstående hvite skap på et soverom. Utgang til hagen fra et soverom.

BAD: Delikat, flislagt baderom med varmekabler, oppusset i 2010 med fliser på gulv og vegger. Veggmontert wc, servant med underskap, dusjkabinett og innmurt badekar.

SEPARAT WC: Praktisk plassert separat toalett ved entrè/hall i 1. etasje. Inneholder wc og servant. Flislagt gulv med gulvvarme, vegghengt toalett og servant.

BADSTUE: Badstuen i tilknytning til badet er innredet med benker og belysning. Granpanel på vegger og himling og linoleumsbelegg på gulv. Badstuen står "uferdig" da det mangler en sittebenk, og det er ingen badstueovn i rommet.

VASKEROM: Oppusset i 2012. Malt dekke med varmekabler, malte veggflater. Opplegg for vaskemaskin. Sluk i gulv. Varmtvannsbereder fra 2012 på ca. 300+100 liter.

GULV: Otta skifer i entré/hall, en-stavs eik parkett fra 2012 t i stue og kjøkken. En-stavs eik parkett antatt å være fra 2014 i underetasjen. Fliser på bad. Malt furutrapp opp til 1. etasje. Utstrakt bruk av gulvvarme med vannbåren varme i 1. etasje og varmekabler i underetasje.

VEGGER: Veggflater består malte, slette flater (gips) og fliser på baderom.

TAK: Himlinger består av panel og takess-plater. Romhøyde i stuen er: høyeste punkt (møne) 3,54 meter, laveste punkt 2,4 meter.

ELEKTRISK: Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Nytt i 2012.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i hovedetasje, varmekabler/varmefolie i underetasje, delt inn i 5 soner (4 soverom og stue). Peis i både stue og kjellerstue ( Brunner peis fra 2012 i 1. etasje fra Peishuset). Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.05.1981.

Iht. originale bygningstegninger er deler av kjøkkenet opprinnelig godkjent som soverom. Ferdigattest og originale bygningstegninger følger vedlagt i salgsoppgaven.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr1001850, tinglyst 28.10.2015 - Bestemmelse om bebyggelse: Eier av denne eiendommmen samtykker til å avstå fra fremtidig utbygging av eiendommen som medfører at høyden fra kote 178 til mønet overstiger 6,45 meter. Videre samtykker eier av denne tomten til å avstå fra andre tiltak som forringer utsikten til gnr 33, bnr 1869.

Det er tinglyst følgende servitutter på realsameiet/hovedbølet:

Dagboknr. 26510, tinglyst 29.12.1975, Bestemmelse om vann og avløpsledninger: Gjelder felles vedlikeholdsansvar for felles ledningsanlegg over eiendommene til vann og kloakkvesenet, E-verket, televerket o.o. Gjelder også felles vedlikeholdsansvar til den private veien samt rett til snuplass.

Dagboknr. 2638, tinglyst 07.02.1977, Skjønn: Gjelder en gammel ekspropriasjon avtale.

Dagboknr. 17354, tinglyst 12.08.1977, Bestemmelser om adkomstrett som gjelder bl.a at gnr 33, bnr 1869, 1871 og senere utskilt tomt av gnr 33, bnr 1867, bnr 1918 og 1919 (denne eiendommen) får felles adkomstvei og må inngå nødvendige samarbeidsavtaler angående vedlikehold, snørydding mm. Videre sier servitutten at denne eiendommen samt bnr 1871 og 1918 skal ha separate garasjeplasser i felles garasjeanlegg og at de i fellesskap har ansvar for vedlikehold av utearealer og garasjene.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4040 datert 11.02.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattes også av kommuneplan Oslo mot 2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det gjørs oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Eiendommen selges etter foretatt hevingsoppgjør. Alle interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Det foreligger rammetillatelse som omfatter økning av eksisterende støttemur med 0,9 meter og terrengjusteringer. Rammetillatelsen ble gitt 20.04.2016. Tiltaket må være lovlig satt i gang innen tre år, ellers faller tillatelsen bort. Det betyr at plan og bygg må ha

gitt igangsettelsestillatelse, og at søker må ha satt i gang arbeidene i tilstrekkelig tid før fristen løper ut.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 15.140,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca 12.881,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Eiendommen er forsikret hos If, med følgende polisenummer: Avtalenummer: SP1724620.1.1

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 11.071.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Vestre Aker
Grunnkrets Svenstua
Kirkesogn Ris

Steder i nærheten

Vettakollen 0.9 km
Emanuel Vigelands museum 1.1 km
Midtstua 1.2 km
VM-huset 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 53.7 km
Sentralstasjon Oslo S 10 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 5.7 km
T-bane stasjon Besserud T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Forskningsparken T 3.5 km
Bussholdeplass Svenstua 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nye Heminghallen 1.2 km
Idrettsanlegg Hemingbanen 1.3 km
Treningssenter Heming Treningssenter 1.2 km
Treningssenter Holmenkollen Park - Fitness og Spa 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Svendstuen skole (1-7 kl.) 0.4 km
Slemdal skole (1-7 kl.) 0.9 km
Midtstuen skole (8-10 kl.) 0.7 km
Blindern videregående skole 3.5 km
Persbråten videregående skole 3.3 km

Barnehager

Svenstuen barnehage (2-5 år) 0.1 km
Davinas barnehave (2-6 år) 0.7 km
Blåbærskogen barnehage (3-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vinderen Sentrum 2.7 km
Kjøpesenter Ullevaal Sentrum 3.8 km
Postkontor Matkroken Besserud 0.9 km
Postkontor Coop Extra Slemdal 1 km
Apotek Boots apotek Slemdal 1 km
Apotek Apotek 1 Vinderen 2.7 km
Vinmonopol Vinderen Vinmonopol 2.8 km
Vinmonopol Ullevål Stadion Vinmonopol 3.8 km
Dagligvare Matkroken Besserud 0.9 km
Dagligvare Kiwi Slemdal 1 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Gressbanen 1.3 km
Kiosk/video Flipper Frukt & Tobakk 2.3 km
Bensin Shell/7-Eleven Gressbanen 1.3 km
Bensin Shell Vinderen 2.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 37,5 år
Gj.snittalder kvinner 38,5 år
Husholdninger med barn 35,2 %
Husholdninger uten barn 64,8 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 924
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Svenstua 1721 722

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?