Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 950 000,- for kr 3 950 000,-

Velkommen til Falkeveien 1 F

Romslig enebolig i kjede med usjenerte og solrike uteplasser

Stor stue med god plass til sofaavdeling og spisestue

Stue

Stue

Stue

Stue

Flott gasspeis varmer godt på de kaldere dagene

Stue

Romslig terrasse ved stuen

Romslig terrasse ved stuen

Lyst og pent kjøkken

Kjøkken mot stuen

Bad 1. etasje

Bad 1. etasje

Gang/trappegang til 2. etasje

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2

Utgang til terrasse fra soverom 2

Soverom 3

Hyggelig loftstue

Bad 2. etasje

Bad 2. etasje

Stor terrasse ved kjøkkenet for morgen og kveldssol

Terrasse ved kjøkkenet

Fasade

Carport ved inngangen med 2 romslige boder

Fasade

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Nærmiljø

Nærmiljø

Nærmiljø

Nærmiljø

Nærmiljø

Nærmiljø

Nærmiljø

Nærmiljø

Nærmiljø

Nærmiljø

Nærmiljø

Sætre/Slingrebekk - Pen enebolig i kjede med carport - Attraktiv bel. - Solrikt - Barnevennlig

Falkeveien 1 F

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 950 000,-

Sætre/Slingrebekk - Pen enebolig i kjede med carport - Attraktiv bel. - Solrikt - Barnevennlig: Sætre/Slingrebekk - Pen enebolig i kjede med carport - Attraktiv bel. - Solrikt - Barnevennlig

Boligtype:
Enebolig, Eierseksjon
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
131 / 134 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et attraktivt og nyere boligfelt, Slingrebekk. Meget barnevennlige og rolige omgivelser. Boligen ligger relativt usjenert til på hjørnetomt. Solrikt med sol fra morgen til kveld.

Slingrebekk består primært av frittliggende eneboliger og noe rekkehus. Perfekt for barnefamilien med fotballbane på feltet som blir til skøytebane på vinteren, samt lekeplass og barnehage i umiddelbar nærhet. Tursti rett på utsiden av eiendommen som er et flott startpunkt for mange fine skogsturer i marka både sommer som vinter. Oppkjørt skiløype med tilknytning til Hurumsløypene går ved tomtegrensen om vinteren.

Ca 15 minutters gange til Sætre sentrum hvor man finner et hyggelig uteliv med blant annet serveringssteder, forretninger og bank. Aktivt bade- og båtliv langs fjorden samt egen marina/båthavn.

Idrettsmiljø og diverse ungdomstilbud i Sætre sentrum og ved Sætre idrettshall. Idrettslaget Graabein IL med mange idrettstilbud.

Bussholdeplass med bussforbindelse og ekspressavganger retning Oslo fra Sætre sentrum.

Barnehager og skoler

Sætre barneskole og ungdomskole i trygg gangavstand fra eiendommen. Flere private og offentlige barnehager på Slingrebekk og forøvrig i nærområdet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo følg E18 og ta av til Asker, kjør videre mot Heggedal, og deretter følg skilting mot R-23 Drøbak. Alternativ fra Oslo følg E6 mot Gøteborg, forbi Tusenfryd og ta av til Drammen/R-23 Drøbak, kjør gjennom Oslofjordtunnelen, og ta av andre avkjøring til Sætre.

Fra Drammen følg skilting mot R-23 Drøbak, ta avkjøring til Sætre. Ta av til venstre etter rundkjøringen ned mot Slingrebekk. Ta så første til høyre inne på feltet. Boliger ligger på høyre side av veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2010

Soverom

3

Primærrom

131m2

Bruksareal

134m2

Tomt

453m2

KR-kode

1618141

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Falkeveien 1 F, 3475 Sætre

Gnr. 1, bnr. 515, snr. 6 i Hurum kommune.

I tillegg eier denne eiendommen 1/6 av gnr. 1 bnr. 515 som er andel av felles veiparsell.

Tomten

Eiet tomt på 453,2 kvm samt ideel andel av felles veiareal på 212,7 kvm.

Tomten er pent opparbeidet og beplantet. Den er relativ flat og har utsyn mot nord/vest. Tomten er solrik og har kveldsol. Romslig terrasse på stuesiden med utgang til hage med naturgress.

Andel av felles veiareal er opparbeidet med asfaltert vei og noe naturtomt.

Parkering

Gode adkomstforhold til eiendommen. Parkering på gruset gårdsplass med plass til flere biler, eller i carport ved inngangsparti med steinsatt dekke.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Privat stikkevei inn til eiendommen med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 150 kvm

Totalt bruksareal: 134 kvm

Totalt primærrom: 131 kvm

Enebolig i kjede.

1. etasje:

Primærrom: 67 kvm: Entré, bad/vaskerom, kjøkken og stue.

2. etasje:

Primærrom 64 kvm: Gang/loftstue, 3 soverom og bad.

Sekundærrom 3 kvm: Bod.

I tillegg har eiendommen en carport på 21 kvm med liten hems over, samt 2 utvendige boder på henholdsvis 2,5 kvm og 6 kvm i tillknytning til boligens inngangsparti.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.09.2018 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Moderne bolig i rekke med høy takhøyde i del av 2 etasje. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på støpt betongplate på mark. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel.

Sperretak kontrsuksjon med dragere, tekket med betongstein. Montert snøfangere og lagt gulv på del av isolert loft. Overbygget tak over inngangen. Takrenner, nedløp og beslag i hvitt stål og plast. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdør i tre med isolerglass.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Selger opplyser i sin egenerklæring at det har vært registert mus i uteboden vinteren 2016/2017. Problemet ble løst ved hjelp av musefeller.

Tilstandsrapporten og egenerklæringsskjema fra selger følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dette før bud inngis.

Standard

Strøken enebolig i kjede malt opp i lyse og tidsriktige farger. Ende i en rekke på 6 boliger totalt.

1. etasje:

Entrè/gang med fliser på gulv med varmekabler. Romslig skyvedørsgarderobe som gir godt med oppbevaringsplass. Trapp til 2. etasje i gangen med tette trinn gir også godt med lagring under trappen.

Bad/vaskerom med pene lyse fliser på vegger og gulv. Elektriske varmekabler i gulv. Badet er innredet med servant i innredning, vegghengt toalett, dusj på vegg med glassdører. Her finnes også kran og avløp til vaskemaskin, varmtvannsbereder, fordelerskap med vannmåler og stoppekran. Innstallert waterguard.

Lys og romslig stue med god plass for både spisestuegruppe og sofakrok. Gasspeis i spisestuedelen. Fra stuen er det utgang til stor terrasse som er noe overbygd. Terrassen har innebygd putekasse for praktisk oppbevaring samt gassuttak til grill. Utgang fra terrassen til hagen.

Pent lyst kjøkken med god plass til spiseplass. Kjøkkeninnredning med takhøye overskap, lyslister under overskap som gir godt med lys ned på laminert benkeplate med nedfelt benkebeslag og koketopp med induksjon. Mekanisk avtrekk over kokeplass. Integrert stekeovn med pyrolysefunksjon (selvrensende), microbølgeovn med grill og oppvaskmaskin i innredningen. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet samt frittstående side by side kjøle/fryseskap medfølger salget. Fra kjøkkenet er det utgang til terrasse med gode solforhold.

2. etasje:

Loftstue med god plass for en tv-krok på toppen av trappen.

Badet med lyse fliser på gulv og vegg. Elektriske varmekabler i gulv. Downlights i himling. Badet er innredet med innmurt badekar med inspeksjonsluker, dusj på vegg med glassdører, 2 servanter i innredning og vegghengt toalett.

Hovedsoverommet har høy takhøyde med store vinduer helt til tak som gir en ekstra romslig romfølelse. Utgang til balkong fra hovedsoverommet. Soverom 2 og 3 med gode størrelser på rommene og godt med garderobeplass.

Fra det ene soverommet er det akomst til loft via loftsluke i himling. God lagringsmulighet på loftet.

Innvendig bod på 3 kvm i 2. etasje gir gode muligheter for hverdagsoppbevaringen.

Ved inngangspartiet har boligen også 2 utvendige boder på henholdsvis 2,5 kvm og 6 kvm. Her er også sentralstøvsugeren innstallert.

Oppvarming

Gasspeis i stuen. Elektrisk gulvvarme i entré og begge badene. For øvrig er det

elektrisk oppvarming med panelovner. Sentralavtrekk fra kjøkken og våtrom. For øvrig er det naturlig ventilasjon i boligen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.12.2010.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 128975, tinglyst 16.2.2011: Pliktig medlemskap i Slingrebekk huseierforeningen.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Seksjonering er tinglyst 29.11.2010 med dagboknr. 937451. Sameiebrøk 140/840.

Pengeheftelsen og seksjoneringen vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelse.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og boligen er tilknyttet et sameie bestående av 6 boliger, med sameiebrøk 140/840.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Slingrebekk datert 27.8.2002 med tilhørende bestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.976,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 13.555 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.200,-.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber/Altibox som leverandør av kabel-tv og bredbånd/fiber og koster 999,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Medlemskap i Slingrebekk huseierforening kr. 1.000,- pr. år.

Nettleie til Norsk Gassnett i forbindelse med gasspeisen i stuen kr. 2.400,- pr. år. I tillegg faktureres forbruk 3 ganger pr. år etter avlesning. Felles gasstank for feltet.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.049.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hurum
Grunnkrets Sætre Syd
Kirkesogn Kongsdelene

Steder i nærheten

Oslofjordtunnelen 3.4 km
Killingholmsundet 3.9 km
Oscarsborg festning 4.3 km*
Kongsdelene kapell 5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 88.2 km
Jernbanestasjon Røyken 14.8 km
Bussholdeplass Åsveien industriområde 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Sætrehallen 1.2 km
Idrettsanlegg Sætre samfunnshus 1.7 km
Treningssenter Trento Hurum/Røyken 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Sætre skole (1-7 kl.) 1.7 km
Grytnes ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Frogn videregående skole 11.5 km
Røyken videregående skole 14.2 km

Barnehager

Slingrebekken barnehage (1-6 år) 0.1 km
Sætre kunst & musikk barnehage (0-6 å?r år) 1.4 km
Bjørndalen Gårds barnehage (0-6 år) 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sætre Nærsenter 2 km
Kjøpesenter Røyken Sentrum 14.8 km
Postkontor Coop Extra Sætre 2.2 km
Postkontor Meny Drøbak 14.6 km
Apotek Boots apotek Sætre 2 km
Vinmonopol Drøbak Vinmonopol 16.4 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 18.8 km
Dagligvare Kiwi Sætre 2 km
Dagligvare Coop Extra Sætre 2.2 km
Kiosk/video Cafe Losen 2 km
Kiosk/video Kaker og Sånt 2.2 km
Bensin YX Sætre 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 38,2 år
Gj.snittalder kvinner 38 år
Husholdninger med barn 44,7 %
Husholdninger uten barn 55,3 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 1074
Område Personer Husholdninger
Kommune: Hurum 9462 4124
Grunnkrets: Sætre Syd 1427 546

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Elisabeth Viljugrein Rasmussen
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Hege Valle
Eiendomsmegler/Salgskoordinator
Les mer om megler

Lurer du på noe?