Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 050 000,- for kr 7 050 000,-

Solrikt og fritt bliggende villa med fin utsikt

Dobbel garasje

Velkommen til visning

Fantastiske utearealer i solrike omgivelser

Flott utsikt ut over Virik

Romslig stue med fin utsikt ut over nærområdet

Meget usjenert beliggende bolig

Alltid koselig med åpen peis på de mørke vinterkvelder

Spisestue tilknyttet kjøkken

Spisestue med plass til hele familien

Pent kjøkken med helintegrerte hvitevarer

Detaljfoto kjøkken

Praktisk kjøkken som er godt beriket med både benkeplass og skapplass

Nyoppusset bad/wc med varme i gulv

Moderne og tidsriktig innredet

Detaljfoto hovedbad

Vegghengt klosett med utallige funksjoner på hovedbad

Egen fjernkontroll til vegghengt klosett på hovedbad

Hovedbad med direkte adkomst til walk in closet

Walk in closet

Flislagt bad/wc i 1.etasje

Vaskerom tilknyttet bad/wc i 1. etasje

Romslig hovedsoverom

Hovedsoverom er godt beriket med skapplass

Gjesterom

Detaljfoto gjesterom

Soverom/bibliotek

Stue i 1.etasje

Flislagt vindfang

Hall med helintegrerte garderobeskap

Koselig stue i leilighet

Både pent og praktisk innredet kjøkken i leilighet

Detaljfoto leilighet

Flislagt bad/wc i leilighet med opplegg til vaskemaskin. Nyoppusset i 2016

Leilighet er innredet med 2 soverom

Egen adkomst til leilighet

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2.etasje

Fantastiske utearelaer med plass til hele familien

Et mangfold med sitteplasser

Detaljfoto

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass

Beliggende på populære Virik med kort vei til sentrum

Føykåsveien 22

 

 

 

Meget barnevennlig beliggende med kort vei til Virik barneskole

Virik

Føykåsveien 22

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 300 000,-

Virik: Høyt og frittliggende villa. Dobbelgarasje med leilighet

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 300 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
246 / 301 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til en fantastisk beliggende eiendom med umiddelbar sentrumsnærhet!!

Føykåsveien 22 ligger i en familievennlig blindvei på Virik der en trygt kan slippe ungene ut for lek og moro i trygge og rolige omgivelser. Boligen ligger i enden av gaten med fin utsikt ut over nærområdet. For familiens yngste blir skoleveien svært enkel bort til Virik barneskole. Skolen har store utearealer med lekestativ og fotballbane som er et fint tilbud utenom skoletiden. Det er i tillegg kort vei til ungdomsskole og en rekke barnehager i nærområdet. Blant alle fritidsaktivitetene i området inngår blant annet fotballbanene på Store Bergan, med både kunstgress og vanlig gress knappe kilometeren unna. Skiløyper finner du på jordet rett på utsiden av døra, som tar deg videre inn i lysløypa i Marum.

Det er kun få minutter med bil eller sykkel til sentrum, med alle sentrumsfunksjoner og urbant byliv. Eiendommen har flott utsyn over omkringliggende områder og gode solforhold. Perfekt eiendom for deg med småbarn. Har man en urban livsstil, men ønsker å bo i et rolig villaområde er dette den perfekte beliggenheten. Ikke innsyn på terrassen fra naboer!

Velkommen til visning!

Barnehager og skoler

Umiddelbar nærhet til Virik barneskole, samt flere barnehager. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med Sandefjord kommune.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 300 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1966

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

246m2

Bruksareal

301m2

Tomt

1675m2

KR-kode

2218329

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Føykåsveien 22, 3213 Sandefjord

Gnr. 121, bnr. 39 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.675 kvm. Romslig tomt som trygt kan beskrives som lettstelt, da mye av tomten består av naturtomt og store terrasser. Flott gressplen med plass til alle tenkelige sommeraktiviteter for store og små. Asfaltert gårdsplass og hellelagt inngangsparti. Tomten bør sees!

Parkering

Parkering i dobbel garasje, samt gode parkeringsmuligheter i gårdsplass

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp og har ikke vannmåler eller septiktank. Føykåsveien 22 er tilknyttet privat vei og kostnader til snømåking og vedlikehold må påregnes. Det foreligger ingen veirett over naboeiendom, men adkomst/vei har vært i bruk av herværende bolig siden 1966. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. I følge tidligere eier er deler av spillvannsledning lagt med betongrør, det kan komme pålegg om å skifte ut den delen av ledningen. Dette skal være i orden til kum i felles vei.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 328 kvm

Totalt bruksareal: 301 kvm

Totalt primærrom: 246 kvm

Primærrom enebolig med leilighet:

Kjeller: 45 kvm: Entré, hall, stue, bad/vaskerom

1. etasje 201 kvm: Hall m/trapp, gang, stue/kjøkken, soverom, soverom, soverom /bibliotek, bad, leilighet/hybel m/ egen inngang, soverom /leilighet, soverom / leilighet, stue og kjøkken/leilighet, bad /leilighet

Sekundærrom enebolig med leilighet:

Kjeller: 53 kvm: Bod, krypkjeller/bod, garasjerom m/bod

1. etasje 2 kvm: Garderobe, bod/leilighet.

Takstmann opplyser at arealet er beregnet etter oppmåling på stedet, og kan ha mindre avvik. Arealene er ikke vurdert ut fra krav om rømningsveier etc

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.10.2018 utført av Bent Sollie. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Det foreligger ingen bruksendring/ferdigattest på rom som er endret i kjeller ut i fra byggeår.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse og byggemåte

I følge vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann Bent Sollie 03.10.2018: Fundamentert på betongsåler, trolig på løsmasser og fjell. Grunnmur i betonghuleblokker,pusset ut- og innvendig og støpte kjellergulv. Underetasje virker tørr på befaringsdagen. Ut-foret vegger i kjeller / u.etg. kan generelt sett være en risikokonstruksjon, bør undersøkes nærmere. Naturlig kan være noe fukt i nedkant grunnmur og betongdekke, på grunn av kapillær oppsuging av fukt fra grunn. Og naturlig noe avrenning fra terreng og fjell. Plassbygget takkonstruksjon med tak-sperrer, fra byggeår. Betongtakstein fra ca. 2010/11 på antatt papp og lekter. Tak tilbygg fra 2012/13, betongtakstein og papp tekking. Opprinnelig malt tretrapp mellom etasjene. Opprinnelig teglsteins pipe. Normalt vedlikehold bør påregnes. Utvendige overflater fra antatt byggeår. Normal slitasje/elde i henhold til alder. Kun visuelt besiktiget fra bakkenivå. Isoleringsevnen er ikke kontrollert. Tilstandsgrad 1 til 2. Vinduer med isolerglass fra byggeår, samt 2007 til 2013. Ingen punkterte isolerglass funnet, men tar forbehold da dette er vanskelig å oppdage. Tilstandsgrad 1 til 2 ut fra alder. På vaskerom/bad 1.etasje er det lite fall til til sluk. Tilstandgrad 2 er også gitt ut fra leve-tidsbetraktninger.

Dobbel garasje tilbygget boligen. Grov støpt betongdekke. Murvegger. Himling gips lagt. stor alu.port med el.åpner. Bygget isolert bod i bak-kant garasje.

Leilighet/hybel tilbygget bolig. Ferdigstilt i 2015. Egen inngang. Inneholder to soverom. Bod. Flislagt bad, servant, seksjon, wc, og opplegg for vaskemaskin. Kjøkken med åpen løsning i stue. Hvit kjøkkeninnredning med intrigert komfyr/platetopp. Avtrekksvifte. Vaskekum i stål. Veggoverflater med malte plater, parkettgulv. Nyere leilighet/hybel, ferdigstilt i 2015. Normal slitasje/elde. Noe knirk i gulv.

Bolig virker å være i god stand og normalt vedlikeholdt.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, herunder krav til varig opphold, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en fantastisk beliggende villa, som trygt kan beskrives som innholdsrik. Boligen er fint tilpasset en stor barnefamilie, da den har flere bad i tillegg til et godt utvalg av alternative soverom. Hovedetasjen er først og fremst en stor sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet mot sydvest.

Stuen har et romslig og ikke minst lyst preg på dagtid, med vindusflater mot sydvest, parkett på gulv og utgang til stor terrasse mot vest. På terrassen har du plass til flere møbelsett, og det er et ypperlig sted for helgefrokosten og sene middager utendørs. Her får du i tillegg fint utsyn over omkringliggende omgivelser. Det er lite innsyn og meget usjenert. Føykåsveien har også en nytt hovedbad (2016) som holder en gjennomgående høy standard med et eksklusivt materialvalg. Fra hovedbad har en direkte adkomst til plassbygd "walk in closet" med utsøkt interiør. Taktsmann opplyser at boligen fremstår som godt vedlikeholdt, og megler opplyser at boligen er vesentlig påkostet de siste 3 år (nytt hovedbad, walk in closet , stue/kjøkken/bad i leilighet)

Leilighet med egen inngang/terrasse som holder en gjennomgående lys og delikat standard. Inneholder 2 soverom, gang, bad/wc (nytt 2016) , stue og kjøkken (nytt 2016). Se forøvrig vedlagte bilder for det rette inntrykket!

Megler er imponert over boligens lagringskapasitet, da både gang og hall i 1. etasje er godt beriket med helintegrerte garderobeskap i tillegg til bod under trapp. Boligen har også en romslig dobbel garasje med bod, samt lekestue og utebod.

Oppvarming

Følgende rom har gulvvarme:

1. etg: Gang, bad og vaskerom

2. etg: Soverom v trapp, hovedsoverom, bad og garderobe (+ bad/wc leilighet)

Det er åpen peis i stue 2.etasje, samt varmepumpe i hall 1.etasje.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår. Sandefjord kommune opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Den formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Kommunen utsteder uansett ikke ferdigattest på tiltak søkt om før 1998. Det foreligger dog ferdigattest på eiendommen datert 30.09.2015. Denne gjelder tilbygg til bolig med sekundærleilighet over garasje. Denne kan fås ved henvendelse til megler.Tidligere vaskerom/bod/fyrrom i 1.etasje har endret bruk ut i fra tegninger fra byggeår, det foreligger ingen dokumentasjon på nevnte endringer hos kommunen. Vi gjør oppmerksom på at rom i boligen kan være innredet etter byggeår, og det er uvisst om dette vil bli godkjent. Videre gjøres det oppmerksom på at rom ikke nødvendigvis tilfredsstiller dagens krav til varig opphold. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

16.02.1965 00:00:00 - Best. om vann/kloakkledn.

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

Gjelder denne registerenheten med flere

18.06.1966 00:00:00 - Bestemmelse om veg

Rettighetshaver: Knr:0710 Gnr:121 Bnr:53

15.06.1962 00:00:00 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra:

Knr:0710 Gnr:121 Bnr:1

05.02.1966 00:00:00 - Registrering av grunn

Utskilt fra denne matrikkelenhet:

Knr:0710 Gnr:121 Bnr:53

05.05.2006 00:00:00 - Sammenslåing

Sammenslått med denne matrikkelenhet:

Knr:0706 Gnr:121 Bnr:41

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut. Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 22.05.2014. Eiendommen ligger i et uregulert område.

Kommentar Sandefjord kommune: Det pågår nå et utredningsarbeid ( Planid: 710 20170015 / Plannavn: IC Stokke-Larvik) for å finne framtidig korridor for ny jernbanelinje gjennom Sandefjord kommune. Endelig korridor er ennå ikke valgt. Den aktuelle eiendommen ligger innenfor et område som inngår i denne utredningen.

For mer informasjon vises til

http://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/tonsberg-skien/

Kart over korridorene kan sees på http://www.banenor.no/contentassets/306153ffd1fc455b92968b85071238a4/planprogram_korridorer_med_tunnelstrekninger2.pdf

Selger opplyser at trafikk på Skiringssalveien og jernbane tidvis kan høres (avhengig av vindretning) Eiendommen er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy". Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at det er tegnet en sommerstue/vinterhage på grunnkart/plantegning og at denne er registrert hos Sandefjord kommune. Megler opplyser at denne ikke er bygget.

Veggklokker/taklamper medfølger ikke i handelen. Hyller/seksjon i bod blir fjernet før overtagelse. Kun hvitevarer på kjøkken medfølger.

Selger opplyser at det skal bygges nytt omsorgssenter på nabotomt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Eiendommen er forsikret i Tryg ( årlig premie kr. ca. kr. 12.000,- / polisenummer 5498087 )

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge strømselskapet har boligen et årlig forbruk på 28.526 kwh. ( snitt siste 3 år) Tar man utgangspunkt i å betale kr 1,- per kwh. Er snitt forbruk ca. kr. 2.350,- per mnd.

Årlige kommunale avgifter kr. 14.240,- Faktura sendes i 4 terminer.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av internett og tv-signaler ( mnd. kost. ca. kr.1.000,-). For nærmere informasjon om kostnader se www.sandefjordbredband.no

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 7.483.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema.

Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssum

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?