Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 800 000,- for kr 3 800 000,-

Solrikt beliggende enebolig med barnevennlig hage

Velkommen til visning

Den perfekte boltreplass for store og små

Romslig vinkelstue med utgang til terrasse

Velkommen til middag

Tv-stue 1.etasje

Alltid koselig med vedfyring på de kalde vinterkvelder

Detaljfoto

Moderne og tidsriktig innredet kjøkken

 

Detaljfoto

Koselig kjøkken fra 2017

Bad/wc i hovedetasje ble pusset opp i 2017

 

Romslig hovedsoverom

 

Boligen har 3 soverom i 2.etg.

 

Gang/garderobe

Detaljfoto

Det perfekte rom i kjeller

 

Disponibelt rom i kjeller

Toalett i kjeller

Solrik terrasse med plass til mange gjester

 

 

Her er det bare å slippe ungene ut for lek og moro i trygge og rolige omgivelser

Plantegning 1.etg.

Dagens plantegning 2.etg. ( slik den fremstår i dag)

Plantegning kjeller

Fantastisk lekeplass like ved boligen

Nærområdet

SOLGT ! Vi gratulerer kjøper og selger med inngått handel. Ta kontakt dersom du vurderer å selge bolig på Framnes

Fagerengveien 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 490 000,-

SOLGT ! Vi gratulerer kjøper og selger med inngått handel. Ta kontakt dersom du vurderer å selge bolig på Framnes : SOLGT ! Vi gratulerer kjøper og selger med inngått handel. Ta kontakt dersom du vurderer å selge bolig på Framnes

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
145 / 191 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget solrik beliggende i et populært boligområde ca. 3 km fra Sandefjord sentrum. Fagerengveien 5 blir naturligvis barnevennlig da boligen ligger like ved en fantastisk lekeplass, samt har umiddelbar gange til barneskole i tillegg til kort avstand til Skagerak internasjonale skole. Det er et mangfold med lekeplasser for store og små i nærområdet. Innenfor gangavstand ligger Coop matvarehandel samt Stamina treningssenter. Selger kan trygt anbefale området med hyggelige naboer og et meget trivelig bomiljø.

Nærområdet er meget populært og veletablert. Her bor man med kort avstand til både skoler, barnehager, lekeplasser, fotballbane, flotte turområder, samt sjø og bryggeanlegg.

Innenfor kort gange er man på populære Asnes med små sydvendte sandstrender, fine svaberg og en gresslette

i bakkant av strendene.

Vesterøya er kjent for sine flotte badestrender (Langeby, Vøra og Tangen) der en finner en langgrunn og barnevennlig badestrand samt slette fjell og fine stupeplasser.

Barnehager og skoler

Kort vei til Framnes barneskole, samt flere barnehager. Kort gange til Skagerak internasjonale skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 490 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1957

Soverom

3

Primærrom

145m2

Bruksareal

191m2

Tomt

888m2

KR-kode

2218180

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fagerengveien 5 , 3222 Sandefjord

Gnr. 112, bnr. 283 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 888 kvm. Tomten kan trygt beskrives som både barnevennlig og solrik med umiddelbar nærhet til både barneskole, barnehage og utallige lekeplasser. Tomten har fått navnet "Solhagen" i ferdigattesten, og det er så absolutt den rette beskrivelsen på denne fantastiske eiendommen. Fra eiendommen har en utsikt ut over en av de mest populære lekeplassene på Framnes, og her kan en nyte solskinnsdager og se på ungene som leker like ved boligen. Fra eiendommen er det ca. 7 minutter gange til nærmeste matvarebutikk.

Tomten består av plen og prydbusker, og er pent omkranset med en hekk slik at en kan nyte sommeren i usjenerte omgivelser.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass, samt enkel garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Eiendommen har septiktank. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 211 kvm

Totalt bruksareal: 191 kvm

Totalt primærrom: 145 kvm

Primærrom:

Kjeller: 28 kvm: Kjellerstue, gang, wc

1. etasje 67 kvm: Bad, entré, kjøkken, stue

2. etasje 50 kvm: 3 Soverom, gang med garderobe

Sekundærrom:

Kjeller: 46 kvm: 2 Boder, annet rom med sluk

Utvendig kjellernedgang er medregnet i boligens arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Hans Petter Olaussen den 14.05.2018 Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Angivelsen av p-rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger. Det foreligger ingen ferdigattest/dokumentasjon for rom som er innredet i kjeller.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 14.05.2018

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en bolig som fremstår som både moderne og tidsriktig innredet med en praktisk planløsning. Boligen er vesentlig påkostet i senere tid og både kjøkken og bad er oppgradert/pusset opp i 2017.

Fagerengveien 5 har et stort potensial i kjeller da det er flere rom som ikke er innredet. Boligen har i dag 3 soverom i 2.etg., og megler anbefaler interessenter å undersøke muligheten for å dele et soverom, samt bygge et bad/wc på et av eksisterende soverom ( over nyoppusset bad/wc i 1.etg. )

Eiendommen har også en romslig gårdsplass, og kjøper bør undersøke mulighetene for å bygge en større garasje. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og det anbefales interessenter å besiktige boligen dersom de ønsker en barnevennlig beliggende enebolig på Framnes.

Oppvarming

I følge svarbrev fra Sandefjord brann og feievesen datert 09.05.2018 ble ikke tilsyn gjennomført i 2017 (oppnådde ikke kontakt med eier ved varslet tilsyn). Ved siste feiing, 27.04.2018 har feier kommentert at de ikke kom til røykerør pga. velvplater ( dette er nå utbedret iflg. selger). Feil/mangler av eldre dato: Dårlig tettet etter gamle ovner.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.05.1957. I ferdigattesten fra 1957 står det at boligen er innredet som en tomannsbolig, men i bygningsinformasjon mottatt 03.05.2018 fra Sanbefjord kommune er boligen registrert som enebolig. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 22.05.2014. Eiendommen ligger i et uregulert område. Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Følgende medfølger ikke i handelen:

- Våpenskap, Projektor og Lerret

- Vaskemaskin og tørketrommel (kan selges til kjøper etter nærmere avtale)

- Trancherbord/bord på kjøkken

NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. I beboelsesrom hvor det mangler varmekilder, vil dette ikke bli satt inn før overtagelse. Gardiner og gardinoppheng medfølger ikke. Alle garderobeskap medfølger. Forøvrig gjelder standard retningslinjer fra NEF for hva som medfølger i en eiendomshandel.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Eiendommen er forsikret i Gjensidige ( årlig premie kr. 6.263,- / polisenummer 80782398 )

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge selger er årlig strømforbruk 10.171 kw. Årlig kostnad kr. 6.623,-

Årlige kommunale avgifter kr.8.877 ,- Faktura sendes i 4 terminer.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av internett og tv-signaler ( mnd. kost. ca. kr.1.000,-).

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr.3.578.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 32.500,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?