Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 700 000,- for kr 2 700 000,-

Velkommen til Eikveien 2.

Denne eiendommen er beliggende svært sentralt i Svelvik, med gangavstand til offentlige tjenester, skole og butikker.

Eikveien 2 ligger i skrånet terreng, og har stor hage. Det er opparbeidet parkeringsplass på nedre del av tomten.

Huset er pent pusset opp de senere årene, og har mye godt lys og fint utsyn

Stuen har plass til både salong og spisestue. Utgang til nybygget terrasse.

Stuen har både peisovn og varmepumpe

Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet, og utgang til stor veranda

Kjøkkenet er pent innredet med en romslig kjøkkeninnredning. Plass til spisebord ved vindu, hvis ønskelig.

Kjøkkenet har skapinnredning med god plass og integrert oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp.

Kjøkkenet

Badet er av meget god størrelse, og er oppusset de senere år.

Badet har innlemmet toalettrom og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Badet

Toalettrom

Entré

Soverommet i hovedetasjen har utgang til luftebalkong

Det er etablert ytterligere ett soverom i loftsetasjen. Soverommet har lav takhøyde.

Loftstue. Stuen har lav takhøyde.

Utenfor stuen ligger en solrik veranda på 24 kvm.

Veranda

Luftebalkong ved soverom

Utsikt fra stuen

Eikveien 10

Eikveien 2

Plantegning hovedetasje

Plantegning loftsetasje

Plantegning underetasje

Huset er i dag innredet med hybeldel. Det er intern adkomst mellom boligene, og løsningen kan enkelt tilbakeføres for den som trenger mye plass til eget bruk.

Hybel - stue

Hybel - kjøkken og utgangsdør

Hybel - Soverom

Hybel - Bad

Svelvik -Pen enebolig med hybel.

Eikveien 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 650 000,-

Svelvik -Pen enebolig med hybel. : Svelvik -Pen enebolig med hybel.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 650 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
141 / 141 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen er solrikt beliggende med flott utsikt mot fjorden. Etablert boligområde med barnevennlige omgivelser. Svært sentralt i Svelvik.

Eiendommen ligger med kort vei til alle servicetilbud, butikker, vinmonopol og offentlige tjenester. Nydelig kyststi med flotte turmuligheter. Aktivt båt- og badeliv sommerstid, 5 minutters gåtur til friluftsområde ved Batteriøya. Flotte tur-, ski- og lysløyper i marka.

Svelvik IF er en aktiv idrettslag med mange aktiviteter og innehar også idrettsanlegg. Mange aktiviteter i forbindelse med skoler og andre foreninger. Håndballmiljø. Aktiv båt og seilforening. Stor idrettshall. 15 min. med bil til Sande Golfklubb.

Kort vei til nærmeste bussholdeplass. Gode forbindelser til Drammen og Sande fra Svelvik, med videre togkommunikasjon mot hovedstaden Ca. 25 min. kjøring til Drammen sentrum. Ferjeforbindelse til Hurumlandet med fjordforbindelse til Drøbak- og Oslosiden. 50 minutter til Torp flyplass.

Barnehager og skoler

Ebbestad, Tømmerås og Støa barnehage. Tømmerås barneskole og Svelvik ungdomsskole ligger på naboeiendommen. Videregående skoler i Sande og Drammen.

Adkomst

Fra Drammen kjøres Svelvikveien. Ved Shell i Svelvik tas det rett frem i rundkjøringen. Ta opp til høyre opp Eikveien, i 90 graders sving.Eiendommen er den første beliggende på høyre side av veien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 650 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1959

Soverom

2

Primærrom

141m2

Bruksareal

141m2

Tomt

1182m2

KR-kode

2018112

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Eikveien 2, 3060 Svelvik

Gnr. 18, bnr. 46, samt gnr. 17, bnr. 20 i Svelvik kommune.

Tomten

Eiet tomt på totalt 1.182,5 kvm. Eiendommen består av to tilliggende bruksnummer.

Tomten ligger i lett skrånet terreng, og boligen er tilbaketrukket på en høyde i tomtens bakkant. Dermed har man fint og fritt utsyn, og gode solforhold ved boligen.

Hagen er pent opparbeidet med plen, hekker og prydbusker. Gruset gårdsplass ved veien, og grusede adkomstarealer ved boligen.

Parkering

God plass til parkering av flere biler på egen tomt, både ved huset og på opparbeidet plass nederst i hagen.

Vei, vann og avløp

Eikveien er kommunal vei. Oppkjøringen til huset er delvis etablert på naboeiendommen,39/371 tilhørende Skagerak nett. Det er ikke tinglyst veirett for Eikveien 2, men selger har hatt god dialog med eier om bruk og vedlikehold av veien.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 155 kvm

Totalt bruksareal: 141 kvm

Totalt primærrom: 141 kvm.

U.etg.(hybel): 66 kvm., herunder; gang, bad, soverom, kjøkken og stue med sovealkove.

Hovedetasje: 75 kvm., herunder; gang, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til stor terrasse.

I tillegg er det innredet arealer i loftsetasjen. Disse rommene har lav takhøyde, og inntas derfor ikke i arealberegningen. Det totale gulvarealet som er innredet på loftet er 38 kvm.

Detfinnes også et lite uthus med enkel stand.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.03.2018 utført av Espen Grelland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Huset i Eikveien er en pen og velutnyttet bolig, der det er gjennomført en rekke oppgraderinger de senere år.

Innvendig er alle rom overflateopppusset i seneste tid, og huset er lyst og innbydende med nyere gulver i de fleste rom.

Utvendig er eiendommen oppgradert med etablering av gruset parkeringsplass ved veien, og opprydding i hagen. Taket ble omlagt i 2008, og huset ble malt i 2017.

Bygningen ble drenert under forrige eiers eiertid, i 2014. i 2017 fikk huset en god veranda på 24 kvm., med gode sol- og utsiktsforhold. En del av boligens vinduer er fra 80-tallet, mens enkelte i hovedetasjen ble byttet i 2015. Terrassedør er også fra 2015.

Huset er oppført over to etasjer, og har i tillegg en innredet loftsetasje med lav takhøyde. Hovedetasjen og loftsetasjen har vært benyttet av eier selv, mens underetasjen har vært utleid som hybel. Det er innvendig adkomst mellom hoveddel og hybel, og huset kan med letthet benyttes som en fullverdig enebolig for den som ikke ønsker hybelboer.

Hovedetasjen:

Huset har hovedinngang på boligens bakside.

Entréen er romslig, med plass til entrémøbler og evt. garderobeskap. Fra entréen finnes trappeadkomst til boligens underetasje.

Badet er av meget god størrelse, og opprinnelig bygget opp med membran i 2008. Badet er videre pusset opp på nytt i 2015, med nye fliser på gulver og vegger. Malt tak med downlights. Samtidig ble det satt inn nytt dusjkabinett og kostbar baderomsinnredning med servant og romslig skapinnredning. Rommet har egen toalettnisje, og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom med laminat på gulv, smartpanel på vegger og malt himling. Rommet har utgang til luftebalkong.

Kjøkkenet har en klassisk, profilert innredning med mye skapplass. Laminerte benkplater som anbafales utskiftet. Flissatte vegger over benk. Kjøkkenet har integrert stekeovn med koketopp, avtrekksvifte og oppvaskmaskin. Kjøleskap er frittstående, og vil ikke følge ved overtakelse. Mulighet for spiseplass ved utsiktsvindu.

Stuen har åpning mot kjøkkenet, som gir arealet flere møbleringsmuligheter. Pent oppusset med moderne gulv, helsparklede vegger og malt himling. Rommet har varmepumpe fra 2015 og en varmeeffektiv peisovn. Fra stuen er det utgang til solrik veranda med utsikt.

Loftsetasjen:

Det er innredet en tv-stue og ett soverom i loftsrommene. Normalgod standard, med laminat på gulv, smartpanel på vegger og hvittet panel i tak.

Underetasjen:

Adkomst til underetasjen skjer via innvendg trapp fra entré, eller fra egen inngang på siden av huset.

Boligens sikringsskap med automatkurser finnes i trappehalsen. Huset har waterguard og stor varmtvannsbereder fra 2015.

Gang: God plass til garderobeskap. Skapene som står her pr. i dag tilhører leietaker.

Soverom: Stort soverom med laminat på gulv, smartpanel på vegger og malt himling med downlights.

Bad: Oppusset ca. 2004, med flislagt gulv og flissatte vegger. Malt himling. Enkel dusj, baderomsinnredning, toalett og opplegg for vaskemaskin.

Stue: Romslig stue med laminat på gulv, smartpanel på vegger og malt himling. Avdelt hjørne til sovealkove.

Kjøkken/gang: Pent og praktisk innredet med IKEAinnredning fra 2015. Laminert benkplate og frittstående hvitevarer som tilhører leieboer.

Oppvarming

Stue i hoveddelen har en varmepumpe fra 2015. Begge stuene har vedovn.

Begge badene har flislagte gulv med undervarme. Forøvrig elektrisk oppvarming med panelovner. I de rom der det ikke er fastmonterte varmekilder, vil dette heller ikke følge med ved overtakelse.

Det ble holdt tilsyn med boligens fyringsanlegg i 2013. Det ble påpekt en rekke mindre avvik i boligen, som nå er utbedret. Det ble ved samme tilsyn påpekt at pipen over tak er kondensskadet med dårlige fuger. Dette er ikke utbedret. Det er ikke ilagt restriksjoner i bruk av anlegget. Kopi av rapporten kan fåes ved henvendelse til megler. Selger opplyser at pipen ikke er feiet de senere år, p.g.a. dårlig adkomst på taket.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden oppføring. Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Underetasjen er i dag innredet som hybel, og lovlig utleie av hybelrom i egen bolig forutsetter at rommene er godkjent for varig opphold. Megler har besøkt kommunens byggesaksarkiv for å få avklaring på bruken og kjennskap til byggets historie, men det finnes ingen kopi av byggets opprinnelige tegninger i eiendomsmappen.

Nåværende eier har ombygget en mindre del av underetasjen, uten å søke bruksendring eller fasadeendring. Rommet var tidligere bod med utgangsdør til hagen, men er nå innredet til eget soverom med vindu der det tidligere var dør. Hybelen hadde tidligere bare sovealkove.

Loftsrommene er innredet før nåværende eiers eiertid, uten å søke bruksendring for arealene. Det er lav takhøyde på rommene, og derfor uklart hvorvidt disse vil kunne godkjennes for varig opphold. Videre er det bygget ny veranda, som ikke er byggesøkt.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst en servitutt på eiendommen. Dette gjelder kraftselskapets rett til å føre høyspentledning over eiendommen. Rettigheten ble tinglyst i 1969. Kopi av dokumentet kan fås hos megler.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en hybel, er ikke søkt eller godkjent som separat boenhet, og skal kun ansees som hybelrom.

Det er alltid anledning til å leie ut egen del av bolig som hybel, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Etter hva man kjenner til har arealene (med unntak av soverommet) alltid vært nyttet til varig opphold, men det finnes ikke opprinnelige byggetegninger i kommunens byggesaksarkiv som bekrefter dette. Det er heller ikke gjennomført radonmåling på eiendommen.

Hybelen leies i dag ut for 8000,- pr. mnd. på en kontrakt som utløper i September 2018. Mer info om leieforholdet, samt kopi av kontrakten, ved henvendelse til megler. Leieboer har uttalt at de vil vurdere en forlengelse dersom dette er av interesse for ny eier, og selger bekrefter sin positive referanse.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan nr. 16, datert 28.06.1979. Et belte over den sørøstre delen av tomten er avsatt som faresone for høyspent. Nabotomten er avsatt til offentlig bygg, og bebygget med kraftverksstasjon.

Statens strålevern har utarbeidet en informasjonsbrosjyre om boliger nær høyspentanlegg. Dette kan leses her; http://www.nrpa.no/dav/1795074b60.pdf

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Eiendommen er tilknyttet vannmåler, og betaler dermed vann- og avløpsgebyr etter faktisk forbruk. Normalforbruk for nåværende eier har vært 178 kubikk, hvilket tilsvarer 11.229,- pr. år.

Eiendomsskatten er kr 3.106,- pr år.

Renovasjonsgebyret er 3336,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca._________kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ________,-.

Boligen er tilknyttet GETsom leverandør av kabel-tv og internett. Avgift avhenger av pakkevalg og linjehastighet.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: .2.717.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Svelvik
Grunnkrets Tømmeråsen/sverstad
Kirkesogn Svelvik

Steder i nærheten

Hella 5.8 km
Tangen 10.1 km
Blindsand 9.2 km
Langdokk 14.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 113.3 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 76.4 km
Jernbanestasjon Sande stasjon 21.9 km
Bussholdeplass Storgaten Svelvik 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Strømmhallen 0.2 km
Idrettsanlegg Solbakken fotballbaner 1.4 km
Treningssenter Studio 90 0.8 km
Treningssenter Fitnessplanet 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Tømmerås skole (1-7 kl.) 0.2 km
Svelvik ungdomsskole (8-10 kl.) 0.4 km
Sande videregående skole 19.7 km
Drammen videregående skole 22.3 km

Barnehager

Tømmerås barnehage 1.1 km
Ebbestad barnehage (1-5 år) 3.6 km
Berger barnehage (1-5 år) 7.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Svelvik Senter 1.4 km
Kjøpesenter Torggården Sande 21.8 km
Postkontor Coop Prix Svelvik 1.4 km
Postkontor Kiwi Åskollen 17.8 km
Apotek Boots apotek Svelvik 0.7 km
Apotek Ditt apotek Sandesenteret 21.9 km
Vinmonopol Svelvik Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Sande Vinmonopol 21.8 km
Dagligvare Kiwi Bjørnstad 1 km
Dagligvare Coop Prix Svelvik 1.4 km
Kiosk/video Mix Pølsebaren 1.1 km
Kiosk/video Senterkiosken 1.4 km
Bensin Shell Svelvik 1.2 km
Bensin YX Sande 20.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,4 %
Andel kvinner 54,6 %
Gj.snittalder menn 38,5 år
Gj.snittalder kvinner 41,6 år
Husholdninger med barn 40,8 %
Husholdninger uten barn 59,2 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 1121
Område Personer Husholdninger
Kommune: Svelvik 6653 2940
Grunnkrets: Tømmeråsen/sverstad 624 260

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-/kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.500,- / kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marielle K. Ryberg
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?