Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 000 000,- for kr 3 000 000,-

Fagerstadveien 1 - Presentert av Krogsveen AS

Romslig kjøkken med god plass til spisebord

Kjøkken

Velkommen til bords!

 

Stue

Stue

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Mot vest er det flott og solrik terrasse.

 

Stor selveiet tomt på 1.087 kvm

Tomten er pent opparbeidet

Alt ligger til rette for at de små kan leke trygt.

Fasade

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Framnes - Enebolig med barnevennlig beliggenhet og stor selveiet tomt på 1.087 kvm - Oppgraderingsbehov - Garasje

Fagerstadveien 1

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 090 000,-

Framnes - Enebolig med barnevennlig beliggenhet og stor selveiet tomt på 1.087 kvm - Oppgraderingsbehov - Garasje : Framnes - Enebolig med barnevennlig beliggenhet og stor selveiet tomt på 1.087 kvm - Oppgraderingsbehov - Garasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 090 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
99 / 183 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Fagerstadveien 1! Boligen har en meget solrik beliggende i et populært boligområde ca. 3 km fra Sandefjord sentrum. Barnevennlig med kort vei til fantastisk lekeplass, samt nærhet til barneskole i tillegg til kort avstand til Skagerak internasjonale skole. Det er et mangfold med lekeplasser for store og små i nærområdet. Innenfor gangavstand ligger Coop matvarehandel samt Stamina treningssenter. Nærområdet er meget populært og veletablert. Her bor du med kort avstand til både skoler, barnehager, lekeplasser, fotballbane, flotte turområder, samt sjø og bryggeanlegg. Innenfor kort gange finner du populære Asnes med små sydvendte sandstrender, fine svaberg og en gresslette i bakkant av strendene. Vesterøya er kjent for sine flotte badestrender (Langeby, Vøra og Tangen) der en finner en langgrunn og barnevennlig badestrand samt slette fjell og fine stupeplasser. Velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Kort vei til Framnes barneskole, samt flere barnehager. Kort gange til Skagerak internasjonale skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjøre du ut Kilgata og videre inn på Vesterøyveien og Framnesveien. Ta så Lyhmanns vei inn til venstre så Ole Weggers vei til høyre. Følg veien i cirka 450 meter og ta Fagerstadveien inn til høyre. Eiendommer ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 090 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1953

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

99m2

Bruksareal

183m2

Tomt

1087m2

KR-kode

2218208

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fagerstadveien 1, 3222 Sandefjord

Gnr. 112, bnr. 309 i Sandefjord kommune.

Tomten

Stor og flott eiet tomt på 1.087,6 kvm. Tomten er pent opparbeidet med diverse prydbusker, trær og stor gressplen. Alt ligger til rette for at de små kan leke trygt og godt. Solrik og lite kupert. Mot vest er det flott terrasse.

Parkering

Parkering i garasje eller i stor gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 200 kvm

Totalt bruksareal: 183 kvm

Totalt primærrom: 99 kvm

Bruksareal:

Boligen 161 kvm

Garasje 22 kvm

Primærrom:

1. etasje 55 kvm: Gang, bad, kjøkken og stue.

2. etasje 44 kvm: Trappegang, gang og tre soverom.

Sekundærrom:

Kjeller: 54 kvm: Fire boder og trappegang.

1. etasje 3 kvm: Trappegang til kjeller.

2. etasje 5 kvm: Bod.

Garasje: 22 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.05.2018 utført av Tønsberg Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på grunnmur av hullsteinsblokker. Tak er tekket med betongstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligen er fra 1953 og det er mange originale bygningsdeler. Boligen er generelt i forholdsvis god stand, men da det er mange bygningsdeler med høy alder, må det påregnes vedlikehold og oppjustering over tid.

Flater på bad, har høy alder og det er ikke tett rundt sluk (TG 3). Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eldre og sjarmerende enebolig på stor tomt med meget barnevennlig beliggenhet. Boligen har gjennomgående behov for oppgradering. Veggoverflater har for det meste tapet og malte overflater. Gulv har blant annet belegg og klassisk tregulv. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse.

Kjøkken med slette fronter og laminat bekleplate. God med skap - og benkeplass. Her er det også plass til spisebord. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad med vinyl på gulv og baderomsplater på vegger. Av utstyr er det montert servant, toalett og badekar. Vaskerom i kjeller.

Oppvarming

Parafinkamin og peisovn i 1. etasje og eldre peisovn i stuen i 2. etasje. Elektrisk oppvarming. Sandefjord kommune opplyser at det ikke er utført tilsyn eller feiing. Det foreligger et avvik av eldre dato: Brennbart inntil i etasjeskillet. Spørsmål og nyere pålegg/mangler kan ikke besvares. Kjøper overtar ansvaret for dette. Eiendommen har tidligere hat parafin fyring. Tanken for dette skal være fjernet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.10.1953. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Ferdigattesten omfatter ikke garasjen. Det opplyses også om at boligen har blitt bygget om fra to-mannsbolig til enebolig etter at ferdigattesten ble utstedt. Planløsningen i 1. etasje har siden den gang blitt noe endret med blant annet større bad. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 7186, tinglyst 30.08.1985: Erklæring/avtale: Rett for kommunen til å kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller annet offentlig bruk.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 7186, tinglyst 30.08.1985: Erklæring/avtale: Kommunen skal ha rett til å ha egen eller andre offentlige ledninger og kabler over tomten uten vederlag. Samt rett til vedlikehold av disse. Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelse og servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til bolig.

Sandefjord kommune opplyser om at det pågår reguleringsarbeid for Rødsåsen (gbnr 112/17 m.fl). Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for fremtidig boligutbygging, på de tre områdene som ved siste revisjon av kommuneplanens arealdel ble omdisponert til boligformål. Hoveddelen av terrengformasjonen Rødsåsen tenkes opprettholdt som natur- og friluftsområde. Planen gir muligheter for etablering av ca. 85 boenheter. Planområdet ligger ca. 140. m øst for den aktuelle eiendommen. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Eiendommen blir ikke ytterligere rengjort før overtagelsen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.877,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 16.665,- kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.220,-.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 1.446,- pr. kvartal. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.168.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 35.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?