Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 750 000,- for kr 1 750 000,-

Velkommen til Fjordveien 55

Denne eiendommen er fint beliggende langs Fjordveien - midt mellom Sande og Holmestrand

Huset er pent oppusset og ligger på en stor selveiet tomt med utsikt til fjorden. Kledning og vinduer ble byttet i 2017.

Ny og lettstelt terrasse på 19 kvm.

Boligen har nærhett til fjorden og disponerer en enkel bryggeplass for småbåt.

Innvendig er huset lyst og åpent, med åpen planløsning

Stuen har peisovn

Åpen løsning mot kjøkkenet

Stuen

Stuen

Pent oppusset kjøkken med god utnyttelse og barløsning

Kjøkkenet er pent innredet og har integrert stekeovn og koketopp, samt opplegg for oppvaskmaskin

Kjøkkenet

Hovedsoverommet

Soverom med garderobeplass

Soverom 2

Entré/hall med god plass

Romslig bad med flott utsikt og opplegg for vaskemaskin

Badet har flislagt bad og flissatte vegger

Badet

Terrasse med suveren utsikt

Boligen har tilgang til enkel båtplass på småbåtbrygge

Fjordveien 55 har et uutnyttet loft med lav takhøyde

Terrassen

Fjordveien 55 ligger fint til, med flotte turmuligheter langs fjorden, og ved den gamle jernbanelinjen.

Plantegning

Holmestrand - Liten og pen enebolig med stor tomt. Nydelig utsikt og fin nærhet til fjorden.

Fjordveien 55

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 850 000,-

Holmestrand - Liten og pen enebolig med stor tomt. Nydelig utsikt og fin nærhet til fjorden.: Holmestrand - Liten og pen enebolig med stor tomt. Nydelig utsikt og fin nærhet til fjorden.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 850 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger fint til med flott utsikt over Holmestrandsfjorden midt mellom

Holmestrand og Sande.

Det nærmeste nabolaget består av spredt bebyggelse på sjønære eiendommer, i kombinert bruk som helårsboliger og sommerhus.

Gode turmuligheter og sykkelvei til Sande sentrum med alle servicetilbud.

Sentrumsområdet har gjennomgått en betydelig modernisering senere år, og gir tilgang til alle moderne servicefunksjoner slik som offentlige kontorer, lege/tannlege, apotek, vinmonopol, dagligvare, cafeer, lekebutikk og kleshandel.

Det er kort gangsavstand ned til sjøen. Fine bademuligheter - og fiskemuligheter.

Hvis man har båt er det mange fine steder på fjorden i nærområdet som man kan bruke som utgangspunkt for ulike dagsturer. En tur til Sørlandsidyllen i Holmsbu, et hyggelig restaurantbesøk i Holmestrand eller lange sommerkvelder i båten ved Kommersøya er å anbefale. Kort vei til både Holmestrand med flere butikker, fint bryggeanlegg, restauranter, jernbanestasjon, bensinstasjon etc.

25 minutters kjøring fra Drammen. 55 minutters kjøring fra Oslo. 5 minutters kjøring til Sande eller Holmestrand.

Etter omleggningen av E-18 har området blitt et nydelig sted med lite biltrafikk. Jernbanen som passerer området er flyttes inn i fjellet, og den gamle trasseén er ogjort til langg og flott turvei. Enkel adkomst til eiendommen med bil. Togstasjon i Sande og Holmestrand.

Barnehager og skoler

Holmestrand har god barnehagedekning, med totalt 6 kommunale og 9 private barnehager.

Holmestrand har tre kommunale barneskoler, den nærmeste er Gausetangen barneskole. Gjøklepp ungdomsskole. Holmestrand vidregående skole.

Adkomst

Fra Oslo og Drammen:

Følg E-18 mot Sande. Ta av mot Sande N. Man kommer da inn på Gamle Sørlandske. Denne veien følges forbi Sande og videre utover retning Holmestrand. Passer Holm og Øgarden, og kjør inn i Holmestran kommune. Eiendommen er beliggende på venstre side av veien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 850 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1957

Soverom

2

Primærrom

58m2

Bruksareal

58m2

Tomt

1132m2

KR-kode

2018163

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fjordveien 55, 3080 HOLMESTRAND

Gnr. 74, bnr. 46 i Holmestrand kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1132,6 kvm.

Tomten består av opparbeidet plen og naturtomt. Den har gode solforhold og fin utsikt og ligger tilbaketrukket fra veien på en liten høyde. Ved huset er tomten opparbeidet som et relativt flatt terreng. Tomten er bebygget med enebolig som har stor terrasseplatting, og to mindre uthus.

Båtfeste med medlemskap i Smørstein båtforening etter avtale med Eidsfoss verk som opprinnelig grunneier, men dette er ingen tinglyst rettighet. Enkel brygge opparbeidet ved plassen som disponerers av denne eiendommen.

Parkering

God plass til parkering på egen eiendom.

Vei, vann og avløp

Fjordveien er offentlig vei. Innkjøring til eiendommen er privat, og vedlikeholdes i samarbeid med naboen.

Eiendommen er tilknyttet privat vann fra Båsebakken vannforsyningsanlegg. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til eiendommen, og har del av et kollektivt ansvar for vannforsyningsanleggets ledningsnett. Anlegget er 25 kubikk og forsyner 13 eiendommer.

Eiendommen er tilknyttet privat/tett septiktank. Tanken er ble satt ned i 2015 og er 1,5 kubikk. Det er kun toalettet som er tilkoblet tanken, mens vann fra kjøkken, dusj og vaskemaskin går til grunn, og dette er ikke tilfredsstillende/godkjent avløpsordning. Septiken er ikke registrert i kommunens oversiktsregister og eier må selv besørge tømming og tilsyn. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 65 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Primærrom består av gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Boligen har et stort uutnyttet og avstengt loft. Krypkjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.05.2018 utført av Espen Grelland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Enebolig på selveiet tomt.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på ringmur som er støpt på fjell. Yttervegger av bindingsverk, utvendig kledd med ny panel fra 2017/2018. Boligen er etterisolert i yttervegger og på loftsgulv. Saltak tekket med stålplater, ca. 2010. Boligens vinduer er byttet i 2017 og har termoglass. Loftsvinduer er av eldre type.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Takstmann har konkludert med at boligen holder en normalt god standard. Det er benyttet fuktmålerutstyr på kjøkken og bad, uten at takstmann har funnet forhøyede verdier. Det er imidlertid påpekt behov for ventilasjon på badet. Det er også funnet tegn på fuktvandring i krypkjeller, og denne anbefales derfor bedre luftet. Mye av oppussingen er utført på egeninnsats. Det foreligger dokumentasjon på nyere elektriske anlegg.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Boligen holder en god standard, og er vesentlig oppgradert de senere år.

Kledning og vinduer ble skiftet i 2017, og huset har fått en ny, impregnert terrasseplatting på 19 kvm.

Boligen har inngang til romslig entré med god plass til garderobe. Det er laminat på gulv, malt panel på vegger og smartpanel i tak. Nydelig fjordutsikt fra stort vindu som gir godt lys inn i boligen.

Badet er meget pent oppusset, med flislagt gulv og varmekabel. Rommet har flissatte vegger og malt himling. Badet er innredet med nytt dusjkabinett, romslig baderomsinnrdning og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Badet er bygget på egeninnsats.

Huset har to soverom, begge med laminat på gulv, malte vegger og malt himling.

Stue og kjøkken er etablert med åpen løsning, og har laminat på gulv, malte vegger og malt himling med tømmer.Rommet har godt gjennomlys fra tre kanter. Det finnes pipe med tilknyttet ildsted.

Kjøkkenet er smart innredet med tidløse møbler og laminert benk. Barløsning med spiseplass. Opplegg for oppvaskmaskin. Integrert stekeovn og koketopp. Frittstående hvitevarer vil ikke medfølge ved overtakelse.

Huset har et uinnredet loft som p.t. er avstengt. Her har det, i følge forrige eier, tidligere vært sovehems/tv-stue. Rommet har lav takhøyde. Pr. i dag er det lagt løs isolasjon på loftsgulvet.

Boligen har sikringsskap med nyere automatkurser. Det foreligger dokumentasjon på anlegget.

Oppvarming

Boligen er tilknyttet ildsted, med vedovn. I følge kommunen er det ikke varslet eller søkt om etablert pipe på eiendommen, og denne er dermed ikke omfatte brannvesenets feie- og tilsynstjeneste.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det var ikke normal praksis å utstede slike attester da boligen ble oppført.

Bygget har tegn på at det er tilbygget i to omganger. Det er uklart når dette er utført, og dermed uklart hvilke byggeregler som gjalt ved påbyggingene.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser

Det er tinglyst to servitutter på eiendommen.

Den første er gjeldende felles vannforsyningsanlegg med forpliktelse til vedlikehold av anlegget. Dagboknr. 822, tinglyst: 26.03.1960.

Den andre gjelder veirett for naboen, på felles innkjøring fra Fjordveien. Dagboknummer 387837, tinglyst 05.05.2015

I tillegg er det tinglyst en servitutt på grunneiendommens hovedbøl (74/1), som sikrer rett til strandlinje. Servitutten er tinglyst 26.05.1956 med dokumentnummer 1272.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er beliggende i uregulert område, men er avsatt til LNF i følge kommuneplanen for 2015-2027 vedtatt 17.06.2015.

Eiendommen er beliggende i et området som er merket for rasfare. En del av eiendommen er beliggende i strandsonen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Det betales ikke kommunale avgifter.

Eiendommen er tilknyttet privat vann i samarbeid med naboer. Det betales ikke faste utgifter påanlegget, men må påregnes kostander ved vedlikehold og utbedringer.

Det må også påregnes tømming av privat septik.

For renovasjon betales årlig 2095,-

Eastimert strømforbruk for eiendommen er 14.800 kwh. pr. år, i følge Skagerak nett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: 1.897.472.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Holmestrand
Grunnkrets Smørstein
Kirkesogn Botne

Steder i nærheten

Nils Kjær Monumentet 4 km
Holmestrand museum 4.1 km
Rådhuset 4.2 km
Backegården 4.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 118.2 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 47.3 km
Jernbanestasjon Holmestrand stasjon 3.9 km
Bussholdeplass Båsebakken 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Høyanghallen 7.6 km
Idrettsanlegg Hvitstein fotballbaner 7.6 km
Treningssenter Argus Helse og Velvære 5.7 km
Treningssenter Puls Holmestrand 5.7 km

Steder av interesse

Skoler

Ekeberg skole (1-7 kl.) 6.6 km
Holmestrand Internasjonal Montessoriskole (1-7 kl.) 6.9 km
Gjøklep ungdomsskole (8-10 kl.) 7.7 km
Holmestrand videregående skole 7.2 km
Sande videregående skole 11.5 km

Barnehager

Gausetangen barnehage (1-5 år) 5 km
Knutseskogen barnehage (1-5 år) 7 km
BMBs barnehage (1-5 år) 7.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kullboden/Passasjen 4.4 km
Kjøpesenter Holmestrand Toppen 8 km
Postkontor Spar Kullboden 4.4 km
Postkontor Kiwi Kleivbrottet 6.3 km
Apotek Boots apotek Holmestrand 4.5 km
Apotek Apotek 1 Holmestrand 6.1 km
Vinmonopol Holmestrand Vinmonopol 4.5 km
Dagligvare Spar Kullboden 4.4 km
Dagligvare Rema 1000 Holmestrand 6.1 km
Kiosk/video Sande Kiosk 8.8 km
Kiosk/video Narvesen Sande j.b.st. 8.9 km
Bensin Shell Bilbjørn Holmestrand 4.4 km
Bensin st1 Holmestrand 5.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 61,4 %
Andel kvinner 38,6 %
Gj.snittalder menn 42,3 år
Gj.snittalder kvinner 49,9 år
Husholdninger med barn 23,3 %
Husholdninger uten barn 76,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Holmestrand 14037 6401
Grunnkrets: Smørstein 57 30

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- / kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marielle K. Ryberg
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?