Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Fasanveien 10 - Presentert av Krogsveen AS

Velkommen inn!

Lyst og pent kjøkken med profilerte fronter

Kjøkken

Kjøkken

Spisestue

 

Lys og koselig stue med parkett på gulv

Stue

Stue

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Flislagt bad med varmekabler i gulv

Bad

Praktisk vaskerom med egen inngangsdør

Garasje med innredet 2. etasje

Garasje med innredet 2. etasje

Stor og solrik uteplass mot vest

 

Fasade

Plantegning

Ranvik - Flott enebolig med alt på en flate og lettstelt tomt - populært og barnevennlig område - 3 soverom

Fasanveien 10

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 350 000,-

Ranvik - Flott enebolig med alt på en flate og lettstelt tomt - populært og barnevennlig område - 3 soverom: Ranvik - Flott enebolig med alt på en flate og lettstelt tomt - populært og barnevennlig område - 3 soverom

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 350 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
115 / 185 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Fasanveien 10 på Ranvik! Dette området er meget populært grunnet sin beliggenhet i stille og rolige omgivelser, med byen kun 2 km unna! I Fasanveien kan du nyte en solrik beliggenhet med sen kveldsol. Eiendommen ligger usjenert til godt skjermet fra veien med hekk. Området er særdeles barnevennlig siden boligen ligger i en liten blindvei, så her kan de minste leke trygt. Det er også etablert lekeplass i området. Boligen ligger bynært, slik at du kan gå eller ta sykkelen fatt for å nyte byens mange fasiliteter. I nærområdet ligger det blant annet Kiwi dagligvareforretning med lange åpningstider og i samme bygg ligger TEAM treningssenter. Kort vei til skoler, det er ca. 1,8 km til Virik barneskole og Store Bergan barneskole, 500 meter til Ranvik ungdomsskole og barnehage. Flotte tur og fritidsområder i umiddelbar nærhet, med blant annet lysløype i Marum og det er kort vei til badestrender og fjorden. Velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Gangavstand (ca. 500 meter) til Ranvik ungdomsskole. Gangavstand (ca. 1,8 km) til Virik barneskole. Flere barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra byen kjører du Hystadveien 303 sydover. Ta inn Haukeveien til høyre mot Ranvik. Kjør forbi Ranvik ungdomsskole og Kiwi. Etter ungdomsskolen tar du inn Albatrossveien til venstre. Følg Albatrossveien helt til enden og ta til høyre inn Fasanveien. Boligen ligger på venstre side etter få meter. Megler anmoder om at man viser hensyn og kjører forsiktig i området da det bor og ferdes mange barn her. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 350 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2007

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

115m2

Bruksareal

185m2

Tomt

563m2

KR-kode

2218188

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fasanveien 10, 3212 Sandefjord

Gnr. 128, bnr. 544 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 563 kvm. Tomten er meget lettstelt og er pent opparbeidet med gressplen og belegningsstein rundt deler av boligen. Tomten er godt skjermet fra veien med hekk. Mot vest er det opparbeidet stor uteplass hvor du sitter usjenert til og hvor solen kan nytes.

Parkering

Parkering i dobbel garasje eller i asfaltert gårdsplass. Garasjen er isolert.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 200 kvm

Totalt bruksareal: 185 kvm

Totalt primærrom: 115 kvm

Bruksareal:

Boligen 119 kvm

Garasje 66 kvm

Primærrom:

1. etasje 115 kvm: Vindfang, gang, toalettrom, vaskerom, bad, tre soverom, kjøkken og stue.

Sekundærrom:

Boligen: 1. etasje 4 kvm: Bod/teknisk rom.

Garasje:

1. etasje 46 kvm: Garasje.

2. etasje 20 kvm: Loftsrom/innredet.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.05.2018 utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Praktisk enebolig med alt på en flate og god planløsning. Flott alternativ til leilighet? Boligen er innredet med lyse og moderne farger. Gulv har for det meste parkett og flis. Fra stuen har du direkte utgang til solrik uteplass mot vest. Her kan sene sommerkvelder nytes!

Lyst og pent kjøkken med profilerte fronter og laminat benkeplate. Her er det godt med skapplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Boligen har eget praktisk vaskerom med egen inngangsdør.

Romslig flislagt bad med varmekabler i gulv. Av utstyr er det montert toalett, servant i innredning, badekar og dusjkabinett. Boligen har også eget toalettrom.

Garasjen er innredet med praktisk loftsrom.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler i gang, på bad og toalettrom. Eller elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.04.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Ferdigattesten omfatter ikke garasje. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Fasanhagan og Solsletta datert 16.02.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 16.02.2006. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Lamper over spisestuebord medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.942,24 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 23.523 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.915,-

Velavgift er kr 625,- pr. år. Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr på 1.350,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.459.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 35.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?