Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 800 000,- for kr 8 800 000,-

Flislagt uteplass med innslag av treverk i lerk

Uteområdet er som en usjenert oase

Velkommen til Fredheimveien 29 C- Innholdsrik enebolig på 156/180 kvm. på ett plan

Kveld i Fredheimveien 29 C

Usjenert og flott uteplass

Spiseplass på terrassen - kveldsbilde

Utedusj og jacuzzi

Stuen med terrassen like utenfor

Stuen er lun og stilfull

Stue- kveldsstemning med peis

Lekkert og påkostet kjøkken fra Sigdal

Lekkert hovedbad med spa følelse

Dronebilde av eiendommen

Dronebilde over eiendommen

Stuen er lys og romslig

Stue med peis og utgang til hagen

Stuen med store vinduer mot hagen

Stuen sett mot spisestuen

Spisestue med plass til mange middagsgjester

Lekkert kjøkken

Kjøkken av meget god kvalitet

Påkostet Sigdal kjøkken med integrert teknisk utstyr

Lekkert bad med spa følelse og utsøkte detaljer

Hovedbadet er meget stort og flott. Opplegg til vaskemaskin, tørketrommel og utslagsvask bak skyvedørsløsning

Egen nisje til toalett på hovedbadet

Dusjnisje på hovedbad. Integrert dusjgarnityr fra Vola

Vaskeromsavdeling på det påkostede hovedbadet

Boligen har to flislagte bad med dusj og toalett

Vinterhage/Tv-stue med doble terrassedører ut mot terrasse og hagen

Kontorplass og tv stue i den påbygde vinterhagen

Huset har tre gode soverom- alle med plass til dobbeltseng og garderobe

Luftig soverom av god størrelse

Innbydende soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord.

Flislagt entre/hall med varmekabler

Gang/hall med stor skyvedørsgarderobe

Eiendommen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig område på Høybråten

Det er benyttet like fliser både i vinterhagen og på terrassen like utenfor

Uteområdet er inndelt i flere soner og har plassbygde sittebenker i lerk

Flotte uteområder utført av anleggsgartner

Jacuzzi og utedusj helt skjermet for innsyn

Det er utgang til de flotte uteplassene fra vinterhagen og stuen

Hyggelig inngangsparti. Gårdsplassen er steinsatt.

Fasaden fra hagesiden

Solrik og skjermet hage. Frittstående utebod.

Stor, flat og solrik hage- perfekt for lek og hygge

Plantegning

Høybråten - Usjenert oase. Attraktiv og lekker enebolig på en flate. Flott uteplass m/jacuzzi. Garasje. Stor gårdsplass. Må sees!

Fredheimveien 29 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 900 000,-

Høybråten - Usjenert oase. Attraktiv og lekker enebolig på en flate. Flott uteplass m/jacuzzi. Garasje. Stor gårdsplass. Må sees!: Høybråten - Usjenert oase. Attraktiv og lekker enebolig på en flate. Flott uteplass m/jacuzzi. Garasje. Stor gårdsplass. Må sees!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
156 / 156 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fredheimveien 29 har en sentral og attraktiv beliggenhet i et veletablert og hyggelig boområde i hjertet av Høybråten. Her bor du i nærheten av butikker, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Kort vei til Østmarka med flotte turmuligheter. Eiendommen sokner til velrennomerte Høybråten barneskole og Stasjonsfjellet ungdomsskole.

For barna og den aktivitetslystne kan området by på fotballbane, ballbinge, lekeplass, idrettshall, svømmehall, skiløyper, skaterampe, alpinanlegg, golfbane og treningssenter. Dette gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. I gangavstand fra eiendommen finner du idrettsplassen på Høybråten, som har fått helt nytt kunstgressdekke. Idrettsplassen består av 5ér baner, 7ér baner og 11ér bane, noe som er perfekt for fotballinteresserte barn.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Høybråten og Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Metro senter et bredt utvalg av butikker og Stovner Senter har 83 butikker og 1250 parkeringsplasser. Lørenskog Storsenter/Triaden ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I Lørenskog kulturhus, som er 5-10 min. kjøring unna, er det både kino, teater og konserter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss. Toget bruker kun 17 minutter fra Høybråten stasjon til Oslo S. Avganger hvert 20. minutt.

Gangavstander:

Høybråten togstasjon ca.12 min

Buss i Karihaugveien/Folkvangveien med hyppige bussavganger. ca. 8 min

Joker nærbutikk ca. 2 min

Høybråten skole ca. 10 min

Øvre Høybråten barnehage ca. 5 min

Tidsavstander i bil:

Gardermoen ca. 25 min

Lørenskog ca. 9 min

Stovner ca. 8 min

Oslo sentrum ca. 15 min

Barnehager og skoler

Eiendommen sokner til velrennomerte Høybråten barneskole og Stasjonsfjellet ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Innkjøring fra Fredheimveien via privat, gruset stikkvei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

NB: Pga. veiarbeider i Fredheimveien oppfordres visningsdeltakere til å parkere i Skanseveien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

1

Byggeår

1977

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

156m2

Bruksareal

156m2

Tomt

893m2

KR-kode

4018107

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Fredheimveien 29 C, 1087 Oslo

Gnr. 107, bnr. 979 i Oslo kommune.

Tomten

Huset ligger tilbaketrukket, usjenert og solrikt på en flat og flott opparbeidet tomt. Uteområdene ble oppgradert av anleggsgartner i 2009 med steinbelagt gårdsplass, gressplen, prydbusker, bærbusker, hekk og trær. Det er opparbeidet en stor, flislagt terrasse hvor det også er installert Jacuzzi og utedusj. Uteplassen er inndelt i flere soner og har plassbygde sittebenker meg gode oppbevaringsmuligheter og detaljer i lerk. Her kan du nyte late sommer dager med sol fra tidlig morgen og til ca. kl. 21.30 sommerstid. Markise. Flaggstang.

Eiet tomt på 893 kvm. Alt av arbeider på uteområdet er utført av Løvold AS anleggsgartner.

Parkering

Frittstående garasje med leddport i tre og automatisk portåpner. Garasjen er på 28 kvm. og oppført i 1996. Ellers stor, steinsatt gårdsplass med plass til 6 biler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei over Fredheimveien 29 med felles vedlikeholdsansvar for de som benytter veien. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. To nye varmtvannsberedere i 2018.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 180 kvm

Totalt bruksareal: 156 kvm

Totalt primærrom: 156 kvm

Enebolig:

Primærrom: 1. etasje 156 kvm: Entré/hall, gang, stue, spisestue, kjøkken, vinterhage med Tv-stue og kontorplass, 2 bad, omkledningsrom og 3 soverom. Stor, plasstøpt, flislagt terrasseplatting med utgang fra stuen og tv-stuen.

Garasje:

Bruksareal: 28 kvm

Sekundærrom: 28 kvm: Garasjerom.

Utebod:

Bruksareal: 7 kvm

Sekundærrom: 7 kvm: Frittstående, isolert utebod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.05.18 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Fredheimveien 29 C er en særdeles flott og innholdsrik enebolig med frittliggende garasje og utebod samt nydelige og påkostede uteområder. Boligen ligger tilbaketrukket i rolige og barnevennlige omgivelser på Høybråten på en flat, solrikt og usjenert tomt. Her kan du nyte solen fra tidlig morgen og ca. kl. 2130 sommerstid.

Boligen fremstår som særdeles pen, påkostet og godt vedlikeholdt. Boligen er oppført i 1977 og senere påbygget i 1996 og 2008. Eiendommen er vesentlig oppusset og modernisert fra 2009 og frem til i dag.

Eneboligen har familievennlig og praktisk planløsning med alt på en flate og passer like bra for den aktive barnefamilien som til det voksne paret som ønsker bo i hus og ikke leilighet. Huset er innholdsrikt og kan blant annet by på stor stue med utgang til terrasse og hage, spisestue, innholdsrikt og lekkert kjøkken med integrert teknisk utstyr, 2 flislagte bad hvorav hovedbadet er stort og innredet til perfeksjon med lekre detaljer og smakfulle løsninger, en hyggelig hall med stor skyvedørsgarderobe, samt tre lyse soverom. Rikelig med skapplass i huset og et praktisk omkledningsrom/ bod som er rikelig utstyrt med garderobeskap og hyller. Det finnes også to nye varmepumper i boligen samt en nydelig, åpen marmorpeis i stuen. Perfekt når dagene igjen blir kaldere!

Dette er en bolig som er midt i blinken for deg som ønsker å bo i et barnevennlig og trivelig nabolag med din familie og ha Oslo med sitt fantastiske tilbud kun er en kort kjøretur/togtur unna.

MATERIALVALG:

Entré//hall: Romslig entré med stor skyvedørsgarderobe med plass for klesoppheng og sko oppbevaring. Flislagt gulv med varmekabler.

Stue: Lys og luftig stue med god plass til stor sofagruppe og øvrig møblement. Store vinduer slipper inn rikelig med naturlig lys som bidrar til en herlig romfølelse. Åpen peis med marmorkledning. Utgang til terrasse og hage.

Spisestue: Spisestuen danner et fint skille mellom stue- og kjøkkendelen og her er det plass til stort spisebord og mange gjester.

Kjøkken: Nyere og stilfullt Sigdal kjøkken (2013) med grå fronter og håndtak i stål. Benkeplater i stein. Lys under overskap og fliser mellom over- og underskap. For en helhetlig finish er en stillegående oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon platetopp og kjøl-/fryseskap integrert i innredningen. Røroshetta ventilator over platetopp. Underlimt stålkum og ett-greps blandebatteri.

Tv- stue: Flott vinterhage som benyttes som Tv- stue. Rommet er innredet med store glassflater og det er utgang til terrassen og hagen også fra dette rommet. Deler av rommet er innredet til kontor. Gulvet i hele dette tilbygget er flislagt med tilsvarende fliser som benyttet ute. Dette gir et helhetlig uttrykk og kombinasjonen med de store glassflatene gjør at skillet mellom inne og ute viskes ut.

Hovedbad: Nytt og lekkert hovedbad fra 2016. Badet er utsøkt oppusset og innredet med flislagt gulv med varmekabler (60x60 cm). Her er egen nisje med vegghengt toalett samt en egen nisje til romslig dusj. Servantinnredning og stort speil med belysning. Opplegg til vaskemaskin og utslagsvask bak skyvedørsløsning. Her er det også rikelig med skap og hyller for praktisk og diskret oppbevaring av såper, håndklær ol.

Dusjbad: Pent flislagt bad med varmekabler, vegghengt toalett, dusjhjørne med foldbare glassdører, servant og servantskap.

Soverom: Huset har 3 gode soverom, hvorav to med plassbygde garderobeløsninger og det siste med frittstående garderobeskap. Samtlige soverom har plass til dobbeltseng og nattbord. Det er luke til lagringsloft med adkomst via nedfellbar stige på et soverom.

Garderober: Skyvedørsgarderobe i entréen, garderobeskap på soverommene og rikelig med garderobeskap i omkledningsrommet/boden.

Gulv: Flislagt entré og tv-stue, ellers bred en-stavs eik parkett i hele huset fra 2013. Flislagt gulv med varmekabler på begge bad.

Vegger: Malte, slette flater og malt trepanel. Mye nyere overflater malt opp i 2013.

Tak: Malte, slette flater og malt trepanel. Utstrakt bruk av downlights.

Oppvarming

Åpen peis med marmorkledning i stuen. To nye varmepumper fra 2017. Varmekabler i gulv i entré og på begge badene, ellers elektriske panelovner av nyere årgang.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen fra 1985 samt ferdigmelding på tilbygg bestående av entre og soverom fra 1995 og vinterhagen i 2011. Det foreligger ferdigattest på garasjen fra 2001.

Iht. originale bygningstegninger er det store badet opprinnelig godkjent som bod, wc og vaskerom. Mellomgangen før tv-stuen er opprinnelig godkjent som bod areal. Tv-stuen er opprinnelig godkjent som vinterhage/hagestue. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eiendommen har tinglyst rett til adkomst over Fredheimveien 29 gnr 107 bnr 180 med dagboknr 3888, tinglyst 16.02.1978.

Det er tinglyst følgende servitutter på hovedbølet og hefter således også i denne eiendommen.

- Dagboknr 3888, tinglyst 16.02.1978 - Bestemmelse om adkomstrett - Denne eiendommen samt bnr 978 og 980 har adkomstrett over gnr 180. Bnr 980 har også adkomstrett over denne tomten.

- Dagboknr 13751, tinglyst 23.06.1977 - Erklæring/Avtale som gir Bekkevollveien 14 A tillatelse til å avvike fra 4 meter nabogrense til 1,5 meter nabogrense mot gnr 107, bnr 180.

- Dagboknr 6604, tinglyst 01.11.1965(1945) - Bestemmelse om vann- og kloakkledning - Sier at gnr 107, bnr 180 har rett til å anlegge private stikkledninger (vann- og avløpsrør) ut til offentlig nett. Eierne har ansvar for vedlikehold og evt skade som oppstår på rørene.

- Dagboknr 8369, tinglyst 16.07.1957 - Bestemmelse om vann- og kloakkledning - Sier at gnr 107, bnr 21 har rett til å koble seg på de private stikkledningene. Oslo vann - og kloakkvesen har rett til når som helst å stenge og forsegle den felles hovedstoppekran på privat grunn, når dette antas nødvendig. Eierene er solidarisk ansvarlig for reperasjon og vedlikehold av de ledningene som er felles.

- Dagboknr 12199, tinglyst 20.10.1949 - Bestemmelse om vann- og kloakkledning - Gnr 107, bnr 195 og 180 har rett til å anlegge samt vedlikeholde vannledning og avløpsrør beliggende over gnr 107, bnr 21.

- Dagboknr 6603, tinglyst 01.11.1945 - Bestemmelse om vann- og kloakkledning - Gnr 107, bnr 195 og 180 erklærer å være delaktig i vedlikehold av felles kloakkledning og vannledning fra Høybråtveien

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Radonmåling ble foretatt for ca. 8-9 år siden - innenfor grenseverdiene ifg eier.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser av samme dato. Eiendommen omfattes også av kommuneplan Oslo mot 2030. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Følgende medfølger ikke salget:

- 2 stk Bose surround anlegg

- Hjørnekjøleskap i bod

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.183,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 28.500 kWh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 8.000,-

Boligen er tilknyttet Viken fibernett Altibox som leverandør av kabel-tv og har avgift på ca. kr700,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.500,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.123.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Stovner
Grunnkrets Vestre Høybråten
Kirkesogn Høybråten, Stovner og Fossum

Steder i nærheten

Høybråten Legekontor 0.4 km
Visperud 2.4 km
Thurmanskogkrysset 2.8 km
Rasta næringspark 2.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 38.8 km
Sentralstasjon Oslo S 15.9 km
Jernbanestasjon Høybråten stasjon 0.9 km
T-bane stasjon Furuset T-banestasjon 1.7 km
Bussholdeplass Solbakken 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Høybråten Idrettsplass 0.8 km
Idrettsanlegg Stovnerbanen 1.7 km
Treningssenter Actic - Furuset Senter 1.5 km
Treningssenter Mudo Furuset 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Høybråten skole (1-7 kl.) 0.7 km
Haugen skole (1-10 kl.) 0.9 km
Bakås skole (1-7 kl.) 1.5 km
Haugenstua barne- og ung.skole (1-10 kl.) 1.6 km
Stasjonsfjellet skole (8-10 kl.) 1.1 km
Granstangen skole (8-10 kl.) 1.2 km
Ellingsrud skole (8-10 kl.) 2.2 km
Mailand videregående skole 3.8 km
Stovner videregående skole 3.6 km

Barnehager

Øvre Høybråten barnehage (1-6 år) 0.6 km
Bjørnheim barnehage (1-6 år) 0.9 km
Christiania barnehave Høybråten (0-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Furuset Senter 1.5 km
Kjøpesenter Lindeberg Nærsenter 3.1 km
Postkontor Joker Høybråten 0.3 km
Postkontor Rema 1000 Ellingsrud 1.4 km
Apotek Vitusapotek Furuset 1.5 km
Apotek Balder Apotek 1.5 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 4.5 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 4 km
Dagligvare Joker Høybråten 0.3 km
Dagligvare Kiwi Høybråten 1 km
Kiosk/video Pizzabuzzen 1.4 km
Kiosk/video Bazaar Furuset 1.5 km
Bensin Shell Karihaugen 1.6 km
Bensin Shell Garver Ytterborgsvei 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,6 %
Andel kvinner 48,4 %
Gj.snittalder menn 37,6 år
Gj.snittalder kvinner 37,7 år
Husholdninger med barn 36,9 %
Husholdninger uten barn 63,1 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 818
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Vestre Høybråten 1662 670

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?