Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 420 000,- for kr 7 420 000,-

Stor og sjarmerende enebolig med nydelig flat tomt på 1,6 mål

Stor og sjarmerende enebolig med nydelig flat tomt på 1,6 mål

 

 

 

 

 

 

 

 

1. etasje

Gang / Hallen

 

Spisestuen

 

Fra spisestuen er det utgang til verandaen og den fantastiske hagen

Hagen

 

Verandaen

Spisestuen

Kjøkkenet

 

 

Stuen

 

Toalett i 1. etasje

Soverom 1

 

2. etasje

Gang

Badet

 

 

Soverom 2

 

Soverom 3

 

Soverom 4

Kontor

Kjelleretasjen med 70 kvm lagringsplass samt vaskerom

Alle etasjene samlet

NESBRU

Fjellstadveien 14 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 950 000,-

NESBRU: Stor og sjarmerende enebolig med nydelig flat tomt på 1,6 mål * Noe modernisering * Solrikt * Nær sjøen

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
173 / 263 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Barnevennlig villastrøk i rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk.

Kort gangavstand til:

- Barnehager, barne-, ungdoms- og videregående skoler og Steinerskolen.

- Holmen shoppingsenter med apotek, bowling, et bredt utvalg av butikker og vinmonopol, Holmen idrettsanlegg med klatrevegg, kunstgressbaner, lysløype og tennisbaner.

- Holmenskjæret badeplass, Holmen Marina, Holmen Fjordhotell og nye Holmen svømmehall.

- Plantasjen og Nesbru Senter med Rema 1000, legesenter, tannlege, gym og restauranter.

- Landøya bussholdeplass med forbindelse til Asker, Oslo (opptil hvert 15. minutt ) og Sandvika.

Kort avstand til:

- Hvalstrand badeplass, Kirkerudbakken skisenter, Konglungen badeplass, Semsvannet friluftsområde, Solli friluftsområde, og Vardåsen skisenter.

- Kunst og kulturliv, (f. eks. kino, museum, restauranter) og Bærums Verk.

- Sandvika Storsenter, Trekanten i Asker og mange store butikkjeder (f. eks. Ikea, Skeidar møbelsenter, Elkjøp)

- Sandvika stasjon med buss, tog og flytog.

Gode sykkelveier til Asker, Sandvika og Oslo.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Nesbru barnehage, Holmen barnehage, Landøya barnehage med flere.

Skoler:

Mellom-Nes skole 1.-7. klasse.

Landøya ungdomsskole 8.-10 klasse.

Nesbru videregående skole med flere.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Fra Fekjan, ta inn Langkroken. Rett før innkjøringen til Fjellstadveien på venstre hånd, ligger huset. Parker forran huset i Langkroken. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1939

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

173m2

Bruksareal

263m2

Tomt

1610m2

KR-kode

151762

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fjellstadveien 14 A, 1394 Nesbru

Gnr. 28, bnr. 79, i Asker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 292 kvm

Totalt bruksareal: 263 kvm

Totalt primærrom: 173 kvm

Bruksareal:

Enebolig 263 kvm

Primærrom:

1. etasje 103 kvm: Entré, gang, 1 soverom, stue, spisekjøkken, wc.

2. etasje 70 kvm: Trappegang, bad, 3 soverom. Gulvflate i 2.etg. er ca. 81 kvm.

Sekundærrom:

Kjeller - Garasje 18 kvm: Garasje.

Kjeller 70 kvm: 5 boder. Ca. 2,00 meter takhøyde i kjeller.

1. etasje 2 kvm: Trapp til kjeller.

I tillegg er det lagringsplass bak knevegger. Luke til kaldtloft.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.05.2017 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 1.610,5 kvm. Tomten er stor og flat. Pent opparbeidet og beplantet med trær og busker. Sol fra tidlig morgen til sen kveld. Det finnes gode muligheter til å nyte solen hele året siden hagen tilbyr sol i alle retninger. Mesteparten av hagen ligger sør for huset, med få ting som skygger. Dette gir ekstra flotte solforhold. Asfaltert innkjørsel/gårdsplass. Gruset gangadkomst. Stensatt areal ved huset. Lagt ny grusgang og betongtrapp i 2017.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei fra Langkroken. Vestre del av tomten kan også ha adkomst Fjellstadveien som er en privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Nabo i Fjellstadveien 14 B har tinglyst rett til adkomst over del av tomten (se servitutt vedlagt i prospektet).

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. For mer informasjon, se ledningskart vedlagt i prospektet.

Bebyggelse

Enebolig opprinnelig oppført i 1939. Til- og ombygget i 1955. Bygget er registrert som 2-mannsbolig, men fremstår som enebolig.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i med grunnmur i betong og naturstein. Støpt gulv i kjeller. Salt/fuktutslag i grunnmur og kjellergulv. Løs spekking i natursteinsmur. Det er gammel brønn/vannsisterne under altan og under del av kjeller. I kjeller er det utlektet trekonstruksjon på innsiden av grunnmur. Dette gjelder deler av kjeller. Ukjent utførelse på drenering/fuktsikring av konstruksjon under terreng. Symptomer i kjeller indikerer sviktende fuktsikring av grunnmur - TG 3. Det bør dreneres dersom kjelleren skal benyttes som oppholdsrom. Det er bakfall mot grunnmur. Ideelt sett bør det være 1:50 fall i en avstand på 3 meter fra huset.

Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Trebjelkelag og noe betongdekke mellom etasjene. Støpt gulv i kjeller. Avvik i gulvenes horisontalplan registrert. Opp til ca. 30 mm skjevhet i stuen. Iflg. Sintef Rapport datert 2013 ble da det ikke registrert tegn på skadelige setninger som var i utvikling. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Noe værslitt panel.

Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass og doble glass. De fleste vinduer fra 70-tallet - TG 2. 1 vindu fra 2004 - TG 1. Enkelte opprinnelige vinduer. Punktert glass registrert i vindu på kjøkkenet mot Langkroken.

Inngangsdører i tre. Terrassedør i tre med isolerglass i trekarmer. Vippeport i tre til garasje. Inngangsdør fra 2017. Terrassedør fra 2011. For øvrig eldre kjellerdør og garasjeport. Innvendige dører med slette dørblad i trekarmer.

Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Undertak av rupanel. Tak er tilleggsisolert. Kaldtloft virker tørt, men er mangelfullt ventilert - bør ventileres bedre. Kaldtloft besiktiget fra luke. Iht. eier er det endel ising utvendig vinterstid. Yttertekking av betongstein. Taktekking antatt fra 80-tallet. Takrenner, nedløp og beslag i plast, sink og stål. Skiftet takrenner og nedløp på 1 side av huset i 2011. Eldre plastrenner mot hagen. 2 nyere takhatter. Eldre pipebeslag.

Tretrapp med tette trinn mellom etasjene. Kjellertrapp er bratt med lav høyde samt mangelfullt rekkverk. Trapp til 2.etg. har for lavt rekkverk. Flislagt betongtrapp ved inngang. Betongtrapp ved kjellerinngang. Nyere trapp ved inngang. Slitt kjellertrapp.

Utgang til dels skiferbelagt altan i betongkonstruksjon fra 1.etg. Rekkverk i smijern og noe i tre. Dels løs skifter og puss. Rekkverk er ikke forskriftsmessig. For øvrig værslitt.

Støttemur mot gårdsplass og ved kjellerinngang. Sprekk i mur ved kjeller. Skjevhet i mur mot gårdsplass.

VVS (ventilasjon, varme og sanitær):

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner - Innvendig avløp i støpejern og plast. Vannrør i kobber og plast. Stoppekran i kjeller. Stakeluke for avløp i kjeller. Nytt røropplegg til bad i 2004. For øvrig eldre røropplegg. Utvendig avløp i støpejern. Vannrør i kobber. Antatt fra 50-tallet.

Utstyr for sanitærinstallasjoner - 200 liter varmtvannsbereder plassert i kjeller. Opplegg for vaskemaskin i kjeller. Gulvstående toalett og servant på wc i 1.etg. Varmtvannsbereder fra 1990. Toalett og servant fra ca. 2005. Eldre utstyr i kjeller.

Utstyr for varmeinstallasjoner - Det er ikke opplysninger om brenseltank på eiendommen.

Luftbehandling - Naturlig ventilasjon i boligen.

Elektriske anlegg: 3-faset inntak. 56 amp. hovedsikringer - 12 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i entré. Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ombygd/renovert

Til- og ombygget i 1955.

Standard

Stor og sjarmerende enebolig med god planløsning. Boligen er opprinnelig oppført i 1939 og bærer preg av å være solid bygget med noe behov for modernisering. I 1955 ble boligen til- og ombygget. Det har blitt registrert noe fukt i kjeller, men for øvrig anses huset å være normalt vedlikeholdt. Nytt bad i 2. etasje fra 2004 og kjøkkenet er fra 90-tallet. Boligen har store rom og god takhøyde. Mye gjennomlys fra store vindusflater. Åpen planløsning mellom kjøkken, spiserom og stue. Dobbeltdør fra kjøkken til terrasse gjør det enkelt å komme seg ut i hagen.

Foretatte påkostninger på eiendommen:

Siste året - Lagt ny grusgang og betongtrapp til ytterdør og byttet ytterdør. Installert fibernett.

2015 - Byttet oppvaskmaskin. Byttet vannkran på baksiden av huset.

2011 - Satt opp snøfangere på tak. Byttet takrenner og nedløp på fremsiden av hus. Bygget til tak over garasje (tidligere var det kun betongplate her). Byttet terrassedør. Installert ny vedovn på kjøkkenet. Byttet vindskier og beslag på tak.

2010 - Satt opp stige til skorstein. Blikkenslagarbeid på tak og bytte av liten skorstein mot hage for å unngå inntrenging av fukt.

2009 - Installasjon av brann- og innbruddsalarm, Verisure (Securitas).

2009 - Satt opp lyskastere med bevegelsesensorer på vest-, øst- og sørside av huset.

2006 - Satt opp brannstige til 2. etasje mot øst og vest. Byttet vifte på kjøkken.

Ca. 2005 - Byttet toalett og servant på wc 1. etasje.

2004 - Renovert badet oppe og byttet vindu på bad. Gjort om bad nr. 2 oppe om til soverom.

Kjøkken:

Godt utstyrt kjøkken antatt fra 90-tallet. Innredning med profilerte furufronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Integrert ovn og koketopp. Ventilator med utblåsning. Hvitevarer er ikke tilstandsvurdert. På kjøkkenet finnes også en nyinstallert, fantastisk vedovn som gir en lun og varm stemning rundt spisebordet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad:

Rommet ble innredet i 2004. Badet har fliser på vegger og gulv. Materiale i sluk er plast. Badet inneholder dusjnisje med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant. Utstyr fra 2004. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Wc: Gulvstående toalett og servant på wc i 1.etg. Toalett og servant fra ca. 2005

Soverom:

Boligen inneholder totalt 4 soverom. Ett i 1. etasje og tre i 2. etasje. Soverommene har god plass til seng, kontorpult og garderobe. Det minste rommet i 2. etasje (ved siden av badet) har tidligere vært bad nr. 2 og her er det dratt frem rør slik at det kan gjøres om til baderom på nytt dersom dette er ønskelig.

Lagringsplass:

I kjelleretasjen er det boder med totalt 70 kvm lagringsplass. Kjelleretasjen har takhøyde på 2,0 meter. Dersom denne etasjen skal brukes til annet enn lagring, anbefales drenering. I tillegg er det lagringsplass bak knevegger i 2. etasje.

Vegger: Panel, malte flater, fliser og malt glassfiberstrie.

Gulv: Parkett, tregulv, fliser og betong. Sprekker i fliser i entré og i kjeller. For øvrig endel brukslitasje.

Himling: Himlingsplater, panel og malte flater.

Oppvarming

Ildsted: Det er 2 teglsteinspiper med 1 peisovn og 3 vedovner. Feieluker i kjeller. Peisovn på kjøkken montert i 2011. Avstand til brennbart materiale ved feieluke og ildsteder er ok bortsett fra ved 1 av vedovnene.

Elektrisk: Elektrisk gulvvarme i entré samt i badet. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Parkering for en bil i garasje på 18 kvm. Ellers plass til 3 biler på egen gårdsplass.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men det ble i sin tid foretatt en ferdigbesiktigelse. Det ble da påpekt noen mangler som måtte utbederes før ferdigattest kunne utstedes. Disse ble bemerket i brev fra Asker bygningsvesen datert 5/4-1944 som følger vedlagt i prospektet. Det er uklart om alt dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at bygget er registrert som 2-mannsbolig, men fremstår som enebolig. Den står også definert som enebolig i brevet nevnt over.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

- Dagboknr 4638, tinglyst 01.10.1942, type heftelse: BESTEMMELSE OM VEG - Bestemmelse om bebyggelse, benyttelse, gjerde, anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

- Dagboknr 900737, tinglyst 17.11.2010, type heftelse: BEST. OM ADKOMSTRETT - Adkomstrett for nabo over del av eiendommen. Rettighetshaver: 0220 / 28 / 202 //.

Servituttene vil følge eiendommen og ligger vedlagt i salgsoppgaven. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert i henhold til reguleringsplan 51 datert 15.06.1923 og ligger i nåværende boligområde i kommuneplanen - Type B - Boligområder med utfyllende bestemmelser. Eiendommen ligger innenfor kommunedelplanen for Holmen - Slependen og kommunedelplan for Slependen - Drengsrud.

For mer informasjon, se planopplysninger bak i prospektet.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

- Naboen har ytret ønske om at hekken klippes ned til 2 meter eller lavere. Selger har ikke ønsket å ta stilling til dette i og med at de skal flytte. Dette må ny kjøper ta stilling til. For mer informasjon, kontakt megler.

- Det har vært fukt i ytterste delen av en bjelke under vindski/beslag mot vest (der ledning (mot Langkroken) går inn i huset). Fagmann har byttet til bredere beslag av metall på vindskier som dekker aktuelt område slik at fukt tørker opp.

- Det finnes en artetisk brønn med grunnvann i kjelleren, sannsynligvis siden huset ble bygget. Denne kan brukes til å vanne i hagen. Det finnes to vannsisterner under terrasse. Brønnen og sisternene har ikke hatt innvirkning på huset iflg. selger.

- Forrige eier la inn veggfliser på gulv og disse har begynt å sprekke. Når fliser byttes, bør stivhet i undergulv (underlaget for flisene) kontrolleres.

- Hvis vedovn i gangen på 2. etasje skal brukes, skal den først sikres med ildfast plate på gulv.

Løsøre:

- Metallhyller, trehylle og spotlampe med sort sokkel på kjøkkenet, kleshenger og hyller ved inngangspartiet i hall , spotlampe på kontor og gardinstenger medfølger ikke.

- Ved under terrasse og i hage medfølger.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 17.881,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca kr 17.600,- pr. år. /26.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.093,-.

Velavgift er kr 250,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 439,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett og har en avgift på kr 599,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5.700,- pr. år. Denne medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.149.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Holmen
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Holmenskjær (badestrand) 0.8 km
Holmen yachtværft 1.2 km
Torstad 1.9 km
Holmen kirke 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 68.9 km
Sentralstasjon Oslo S 18.9 km
Jernbanestasjon Hvalstad 1.7 km
Bussholdeplass Landøya 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Landøya Svømmehall 0.8 km
Idrettsanlegg Holmen idrettsanlegg 1 km
Treningssenter Nesbru Trim & Helse 1 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Mellom-Nes skole (1-7 kl.) 1.5 km
Steinerskolen i Asker (1-10 kl.) 1 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Nesbru videregående skole 1.6 km
Holmen videregående skole 1.7 km

Barnehager

Nesbru barnehage (3-5 år) 0.2 km
Regnbuen steinerbarnehage (3-5 år) 1 km
Landøya barnehage 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 0.8 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 5.8 km
Postkontor Coop Mega Holmen 0.8 km
Postkontor Coop Extra Slependen 2.7 km
Apotek Apotek 1 Holmen 0.4 km
Apotek Vitusapotek Nesbru 0.7 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 5.8 km
Dagligvare Meny Nesbru 0.4 km
Dagligvare Kiwi Hvalstad 0.7 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 0.6 km
Bensin Shell Nesbru 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,5 %
Andel kvinner 50,5 %
Gj.snittalder menn 40 %
Gj.snittalder kvinner 39,3 %
Husholdninger med barn 33,8 %
Husholdninger uten barn 66,2 %
Gj.snitt byggeår 1960
Gj.snitt tomtestørrelse 2159
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Holmen 858 360

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?