Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 200 000,- for kr 4 200 000,-

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen ønsker deg velkommen til visning!

 

 

 

 

 

Entrè

Entrè

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Fasade

Fasade

 

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Plantegning 1.etg

Plantegning kjeller

Tuen/Åkrene

Furusetveien 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 900 000,-

Tuen/Åkrene: Enebolig med stor tomt (1.370 m2) i landlige omgivelser kun 5. minutter fra Lillestrøm. Renoveringsobjekt!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
123 / 231 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Furusetveien 12, og til et etablert boligfelt på Tuen/Åkrene i Fet kommune. Eiendommen ligger landlig og barnevennlig til med kun ca. 4,5 kvm fra Lillestrøm. Området passer perfekt for de som er interessert i å bo i nærheten av det meste, samtidig som man har fredelige bo-forhold. Boligen ligger i nærhet til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon og et godt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Fra Tuen er det fin gang- og sykkelvei til Lillestrøm. Eiendommen har kort vei til Hovinhøgda barneskole og Østersund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tuen togstasjon betjenes av to tog i hver retning i rushtiden mandag - fredag (kl. 07.13 og kl. 08.14, ref. nsb 20/9-18) som kjører til Oslo S på ca. 16 min. Ellers gode bussforbindelser fra busstoppet Tuen som ligger ca. 800 meter unna boligen. Med bil fra eiendommen tar det ca. 7 minutter til Lillestrøm og Fetsund, 25 minutter til Oslo Sentralstasjon, samt 30 minutter til Oslo Lufthavn.

Fet kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Kommunen byr på utallige skiløyper, samt bademuligheter ved Hvalstjern, Heiavann og Gansvika. I Lillestrøm, finner man Nebbursvollen Friluftsbad som er byens populære badested. På Heia finner du også en skistadion med lysløyper og skiskytingsarena. Fet Golfklubb har en 9-hulls golfbane nær Nordre Øyeren naturreservat. Fet IL er et fleridrettslag som samler flere idretter under samme administrasjon og visjon (Fotball, Håndball, Innebandy, Gym og Turn og Pettanq).

Dagligvarehandelen kan gjøres enten på Fetsund eller Lillestrøm. På Fetsund ligger bl.a. Rema 1000, Coop og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger den oversiktlige og kompakte bykjernen i Lillestrøm, sentrert rundt Lillestrøm Torv. Kombinasjonen av shoppingsenter og mange små spesialbutikker gjør en handletur i Lillestrøm til en trivelig opplevelse. Her finner du et stort og fristende utvalg av butikker fra de små og spesialiserte til handlesenteret på Lillestrøm Torv med ca. 60 butikker samlet under samme tak. Dersom man ønsker flere shoppingmuligheter er det ca. 10 minutter fra boligen til Strømmen Storsenter, som er Norges største kjøpesenter med ca 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Verdt et besøk er Fetsund Lenser som er et nasjonalt kulturminne, fløtningsmuseum og våtmarkssenter ved Glommas utløp i Øyeren ved Fetsund i Akershus fylke.

Her vil dere trives!

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Hovinhøgda skole

1-7 kl. Garderåsen skole

1-7 kl. Riddersand skole

8-10 kl. Østersund ungdomsskole

Vgs. Lillestrøm videregående skole

Vgs. Skedsmo videregående skole

Barnehager:

Bhg. Tienbråten barnehage

Bhg. Lillehagen barnehage

Bhg. Lillestrøm barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Adkomst fra Oslo: Følg E6 mot Trondheim. Ta av mot 159 Lillestrøm, og kjør gjennom Rælingstunnelen. I rundkjøringen etter Rælingstunnelen, ta andre avkjørsel over brua, og følg deretter Rv159/Rv22 Fetsund. I rundkjøringen ved Tuen, ta første avkjørsel inn på Tuenveien. Ta deretter første avkjørsel til høyre og inn i Fursetveien. Følg Furusetveien og du vil finne boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1960

Soverom

3

Primærrom

123m2

Bruksareal

231m2

Tomt

1370m2

KR-kode

6018277

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Furusetveien 12, 2000 Lillestrøm

Gnr. 7, bnr. 33, 44 i Fet kommune.

Tomten

Gnr. 77, bnr. 33 har en eiet tomt på 1.229,3 kvm, og gnr. 77, bnr. 44 har en eiet tomt på 141,1 kvm. Total tomteareal er på 1.370,4 kvm.

Tomten er opparbeidet med busker, plen, trær og gruset innkjørsel.

Parkering

Parkeringsplass på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 253 kvm

Totalt bruksareal: 231 kvm

Totalt primærrom: 123 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Kjeller: Vaskerom og trapperom: 12 kvm

1.etg: Entrè, gang m/trapp, stue, kjøkken, bad og 3 soverom: 111 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: 8. disponible rom, oljetank rom og bod: 105 kvm

1.etg: Bod: 3 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.09.2018 utført av Jo Henrik Stigen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med vegger i mur/siporex. Yttervegger har pussede flater. Sperretak med saltaksform. Adkomst til loft via loftsluke fra gang. Tak som er tekket med shingel. Naturlig ventilasjon.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligen er er et renoveringsobjekt, og har generelt behov for oppgradering.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen har gleden av å presentere Furusetveien 12, enebolig med renoveringsbehov.

Eneboligen framstår med opprinnelig/eldre standard, med varierende vedlikeholdt. Boligen er å betrakte som ett oppussings/renoveringsobjekt. Det må påregnes betydelige kostnader for å oppgradere boligen slik at den tilfredsstiller dagens krav til standard. En fin mulighet for den som ønsker å innrede en bolig etter egne behov, kvaliteter og ønsker.

Romslig stue med god plass til spisestue og sofagruppe.

Kjøkken: Hvit profilert kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Det er tilkoblet en oppvaskmaskin, komfyr og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass.

Baderomsinnredningen består av et underskap/sideskap, servant, speil og lys med stikk og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Det er tilkoblet et vannklosett. Det ble med fuktindikator ikke registrert skadelige fuktverdier på badet.

Boligen har tre soverom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner, varme i gulv på bad.

I tillegg fyring med ved og parafin. Det er plassert enn brenseltank i kjeller. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Siste tilsyn på skorsteinsløp ble utført 20.05.2014.

Siste tilsyn på ilsted ble utført 21.09.2016, følgende avvik ble funnet: ikke montert takstige. Neste tilsyn 21.09.2022.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.11.1962. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det ble i 1984 søkt om byggetillattelse for tilbygg med tilhørende byggetegninger, tilbygget ble aldri bygget.

Foreligger godkjente byggetegninger datert 10.09.1959.

Ihht. matrikkel og situasjonskart står det en garasje på eiendommen, denne er revet.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen.

Dagboknr 101220, tinglyst 23.02.1984, erklæring/avtale. Servitutten omhandler at gjeldende eiendommen gir Fet Kommune rett til å vedlikehold og reparasjon av det kommunale ledningsnettverket.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er i henhold til situasjonskart datert 14.08.2018 avsatt til eksisterende boligområde med tilhørende kommuneplan 2014-2026 bestemmelser til arealdelen, vedtatt av Fet kommunestyre 22.juni 2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 16.014,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 4.530 for inneværende år.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.998.722.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Fet
Grunnkrets Åkrene
Kirkesogn Fet

Steder i nærheten

Vinsnes gård 1.2 km
Tien gård 3.2 km
Jølsen gård 3.7 km
Øyeren plass 4.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 36.2 km
Sentralstasjon Oslo S 25.5 km
Jernbanestasjon Tuen stasjon 1.1 km
Bussholdeplass Tuen 0.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Åkrene stadion 1.7 km
Idrettsanlegg Lillestrøm stadion 4 km
Treningssenter Spenst Fetsund 4.8 km
Treningssenter EVO Lillestrøm 4.8 km

Steder av interesse

Skoler

Hovinhøgda skole (1-7 kl.) 3.4 km
Garderåsen skole (1-7 kl.) 5.1 km
Riddersand skole (1-7 kl.) 5.9 km
Østersund ungdomsskole (8-10 kl.) 5.4 km
Lillestrøm videregående skole 5.2 km
Skedsmo videregående skole 5.6 km

Barnehager

Tienbråten barnehage (1-6 år) 2.5 km
Lillehagen barnehage 3.4 km
Lillestrøm barnehage (0-5 år) 4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lillestrøm Torv 5.3 km
Kjøpesenter Strømmen Storsenter 8 km
Postkontor Coop Extra Fetsund 4.9 km
Postkontor Rema 1000 Åråsen 4.9 km
Apotek Apotek 1 Åråsen Lillestrøm 4.7 km
Apotek Boots apotek Fetsund 5 km
Vinmonopol Fetsund Vinmonopol 4.9 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 4.9 km
Dagligvare Joker Garderåsen 4.2 km
Dagligvare Matkroken A. Kiellandsgate 4.6 km
Kiosk/video Trungs Kiosk Nguyen 4.1 km
Kiosk/video Breaktime 4.8 km
Bensin Circle K Fetsund 3.9 km
Bensin Smart Lillestrøm 4.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53 %
Andel kvinner 47 %
Gj.snittalder menn 37,6 år
Gj.snittalder kvinner 37,3 år
Husholdninger med barn 32,5 %
Husholdninger uten barn 67,5 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 4136
Område Personer Husholdninger
Kommune: Fet 11555 4836
Grunnkrets: Åkrene 725 308

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?