Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 200 000,- for kr 9 200 000,-

MEGET DELIKAT ENEBOLIG MED STOR FANTASTISK HAGE

Boligen holder en gjennomgående god standard

Hele boligen er malt i delikate farger

 

Utgang til stor veranda fra stuen

 

 

Fin utsikt fra stuen og verandaen

Tomten er meget flott opparbeidet

Koselig uthus

Gårdsplassen

Elektrisk port ble nylig installert og det er carport med mulighet for lading av El-bil

Fantastisk hage!

 

Annekset

 

 

Hagen

Solplatting

 

Fasaden

1. etasje

Hallen

Hallen er stor og innbydende

Fra hallen er det tilgang til et lekkert bad med fliser på vegger og gulv

Badet i 1. etasje

 

Stuen er stor, lys og svært trivelig

Masse lys fra store vindusflater

Tv-stuen

 

Veranda med flott utsikt

Utsikten

Spisestuen

Kjøkkenet er lyst og lekkert i moderne utførelse

 

 

 

2. etasje

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 4

På soverommet er det garderobeskap

Badet i 2. etasje

Lekre detaljer finner du flere steder i boligen

Underetasjen

Soverom 5 / Kjellerstuen - Dette rommet er ikke godkjent som varig oppholdsrom

Garderoberom med inngang fra soverom 5

Vaskerommet

Den del av boligens underetasje som er innredet som en sokkelleilighet er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.

Stuen er svært stor med masse plass

Plass til spiseborde og det er i tillegg koselig peis

Kjøkkenet

Soverom 6 i hybelen

Badet i hybelen

Nydelige Sjøstrand ligger i gangavstand fra boligen

 

Hurtigbåt fra Vollen til Akerbrygge er en fantastisk måte å pendle til Oslo på. Båten går stort sett hele året så lenge det ikke er is på fjorden.

Kort vei til idylliske Vollen sentrum med kafeer, butikker, restauranter og kulturliv.

 

 

Vollen marina

 

 

VOLLEN/ BJERKÅS

Dalveien 28

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 990 000,-

VOLLEN/ BJERKÅS: BEKLAGER, VISNINGEN ER AVLYST - BOLIGEN ER SOLGT ETTER BUD DIREKTE TIL SELGER

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
6
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
228 / 231 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et idyllisk og etablert boligområde på Bjerkås i Vollen. Boligen har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon (båt og buss), flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud.

Her bor du nær fjorden, ikke langt fra idylliske Vollen sentrum. Det er ca. 15 min med bil til Asker sentrum og ca. 30 min til Oslo. Her bor du i landlige omgivelser med fantastiske rekreasjonsmuligheter like utenfor døren. Kort vei til Vollen marina med ett yrende båtliv om sommeren, hvor man kan gå og nyte ett godt måltid eller ett kaldt glass med drikke. Her legger MS Tryg til bryggen med ferske reker og fisk et par dager i uken. Vollen med Oslofjorden som nabo byr på en rekke fine badestrender. Sjøstrand er en kjent strand som ligger i gangavstand fra boligen. Her er det kiosk hvor man kan kjøpe is, pølser, snaks og drikke sommerstid. Sjøstrand byr på stupetårn med 2m og badebrygge. I nyere tid har Asker kommune lagt ut vanntrampoline som blir aktivt brukt av de mindre. Til Sjøstrand bruker du ca. 2 min med bil, det er også mulighet for å gå Kystkulturstien inn til Vollen som går som en rød tråd gjennom store deler av strandområdet forbi Vollen. Dette er en nydelig tur der man har mulighet til å følge stier langs med vannet hele veien til Slemmestad.

Trygg skolevei til Arnestad barneskole og Vollen Ungdomsskole. Her finner man også et godt miljø for de som driver med idrett. Her er det blant annet ball binge, stor gressmatte og 2 kunstgressbaner. Den ene kunstgressbanen holdes åpen året rundt. Det er i tillegg til fotballbaner også mange lekestativer i tilknytning barneskolen. Det er satt opp tuftepark (utetreningspark) der barn og voksene har mulighet til å stoppe innom etter en evt. løpetur og ta en treningsøkt med kroppsvekt. Ny Disc-golf bane som starter ved parkeringsplassen til ungdomsskolen og strekker seg i retning nedover mot Rabben. Vollen Montessoriskole og -barnehage ligger også i Vollen.

God offentlig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass er Sjøstrand som ligger 5-6 min gange fra boligen. Fra Vollen sentrum går hurtigbåten til Aker Brygge. Denne bruker ca. 30 minutter inn til Aker Brygge og er en behagelig måte å reise til Oslo. Eventuelt er det både buss/ekspressbuss som går hvert 8 min og toget fra Heggedal lett tilgjengelig. Det er også mulighet for pendlerparkering ved Asker stasjon for dem som ønsker og ta tog.

Se også www.vollenvel.no for informasjon om butikker, rutetider for kollektivtrafikk og andre aktiviteter i nærområdet.

Barnehager og skoler

Barnehager:

- Vollen Montessori barnehage

- Nilsemarka barnehage

- Nansentunet musikkbarnehage

- Bjerkås barnehage

- Vollen kystkulturbarnehager

Skoler:

- Arnestad barneskole

- Vollen Montessori skole

- Vollen ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1963

Soverom

6

Garasje

Ja

Primærrom

228m2

Bruksareal

231m2

Tomt

1101m2

KR-kode

1518136

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Dalveien 28, 1391 Vollen

Gnr. 70, bnr. 88, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.101,6 kvm.

Eneboligen ligger fint plassert på en frodig eiendom som måler drøye 1,1 mål. Eiendommen er flott opparbeidet med stort plenareal, hekker, prydbusker og beleggningsstein. Her får alle generasjoner boltreplass, og det er god plass rundt hele huset. Den frodige beplantningen skjermer fint mot vind og innsyn, samtidig som de skaper en grønn og herlig atmosfære på eiendommen. Fine uteplasser som har utgang fra henholdsvis hovedstue, kjøkken og stuen i underetasjen. Terrassen tilknyttet hovedstuen måler 21 kvm og har god plass til møblement. Fra terrassen er det nydelig utsikt mot Oslofjorden. Fra kjøkkenet er det trapp ned til hagen. Terrassen tilknyttet underetasjen måler ca. 65 kvm med plass til flere sittegrupper og soner.

På siden av huset er det bygget et uthus med overbygget uteplass. Et svært koselig oppholdsareal utover sene sommerkvelder. Uthus benyttes som bod. På eiendommen er det gode solforhold og du utnytter den best ved å bruke hele eiendommens uteområder. Gårdsplassen gir et godt førsteinntrykk av boligen, med elektrisk port, stor moderne carport med plass til 2 biler, belegningsstein på dekke og inngangsparti med skiferbelagt trapp.

Parkering

Parkering i egen gårdsplass og i carport med plass til 2 biler. Opplegg for elbil i carport. Teslalader medfølger ikke.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Det gjøres oppmerksom på at privat stikkledning går på undersiden carport. Se ledningskart. Skiftet vann- og avløpsledning til boligen i 2002.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 257 kvm

Totalt bruksareal: 231 kvm

Totalt primærrom: 228 kvm

Bruksareal:

Enebolig 231 kvm

Primærrom:

Underetasje 98 kvm: Kjellerstue, stue/ kjøkken, bad, vaskerom, trapperom, garderobe (walk in garderobe), soverom. Takhøyde 2,03 meter i eldre del (kjellerstue) og 2,30 meter i stue/kjøkken, takhøyde varierer noe.

1. etasje 85 kvm: Entré/ gang m/trapp, stue/ spisestue, kjøkken m/ åpen løsning til stue, bad. Takhøyde 2,34 meter målt i stue, takhøyde varierer noe.

2. etasje 45 kvm: Gang m/ trapp, 4 stk. soverom, wc. Etasjen har skråtak og takhøyden varierer. Gulvareal m/trapperom er på 61 kvm.

Sekundærrom:

Underetasje 3 kvm: Kott under trapp.

Uthus:

Bruksareal/S-rom 13 kvm: Bod. Overbygget uteplass 13 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.10.2018 utført av Petter Horntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Frittliggende enebolig med sokkelleilighet (sokkelleilighet er ikke godkjent). Carport oppført i 2008, åpent areal på 30 kvm, plass for to biler. Uthus med overbygget uteplass (ikke byggemeldt). Eneboligen er oppført i 1963, tilbygget og rehabilitert i 2002-2005 samt ny takkonstruksjon i 2012-2013. Boligen er godt vedlikeholdt, en del oppusset/ fornyet gjennom årene og fremstår godt vedlikeholdt. Det må likevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med:

- Støpt gulv på grunn. Noe svikt/skjevhet i stue, TG-2. Forøvrig ingen spesielle registreringer i forhold til skjevheter eller setninger.

- Byggegrunn ikke kjente kultmasser. Antar støpte betongfundament.

- Grunnmur oppført i siporeks innvendig i opprinnelig del. Leca grunnmur i tilbygg utvendig pusset og malte flater. Riss i skjøt mellom opprinnelig del og tilbygg, relativt normalt når man tilbygger i lengden på grunnmuren.

- Drenering antas utført i henhold til praksis på byggetid, og oppgradering ved tilbygg i år 2003. Delvis synlig fuktsperre på utvendig side av grunnmur rundt bygningskroppen. Boligen ligger i skrånede terreng, dette fører naturlig til fuktbelastning mot deler av grunnmur. Antas ikke å være spesielt isolert og fuktsikret mot terreng (del fra byggeår). Ved befaring ble det tatt stikkprøver med fuktmåler på innvendig side av murer under utvendig

terrengnivå. Det ble registrert noe fukt i murer (bod/ vaskerom). Innvendig grunnmur i kjeller er delvis utlektet og lukket. Dette gjør det vanskelig med fuktkontroll samtidig som det utgjør risikokonstruksjon i forhold til fukt, sopp og råte innvendig i konstruksjonen. Nærmere undersøkelser anbefales. Manglende eller sviktende drenering må hensyntas ved eventuell innredning av kjeller. Forholdet må holdes under oppsyn/kontroll.

- Yttervegger over grunnmur av bindingsverk fra byggeåret.

- Utvendig kledning i treverk, stående panel. Kledning på gavlvegg i ca. 2003 og på langvegg og i 2. etasje i 2012. Ytterkledning er normalt og godt vedlikeholdt og i bra stand.

- Vinduer i tre består av tolags glass i hovedsak fra år 2012/ 13, vinduer på kjøkken fra år 2002. Kjellervindu i bod og vaskerom med enkle glass fra byggeår.

- Standard utgangsdør i tre med glassfelt fra år 2012. Terrassedør på kjøkken (2003) samt tre stykker i underetasje (2006) fra stue i 1. etasje fra 2013.

- Hovedsakelig innvendig kompaktdører med glass og malte overflater i trekarm.

- Takkonstruksjon med saltak, oppbygning i trekonstruksjon med taksperrer fra ombygning i år 2012.

- Taket tekket med takstein fra år 2012.

- Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Snøfanger montert. Takstige montert, tilkomst til pipe. Pipe beslått med heldekkende beslag.

- Terrasse 21 kvm med adkomst fra stue. Dekke med betong belagt med skiferheller. Åpent rekkverk i treverk med håndløper. Normal tilstand i henhold til alder på overflater. Stedvis noe bom på fliser. Jevnlig vedlikehold av rekkverk/ gulv anbefales. Terrasse over boligrom er en risikokonstruksjon - TG2.

- Tette tretrapper med malte vanger og inntrinn med malte flater. Rekkverk i treverk med malte flater. Det anbefales å montere rekkverk på begge sider i trapp.

- Terrasse, plate på mark ca. 65 kvm med adkomst fra stue i underetasje. Konstruksjon med treverk i bjelkelag. Overflater gulv med trebord.

- Etasjeskiller i betong/ murelementer i etasjeskille til 1. etasje. Etasjeskillere med bjelkelag i trekonstruksjon i etasjeskille til 2. etasje. Noe ujevnt gulv i stue i underetasje, TG-2. Forøvrig kunne ikke påvises unormal svikt, noe mindre skjevheter anses som normalt.

VVS-installasjoner: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast - TG 2. Opplegg for vaskemaskin på vaskerom. Varmtvannsbereder OSO 287 liter fra år 2003, plassert på vaskerom. Vannmåler og hovedstengekran montert på vaskerom.

Luftbehandling: Boligen har naturlig ventilasjon fra byggeåret - TG 2. Kjøkken i 1. etasje og underetasje med mekanisk avtrekksvifte over komfyr.

Elektriske anlegg: Leverandør av TV og datasignaler GET. Sikringsskap plassert i trapperom med automatsikringer, hovedsikring 63 AMP. Vesentlig skjult EL-anlegg.

Uthus:

- Byggegrunn ikke kjente kultmasser.

- Konstruksjon antar satt direkte på oppkultet grunn.

- Bjelkelag i trekonstruksjon.

- Yttervegger av bindingsverk.

- Utvendige overflater med stående kledning.

- Takkonstruksjon med pulttak, oppbygning i trekonstruksjon.

- Taket tekket med takpapp.

- Takrenner og nedløp av plastbelagt stål.

- Standard ytterdør.

- Bygningen har innlagt strøm.

Carport:

- Oppført i 2008

- Åpent areal på 30 kvm

- Plass for to biler

- Bygget er ikke nærmere omtalt i tilstandsrapporten

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Særdeles lekker og innholdsrik enebolig som har blitt vesentlig påkostet og modernisert. Eiendommen ligger åpent og luftig med lite innsyn og fin utsikt. Den har et moderne, men klassisk uttrykk som passer perfekt inn i nabolaget.

BOLIGENS INNHOLD:

Stor og romslig entré/hall med flislagt gulv. Videre inn ligger et stort og lekkert kjøkken fra IKEA samt stor stue/spisestue. Utgang til hagen fra kjøkkenet. Stuen har store vindusflater og er malt i lyse, delikate farger. Stuen er utført med stavparkett fra 2016. Det er god plass til salong/sittegruppe og spisestue. Her er det god plass til langbord. Fra stuen er det utgang til takterrasse på 21 kvm med betongdekke belagt med skiferheller på gulv og åpent rekkverk i treverk med håndløper. Fin utsikt mot fjorden. Inn igjen, med tilgang fra hallen, ligger det et flott bad.

Opp trappen til 2. etasje ligger det 4 soverom og et wc. Denne etasjen ble ombygget i 2012. Ned i Underetasjen ligger kommer du til soverom 5 som også kan benyttes som en tv-stue. Dette rommet tilfredsstiller ikke krav til varig oppholdsrom. Fra soverom 5 er det tilgang til stor walk in garderobe. Det er også tilgang til vaskerommet fra denne delen.

Tidligere eier hadde det åpent mellom soverom 5 og stuen i sokkelleiligheten. Denne har blitt lukket igjen av nåværende eier og det er laget en sokkelleilighet. Denne er ikke godkjent som separat boenhet, se punkt om eventuell adgang til utleie. Sokkelleiligheten er stor og inneholder stue med peis og åpen kjøkkenløsning. Pent kjøkken fra IKEA. Delikat bad og boligens soverom nr. 6.

KJØKKEN

Kjøkken 1. etasje:

Innredning fra Ikea med slette fronter fra år 2005 (supplert 2008), benkeplate i stein/ granitt og heltre og 1 vaskekum i stål med 1-greps blandebatteri. Vegg over kjøkkenbenk med fliser og malte flater. Frittstående og integrerte hvitevarer.

Kjøkken U.etasje:

Innredning fra Ikea med slette fronte, benkeplate i laminat og 1 1/2 vaskekum i stål med 1-greps blandebatteri. Vegg over kjøkkenbenk med RS (rustfritt stål) plater. Frittstående og integrerte hvitevarer.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

BADEROM/VASKEROM/WC

Bad 1. etasje:

Våtrom oppgradert av tidligere eier i rundt år 2004. Badet inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett, servant montert i baderomsinnredning med dører og 1-greps blandebatteri, overskap, speil og lys. Overflater gulv med fliser på baderom med varmekabler. Sluk i plast. Nedsenket gulv i dusjnisje. Jevnt over godt vedlikeholdt, overflater er hele og i normalt god stand. Fall til sluk i dusjsone. Fuktmåling, det er indikert utslag ved/ rundt sluk, dette anses som normalt ved daglig bruk. Det er ikke mulig å kontrollere tilstand og omfang av membran på bad. Overflater himling med malte flater. Baderom med mekanisk ventilasjon, med manglende tilluft via luftespalter i dør - TG 2.

Bad U.etasje:

Våtrom renovert av tidligere eier, våtrommet er bygget etter en enklere standard enn dagens krav. Overflater fremstår i normalt god stand etter alder med forventet bruksslitasje. Badet inneholder følgende sanitærutstyr, innebygget badekar med 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett, servant montert i baderomsinnredning med dører og 1-greps blandebatteri, speil og lys. Opplegg for vaskemaskin. Overflater gulv med fliser på baderom med varmekabler. Jevnt over godt vedlikeholdt, overflater er hele og i normalt god stand. Fall på gulv ikke kontrollert da sluk ligger under badekar, dette gjør det også vanskelig med rengjøring. Det er ikke mulig å kontrollere tilstand og omfang av membran på bad. Overflater vegger med fliser (ved badekar og vegghengt klosett) og malte flater (med sokkelflis) på baderom. Normal tilstand i henhold til alder og tilstand på synlige overflater. Overflater himling med malte flater. Baderom med mekanisk ventilasjon, med manglende tilluft via luftespalter i dør - TG 2.

Vaskerom - TG 2:

Rommet fremstår i normal stand etter alder med forventet bruksslitasje. Vaskerom inneholder følgende sanitærutstyr, utslagsvask stål med 1-greps blandebatteri montert i benkeplate med underskap. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder montert på våtrommet, OSO 287 liter fra år 2003. Overflater gulv med fliser. Sluk i plast. Fall til sluk ikke mulig å kontrollere hele gulvet. Kontrollert område har noe fall til sluk. Mansjett ikke klemt i sluk. Overflater vegger med malte flater. Åpen rør- og el-anlegg. Overflater himling med malte flater. Finerkasse i tak, ubehandlet. Vaskerom med mekanisk ventilasjon, med manglende tilluft via luftespalter i dør.

Wc:

Wc inneholder følgende sanitærutstyr, vegghengt klosett, servanter montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatterier og speil med lys. Overflater gulv med tregulv, vegger med panel og himling med panel. Naturlig ventilasjon, med manglende tilluft via luftespalter i dør - TG 2. Wc er ikke å betrakte som et våtrom, sluk ikke montert i rommet. WC fra år 2013.

OVERFLATER

Gulv: Overflater innvendig gulv med fliser, parkett (stavparkett i stue fra år 2016), tregulv og fliser på baderom med varmekabler.

Vegger: Overflater innvendig vegger med malte flater, panel og fliser på baderom. Noe gjennomslag av kvister i maling i 2. etasje.

Himling: Overflater innvendig himling med malte flater og panel. Noe gjennomslag av kvister i maling i 2. etasje.

Oppvarming

Ildsted: Pipe i Leca med sotluke plassert i kjeller. Pipe helbeslått over tak. Ildsteder, peisovn med glass montert i stue og stue i underetasje.

Elektrisk: Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1963. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

- Det foreligger godkjent melding for tilbygg og bruksendring datert 08.10.2002 - Referansenr: S02/03812 - Omhandler bl.a. innredning og utvidelse av kjelleretasjen.

- Det foreligger godtatt melding nybygg carport datert 10.01.2008 - Referansenr: S07/3690 - Omhandler bygging av carport, 36 kvm bebygd areal.

- Det foreligger ferdigattest på Tilbygg/fasadeendring enebolig datert 27.05.2013 - Referansenr: S12/107219 - Omhandler fasadeendring, etablering av ny inngang/støttemur i underetasjen, etablere ny inngang, ny trapp og fjerne innvendige vegger i 1. etg., samt ny etasje med rom og ett bad i 2. etg.

- Uthus med overbygget uteplass er ikke byggemeldt. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

For mer informasjon, se kommunens saksarkiv eller kontakt megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

06.11.1954 00:00:00 - Bestemmelse om veg

Bestemmelse om vannrett

09.02.2009 00:00:00 - Best. om vann/kloakkledn.

Rettighetshaver: Knr:0220 Gnr:70 Bnr:165

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

12.01.1954 00:00:00 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra:

Knr:0220 Gnr:70 Bnr:49

06.04.1955 00:00:00 - Sammenslåing

Sammenslått med denne matrikkelenhet:

Knr:0220 Gnr:70 Bnr:89

21.12.1993 00:00:00 - Grensejustering

Gjelder denne registerenheten med flere

21.12.1993 00:00:00 - Grensejustering

AREAL 1779,9 m2

29.08.2003 00:00:00 - Registrering av grunn

Utskilt fra denne matrikkelenhet:

Knr:0220 Gnr:70 Bnr:165

29.08.2003 00:00:00 - Grensejustering

Gjelder denne registerenheten med flere

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en sokkelleilighet er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. Det anbefales å etablere tilgang til denne delen slik at den om ønskelig kan benyttes som en hybel eventuelt del av egen bolig. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Regulering:

Eiendommen er regulert til Frittliggende småhusbebyggelse (1.099 kvm) og kjørevei (3 kvm) i henhold til reguleringsplan Dalveien, Bjerkås - 164 H datert 12.09.1990 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen grenser mot felles lekeareal for barn (FL7).

Veien på sørsiden av eiendommen er regulert adkomst for bla. 2 nye tomteparseller hvor det må påregnes ny boligbebyggelse i fremtiden. Det er foreløpig uklart når dette vil skje.

Kommmunplan:

Eiendommen ligger iht kommunplan for Asker kommune i et område for nåværende boligbebyggelse - Boligområder med utfyllende bestemmelser - type B.

Reguleringsplaner under arbeid:

Id: 2011025

Navn: markveien22

Status: Planlegging igangsatt

Plantype: Områderegulering

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Følgende medfølger ikke: Tesla elbil lader, design lamper i stue og gang.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.369,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp, renovasjon og feiing. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 39.500,-* pr. år / 43.928 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie inkl. innbo på kr 7.452,-

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på tilsammen(499+421) kr 920,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.956,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

* I regnestykkene har vi gått ut fra at den totale strømutgiften per kWh er 90 øre.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.215.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Bjerkås
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Hurtigbåtforbindelse Vollen - Akerbrygge 2.4 km
Vollen brygge 2.4 km
Hurtigbåtforbindelse Slemmestad-Aker Brygge 2.3 km
Slemmestad båtforening 2.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 79.1 km
Sentralstasjon Oslo S 29 km
Jernbanestasjon Heggedal 6.4 km
Bussholdeplass Bjerkås 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjerkås idrettsplass 0.5 km
Idrettsanlegg Vollen idrettshall 1.9 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 1.8 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 2.4 km

Steder av interesse

Skoler

Arnestad skole (1-7 kl.) 1.9 km
Stiftelsen Vollen montessoriskole (1-7 kl.) 2.9 km
Vollen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 1.9 km
Sjøskolen (9-10 kl.) 2.2 km
Bleiker videregående skole 7.8 km
Asker videregående skole 8.1 km

Barnehager

Bjerkås barnehage (1-5 år) 0.4 km
Høymyrmarka familiebarnehage (1-3 år) 0.6 km
Sjøstrand familiebarnehage (1-3 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 2.3 km
Kjøpesenter Holmensenteret 9.5 km
Postkontor Coop Prix Bjerkås 0.5 km
Postkontor Meny Slemmestad 2.3 km
Apotek Vitusapotek Slemmestad Handelspark 1.5 km
Apotek Vollen Apotek 2.2 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 2.3 km
Dagligvare Coop Prix Bjerkås 0.5 km
Dagligvare Rema 1000 Slemmestad 1.5 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 2.3 km
Bensin Uno-X Slemmestad 1.5 km
Bensin Circle K Slemmestad 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 37,9 år
Gj.snittalder kvinner 36,9 år
Husholdninger med barn 44,8 %
Husholdninger uten barn 55,2 %
Gj.snitt byggeår 1978
Gj.snitt tomtestørrelse 1409
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Bjerkås 1422 518

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?