Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 600 000,- for kr 3 600 000,-

Ragnhild Fjeldvig har gleden av å presentere Drøbakveien 200

Drøbakveien 200

Fin utsikt over åpent landskap

Hyggelig, liten enebolig i landlige omgivelser

Velkommen !

Gang

Kjøkkenet ble fornyet i 2012

Hyggelig vindu på kjøkkenet

Innbydende spisestue

Spisestue med fin utsikt ut av vinduet

Stue med inngang til spisestue

Stue med hyggelig vedovn

Lys og hyggelig stue med flere vindusflater

Stuen har plass til flere sittegrupper

Gang/trapperom

Bad nytt i 2014

Bad nytt i 2014

Gang i 2. etasje

Soverom nr. 2

Soverom nr. 2

Soverom 1

Soverom 1

Innredet rom

Terrasse

Innebygget terrases

Terrasse på 21 kvm

Drøbakveien 200

Stallen var ny i 2016

Stall

Drøbakveien 200

Plantegning 2D 1. etasje

Plantegning 3D 1. etasje

Plantegning 2D 2. etasje

Plantegning 3D 2. etasje

Ås/Haugli - Enebolig i idylliske, landlige omgivelser m/fin utsikt! Tilhørende stall/uthus og garasje. God offentlig kom.

Drøbakveien 200

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 650 000,-

Ås/Haugli - Enebolig i idylliske, landlige omgivelser m/fin utsikt! Tilhørende stall/uthus og garasje. God offentlig kom.: Ås/Haugli - Enebolig i idylliske, landlige omgivelser m/fin utsikt! Tilhørende stall/uthus og garasje. God offentlig kom.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 650 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
91 / 139 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Drøbakveien 200 - Idyllisk og fredelig eiendom med frihetsfølelse og utsyn over store landbruksarealer. Enebolig over to plan med tilhørende stall og garasje. Eiendommen ligger i et rolig, og landlig boligområde i Ås kommune. Det er skoler i alle trinn og offentlig kommunikasjon innen nær rekkevidde. Fine, populære tur-, trenings- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Ås sentrum og Drøbak med gode forretningstilbud. I Ås sentrum finnes det meste innen handel og service, med blant annet kaféer, restauranter og butikker. Her er også kino, bibliotek og kulturskole, samt nærhet til Universitetet (NMBU).

Det er gode kollektiv-forbindelser med bussforbindelser til Ås sentrum, Drøbak, Oslo og Ski, og tog fra Ås til Oslo og Moss. Toget til Oslo tar ca. 30 minutter. Det er bussholdeplass rett ved boligen og det er ca. 10 minutter å gå til Korsegården hvor det er flybuss og timesekspress til Oslo. Follobanen er under utbygging og planlegges ferdigstilt i 2021. Dette vil gi en raskere toglinje til Oslo sentrum. Det tar ca.15 minutter å kjøre til Ski sentrum, der du blant annet finner Ski Storsenter.

Det er gode rekreasjonsmuligheter med friluftsområder i nærområdet og rundt universitetet. Vinterstid er det kort vei til oppkjørte skiløyper. Det er 10-15 minutter med bil til Vinterbro, der vi finner fornøyelsesparken Tusenfryd, Vinterbrosenteret og Bunnefjorden, med marina og flott badeplass på Breivoll. Det tar ca. 10 minutter å kjøre til Drøbak med golfklubb og flotte badeplasser og båthavn i Drøbak. 10 minutter til Vestby med blant annet Norwegian Outlet.

Kort oppsummert: Landlig men likevel meget sentral beliggenhet – kort pendleavstand til Oslo, Drammen, Moss, Gardermoen, Sarpsborg osv. Man har tilgang til omtrent hva det måtte være av fritidsaktiviteter og butikker innen en halvtimes radius!

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i Ås-området. Nærmeste barne- og ungdomsskole er Ås skole.

Nærmeste videregående skole er Ås videregående skole. Både Ski, Vestby og Frogn videregående skole ligger også i nærheten.

Se vedlagt nabolagsprofil for ytterligere informasjon. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E6 ta av på avkjøring nr. 18 (Korsegården) og følg veien en drøy kilometer

i retning Drøbak. Eiendommen ligger inntil veien på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 650 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1900

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

91m2

Bruksareal

139m2

Tomt

1706m2

KR-kode

461881

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Drøbakveien 200, 1433 Ås

Gnr. 16, bnr. 10 i Ås kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.706,2 m². Pent opparbeidet tomt med gruset innkjørsel, grøntarealer, trær og

beplantning. Det er utsikt til store landbruksområder, åpent landskap og fin utsikt. Boligen, garasjen og stallen/uthuset utgjør et koselig gårdstun. God plass til å boltre seg med ulike aktiviteter og hobbyer. Det er innhegning med solid tregjerde for hester på ca. 300 m² (ifølge opplysninger fra eier er området gravd opp og igjenfylt med 25 billass av pukk og shingel).

Parkering

Garasje (Igland) på ca. 22 kvm. bygget i 1996. Det er elektrisk garasjeport og innlagt strøm med lagringsmuligheter på loft. Det er god plass til flere biler på gårdsplass og tomten forøvrig.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 101 kvm

Totalt bruksareal: 139 kvm

Totalt primærrom: 91 kvm

Bruksareal:

Bolig 139 kvm

Primærrom:

Bolig:

1. etasje 60 kvm: Entré, gang med trapp, bad, teknisk rom, stue, spisestue og kjøkken.

2. etasje 31 kvm: Gang med trapp, innredet rom og 2 soverom.

Sekundærrom:

Uthus:

1. etasje 47 kvm: Stallrom og salrom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.07.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Huset er opprinnelig fra ca. 1900, men tilbygd i 1995 hvor det også blant annet ble oppført terrasse, nye vinduer, nytt tak og yttervegg i trepanel. Boligen har en arealeffektiv planløsning. Gulvene består av: Parkett, gulvbord, laminat, vinylparkett og fliser. Det er bevegelse, skjevhet og knirk i gulv i loftsetasje som tilskrives alder. Vegger av tapet, malt strie, malte mdf-plater, malt panel, malte flater, malt laft og fliser.

Nåværende eiere overtok boligen i 2012 og har siden gjennomført mange oppgraderinger:

- Pusset opp kjøkken i 2012.

- Nye sikringer og oppgradering av det elektriske anlegget i 2012 og 2014.

- Luft til luft varmepumpe ny i 2012.

- Soverom nr. 1 pusset opp 2014.

- Nytt bad i 2014.

- Nye vannrør i hele huset i 2014.

- Gammelt bad i 2. etasje omgjort til innredet rom i 2014, ferdigstilt i 2017.

- Gammelt wc i 1. etasje omgjort til teknisk rom i 2014.

- Oppføring av stall i 2016.

- Soverom nr. 2 pusset opp i 2017.

Boligen har ellers en del eldre standard, også fra byggetid. Selv om boligen fungerer bra i dag har deler av den behov for løpende vedlikehold/oppgraderinger.

Vi kommer inn i en romslig gang hvor det er garderobeskap til å henge fra seg. Videre finner vi gang som leder oss inn i et hyggelig kjøkken med vindu ut mot vinterhage. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter, heltre benkeplate og fliser over benk og komfyr. Ventilatoren har avtrekk ut. Det er integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Ny benkeplate og nytt kjøkkenarmatur i 2012. Det er noe knirk i kjøkkengulvet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Nytt bad ble utført i regi av eier i høsten 2014. Badet er flislagt med heldekkende servant, underskap og høyskap med folierte fronter. Speil med lysarmatur. Veggmontert wc med softclose lokk og 2 svingbare dusjdører. Wellness takdusj. Badet er utført av eier selv og har dermed ingen garanti, men selger opplyser å ha tatt bilder av alle trinn i byggeprosessen, samt datablader på benyttede produkter.

Boligen er iflg. opplysninger fra eier koblet til offentlig vann- og avløpstilknytning via pumpesystem. Pumpe til avløp på kjøkkenet er montert i kryperommet. Hovednettet er av eldre årgang og alder er normalt i seg selv et vurderingskriterium hva angår slitasjegrad.

Videre i boligens 1. etasje finner vi en pen spisestue i forbindelse med kjøkkenet. Rommet er malt i en tidsriktig blåfarge og har vinduer ut mot idyllisk åker. Fra spisestuen går vi videre inn i hovedstuen. Her er det hyggelig ildsted og god plass til flere sittegrupper. Stuen er lys og innbydende med flere vindusflater.

I boligens 2. etasje finner vi to romslige soverom samt et innredet rom. Alle tre rom er pusset opp de senere år. Det er plassbygd garderobeskap i gangen og kneloft/oppbevaringsrom på begge soverom. I tillegg er det kott under trapp. Garderobeskapene på hovedsoverommet kan medfølge om ønskelig.

Det er delvis overbygget, deilig terrasse/vinterhage på ca. 21 kvm ved inngangspartiet. Her er det montert varmelampe for ekstra lang sommersesong.

Oppvarming

Det er varmekabler i bad og entré. Gulvvarme og vedovn i stue. Varmepumpe i trapp. Forøvrig elektriske oppvarming via panelovner. Terrassevarmere under tak på veranda. Det er en glassfibertank nedgravd på eiendommen. Det er per i dag ingen pålegg rundt denne.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Den formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres, men eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. år 1900.

Ås kommune opplyser at boligen og uthuset er SEFRAK*-registrert. Endringer som f.eks. riving, tilbygg, endringer i konstruksjon mm. er søknadspliktige jfr. plan- og bygningslovens § 20-1.

* SEFRAK er en forkortelse for Sekretariatet for registrering av faste kulturminner. Det er kommunen som behandler søknader om riving, fasadeendringer og andre tiltak på bygninger, mens fylkeskommunen har en rådgivende rolle som fagmyndighet for kulturminnevern.

* Alle søknader som omhandler bygninger oppført før 1850 skal sendes fylkeskommunen for uttalelse før kommunen fatter vedtak jfr. Kulturminneloven § 25. Forøvrig er det opp til kommunen å vurdere om de har behov for kulturminnefaglig bistand fra kulturminneseksjonen ved Akershus Fylkeskommune. At en bygning er SEFRAK-registrert sier noe om alderen på en bygning, som oftest at den er bygd før 1900, men det gir ikke noe formelt vern. Slikt vern gis gjennom reguleringsplaner eller fredning.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning. Vi gjør oppmerksom på at enkelte rom ikke nødvendigvis tilfredsstiller plan- og bygningslovens krav til varig opphold.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 441974, tinglyst 17.06.2010, type heftelse: Bestemmelse om vei. Denne servitutten omhandler naboens veirett over denne tomt. Gnr. 16, gnr. 17 har stetsevarig veirett over gnr. 16, gnr. 13 og 10 i en bredde av inntil 4 meter.

Dagboknr 206010, tinglyst 30.11.1963, type heftelse: Bestemmelse om vei. Statens Kartverk opplyser at de ikke finner servitutten i deres arkiv.

Dagboknr 204976, tinglyst 29.11.1955, type heftelse: Bestemmelse om vannledning. Denne servitutten omhandler tidligere arbeider på vei og vegvesenets rett til vedlikehold, reparasjon og utbedringer mm.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.

Fra 1. januar 2014 er det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger.

Regulering

Eiendommen ligger i uregulert LNF-område, (landbruks- natur- og friluftsomåde). Kommuneplan vedtatt 03.02.2016 er gjeldende.

Det er i reguleringsplanen gang- og sykkelvei langs FV 152.

Kommuneplan og tilhørende planbestemmelser ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen har svært gode solforhold. Eiendommen ligger i en sydvent helling og har sol hele dagen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.416,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 25.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.720,-.

Eiendommen er tilknyttet RiksTV som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 499,- pr. mnd. Tv-dekoder medfølger. Internett via fiberkabel. Fiber leveres av ITAS (www.itasdata.no) avgiften er på kr. 550,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Sikring24 alarmselskap som koster kr 4.428,- pr. år. Alarmsystemet medfølger om ønskelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.742.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Holstad/skoftestad
Kirkesogn Ås

Steder i nærheten

Korsegårdkrysset 1.3 km
Rustad gård 2.3 km
Skogsdammen 3 km
Norsk Landbruksmuseum 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 77.9 km
Jernbanestasjon Ås 4.5 km
Bussholdeplass Haug 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Brønnerud (skole) balløkke 1.9 km
Idrettsanlegg GG-hallen 3.1 km
Treningssenter EVO Drøbak 5.2 km
Treningssenter Bare Trening Ås 4.2 km

Steder av interesse

Skoler

Brønnerud skole (1-7 kl.) 2 km
Ås ungdomsskole (8-10 kl.) 5.3 km
Ås videregående skole 5.2 km
Frogn videregående skole 7.8 km

Barnehager

Åkebakke barnehage 2.6 km
Søråsteigen barnehage (0-6 år) 3.8 km
Kaja barnehage (1-6 år) 3.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Drøbak City 5.5 km
Kjøpesenter Norwegian Outlet 6.1 km
Postkontor Coop Extra Raveien 4.3 km
Postkontor Meny Drøbak 5.5 km
Apotek Boots apotek Ås 4.4 km
Apotek Vitusapotek Ås 4.4 km
Vinmonopol Ås Vinmonopol 4 km
Dagligvare Rema 1000 Rådhusplassen 3.8 km
Dagligvare Rema 1000 Ås 4.4 km
Kiosk/video NT kiosken 4.1 km
Kiosk/video Petten's Storkiosk 4.4 km
Bensin Shell Ås 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 42,7 år
Gj.snittalder kvinner 38,6 år
Husholdninger med barn 30,3 %
Husholdninger uten barn 69,7 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 2654
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Holstad/skoftestad 313 142

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til: 1,5%

Provisjon: 45.000,- av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?