Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 850 000,- for kr 5 850 000,-

Meget flott enebolig med godkjent utleiedel beliggende vakkert til i fjellsiden med vidstrakt utsikt over Øyeren og med gode solforhold.

Boligen er over 3 plan og har en god og innholdsrik planløsning, samt en stor dobbeltgarasje. Beliggende innerst i blindvei.

 

Flotte uteområder med romslig gårdsplass med beleggningssten, dobbelgarasje med romslig hems og store og solrike terrasser. Og ikke minst er det nydelig utsikt!

 

Velkommen inn!

Stor og luftig entre med fliser med varme på gulv.

Dobble vetrinedørerer fører videre inn til romslig stue og tidsriktig kjøkken.

 

Dette er et meget romslig oppholdsrom med plass til stort spisebord og sofagruppe. Pent mørkt gulv og lyse overflater. Rikelig av store vinduer gir godt av naturlig lys.

Detalj stue

 

Boligen fyres opp av elektrisitet, vedfyring og luft til luft varmepumpe.

 

Detalj stue

Det er fra stuen utgang til privat og solrik terrasse på hele 46 kvm med flott utsikt, samt at det er utgang til solrik balkong.

 

Utsikt fra balkong på baksiden av huset.

Stort kjøkken med god plass til spisebord. Kjøkkenet har rikelig av store vindusflater hvor en har flott utsikt som gjør kjøkkenet til et meget flott rom å befinne seg i.

 

 

I boligens 2. Etasje er det 3 hyggelige soverom alle malt i tidsriktige farger. Nydelig utsikt!

 

 

På hovedsoverommet er det integrert garderobe med skyvedør med speilfront. Store vindusflater på alle rommene

Videre er det i denne etasjen også lagring i knevegg og det er et walk-in closet.

Vaskerom beliggende praktisk til ved entre/ gangen. Innredningen består av et underskap/overskap, utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel.

Hoveddelen har 2 bad begge fra byggeår med fliser på gulv og vegg med varme i gulv. Her badet i 1. Etasje.

 

 

På badet i 2. Etasje består innredningen av et underskap/overskap, servant, speil og lys og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Det er tilkoblet et vannklosett.

Velkommen inn i boligens utleiedel. Inngangsparti er på nedsiden av skråningen langs husveggen.

 

Åpen stue og kjøkkenløsning i en klassisk L-form. God plass til sofagruppe og spisebord. Utgang til terrasse på ca. 41 kvm.

Leiligheten har 2 lyse soverom. Utleieurdering er på kr. 11.750,- pr mnd.

 

Bad fra byggeår med fliser på gulv og vegg med varme i gulv.

Plantegning 1. Etasje

Plantegning underetasjen

Plantegning 2. Etasje

Grønn pil viser utleiedelens inngang. Eierne har oppført ekstra parkeringsplasser slik at leietaker kan ha fast plass, i tillegg til at dette fungerer som eiernes gjesteparkering.

Grønntkledd, privat og solrik tomt på hele 1.241 kvm.

 

Ekebergåsen ligger på øvre Roven med en flott og majestetisk utsikt. Dette er et hyggelig villaområde med naturskjønne omgivelser. Velkommen på visning!

Fetsund - Innholdsrik enebolig med godkjent utleiedel beliggende flott til i høyden med nydelige sol og utsiktis forhold

Ekebergåsen 66

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 950 000,-

Fetsund - Innholdsrik enebolig med godkjent utleiedel beliggende flott til i høyden med nydelige sol og utsiktis forhold: Fetsund - Innholdsrik enebolig med godkjent utleiedel beliggende flott til i høyden med nydelige sol og utsiktis forhold

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
202 / 211 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fet kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Det finnes mange flotte tur- og friluftsområder sommer som vinter med skiløyper og turstier, samt flere bademuligheter ved Hvalstjern, Heiavannet og Gansvika.

Fetsund lenser, som er et nasjonalt kulturminne, fløtingsmuseum og våtmarks senter ligger ved Glommas utløp i Øyeren. Lensemuséet har mye å by på for både voksne og barn med blant annet kafé, museumsbutikk i tillegg til at det er flotte muligheter for variert rekreasjon.

Det er ca. 20 minutter å gå på en skjermet skolevei til både barne-, ungdomsskole og barnehage. Videregående skoler finnes i flertall i Lillestrøm-området. Fra Svingen stasjon, som ligger ca. 6 minutters gange unna, er det gode togforbindelser til Lillestrøm og Oslo. Det tar ca. 20 min å komme seg til Oslo sentrum med tog og 10 min til Lillestrøm. I tillegg er det gode bussforbindelser, både til Lillestrøm, Bjørkelangen og Trøgstad. 4-felts vei på det meste av veien mellom Fetsund og Lillestrøm er nylig ferdigstilt og det tar ca. 10 minutter med bil til Lillestrøm, ca. 35 min til Gardemoen og ca. 30 min til Oslo. Fetsund sentrum har et godt og variert servicetilbud med bl.a. dagligvarehandel, legesenter, tannleger, post i butikk, bank m.m.

Barnehager og skoler

Engebakken familiebarnehage 2 km

Ramstadskogen barnehage 2.1 km

Østersund barnehage 3 km

Riddersand skole 3.5 km

Hovinhøgda skole 5.1 km

Garderåsen skole 6 km

Østersund ungdomsskole 2.9 km

Sørumsand videregående skole 7.4 km

Lillestrøm videregående skole 11.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2001

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

202m2

Bruksareal

211m2

Tomt

1241m2

KR-kode

591823

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ekebergåsen 66, 1900 Fetsund

Gnr. 31, bnr. 173 i Fet kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.241 kvm.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje på ca. 32 kvm. I tillegg er det oppførten separat oppstillingsplass på egen tomt med plass til 2 kjøretøy,samt oppstillingsplass på gardsplass på fremsiden av garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for de som bor i området og benytter seg av veien.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 233 kvm

Totalt bruksareal: 211 kvm

Totalt primærrom: 202 kvm

Primærrom:

Underetasjen: Entré, gang, stue/kjøkken, bad og 2 soverom: 67 kvm

1. Etasje: Entre m/trapp, stue, kjøkken, bad og vaskerom: 87 kvm

2. Etasje: Gang m/trapp, bad og 3 soverom: 48 kvm

Sekundærrom:

Underetasje: Bod1, bod 2: 9 kvm

2. Etasje: walk-in closet : 4 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.05.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Meget flott enebolig med godkjent utleiedel beliggende vakkert til i fjellsiden med vidstrakt utsikt over Øyeren og med gode solforhold. Boligen er over 3 plan og har en god og innholdsrik planløsning, samt en stor dobbeltgarasje.

Entre

Stor og luftig entre med fliser med varme på gulv. Dobble vetrinedørerer fører videre inn til romslig stue og tidsriktig kjøkken.

Stue

Dette er et meget romslig oppholdsrom med plass til stort spisebord og sofagruppe. Planløsningen gjør det naturlig å oppføre et nytt soverom i stuedelen om ønskelig. Flott mørkt gulv og lyse overflater. Rikelig av store vinduer gir godt av naturlig lys.

Det er fra stuen utgang til privat og solrik terrasse på hele 46 kvm med flott utsikt, samt at det er utgang til solrik balkong.

Kjøkken

Stort kjøkken med god plass til spisebord. Kjøkkenet har rikelig av store vindusflater hvor en har flott utsikt som gjør kjøkkenet til et meget flott rom å befinne seg i. Rikelig av skap og benkeplass. Innredningen består av hvit profilert fronter med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Det er tilkoblet en oppvaskmaskin, integrert komfyr med nedfelt platetopp og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Integrert kombiskap og mikrobølgeovn. Lysekroner på kjøkkenet, lys i tvkroken og lysekrone i stuen medfølger ikke. Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Soverom

I boligens 2. Etasje er det 3 hyggelige soverom alle malt i tidsriktige farger. På hovedsoverommet er det integeret garderobe med skyvedør med speilfront. Store vindusflater på alle rommene. Videre er det i denne etasjen også lagring i knevegg og det er et walk-in closet.

Bad

Hoveddelen har 2 bad begge fra byggeår med fliser på gulv og vegg med varme i gulv. På badet i 1. Etasje består innredningen av et underskap, servant, speil og ett badekar. Det er tilkoblet et vannklosett.

Påbadet i 2. Etasje består innredningen av et underskap/overskap, servant, speil og lys og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Det er tilkoblet et vannklosett.

Vaskerom beliggende praktisk til ved entre/ gangen. Innredningen består av et underskap/overskap, utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel.

Underetasjen/ Utleiedel

Inngangsparti på nedsiden av skråningen lang husveggen.

Stue/Kjøkken

Åpen stue og kjøkkenløsning i en klassisk L-form. God plass til sofagruppe og spisebord. Utgang til terrasse på ca. 41 kvm.

Kjøkkeninnredningen består av hvite profilerte fronter, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Det er tilkoblet en oppvaskmaskin, komfyr og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Soverom

Det er her 2 soverom med store vindusflater.

Bad

Bad fra byggeår med fliser på gulv og vegg med varme i gulv. Innredningen består av et underskap/overskap, servant, speil og armatur med stikk og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og det er tilkoblet et vannklosett.

Garasje

Dobbelgarasje oppført i 2003 på ca. 32 kvm. Garasjen har støpt dekke, leca vegger og trekonstruksjon, saltak i treverk tekket med takstein, vinduer, leddport, lys og strøm. Det er hems med gulvareal på ca. 17 kvm.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme i badene, vaskerom, og entre m/ trapp. I tillegg fyring med ved og varmepumpe.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 23.10.2001.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Avløp fra sikkerhetsventil-bereder-må monteres.

2. Dør til bad-2.etg- er ikke montert. Min.3 cm fall fra dørterskel til sluk.

3. Isolert yttertak/ blindloft må påmonteres difsperre.

4. Feieluke mp istøpes i bunn/pusses inn.

5. Stoppekranskilt må monteres.

6. Utvendig planering må sluttføres.

7. Utvendige trapper er provisoriske.

8. Søyler under balkong11.etg.-er provisoriske.

I dokument stemplet av kommunen 14.11.2011 opplyses det at punkt 1 og 5 er utbedret av rørlegger.

Selger opplyser at alle punkter er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 794675, tinglyst 19.09.2013, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse

Eierne av gnr. 31, bnr. 173/ Ekebergåsen 66 gis lov til å oppføre støttemur på eiendommen hvor det ligger kommunale vann- og avløpsledninger i grunnen. Dersom kommunen må foreta reperasjoner eller annen vedlikehold av ledningene må eierne selv dekke utgiftene for å fjerne muren og evt reoppsetting av denne.

Dagboknr 18866, tinglyst 27.11.1997, type heftelse: Bestemmelse om veg

Gnr. 31, bnr. 173/ Ekebergåsen 66 har veirett over gnr. 31, bnr, 85.

Dagboknr 119142, tinglyst 10.01.2007, type heftelse: Bestemmelse om veg og bebyggelse

Gnr. 31, bnr. 173/Ekebergåsen 66 har veirett over veiparsellen gnr. 31, bnr. 1. Bolig på gnr. 31, bnr. 173 kan oppføres med inntil 2 meter fra grensen til veiparsellen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut. Utleievurdering av Krogsveen Utleie er satt til kr. 11.750,- pr mnd.

Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det ble i 2015 gjennomført radonmåling på denne boligen, med måling innenfor angitt grenseverdi ifølge selger.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.06.2015 er avsatt til: eksisterende boligområde.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 28.859,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 7.606,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 18.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.080,-.

Veilaget/ Veiavgift : Kr 2.000,- pr år. for brøyting og strøing.

Boligen er tilknyttet fiber fra Telenor med Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 269,- pr. mnd. Fibernett fra telenor kr. 499,. pr mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.312,- pr. år. Alarm kan medfølge om ønskelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.099.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Fet
Grunnkrets Hval
Kirkesogn Fet

Steder i nærheten

Karlsrud gård 0.5 km
Fråstad gård 0.5 km
Fet rådhus 2.9 km
Heia industriområde 3.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 42.5 km
Jernbanestasjon Svingen 1.7 km
Bussholdeplass Ekebergtoppen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Leikvin Golfpark 3.7 km
Idrettsanlegg Garderåsen ballplass 5.3 km
Treningssenter Spenst Fetsund 3.8 km
Treningssenter Trento Sørumsand 7.5 km

Steder av interesse

Skoler

Riddersand skole (1-7 kl.) 3.5 km
Hovinhøgda skole (1-7 kl.) 5.1 km
Garderåsen skole (1-7 kl.) 6 km
Østersund ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Sørumsand videregående skole 7.4 km
Lillestrøm videregående skole 11.5 km

Barnehager

Engebakken familiebarnehage (0-5 år) 2 km
Ramstadskogen barnehage (0-6 år) 2.1 km
Østersund barnehage 3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fokus Butikksenter 7.6 km
Kjøpesenter Lillestrøm Torv 11.7 km
Postkontor Coop Extra Fetsund 3.9 km
Postkontor Bunnpris Sørumsand 7.5 km
Apotek Boots apotek Fetsund 4 km
Apotek Ditt apotek Sørumsand 7.6 km
Vinmonopol Fetsund Vinmonopol 3.9 km
Vinmonopol Sørumsand Vinmonopol 7.6 km
Dagligvare Spar Fetsund 3.7 km
Dagligvare Rema 1000 Fetsund 3.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Fetsund 2.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Fetsund 2.8 km
Bensin Circle K Fetsund 4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51 %
Andel kvinner 49 %
Gj.snittalder menn 37,3 år
Gj.snittalder kvinner 38,4 år
Husholdninger med barn 40,7 %
Husholdninger uten barn 59,3 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 996
Område Personer Husholdninger
Kommune: Fet 11555 4836
Grunnkrets: Hval 2578 1068

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kari Killi
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?