Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 270 000,- for kr 2 270 000,-

Velkommen til Egil Hålandsvei 4 B, en kjedet enebolig med romslig veranda og flott hage for lek og moro.

 

 

Stuen er påbygget i 2016/17 - Lyse og tidsriktige overlfater.

 

Spisestue

 

Åpen løsning fra kjøkkenet ut i spsisestuen og fra spisestue til stue.

Romslig entré med plass til å henge fra seg yttertøy.

Soverom nr 3 med plassbygget garderobe

 

Verandadør fra stue til romslig veranda og hage.

Verandaen er på ca. 33 kvm og har god plass til både grill og sittegruppe.

Gangen knytter sammen entré, toalettrom, kjøkken og trappene opp til 2. etasje og ned i kjeller.

Badet har flislagte vegger og gulv med varmekabler. Innredet med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med servant, under-, overskap og speilskap med lys.

Kjøkkenet har innredning med glatte, laminerte fronter og benkeplate i lakkert furu. Lagring i under-, over- og høyskap

Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp med ventilator over. Plass til frittstående kjøleskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

 

Soverom nr 2, med garderobeskap

Eiendommen har solrik og sentral beliggenhet på flata i Krokstadelva. Området er veldig barnevennlig med flere barnefamilier i nærmiljøet.

Gang 2. etasje

Balkong 2. etasje

Hovedsoverom er som stuen under påbygget i 2016/17 - Lyse og tidsriktige overlfater.

Biloppstillingsplass til 2 biler i felles gårdsplass

Det er gangavstand til barne- og ungdomskole, barnehager og nærbutikker

Boligen ble i 2016/17 påbygget med ny stue i 1. etasje og nytt hovedsoverom i 2. etasje.

Egil Hålandsvei 4B - 1.Etasje

Egil Hålandsvei 4B - 2. Etasje

Egil Hålandsvei 4B - Kjeller

Krokstadelva

Egil Hålandsvei 4 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 290 000,-

Krokstadelva: Kjedet enebolig med 3 soverom - Flott hage og veranda - Sentralt med gangavstand til skoler og butikker

Boligtype:
Enebolig, Eierseksjon
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 290 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
159 / 200 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har solrik og sentral beliggenhet på flata i Krokstadelva. Området er veldig barnevennlig med flere barnefamilier i nærmiljøet. Det er gangavstand til barne- og ungdomskole, barnehager og nærbutikker. Det er i tillegg gangavstand til de fleste servicetilbud ved Buskerud Storsenter, samt Mjøndalen sentrum.

Ca. 600 meter til busstopp langs Gamle riksvei med god bussforbindelse til Drammen, Mjøndalen og Hokksund. (Se www.brakar.no for rutetider). Togforbindelse fra Mjøndalen sentrum, med p-muligheter ved togstasjonen. Avgang 2 ganger i timen til og fra Oslo i rushtiden. Tog til Oslo tar ca 45 min., og ca 30 min. til Kongsberg. Det er ca. 55 minutters kjøring til Oslo, ca. 30 minutter til Kongsberg og ca. 15 minutter til Drammen sentrum.

Gangavstand til Eknes idrettsanlegg med svømmehall, fotballplass mm.

IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus og flott idrettsanlegg på Årbogen med bla. kunstgressbane og tennisbaner.

Årbogen er et populært badevann med badestrand og sandvolleyballbane vis a vis idrettsanlegget. Herfra kan du på skogsbilvei ta deg til Ulevann, som er et poulært utgansgpunkt for ski innover Finnemarka. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Fine turmuligheter langs elvepromenaden og ellers i nærmiljøet.

Ca. 12 min. med bil til Drammen aktivitetspark med moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i området. For liste kontakt megler eller se www.bine.no

Krokstad Skole (1.-7.klasse) med SFO, se www.krokstad.nek-skole.no

Eknes ungdomsskole (8-10. klasse). Se www.eknes.nek-skole.no

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Se kart i nettannonse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 290 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1949

Soverom

3

Primærrom

159m2

Bruksareal

200m2

Tomt

1083m2

KR-kode

191834

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Egil Hålandsvei 4 B, 3055 Krokstadelva

Gnr. 38, bnr. 105, snr. 1 i Nedre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.083,7 kvm som tilhører sameiet. Det foreligger skriftlig avtale med kart mellom seksjon 1 og 2 vedrørende bruksrett av tomten. Avtalen gir 4 B bruksrett til ca. 560 kmv.

Se vedlagt avtale og kart i salgsoppgave. Tomten er pent opparbeidet med plen, hekk og gårdsplass.

Parkering

Biloppstillingsplass til 2 biler.

Selger opplyser at seksjon 1 sin del av gårdsplassen er fra yttervegg ved inngangspartiet og ut i Egil Hålandsvei.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 224 kvm

Totalt bruksareal: 200 kvm

Totalt primærrom: 159 kvm

Primærrom:

1. etasje: Entré, gang med trapp, wc-rom, kjøkken, spisestue og stue: 81 kvm

2. etasje: Gang med trapp, 3 soverom, og bad med wc: 78 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Gang med trapp, vaskerom, hobbyrom og kjellerstue: 38 kvm

2.etasje: Klesbod: 3 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.05.2018 utført av Bjørnerud Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på betong ringmur for opprinnelig del og Leca-blokker for nyeste del. Betonggrunnmur for vegger mot grunn. Yttervegger av bindingsverk i tre kledd med stående trekledning. Saltakskonstruksjon i tre av typen W-takstoler. Yttertaket er tekket med shingel. Fornyet i 2015 og videreført 2017 ved tilbygg. Vinduer med treramme og isolerglass. Eldste isolerglass fra 1982 og nyeste fra 2016. Kjellervinduer med dobbelt glass.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder dreneringen for kjellerdel og innredningen av denne. De eldste vinduene, samt justering av dører. Høyde på vindskier og luftespalte for balkong. Bad 2. etasje og plassbygget trapp til kjeller.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Selger opplyser i egenerklæringen at kledningen for opprinnelig del av boligen er 4-5 år gammel.

Veranda er bygget og shingel på opprinnelig del er byttet i selgers eiertid.

Feierseksjonen utførte sist tilsyn 11.11.2013. Tilsynsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Det vil bli kjøpers ansvar å utbedre avvikene.

Standard

Velkommen til Egil Hålandsvei 4 B, en kjedet enebolig med romslig veranda og flott hage for lek og moro.

Boligen ble i 2016/17 påbygget med ny stue i 1. etasje og nytt hovedsoverom i 2. etasje.

Overflater: Laminat, betong, malt furu og fliser på gulv. MDF-plater, malt panel, vinyl tapet, malte plater, malt miljøstrie, malt og pusset betong på vegger. Malte ruteplater, MFD panelbord, malt og ubehandlet stubbloftsbord i himlinger.

1. etasje:

Entré og gang med plass til å henge fra deg yttertøy. Fra gangen har du adkomst til trapp til 2. etasje og kjeller, praktisk toalettrom og kjøkken med åpen løsning mot spisestue.

Kjøkkenet har innredning med glatte, laminerte fronter. Benkeplate i lakkert furu med oppvaskkum og blandebatteri. Lagring i under-, over- og høyskap. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp med ventilator over. Plass til frittstående kjøleskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Åpen løsning fra kjøkkenet ut i spsisestuen og fra spisestue til stue. God plass til TV-krok, sofagruppe og spisestue. Peisovn i spisestue for de kaldeste vinterdagene. Terrassedør til romslig veranda og hage. Verandaen er på ca. 33 kvm og har god plass til både grill og sittegruppe.

2. etasje:

I 2. etasje er det 3 soverom, garderoberom, bad og utgang til balkong.

Badet har flislagte vegger og gulv med varmekabler. Innredet med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med servant, under-, overskap og speilskap med lys.

De 3 soverommene har ulik størrelse med enkel adkomst til etasjens bad. Plassbygget garderobeskapsløsning og garderobeskap på de to minste soverommene. Hovedsoverommet har separat garderoberom.

Kjeller har godt med lagringsplass i tillegg til vaskeromsløsning med opplegg for vaskemaskin. Vaskerom er ikke bygget som våtrom.

innredet kjellerstue i tillegg til hobbyrom. Kjelleren har for lav takhøyde til å regnes som p-rom, se og punkt "ferdigattest"

Oppvarming

Varmekabel i bad 2. etasje og stue i ny tilbygget del. Vedovnn i spisestue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1949. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen i sin helhet. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker kommune før rundt 1970.

Påbygg av boligen er søkt og godkjent hos kommunen 31.05.3016, men det er ikke søkt ferdigattest etter fullført arbeid. Selger engasjerte Steam Clean Buskerud AS for jobben med påbygget og Eiker Husbygg AS har håndtert søknadsprosessen. Selger har i forbindelse med salget etterlyst søknad om ferdigattest fra utførende firma. Det vil bli kjøpers ansvar å følge opp dette og eventuelt andre forhold rundt ferdigattest.

Selger opplyser at det i kjeller er innredet et rom som kjellerstue. Hverken dette eller de øvrige kjellerrommene er omsøkt til varig opphold og derfor heller ikke godkjent som dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I seksjoneringen står det opplyst at seksjon 1 og 2 disponerer halvparten av garasjen hver. Seksjon 1 sin halvpart er i etterkant solgt til seksjon 2 og det følger ingen garasjeplass med salget.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Boligen kan leies ut såfremt boligen har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Boligen er tilknyttet et eierseksjonssameie bestående av 2 enheter, med sameiebrøk 49/149.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Det er pr. d.d. ingen felles regninger. Dersom det i fremtiden mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter sameiebrøk.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert tilboligformåli henhold til reguleringsplan KR 28, Krokstadjordet datert 28.08.1991 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.10.1991.

Eiendommen er i følge Nedre Eiker kommune registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Årilige kommunale avgifter er ca. kr 5.105,- fordelt på tre terminer. Boligen har installert vannmåler og avgiften vil variere med forbruket.

Renovasjon for standard hjemmeløsning med hjemmekompostering er kr. 3.336,- fordelt på 2 terminer.

Årlig feieravgift på ca. kr 590,-. og tilsyn av pipe på ca. kr 1.500,- hvert 4. år.

Eiere har hatt strømforbruk som tilsvarer ca. 14.4000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av TV signaler og internett, og har avgift på kr 449,- og kr. 519,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Selger betaler ca. kr 8.000,- i året i bygningsforsikring. I tillegg må kjøper påberegne utgifter til innboforsikring.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap og har en avgift på kr 399,- pr mnd. for tyveri og brannalarm. Det er valgfritt om kjøper ønsker å fortsette abonnementet.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.588.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Krokstadjordet-løkka
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Mjøndalen 3.9 km
Solberg Legesenter 4 km
Loesmoen 7.3 km
Hokksund 7.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 108.1 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 2.6 km
Bussholdeplass Steinberghaugen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Krokstadelva stadion 0.6 km
Idrettsanlegg Eknes idrettsanlegg 1 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 3.8 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 7.6 km

Steder av interesse

Skoler

Krokstad skole (1-7 kl.) 0.6 km
Mjøndalen skole (1-7 kl.) 2.8 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Eiker videregående skole 7.5 km
Åssiden videregående skole 8.3 km

Barnehager

Hasselbakken familiebarnehage (0-6 år) 0.3 km
Stenberghaugen barnehage (1-3 år) 0.5 km
Møllenhof barnehage (0-6 år) 1.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Buskerud Storsenter 0.9 km
Kjøpesenter Solberg Senter 7.3 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 0.9 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 2.8 km
Apotek Apotek 1 Buskerud Storsenter 0.9 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Coop Obs! Krokstadelva 0.9 km
Dagligvare Kiwi Krokstadelva 1 km
Kiosk/video Mix Scene1 Krokstadelva 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.9 km
Bensin Uno-X Buskerud Storsenter 0.9 km
Bensin Smart Krokstadelva 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,8 %
Andel kvinner 53,2 %
Gj.snittalder menn 42,2 år
Gj.snittalder kvinner 44,2 år
Husholdninger med barn 29,2 %
Husholdninger uten barn 70,8 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 804
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24718 10510
Grunnkrets: Krokstadjordet-løkka 1759 802

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,214% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?