Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Inngangsparti

Et delikat bad - Herlig til å starte og avslutte dagen på.

På badet har man et herlig badekar

Kjøkken

Soverom 2

Kjeller - Plantegning med forslag til innredning

1. etg. - Plantegning med forslag til innredning

SANDVED/DIAMANTVEIEN - SOLGT - Kjekk enebolig med en fantastisk beliggenhet i blindvei - Solrik tomt - Garasje - Nyere bad og mye muligheter.

Diamantveien 20 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 990 000,-

SANDVED/DIAMANTVEIEN - SOLGT - Kjekk enebolig med en fantastisk beliggenhet i blindvei - Solrik tomt - Garasje - Nyere bad og mye muligheter.: SANDVED/DIAMANTVEIEN - SOLGT - Kjekk enebolig med en fantastisk beliggenhet i blindvei - Solrik tomt - Garasje - Nyere bad og mye muligheter.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
236 / 265 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sandved ligger i nærheten til det meste. Det er kort avstand til Sandnes sentrum og enkel tilkomst til E39. Få minutters gange fra boligen ligger også Sandvedparken. Her er det fine turområder for hele familien. Gjennom parken er det en flott spasertur til Sandnes sentrum.

Sandved er et fint sted for barna å vokse opp, med Sandved skole og barnehager like i nærheten. Dessuten har man også Gand Kirke og Sandnes Flerbrukshall i gangavstand. Ungdomsskole, Helgø Meny og Skeiane Legesenter finner du også i nærmeste omkrets.

Av kollektivtilbud har man god bussforbindelse og gangavstand ned til togstasjonen på Ganddal som tar deg enkelt inn til Stavanger eller ut til Bryne dersom det skulle være ønskelig.

Beliggenheten passer med andre ord perfekt for en barnefamilie. Tilbaketrukket fra sentrum og med kort avstand til det meste. Her er det stor sannsynlighet for at du og din familie vil trives!

Barnehager og skoler

1-7 kl. Sandved skole

1-7 kl. Ganddal skole

1-10 kl. Sandnes friskole

8-10 kl. Skeiene ungdomsskole

8-10 kl. Lundehaugen ungdomsskole

8-10 kl. Giske ungdomsskole

Vgs. Akademiet vgs. Sandnes

Vgs. Sandnes videregående skole

Bhg. Sandved barnehage (3-6 år)

Bhg. Sandvedhaugen barnehage (0-6 år)

Bhg. Espira Krystallveien barnehage (0-6 år)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Diamantveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1972

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

236m2

Bruksareal

265m2

Tomt

735m2

KR-kode

361863

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Diamantveien 20 B, 4321 Sandnes

Gnr. 43, bnr. 135 i Sandnes kommune.

Tomten

Eiet tomt på 735 kvm. Flott opparbeidet flat tomt med gode solforhold.

Parkering

Parkering i garasje, ellers biloppstillingsplass i gårdsrom.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Private stikkledninger er separert. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 285 kvm

Totalt bruksareal: 265 kvm

Totalt primærrom: 236 kvm

BRA pr. etg:

Kjeller: 113 kvm

1. etasje: 152 kvm

P-rom:

Kjeller: Gang, hobbyrom 1, kjellerstue, vaskerom/bad, hobbyrom 2, disponibelt rom 1, disponibelt rom 2 og wc.

1. etasje: Entré, gang 1, gang 2, bad, wc og 3 soverom

S-rom:

Kjeller: Kjølerom.

1. etasje: Garasjerom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.05.2018 utført av Rogaland Takstpartner AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Diamantveien 20B er en klassisk enebolig fra 70-tallet, med et innhold og en utforming som foretrekkes av svært mange. Her har en det meste familien trenger på en svært kjekk og solrik tomt. Stikkord for denne boligen er fantastisk beliggenhet i blindvei, nyere bad og stort potensiale for de som ønsker det lille ekstra!

Velkommen inn!

Boligen har en praktisk planløsning med entré, wc, bad, kjøkken, stue og 3 soverom i første etasje. Kjøkkenet er av svært god størrelse med plass til frokostbord. Kjøkkenet fremstår som praktisk med god skap- og benkeplass. Fliser mellom over og underskap. Stuen fremstår trivelig med parkett på gulv og lyse vegger, stuen er av god størrelse med plass til både flere sittegrupper og spisebord. Fra stuen har man utgang til sør-vest vendt terrasse av god størrelse. Her er det nok av plass til både grill og flere sittegrupper. På terrassen sitter man rolig og flott til. Boligen ligger i en blindvei så her er det stille og behgelig. Badet ble nyoppusset i 2010 og fremstår som svært pent med mørke fliser på gulv med varmekabler og lyse fliser på vegg. Baderomsinnredningen består av dusjhjørne, badekar,

vegghengt toalett, og en praktisk servant med god skapplass. Et herlig rom til å starte og avslutte dagen på. Ellers er det verdt å nevne de 3 soverommene som alle er av god størrelse. Fra hovedsoverommet har man også direkte adkomst til terrassen.

Kjelleren består av kjellerstue, vaskerom, wc og flere boder og hobbyrom. Kjellerstuen er av god størrelse med både barløsning og vedovn. Ellers er det flere gode lagringrom og hobbyrom som kan bli brukt til hjemmekontor eller et lite verksted for de som ønsker dette. Denne boligen har flere muligheter.

Alt i alt er dette en bolig med flere flotte kvaliteter, herlig stemning og fargevalg. Det er nok plass for de fleste familier og boligen har en svært flott plassering.

Velkommen til ditt nye hjem!

Oppvarming

Varmepumpe i stue, vedovn i stue i 1. etg og kjeller, varmekabler i gulv på badet i 1. etg, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Det er i tilegg nedgravd en eldre oljetank. Denne er ikke i bruk. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men brukstillatelse på boligen ble gitt 22.07.1972

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

Følgende arbeider gjenstår:

Kjeller:

1. Oppsetting av kjellerinnredning.

Utvendig:

1. Støyping av inngangstrapp.

2. Rekkverk på kjellerhalsen.

3. Stige til boligen.

4. Oppførelse av garasje.

Selger opplyser at alle punkter er utført.

Byggetillatelse på garasje ble gitt 18.04.1974. Det foreligger ikke ferdigattest på garasje. Det ble gitt byggetillatelse 26.11.1970 på innredning av frisørsalong i kjeller på ca 20 kvm, selv om eiendommen er regulert til bolig.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Det gjøres oppmerksom på at det foretatt flere endringer på planløsning og fasade på boligen etter at brukstillatelsen ble gitt, uten at dette er byggemeldt.

U.etg.: Alle 5 vinduer mot øst er ikke byggemeldt. Ett vindu mot sør er ikke byggemeldt. Deler av kjeller har betegnelser som «ikke utgravd» på byggegodkjente tegninger som nå er innredet som bl.a. gjestetoalett, gang og boder. Dette arealet er ikke byggemeldt og dermed ikke byggegodkjent til varig opphold.

1.etg.: Entrè er ikke byggemeldt. Det ene soverommet var opprinnelig frisørsalong og dette er ikke byggemeldt. Vindu på bad er ikke byggemeldt.

Det er foretatt fasadeendring på garasje og husvegg uten at dette er byggemeldt. Oppringelige tegninger viser en frittstående garasje.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 1108, tinglyst 16.03.1971, type heftelse: En eldre gjerdeplikt mot naboeiedommen. At oppstilling av lastebiler, trailere og andre lastekjøretøyer som gravemaskiner, traktorer o.l. foran hus eller i gatene ikke er tillatt.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan 6903 datert 24.06.1970. Sist revidert 23.01.18

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligen er fra 1972 og flere av byggningselementene er av eldre standard, oppgradering av disse må påberegnes.

Selger opplevde en mindre vannlekasje på kjøkkenet i august 2018. Selger har tatt kontakt med takstmann og forsikringsselskap. Selger har bekreftet at de vil utbedre dette før overtakelse av boligen.

Dersom hvitevarer eller andre møbler skal medfølge må dette presiseres i budskjema.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.795,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 26.600,- pr. år. / 24.700 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.985,- pr .år. Dette gjelder for hus, garasje og råteskade.

Boligen er tilknyttet Lyse Altibox som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på

kr 817,- pr. mnd (TV er på kr 339,- pr mnd, internett er på kr 478 pr. mnd) Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.115.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sandnes
Grunnkrets Sandve
Kirkesogn Gand

Steder i nærheten

Sandvedparken 2.4 km
Krossens Havremølle 2.9 km
Kino 1 Sandnes 3.5 km
Sandnes kulturhus 3.6 km

Transport

Flyplass Stavanger Sola 17 km
Sentralstasjon Stavanger 17.5 km
Jernbanestasjon Ganddal stasjon 2.2 km
Bussholdeplass Opalveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Sandved Idrettsanlegg 1.2 km
Idrettsanlegg Sandved fotballbane 1.3 km
Treningssenter Ganddal Terapi & Trening 2.3 km
Treningssenter EVO Sandnes 3 km

Steder av interesse

Skoler

Sandved skole (1-7 kl.) 1.3 km
Ganddal skole (1-7 kl.) 2.1 km
Sandnes friskole (1-10 kl.) 2.2 km
Skeiene ungdomsskole (8-10 kl.) 2.2 km
Lundehaugen ungdomsskole (8-10 kl.) 3.1 km
Giske ungdomsskole (8-10 kl.) 4.1 km
Akademiet vgs. Sandnes 3 km
Sandnes videregående skole 3.4 km

Barnehager

Sandved barnehage (3-6 år) 0.8 km
Sandvedhaugen barnehage (0-6 år) 1 km
Espira Krystallveien barnehage (0-6 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bruelandssenteret 3.3 km
Kjøpesenter Bystasjonen 3.3 km
Postkontor Joker Sandved 1 km
Postkontor Europris Ganddal 2.5 km
Apotek Vitusapotek Ganddal 1.7 km
Apotek Apotek 1 Hegren Sandnes 2.9 km
Vinmonopol Sentrum Vinmonopol 3.5 km
Vinmonopol Kvadrat Vinmonopol 6.3 km
Dagligvare Joker Sandved 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Sandved 1 km
Kiosk/video Deli de Luca Bystasjonen 3.3 km
Kiosk/video Deli de Luca Sandnes 3.3 km
Bensin Shell Skei 1.1 km
Bensin Circle K Åsedalen 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,5 %
Andel kvinner 50,5 %
Gj.snittalder menn 38,9 år
Gj.snittalder kvinner 38,1 år
Husholdninger med barn 38,1 %
Husholdninger uten barn 61,9 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 757
Område Personer Husholdninger
Kommune: Sandnes 75497 31453
Grunnkrets: Sandve 1339 506

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Kr 50.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.750

Visningshonorar: kr 0,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Daniel S. Mossige
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?