Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 150 000,- for kr 8 150 000,-

Ragnhild Fjeldvig i Krogsveen har gleden av å presentere Eikeliveien 18 A

Eikeliveien 18 A

Eikeliveien 18 A

Eikeliveien 18 A

Velkommen inn!

Multirom i underetasje

Multirom: stue/soverom/kontor/hobbyrom

Bad i hoveddel, underetasje

Vaskerom i hoveddel

Stuen er stor og luftig

Stuen har flere sittegrupper

Stuen har utgang til stor veranda

Stuen har store vindusflater som gir mye naturlig lys

Stuen har store vindusflater som gir mye naturlig lys

Stue

I stuen er det montert nyere vedovn

Stue med åpen løsning til kjøkken

Spisestuen har god plass til langbord

Spisestue

Kjøkken nytt i 2015

Kjøkkenet har granitt benkeplate

Soverom nr. 2

Soverom nr. 3

Soverom nr. 3

Soverom nr. 4

Bad i hoveddel, 1. etasje

Bad i hoveddel, 1. etasje

Lys og fin stue i utleiedel

Stuen har inngang til kjøkken

Kjøkken utleiedel

Kjøkken utleiedel

Soverom nr. 1 utleiedel

Soverom nr. 1 utleiedel

Soverom nr. 2 utleiedel

Bad i utleiedel

Bad i utleiedel

Veranda på 44 kvm

Det er plass til flere sittegrupper

Koselig hage

Uthus/anneks

Day 2 Night

Day 2 Night

Plantegning 3D Underetasje

Plantegning 2D Underetasje

Plantegning 3D 1. etasje

Plantegning 2D 1. etasje

Ski - Påkostet enebolig med romslig utleiedel sentralt i Ski. Gode solforhold og koselig hage. Må sees!

Eikeliveien 18 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 250 000,-

Ski - Påkostet enebolig med romslig utleiedel sentralt i Ski. Gode solforhold og koselig hage. Må sees!: Ski - Påkostet enebolig med romslig utleiedel sentralt i Ski. Gode solforhold og koselig hage. Må sees!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
6
Prisantydning:
Kr 8 250 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
217 / 217 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Eikeliveien 18A - En påkostet og nylig oppusset enebolig med godkjent utleiedel, beliggende i et rolig og hyggelig bomiljø, meget sentralt i Ski. Boligen har 10 minutters gangavstand til Ski sentrum og togstasjon. Nærbutikken Meny ligger rett ved. Eikeliveien barnehage er under oppføring og skal stå ferdig november 2018. Dette er et veldig barnevennlig boligområde med kort vei til barne- og ungdomsskole, videregående skoler samt Ski Idrettspark med fotball, håndball, ishockey, friidrett, tennis, ballbinge, klatrevegg m.m.

Ski sentrum kan tilby det meste innen service- og kulturtilbud, med flere offentlige kontorer, Ski Storsenter med butikker, caféer, restauranter, bibliotek, kinosenter, bowlinghall m.m. Det er også gode turområder i nærområdet, med 5 minutter til turreng, kort vei lysløype og merkede løyper i marka. Jernbanestasjonen i sentrum som har hyppige avganger til Oslo. I dag bruker toget ca. 22 minutter til Oslo S. Den nye Follobanen er planlagt at skal stå ferdigstilt i 2021. Dette vil halvere reisetiden med toget inn til Oslo ned til ca. 12 minutter!

Barnehager og skoler

Gangavstand til Ski barne- og ungdomsskole. Det er ny barnehage innerst i Eikeliveien under oppføring som skal stå ferdig november 2018. Gangavstand til Ski videreående skole og Drømtorp videregående skole. For nærmere informasjon se vedlagte nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke med barnehagekontoret i kommunen.

Adkomst

Fra E6: Følg skilter mot Ski. Kjør Søndre Tverrvei mot Ski sentrum. Kjør rett frem i første rundkjøring og du vil få Eikeliveien og Meny på høyre side. Ta inn Eikeliveien og følg veien innover til du får nr. 18A på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 250 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1960

Soverom

6

Primærrom

217m2

Bruksareal

217m2

Tomt

765m2

KR-kode

461888

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Eikeliveien 18 A, 1400 Ski

Gnr. 137, bnr. 205 i Ski kommune.

Tomten

Eiet tomt på 765,2 kvm. Tomten er solrik og opparbeiet med asfaltert innkjørsel, skiferbelagt inngangsparti og utstrakt bruk av skifer rundt hele boligen. I tillegg er det plen, prydbusker, trapp i terreng, blomsterbed m.m. Boligen har mange sitteplasser ute og en veldig innbydende og usjenert hage på baksiden. Eiendommen er perfekt for barnefamilier da den er inngjerdet og har grind på begge sider av boligen. Tomten har også et isolert uthus som er praktisk som f.eks. verksted/hobbyrom/anneks eller bare for lagring.

Parkering

På tomten er det oppført carport med plass til én bil. I tillegg er det parkeringsplass i innkjørselen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 238 kvm

Totalt bruksareal: 217 kvm

Totalt primærrom: 217 kvm

Bruksareal:

Bolig 153 kvm

Utleiedel 64 kvm

Primærrom:

Bolig

Underetasjen 54 kvm: Vindfang, hall med trapp, bad, vaskerom og soverom.

1. etasje 99 kvm: Trapperom, stue med spiseplass, kjøkken, 3 soverom og bad.

Utleiedel

Underetasje: 64 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Uthus/anneks:

24 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.08.2018 utført av Kjuus Eiendom AS.

Standard

Boligen har en arealeffektiv planløsning og holder god standard. Det oppleves som en ny bolig da store deler av huset er pusset opp de siste to årene. Boligen har balansert ventilasjon som gir et godt inneklima, (satt inn i 2017) og som styres fra panel i 1. etasje og det er montert 2 stk. luft til luft varmepumpe. Rør i rør - system i underetasjen var nytt i 2016 og i 1. etasje nytt i 2012, i forbindelse med oppussing av badet. Det ble utført el- kontroll av hele huset i 2017. Dokumentasjon på dette foreligger.

I hoveddelens underetasje er det lagt delikate fliser i hallen hvor vi også finner skyvedørsgarderobe. Badet som ligger i forbindelse med hallen er pusset opp i 2016. Her er det kostet på slik at du får spafølelsen! Badet har varmekabler, tidsriktige grå fliser, moderne toalett, speil med lys i på vegg og wellness takdusj. Vegg i vegg med badet ligger det et romslig vaskerom med god plass til skap/hyllesystemer/garderobe/oppbevaring. I underetasjen finner vi også et multirom. Dette er et stort og luftig rom som kan benyttes som en ekstra stue, soverom, kontor, hobbyrom eller en kombinasjon av disse.

I husets 1. etasje er det 3 gode soverom, hvor det ene har skyvedørsgarderobe og god plass til dobbeltseng. Fra soveroms"fløyen" er det utgang til den ene siden av hagen hvor det er mulighet for en hyggelig sitteplass. Alle rom i 1. etasje har nye gulv (enstavs parkett) og nymalte vegger. Veggene i stuen er tapetsert med ny tapet. Badet er pusset opp i regi av tidligere eier i 2012. Det er et romslig bad med varmekabler, tidløse, klassiske fliser og glassbyggersten i dusjhjørne. Nåværende eier har satt inn ny baderomsinnredning med en ekstra servant og montert rundt, lekkert speil på vegg.

Kjøkkenet var nytt i 2015, (Selma kjøkken). I 2016 ble det satt inn nye, integrerte hvitevarer, ny kjøkkenbenk i granitt og ny vask. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. I forbindelse med kjøkkenet ligger spisestuen hvor det er god plass til langbord for mange gjester. Stuen er stor og luftig, og har mye naturlig lys fra alle vindusflatene. I 2016 ble det satt inn ny vedovn. Denne synes fra begge sittegrupper i stuen Fra stuen er det utgang til 44 kvm stor og flott veranda. Her er det god plass til flere sittegrupper. Det er lagt ny sveisemembran og fliser på dekket i 2009. Det et et friluftsområde på vestsiden av eiendommen så her får man godt utsyn.

I boligens underetasje er det en stor utleiedel på 64 kvm. Denne ble også pusset opp i 2016. Nytt kjøkken med spiseplass, nytt og lekkert bad, nye gulv og vegger malt i øvrige rom. Leiligeheten har to romslige soverom med store vindusflater som gir mye naturlig lys. Utleidelen har en bod som er gjemt bak skyvedørsgarderobe. Denne kan benyttes som f.eks. walk in closet. Det er egen strømmåler til leiligheten.

I hagen er det 24 kvm isolert uthus. Denne benyttes i dag som bod med har et stort potensiale mange muligheter!

Oppvarming

Det er montert ny peisovn med stålrørpipe i stue, i 2016. Varmekabler i gulv på alle tre bad. 2 stk. varmepumpe montert. Én i hoveddel og én i utleiedelen. Oljefyring er fjernet og erstattet med en 287 liters varmtvannsbereder. Det ligger en 3000 liters glassfibertank nedgravd på østsiden eiendommen. Til info er tanken tom. Vi gjør likevel oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.06.1961. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Etter ferdigattesten ble gitt er begge boligens etasjer blitt innredet og har derav økt i størrelse fra 105 kvm, (angitt i ferdigattest) til 217 kvm. Dette er registrert hos kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr. 2544, tinglyst: 03.10.1960: Bestemmelse om vei og kloakk. Vedtak av kommunens reglement.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eikeliveien 18A eier halve veien til 18B. Nr. 20 har bruksrett og vedlikeholdsplikt til å bruke denne veien. Veien påfører ingen kostnader for Eikeliveien 18A.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.

Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen da dette bør gjøres i vintersesong. Se http://www.nrpa.no for nærmere informasjon.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig- samt forretning/kontorformål i henhold til reguleringsplan for områdene rundt Kråkstadvegen, datert 24.10.79 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.11.88. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det vil bli fortau langs hele Eikeliveien for en tryggere skolevei. Fortauet vil gå utenfor tomtegrensen og vil ikke ta noe av eiendommen. Opplysningene er gitt fra Ski kommune. Kopi av reguleringsplan for fortau i Eikeliveien kan fås ved henvendelse til megler.

Til informasjon så bygges det ny bolig på tomten til Eikeliveien nr. 20.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det er en solfylt eiendom med sol hele dagen. I hagen (østsiden av huset) har man solen frem til kl. 18-19 tiden. På vestsiden med 44 kvm terrasse kommer solen ca. kl. 10 og går ned rundt 20:30/21:00 på kvelden om sommeren.

El-ledning som går rett over eiendommen skal ifølge eier graves ned i bakken før 2019, og vil da ikke lenger være sjenerende.

Hvit Ikea-hylle/reol på vaskerommet samt kontorpult og hyllene i soverommet i 1. etasje medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 18.206,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 25.000 kwh. pr. år, (inkluderer også utleiedelen).

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 16.000,- (Best forsikring)

Velavgift er kr 300,- pr. år (Frivillig til Finstadjordet Vel)

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 564,- pr. mnd. Tv-dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.457.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Eikeliveien
Kirkesogn Ski

Steder i nærheten

Drømtorp industriområde 1.2 km
Salmakertunet 1.3 km
Ski Kirke 2.3 km
Ski sykehus 2.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 72.8 km
Sentralstasjon Oslo S 26.4 km
Jernbanestasjon Ski stasjon 1 km
Bussholdeplass Eikeliveien 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ski skole aktivitetsanlegg 1.6 km
Idrettsanlegg Ski idrettspark 1.6 km
Treningssenter Fresh Fitness - Ski 0.6 km
Treningssenter Avancia Sport Center Ski 1 km

Steder av interesse

Skoler

Ski skole (1-7 kl.) 1.6 km
Finstad skole (1-7 kl.) 1.6 km
Hebekk skole (1-7 kl.) 2.6 km
Ski ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Ski videregående skole 1.5 km
Drømtorp videregående skole 2.6 km

Barnehager

Ski familiebarnehage avd. Eik?sen (0-3 å?r år) 0.9 km
Vestveien barnehage (0-6 ?år) 1.1 km
Finstadbekken barnehage (0-6 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 0.8 km
Kjøpesenter Langhus Nærsenter 6 km
Postkontor Ski Postkontor 1 km
Postkontor Coop Extra Langhus 5.6 km
Apotek Apotek 1 Ski Storsenter 0.8 km
Apotek Vitusapotek Ski Stasjonskvartalet 1 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Meny Ski 0.4 km
Dagligvare Coop Extra Ski 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Ski Storsenter 0.8 km
Kiosk/video Se-Bra Frukt Tobakk 1 km
Bensin Circle K Ski 0.7 km
Bensin Shell Ski 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 37,4 år
Gj.snittalder kvinner 41,6 år
Husholdninger med barn 30,8 %
Husholdninger uten barn 69,2 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 981
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Eikeliveien 780 357

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,6% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: De to føste gratis deretter kr 1.875,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Dokumenter
Energiattest
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?