Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 600 000,- for kr 4 600 000,-

Velkommen til Enevold Thømts gate 4 i Askim sentrum - En sjelden og innholdsrik eiendom

Meget pent opparbeidet tomt med fantastiske uteplasser

Sentralt, attraktivt og barnevennlig boligområde kun 500 meter fra Askim sentrum

Fullt isolert utestue fra 2009 med varmekabler i gulvet og takoverbygg med downlights i himling

Boligen har et innbydende inngangsparti med overbygget tak med downlights i himling

Lys og pen entré med plass til garderobeskap, benk og kommode

Lys og romslig stue/spisestue

Peisovn for ekstra varme og hygge

Fra stuen er det utgang til terrassen og hagen

God plass til stor spisestue. Praktisk plassert i forhold til kjøkkenet. Skyvedør mellom kjøkken og spisestue

Spisestue

Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og heltre benkeplate. Integrert induksjon platetopp og stekeovn

Lyst og romslig med plass til spiseplass

Boligen har tre store soverom. Hovedsoverom med påkostet tapet og inngang til eget walk-in closet

Hovedsoverom

Walk-in closet med skyvedørsgarderobe

Soverom nr 2 med plass til dobbeltseng, garderobeløsning og skrivepult

Soverom nr. 2

Soverom nr. 3 med plass til dobbeltseng, garderobeløsning og skrivepult

Flislagt baderom med varmekabler i gulv. Klosett, dusjhjørne, heldekkende servant, underskap og speil med lysarmatur

Vaskerom og dusjrom med varmekabler i gulv. Opplegg for vaskemaskin, tørketrommel og klosett

Gang m/trapp opp til 2.etasje og ned til kjeller

Fullt isolert innredet rom over garasjen på 15 kvm

Fasade

Terrasse på ca. 62 kvm med gode solforhold

Inngangspartiet med plass til sittegruppe utenfor

En av flere koseligere uteplasser på tomten

Detaljer i hagen

Tomten

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

Privat bilde

Plantegning 3D 1.etasje

Plantegning 3D 2.etasje

Plantegning 3D Kjeller

Plantegning 2D 1.etasje

Plantegning 2D 2.etasje

Plantegning 2D Kjeller

VISNING AVLYST! PRIVAT BUD AKSEPTERT - Askim sentrum - Sjelden og innholdsrik eiendom med stor tomt med fantastiske uteplasser. Utestue og dobbelgarasje.

Enevold Thømts gate 4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 200 000,-

VISNING AVLYST! PRIVAT BUD AKSEPTERT - Askim sentrum - Sjelden og innholdsrik eiendom med stor tomt med fantastiske uteplasser. Utestue og dobbelgarasje. : VISNING AVLYST! PRIVAT BUD AKSEPTERT - Askim sentrum - Sjelden og innholdsrik eiendom med stor tomt med fantastiske uteplasser. Utestue og dobbelgarasje.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
146 / 153 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Enevold Thømts gate 4!

En sjelden og innholdsrik eiendom med flott opparbeidet hage og fantastiske uteplasser. Boligen har en meget sentral beliggenhet med kun 500 meter til Askim sentrum. Enevold Thømts gate er en blindvei, slik at man er godt skjermet for trafikkstøy og området oppleves som veldig stille og rolig. Beliggenheten passer svært godt for barnefamilier med gangavstand til flere barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Askim kommune har gode og varierte tilbud for barn og unge. Idrettsforeningen er aktive innen fotball, håndball, basketball, friidrett, innebandy, ski, svømming og orientering.

Askim sentrum byr på blant annet Askim Torget som er regionens største kjøpesenter med over 50 butikker og spisesteder, Østfoldbadet som er kåret til ett av Norges beste badeland, Askim kulturhus med arrangement hele året, flere dagligvareforretninger og togstasjon. Fra boligen er det ca. 1 km til togstasjon med gode forbindelser til Oslo. Det bygges nytt dobbeltspor mellom Ski og Oslo som antakelig vil stå ferdig i 2021. Reisetiden på direktereiser mellom Oslo og Ski skal da reduseres fra ca. 25 minutter til 11 minutter. Bussholdeplass 400 meter fra boligen med avganger til Oslo bussterminal og Mysen. Med regelmessige tog- og bussavganger til Oslo og Follo er Askim et attraktivt sted å bo for pendlere. Med bil tar det ca. 45 minutter til Oslo. Når utbyggingen av E18 med 4-felts motorvei til Oslo står ferdig, vil reisetiden reduseres.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: Henstad barnehage, Skolegata barnehage og Prestenga barnehage. Gangavstand til barneskole, ungdomsskole og videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Askim sentrum:

Kjør mot sørøst på Eidsbergveien og ta 2.avkjørsel i rundkjøringen ut på Fv115. Sving til høyre inn på Sira Sigurds gate, så venstre inn på Leikvingata. Sving så til venstre inn på Enevold Thømts gate. Boligen ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 200 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1923

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

146m2

Bruksareal

153m2

Tomt

1341m2

KR-kode

461897

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Enevold Thømts gate 4, 1809 Askim

Gnr. 53, bnr. 124 i Askim kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.341,5 kvm. Tomten er meget pent opparbeidet med stor terrasseplatting, store grøntarealer, kantstein, trær, hekk, frukttrær, busker og beplantning.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje på 45 kvm fra 2009. Innredet loftsom på 15 kvm over garasjen. Automatisk leddport i aluminium/stål m/åpner. Ekstra gangdør i sidevegg. Vinduer i sidevegger og gavelvegger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 172 kvm

Totalt bruksareal: 153 kvm

Totalt primærrom: 146 kvm

Primærrom:

1.etasje, 64 kvm: Entré, gang m/trapp, baderom, kjøkken, spisestue/stue.

2.etasje, 56 kvm: Gang m/trapp, wc-rom, tre soverom og walk-in closet.

U.etasje, 26 kvm: Gang m/trapp, vaskerom og dusjrom.

Sekundærrom:

U.etasje, 7 kvm: Verksted/bod.

Del av verksted/bod er ikke medtatt, da det ikke er måleverdi gareal pga. lav takhøyde. Arealet utgjør ca. 16 kvm gulvflate.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.08.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Sjelden og innholdsrik eiendom med stor tomt som er meget pent opparbeidet med flere fantastiske uteplasser. En flott isolert utestue fra 2009 med varmekabler i gulv og takoverbygg med spotter i himling. Dobbelgarasje med innredet loftrom fra 2009. Eneboligen virker solid, den er oppgradert i vesentlig grad og har en normalt god standard på overflater og utstyr. Det ble foretatt en større modernisering av boligen i 2009. Innvendige gulv med overflater av malte gulvbord, fliser og malt betong. Vegger med overflater av malt panel, malte mdf plater, malte flater, tapet og fliser. Innvendig himlinger med overflater av malt panel, mdf-panel, malte flater, ubehandlet panel og puss.

Boligen gir et svært godt førsteinntrykk med den flotte tomten med store grøntarealer, pen fasade på huset med stor terrasseplatting og et hyggelig inngangsparti med takoverbygg med spotter i himling.

1.etasje:

Entré: Lys og pen entré med fliser på gulvet. God plass til garderobeskap, benk og kommode til oppbevaring.

Baderom: Flislagt bad fra 2007 med varmekabler i gulv. Klosett, dusjhjørne med to svingbare dører, heldekkende servant, underskap med profilerte, malte og heltre fronter. Speil med lysarmatur. Avtrekk i rommet og tilluftspalte under dørblad.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate. Integrert induksjon platetopp og stekeovn. Opplegg og plass til oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet, samt oppvaskmaskin medfølger ved salg. Ventilator med avtrekk ut. God plass til spiseplass på kjøkkenet. Skyvedør mellom kjøkken og spisestue.

Stue: Lys og koselig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. God plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement. Peisovn med glassdør for ekstra varme og hygge. Fra stuen er det utgang til terrassen og hagen.

2.etasje:

Wc-rom: Praktisk wc-rom fra 2015 med klosett og servant. Avtrekk fra rommet.

Soverom: Boligen har tre store soverom. Hovedsoverom med flott tapet på veggen og eget walk-in closet med skyvedørsgarderobe. Garderobeskap på de to andre soverommene.

U.etasje:

Vaskerom: Romslig vaskerom med flislagt gulv med varmekabler. Opplegg for vaskemaskin, tørketrommel og klosett. Benke- og skapinnredning. Skyllekum. Sluk i gulvet. Stoppekran. Avtrekk i vegg. Vindu. Sotluke.

Dusjrom: Flislagt dusjrom med varmekabler i gulv. Dusjgarnityr og sluk. Avtrekk i yttervegg.

Verksted/bod: Stor lagringsbod med gulvareal på 16 kvm.

Uteplassen: Boligen har et fantastisk uteområde med meget gode solforhold. Tomten er godt skjermet med hekk mot naboene og mot veien. Stor terrasseplatting på 62 kvm med god plass til flere sittegrupper. Gruset innkjørsel, kantstein, store grøntarealer med paviljong, trær, frukttrær, busker og beplantning. Fullt isolert utestue med varmekabler i gulv og takoverbygg med spotter i himling. Masseutskiftning på gårdsplassen med ny duk og pukk i 2009. Klargjort for steinlegging.

Oppvarming

Varmekabler på baderom, vaskerom og dusjrom. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming fra panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Tilbygg med entré og baderom fra 1951 ble byggemeldt. Det foreligger ikke ferdigattest.

Støpt platting med tak, tilbygg terrasse med takoverbygg over deler av den og garasje fra 2009 ble byggemeldt og det ble gitt igangsettingstillatelse. Det ble ikke søkt om ferdigattest. Kjøper overtar ansvar for det.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr. 900062, tinglyst 07.05.1920, type heftelse: Erklæring/avtale og bestemmelse om veg.

Dagboknr. 900168, tinglyst 21.06.1932, type heftelse: Bestemmelse om veg.

Det har dessverre ikke lykkes for megler å innhente servituttene tinglyst i 1920. Kjøper overtar ansvaret for servituttene.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Magnhildrud - Henstad Alle - 19710001 datert 11.01.1971 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Reguleringsplanen er eldre og med manglende/utdaterte bestemmelser. Kommuneplanens bestemmelser for 2018-2030 gjelder foran reguleringsplanens bestemmelser ved motstrid.

Kommunen kan pålegge eier å avstå grunn til utvidelse av Enevold Thømts gate.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Taklampe på hovedsoverom, taklampe over spisestue, vegglamper og kjøleskap medfølger ikke ved salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.136,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 23.600,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.953,-.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og internett har avgift på kr 935,- pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.306.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Askim
Grunnkrets Magnhildrud
Kirkesogn Askim

Steder i nærheten

Askimtorget 0.7 km
Askim produksjonspark 0.8 km
Askim rådhus 1 km
Askim brannstasjon 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 100.2 km
Jernbanestasjon Askim stasjon 1 km
Bussholdeplass Bilhjørnet 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Løken ungd.skole aktivitetsanlegg 0.7 km
Idrettsanlegg Grøtvet (skole) aktivitetsanlegg 1.4 km
Treningssenter Family Sports Club Askim 0.5 km
Treningssenter Fysioteket Treningssenter 1 km

Steder av interesse

Skoler

Askimbyen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Grøtvedt skole (1-7 kl.) 1.3 km
Korsgård skole (1-7 kl.) 1.9 km
Askim ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Askim videregående skole 1.6 km
Mysen videregående skole 13.7 km

Barnehager

Henstad barnehage (0-6 år) 0.5 km
Skolegata barnehage (0-6 år) 1.1 km
Prestenga barnehage (0-6 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Askim Torget 0.6 km
Kjøpesenter Morenen Kjøpesenter 7.7 km
Postkontor Coop Extra Askimtorget 0.7 km
Postkontor Coop Extra Spydeberg 7.8 km
Apotek Vitusapotek Askim 0.6 km
Apotek Apotek 1 Askim 0.7 km
Vinmonopol Askim Vinmonopol 0.6 km
Dagligvare Coop Extra Askim 0.5 km
Dagligvare Meny Askim 0.5 km
Kiosk/video Showtime Askim 0.7 km
Kiosk/video Mix Askimtorget 0.7 km
Bensin Circle K Askim 0.4 km
Bensin Esso Høyendal Bensin 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,3 %
Andel kvinner 51,7 %
Gj.snittalder menn 36,8 år
Gj.snittalder kvinner 40,4 år
Husholdninger med barn 30,8 %
Husholdninger uten barn 69,2 %
Gj.snitt byggeår 1965
Gj.snitt tomtestørrelse 813
Område Personer Husholdninger
Kommune: Askim 15720 7090
Grunnkrets: Magnhildrud 978 465

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?