Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 300 000,- for kr 8 300 000,-

Velkommen til Drengs vei 35

Inngangsparti

Inngangsparti

Velkommen inn

Nydelig kjøkken med integrerte Gaggenau hvitevarer

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Delikat nytt bad

Delikat bad med tidsriktig fliser

Vaskerom

Nydelig stue med glasspeis og flere sittegrupper

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Tv-stue

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Stue

Trappegang med utgang til hage

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Tv-stue 1.etasje med skyvedører ut hagen

Delvis overbygget terrasse

I morgensolen kan man fra terrassen høre Drensrudbekken klukke langs, og tildels over, tomten.

Terrasse

Fasade/hage

3D Plantegning 1.etasje

3D Plantegning 2. etasje

3D Plantegninger

2D Plantegnig 1.etasje

2D Plantegning 2.etasje

2D Plantegninger

ASKER/DRENGSRUD -Innholdsrik og barnevennlig enebolig med god standard -Usjenert -Innerst i blindvei -Nær Asker sentrum

Drengs vei 35

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 300 000,-

ASKER/DRENGSRUD -Innholdsrik og barnevennlig enebolig med god standard -Usjenert -Innerst i blindvei -Nær Asker sentrum : ASKER/DRENGSRUD -Innholdsrik og barnevennlig enebolig med god standard -Usjenert -Innerst i blindvei -Nær Asker sentrum

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Prisantydning:
Kr 8 300 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
223 / 242 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Drengs vei 35 har en meget flott beliggenhet i et koselig og svært barnevennlig boligområde. Eiendommen ligger helt innerst i en stille og rolig blindvei uten gjennomgangstrafikk, i et ettertraktet og veletablert boligstrøk nær Vardåsen. Usjenert, fredelig og god plassering i terreng, landlig, og knappe 3 km. fra Asker sentrum. Boligen ligger lyst og fritt, med fotballbaner og lekeplasser i nærområdet. Herfra er det løypenett koblet mot store tur- og skogsområder rundt Vardåsen, Vestmarka og Kjekstadmarka. Kort vei til Asker Golfbane, ridesenter, Vardåsen alpinsenter, samt Asker sentrum med alle fasiliteter. Det er også flere vann med badeplasser i nærheten, som f.eks. Drengsrudvann og Store Oppsjø. Flere idrettslag i nærområdet som Asker skiklubb, Borgen idrettslag, og Dikemark Idrettsforening. Gangavstand til dagligvareforretninger med postkontor. Nærmeste handlesenter er Asker og Holmen med godt utvalg av forretninger, postkontor, apotek, banker og servicetilbud. God offentlig kommunikasjon. Buss fra Drammensveien til Asker sentrum med avgang hvert 10. min i rushtiden. Direkte tog til Oslo fra Asker stasjon (20-25 min.) Flytog til Gardermoen fra Asker stasjon.

Velkommen til visning i Drengs vei 35!

Barnehager og skoler

Skoler:

Vardåsen barneskole og Borgen ungdomsskole samt Asker International School.

Barnehager:

Det er flere barnehager i området med bla. Brendsrud barnehage som den nærmeste.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg Drammensveien forbi Tomra og ta venstre inn Drengsvei på toppen av bakken.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 300 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1963

Soverom

5

Primærrom

223m2

Bruksareal

242m2

Tomt

949m2

KR-kode

1518126

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Drengs vei 35, 1385 Asker

Gnr. 7, bnr. 118 i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 949 kvm. Tomten er opparbeidet med plen og frodige buskvekster. Det er gruset innkjørsel.Tomten ligger fredlig til og langs tomten renner det en liten koselig bekk.

Parkering

Parkering på egen gårdsplass med plass til flere biler. Elvegrus i innkjørsel.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Det gjøres oppmerksomt på at det går en vann/kloakkledning over østre del av tomten som tilhører Asker kommune. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 262 kvm

Totalt bruksareal: 242 kvm

Totalt primærrom: 223 kvm

Bruksareal:

Enebolig 242 kvm

Primærrom:

1. etasje 97 kvm: Hall, tv-stue, vaskerom, trappegang, bad, soverom, pianorom/kontor, allrom/gang.

2. etasje 126 kvm: Stue, spisestue, tv-stue, 3 soverom, bad, kjøkken og trappegang.

Sekundærrom:

1. etasje 19 kvm: Bod og kjølerom/bod.

2. etasje 3 kvm: Kott.

- Det gjøres oppmerksom på at etter ombygging/tilbygging av 1. etasjen i 2000 har den blitt omdisponert av nåværende eier. Det er laget 2 soverom i opprinnelig trimrom og bod har blitt til pianorom/kontor.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.09.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Boligen er bygget i 1963. Senere tilbygget i to etapper, henholdsvis i 1977 og 2000. Boligen fremstår som i normalt god stand og eiendommen bærer preg av generelt godt vedlikehold. Normalt vedlikehold og utskiftning av enkelte konstruksjoner og bygningsdeler må påregnes da de er aldrene, samt nytt bad i 2. etasje bør etableres. Forøvrig innehar boligen en innholdsrik inndeling i forskjellige soner med en arealeffektiv og brukervennlig planløsning. Bygningen er solid bygget. Videre er boligen bygget med grunnmur av betong/lettbetong og yttervegger i bindingsverk kledd med stående-/liggende trekledning, samt stedvise felt av eternittplater. Takkonstruksjonen er flat og tekket med asfaltbelegg.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med:

- Grunnmur av betong/lettbetong.

- Bindingsverk kledd med stående og liggende trekledning, samt enkelte felt med eternittplater (asbest).

- Etasjeskille av trebjelkelag.

- Flatt takkonstruksjon (kompakt) med lufting via gesims.

Vinduer og dører

- Vinduer og dører av tre i hvit utførelse med 2-lags glass datert 1978, -95, -09, 2010.

- Hoveddør av tre i glatt og hvit utførelse med sikkerhetslås.

Vinduene og dørene har generelt god åpne-/lukke funksjon og fremstår som i normalt god stand. Det registreres råte i utvendig glasslist på de eldre vinduene i 2. etasje (tv-stue), samt boddørene og balkongdør i trapp "subber" noe i karm/terskel. Innebygget glassfelt ved inngangspartiet er noe løst. De eldre vinduene vurderes ut fra alder, samt ovenstående bemerkninger Tg2.

Etasjekillere

- Etasjeskille av trebjelkelag. Det registreres stedvise skjevheter, opp til 30 mm i stue. Mindre knirk anses som normalt. Kontroll av retningsavvik ble fortatt i stue/spisestue og tv-stue i 2. etasje utført med laser.

Drenering

- Synlig grunnmursplast (knasteplast) over terreng med klemmelist på nordvestlige side av boligen. Forøvrig forutsettes det drenering vanlig på

oppføringstidspunktet på resterende vegger. Fuktsikringen er trolig begrenset til masse (gudrong) på de eldre grunnmurenes utside. Dette var vanlig ved den tids byggeskikk, men kan ha begrenset funksjon i dag. Det ble ikke påvist fukt på eksponert mur under trapp. Kontrollmulighetene er begrenset da de fleste veggene er bygget inn/utforet. Tg2 settes ut fra alder.

Tak

- Flatt takkonstruksjon (kompakt) med lufting via gesims.

- Tekket med asfaltbelegg over fallisolasjon fra byggeår. Taktekket virker hel og i orden, men bærer preg av alder. Noen svanker er registrert som gjør at vann blir stående på folien. Videre registreres det noe utilstrekkelig silikonering av de fleste overganger til gjennomføringene.

- Innvendig innkassede nedløpsrør. Nedløpsrørene er utilgjengelige. Tg settes derfor ikke. Mindre rustdannelser på parapetbeslag med stedvis avflassing. Tg2. Selger opplyser om i egenerklæringsskjema at: I 1996 la vi nytt tak. Etter det har det vært tett, men et par ganger har det dryppet over TVdelen i stuen. Årsaken er alltid at det ikke er blitt fjernet løv fra taket, slik at sluket på taket er blitt tett, og det er blitt stående vann på taket. Det er derfor veldig viktig å rense dette sluket ofte.

Innvendige trapper

- Tretrapp fra byggeår med rekkverk/håndløper på 1 side. Rekkverket har ingen barnesikring i trinn og rekkverkspilene har noe stor åpning. Mindre knirk anses som normalt. Tg2 settes ut fra alder.

Elektriske anlegg

- Vesentlig skjult el-anlegg. Sikringskap med nyere automatsikringer og automatisk strømmåler plassert i hall.

- Gulvvarme i flere rom, samt delvis i hall. På generelt grunnlag anbefales kontroll av av EL-anlegg.

Ventilasjon og sanitær

- Røranlegg av plast, kobber og rør-i-rør. Sistnevnte kun skjøtet på opprinnelige kobberrør ifb. etablering av nytt bad og vaskerom. Varmtvannbereder fra

2010 på 300 liter plassert i bod 1. etasje. Sikkerhetsventil er ikke ført til avløp. Undertegnede har ikke vurdert tilstanden til anlegget, av den grunn at dette krever spesielt utstyr og kompetanse.

Divere utstyr

- Tyveri-/brannalarm fra Verisure.

- Fiberbredbånd fra Altiboks.

Terrengforhold

- Boligen ligger i noe skrått terreng. Terrengforholdene fremstår som solide med liten eller ingen mulighet for utglidning. Tilfredstillende fall vil være 1:50 i en avstand på 3 meter fra huset.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Sjelden og unik enebolig innerst i blindvei. Boligen holder gjennomgående god standard. Eiendommen har en meget usjenert og barnevennlig beliggenhet. Boligen har blitt betydelig påkostet de senere årene med bla. nytt kjøkken, bad, vaskerom og nye overflater i 1. etasje. Boligen passer perfekt for en barnefamilie, men også familie med større barn. Dette er en enebolig med potensiale for vidre utvikling.

Entrè/ Hall

Romslig entrè med nye tidsriktige overflater som gir et innbydende førsteinntrykk. Rommet er møbelert med nye integrerte skap som gir enormt med oppbevaringsplass for klær/ sko og diverse tekstiler.

Kjøkken

Moderne kjøkken med integrerte Gaggenau hvitevarer. Kjøkkeninnredning i glatt, høyglans utførelse med heltre benkeplate. Rommet er utstyrt med nedfelt stålvask, flislagt mellom benkeplate og overskap, opplegg for oppvaskmaskin, gasskomfyr, avtrekksvifte med utblåsning og automatisk lekkasjestopper (waterguard) i benkeskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue

Tiltalende stue med god takhøyde og lekre vindusløsninger gir rommet et flott særpreg. De store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys og bidrar til optimale lysforhold og fint utsyn fra flere himmelretninger. Rommet lar seg enkelt møblere etter eget ønske og behov. Fra stuen er det utgang til en usjenert terrasse med ingen innsyn. Her kan du virkelig nyte et bedre måltid.

Bad 1. etasje

Delikat flislagt baderom fra 2007 utstyrt med servant, 2 stk innmurt speil, vegghengt toalett på utenpåliggende kasse med drenspalte/åpning (for å synliggjøre lekkasjer) i sisterne, dusjhjørne med foldedør i glass. Varmekabler i gulv og mekanisk avtrekk med tilluft under dør. Bryter for avtrekk er plassert på vaskerom. Badegulvet har tilstrekkelig fall i dusjen og øvrig gulv. Det er benyttet avlangt designsluk hvor det er synlig membran. Det er ingen visuelle symptomer på fukt i dusjsonen, videre ble det heller ikke registrert unormale fuktverdier.

Bad 2. etasje

Flislagt baderom fra byggeår utstyrt med servantskap, veggheng skap, nyere gulvstående toalett og badekar. Varmekabler i gulv og naturlig avtrekk med uten tilluft. Det registrert fuktskade på yttervegg bak badekar. Badet har fått Tg3 og bør renoveres.

Vaskerom

Påkostet flislagt vaskerom fra 2007. Rommet er utstyrt med nedfelt stålvask i innredning, samt overskap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt automatisk lekkasjestopper (waterguard) i benkeskap. Varmekabler i gulv og mekanisk ventilasjon med tilluft under dør. Det er tilstrekkelig fall på gulv og det er synlig membran smurt over klemringen i sluk. Ingen synlig membranmansjettunder klemring, men den kan i teorien ligge skjult ved visuell besiktigelse da klemringen har overheng ned i sluket (Tg1).

Soverom

Boligen har flere soverom. Det er 3 soverom i 2. etasje. og 2 soverom i 1. etasje. Tv-stue i 1. etasje kan også benyttes som ett soverom.

Kjølerom

I 1. etasje er det et praktisk kjølerom hvor det er god plass for lagring av mat og drikke. Prefabrikkert kjølerom med overflater av plastbelagte stålplater.

Innvendige overflater

Gulv - Parkett, fliser (Otta-skifer), furugulv og eikeparkett.

Vegger - Malte overflater og malt panel.

Himling - Malte overflater og malt panel.

Oppvarming

Teglsteinspipe fra byggeår tilkoblet innmurt peisinnsats i stue 2. etasje. Feieluke i trappegang 1. etasje. Gulvvarme i alle rom i 1. etasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1963.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Boligen har blitt ombygget i 1977 og 2000. Det foreligger ikke ferdigattest på dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Dagboknr 935357 tinglyst 11.11.2011, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse hjemmel til eiendomsrett pantefrafall - Servitutten omhandler sletting av gammel festekontrakt. Festekontraktens §1 2.ledd om bebyggelse/bruk og §5 om gjerdeplikt skal fortsatt være tinglyst.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Selger opplyser om i egenerklæringen at det for noen årsiden ble foretatt radonmåling.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 14.11.2017 avsatt til: Nåværende boligbebyggelse Type A: Boligområder med spesielle kvaliteter.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Taklamper medfølger ikke, heller ikke lamper i trappoppgang.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.981,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 38.526,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.787,-.

Velavgift er kr 500,- pr. år (frivillig).

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.699,- pr. år. Det er magnetkontakter på alle vinduer.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.508.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Kongsskogen
Kirkesogn Vardåsen

Steder i nærheten

Oreholtkrysset 2.1 km
Fusdalkrysset 3.6 km
Øvre Hogstad 2.1 km
Apotekerhagen 3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 75.9 km
Sentralstasjon Oslo S 25.9 km
Jernbanestasjon Asker 3.5 km
Bussholdeplass Måsan 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Asker Golfbane 1.5 km
Idrettsanlegg Asker Golfklubb 1.5 km
Treningssenter Elixia Asker 3.6 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 3.8 km

Steder av interesse

Skoler

Vardåsen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Asker International School (1-8 kl.) 1.3 km
Drengsrud skole (1-7 kl.) 1.5 km
Hagaløkka skole (1-7 kl.) 2.5 km
Borgen skole (8-10 kl.) 2.2 km
Solvang skole (8-10 kl.) 3.4 km
Asker videregående skole 3.6 km
Bleiker videregående skole 4.1 km

Barnehager

Brendsrud barnehage (1-5 år) 0.9 km
Frelsesarméen Trollstua barnehage (1-5 år) 1 km
Vardåsen andelsbarnehage (1-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 3.7 km
Kjøpesenter Holmensenteret 7.3 km
Postkontor Coop Extra Vardåsen 1.3 km
Postkontor Asker Postkontor 3 km
Apotek Q-apoteket Asker 3.2 km
Apotek Vitusapotek Asker 3.3 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 3.7 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 7.3 km
Dagligvare Coop Extra Vardåsen 1.3 km
Dagligvare Rema 1000 Drengsrud 1.4 km
Kiosk/video Nam Nam Vardåsen 1.3 km
Bensin Esso Tiger Asker 1.7 km
Bensin st1 Asker 2.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,9 %
Andel kvinner 52,1 %
Gj.snittalder menn 38,6 år
Gj.snittalder kvinner 38,3 år
Husholdninger med barn 40,4 %
Husholdninger uten barn 59,6 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 837
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Kongsskogen 681 255

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Ola Skarra Arnesen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?