Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 750 000,- for kr 4 750 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fjellveien 4 - 1. Etasje

Fjellveien 4 - Kjeller

 

 

 

 

 

Solbergelva - Enebolig med dobbel garasje og flott tomt på 2.183,5 kvm - 1 km til nærbutikk, barne- og ungdomskole

Fjellveien 4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 450 000,-

Solbergelva - Enebolig med dobbel garasje og flott tomt på 2.183,5 kvm - 1 km til nærbutikk, barne- og ungdomskole: Solbergelva - Enebolig med dobbel garasje og flott tomt på 2.183,5 kvm - 1 km til nærbutikk, barne- og ungdomskole

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
142 / 187 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen er beliggende sentralt i Solbergelva, i et svært attraktivt, rolig og barnevennlig boligområde.

Det er i underkant av 1 km gangavstand til barne- og ungdomsskoln i tillegg til flere barnehager innenfor praktisk avstand.

Gangavstand til Solberg SK idrettsanlegg med fotballbaner, kunstis skøytebane og idrettshall. Solberg SK har gode tilbud (fotball, bandy, allidrett m.m.) se www.solbergsk.no. Kort biltur til Krokstadelva med bla. svømmehall, Eknes idrettshall, tennisbaner, og Buskerud storsenter.

Solbergskogen og Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Det er ca. 1 km til lysløype med flott turterreng sommer som vinter. Lysløypen blir kjørt med løypemaskin vinterstid når det er forhold for det og kan ta deg til moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

Ca. 500 meter til bussholdeplass med god bussforbindelse til Drammen, Mjøndalen og Hokksund. Det er ca. 10 minutters kjøring til Drammen med bil. God togforbindelse både fra Mjøndalen og Gulskogen stasjon. 32 minutter med tog til Kongsberg. 42 minutter med tog fra Gulskogen til Oslo S. En kort kjøretur til begge jernbanestasjoner, parkeringsmuligheter ved stasjonene. For offentlig kommunikasjon se; www.brakar.no. Ekspressbuss til Oslo og Kongsberg fra Mjøndalen og Åssiden vgs. Se: www.nettbuss.no. Flytog fra Drammen stasjon til Gardermoen, 1 time.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. For komplett liste se; www.bine.no

Solberg skole (1.-7.trinn) med SFO. Se; www.solberg.nek-skole.no

Killingrud skole (8.-10. trinn), se skolens hjemmesider på internett: www.killingrud.nek-skole.no

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen.

Papirbredden i Drammen med Høgskolen i Buskerud. se www.papirbredden.no

Adkomst

Se kart i nettannonse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 450 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1961

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

142m2

Bruksareal

187m2

Tomt

2183m2

KR-kode

191832

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fjellveien 4, 3057 Solbergelva

Gnr. 46, bnr. 76 i Nedre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.183,5 kvm med gruset gårdsplass. Tomten er delvis inngjerdet og består for det meste av plen med noen spredte trær og busker.

Parkering

Dobbel garasje i tillegg til godt med plass i innkjørsel/gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei som vedlikeholdes og brøytes av kommunen.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kommunen opplyser at det vil komme pålegg om å tilknytte seg kommunalt avløp på sikt. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 204 kvm

Totalt bruksareal: 187 kvm

Totalt primærrom: 142 kvm

Primærrom:

1. etasje: Entré, bad, 3 soverom, kjøkken og stue/spisestue.: 98 kvm

Kjeller: Kontor og vaskerom.: 44 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Boder, fyrrom og verktøybod.: 45 kvm

Bruksareal dobbel garasje: 47 kvm - Leddporter i tre med automatiske portåpnere.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.05.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur av betong med sparestein og 7 cm porebetong. Videre er boligen oppført med bindingsverk kledd med liggende kledning. Takkonstruksjon av

plassbygde takstoler tekket med betongtakstein. Vinduer i hvit utførelse med 2-lags glass fra byggeår og 1986. Fastmonterte stuevinduer har datostemplet glass datert 2002, men har eldre karm.

Kjellervinduer i hvit utførelse med 2-lags glass fra byggeår. To-fløyet terrassedør med 3- lags glass i hvit utførelse datert 1980 og enkel terrassedør i hvit utførelse datert 2004. Standard inngangsdør med glassrute, trolig fra 1986.

Takkrenner og nedløpsrør av plastbelagtstål fra 1996. Nyere innfelt beslag til pipe (2016). Oljefyr og septiktank i glassfiber.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Takstmannen skriver følgende om boligens tilstand:

Boligen har en planløsning som er tradisjonell for bygg fra denne perioden og fremstår som velholdt på noen områder. Det er noe mer sviktende vedlikehold på noen punkter utvendig. Noe vedlikehold-/utskiftninger må påregnes i nærmeste fremtid. Bla. bør det dreneres rundt deler av boligen og badet bør vurderes rehabilitert pga. det har en brukstid på ca. 28 år. Helhetsinntrykket av boligen er at den fremstår som solid bygget.

I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder tidvis fuktinnsig i verktøybod og fyrrom i kjeller. Det er avdekket noe råteskade i bunnsvill til den ene boden. Det er påvist råteskade i enkelte vindskier og ett forkantbord, samt undertaket til takoverbygget ved inngangspartiet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Selger opplyser i egenerklæringen:

-Det mangler 2 fliser på badet etter utbedring av varmekabel i gulvet.

-Det er støpt ny pipe fra loftet og opp.

-Det er fuktskader på utvendig mur mot nordvest.

-Drenering er byttet fra inngangsparti og langs østveggen.

-Noe mus på loft.

-Muligens noe svartsopp i utvendig panel.

-Det ble under tiilsyn av Det Lokale Eltilsyn i desember/januar ikke funnet noen feil eller mangler.

-Innredet kontor i kjeller, ikke omsøkt hos kommunen.

Feierseksjonen hadde sist tilsyn 06.06.2014 uten at det ble avdekket avvik.

Standard

Boligen har flott og barnevennlig beliggenhet med stor tomt. Praktisk planløsning med 3 soverom og bad samlet i hovedetasjen, i tillegg til kontor/kjellerstue og vaskerom i kjeller. Eiendommen har gode solforhold med en terrasse med utsikt å nyte det på.

Overflater:

Veggene har malte overflater,malt panel, Respatexplater, og betong.

Gulv har parkett, laminat, flis, betong og vegg-til-vegg teppe.

Himling har malte overflater, tak-ess, malt betong og panel.

1.etasje:

Entré med videre adkomst til gang. Gangen knytter bad og boligens 3 soverom med videre adkomst til kjøkken og stue.

Badet er flislagt med varmekabler i gulv og inneholder toalett, dusjhjørne med skyvedører, servantskap og vegghent skap med speilfronter og lys.

Kjøkkenet har innredning med malte, profilerte fronter. Godt med plass i over- og underskap, heltre benkeplate med oppvaskkum. Opplegg for oppvaskmaskin, plass til kjøleskap og komfyr med ventilator over. Frittstående hvitevarer medfølger ikke. Det er i tillegg plass til en koselig spiseplass langs benken ved vinduet.

Stuen er lys og får mye naturlig lys fra de store vinduene. God plass til spisegruppe, sofagruppe og et par behagelige stoler i TV-kroken. Utgang til veranda med videre adkomst til platting og ut i hage.

Boligens 3 soverom har ulik størrelse, hvorpå hovedsoverommet har speilskyvedørsgarderobe og et av de øvrige har garderobeskap. Et av soverommene brukes i dag som kontor og har egen utgang via terrassedør.

Kjeller:

Fra gangen er det adkomst til kjeller med mye lagringsplass. Her finner du rom som er innredet som kontor/kjellerstue, vaskerom og boder.

Kontoret/kjellerstuen er romslig og fungerer ypperlig som TV-stue.

Vaskerom har utslagsvask, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og har dusj. Det er i tillegg opplegg for vaskemaskin på fyrrom.

Øvrige rom brukes som boder. En av bodene har egen utgangsdør ut i terreng.

I tillegg til kjeller er det delvis gulvet loft med ytterligere muligheter for lagring.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på badet. Varmepumpe fra 2014 og støpejernsovn i stue. Oljefyr, forøvrig elektrisk.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1961. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen i sin helhet. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker kommune før rundt 1970.

Boligen er opprinnelig tegnet med 3 soverom. Tegningen viser at deler av nåværende spisestue tidligere var soverom nr 3.

Soverommet i forbindelse med entré er i tegninger godkjent som bod. Rommet er ikke omsøkt til varig opphold, og derfor heller ikke godkjent som dette.

Kjeller er i tegninger omtalt som boder og kontor/kjellerstue er ikke omsøkt til varig opphold, og derfor heller ikke godkjent som dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eiendommen har tinglyst veirett over eiendommen ovenfor, Fjellveien 6 med gnr 46, bnr 25. Fjellveien 4 har i dag egen innkjøring og selger kommer til å få rettigheten slettet før overtakelse.

Rettigheten er tinglyst på gnr 46, bnr 25, dagboknr 4381, tinglyst 1961.

Det er i tillegg tinlyst tillatelse til å ha oppført garasje mindre enn 2 meter fra tomtegrense på eiendommen ovenfor, gnr 46 bnr 25.

Rettigheten er tinglyst på gnr 46, bnr 25, dagboknr 5994, tinglyst 1968.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Ihht. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ”A”.

Boligformål A; I disse områder skal ikke grad av utnytting overstige 35% BYA. Kommuneplanen arealdel overstyrer reguleringsbestemmelsene når det gjelder utnyttelsesgrad (BYA), med mindre annet er fastsatt i godkjent regulerings- eller bebyggelsesplan vedtatt etter 01.01.1999.

Nedre Eiker kommune opplyser at deler av tomten i følge kommuneplanen berøres av hensynssone 320_10: Flomutsatt. Se vedlagt kart i salgsoppgave.

Nedre Eiker kommune varsler om pågående planarbeider i omnrådet. Det er på gnr 46, bnr 1 som Fjellveien 4 grenser til merket av deler av gnr 46, bnr 1 med "mulig fremtidig boligområde" i tillegg er det tegnet inn vei med gang/sykkelsti. Dette gjelder delen av gnr 46, bnr 1 sørøst for Fjellveien 4.

Det er søkt om oppføring av tommansbolig på gnr 46, bnr 136 (eiendommen nedenfor).

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Uttrekksvegg/levegg på veranda medfølger ikke og blir fjernet før overtakelse. Eventuelle merker etter denne må påregnes.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunal avgift for vann er kr 2.469,- for inneværende år. Det er tre terminer i året. Det er innstallert vannmåler for boligen og de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket.

Renovasjonsavgift for år 2018 er kr 3.336,- Det er to terminer i året.

Tømming av slamavskiller på 3 kubikk har en kostnad på kr 2.430,- pr. gang. Minimum tømmefrekvens hver 2. år, sist tømt 08.05.2017.

Tilsyn av avløpsanlegget har en kostnad på kr 526,- pr år.

Årlig feieravgift på ca. kr 590,-. og tilsyn av pipe på ca. kr 1.500,- hvert 4. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 28.400 Kwh pr. år.

Boligen er tilknyttet Riks TV som leverandør av TV signaler med en kostnad på kr 499,- pr mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Viken Fiber som leverandør av internett har avgift på kr 599,- pr. mnd.

Kjøper må påregne utgifter til bygningsforsikring og innboforsikring.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.587.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Huldreheim-breihella
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 2.6 km
Mjøndalen 5.1 km
Krokstadelva 5.9 km
Buskerud sentralsykehus 6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 100.4 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 5.8 km
Bussholdeplass Ulverud 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Solberg Sport- og Kultursenter 1.1 km
Idrettsanlegg Killingrud gress 1.2 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 3.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 3.6 km

Steder av interesse

Skoler

Solberg skole (1-7 kl.) 1 km
Killingrud ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Åssiden videregående skole 2.8 km
Akademiet Ypsilon vgs 6 km

Barnehager

Veslestua familiebarnehage (0-5 år) 0.4 km
Skyttelveien andelsbarnehage (0-5 år) 1.2 km
Sprellopp Solbergelva barnehage (0-6 år) 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 1 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 6.5 km
Postkontor Drammen Bedriftssenter 3.6 km
Postkontor Meny Åssiden 4 km
Apotek Ditt Apotek Solberg Senter 1 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 6.5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 7.8 km
Dagligvare Kiwi Solbergelva 1 km
Dagligvare Kiwi Ligosenteret 3.1 km
Kiosk/video Mix Candy 1 km
Bensin Uno-X Travbanen 2.5 km
Bensin st1 Drammen 3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 55,9 %
Andel kvinner 44,1 %
Gj.snittalder menn 39,4 år
Gj.snittalder kvinner 42,3 år
Husholdninger med barn 38,1 %
Husholdninger uten barn 61,9 %
Gj.snitt byggeår 1951
Gj.snitt tomtestørrelse 1035
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24718 10510
Grunnkrets: Huldreheim-breihella 111 42

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?