Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 300 000,- for kr 7 300 000,-

Gamle Brennavei 4

Gamle Brennavei 4

Fasade fra vestsiden

Fasade fra østsiden

Gamle Brennavei 4

Gamle Brennavei 4

Gamle Brennavei 4

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Gamle Brennavei 4

Kjøkken med integrert induksjonstopp (bredmodell), stekeovn, dampovn, varmeskap, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap.

Kjøkken

Kjøkken

Bad 1 etasje

Vaskerom i 1 etasje med kjølerom og direkte utgang til hagen

Trapperepo

Gamle Brennavei 4

Entre

Hall

Omkledningsrom fra hallen

Soverom underetasje. Rommet har tidligere vært hybel

Soverom underetasjen

Soverom underetasjen

Gamle Brennavei 4

Stue underetasjen med egen utgang

Stue i underetasjen med egen utgang

Bad underetasjen med badstue

Badstue ved bad i underetasjen

Planskisse 2 etasje

Gamle Brennavei 4

Vestvendt veranda i 2 etasje

Allrom 2 etasje med utgang til vestvendt overbygget veranda på 4 kvm.

Bad 2 etasje

Soverom 2 etasje

Gamle Brennavei 4

Soverom 2 etasje

Gamle Brennavei 4

Soverom 2 etasje

Gamle Brennavei 4

Gamle Brennavei 4

Gamle Brennavei 4

Gamle Brennavei 4

Sydvendt veranda

Pent opparbeidede utearealer her fra vestsiden og inngangspartiet

Pent opparbeidede utearealer her fra vestsiden og inngangspartiet

Vestvendt veranda på 30 kvm

Vestvendt veranda

Planskisse 1 etasje

Planskisse underetasje

original planløsning underetasjen

Brenna - Innholdsrik enebolig i blindvei med dobbel garasje, 5 soverom, mulighet for hybel og solrik hage

Gamle Brennavei 4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 000 000,-

Brenna - Innholdsrik enebolig i blindvei med dobbel garasje, 5 soverom, mulighet for hybel og solrik hage: Brenna - Innholdsrik enebolig i blindvei med dobbel garasje, 5 soverom, mulighet for hybel og solrik hage

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
227 / 230 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fantastisk eiendom med en god intern beliggenhet i et attraktivt og veletablert villaområde på Brenna, i Bydel Søndre Nordstrand. Stille, populært og særdeles barnevennlig beliggenhet da boligen ligger i en blindvei, rett ved marka. Flere opparbeidede uteplasser på eiendommen. Huset ligger ikke langt fra skogkanten med marka og lysløype. Her kan man starte søndagsturen fra sin egen bolig og gå videre inn i Østmarka. Brenna er et perfekt bosted for barnefamilier som ønsker nærhet til marka, sentrum, samt trivelige og trygge omgivelser for barna. I området rett ved Bratli gård, ligger det en fotballbane som om vinteren anlegges med skøyteis. Denne banen har nylig blitt oppgradert, og er bla. utstyrt med en liten varmestue som om vinteren fungerer som skiftebod for skøyteløpere.

Eiendommen sokner til Klemetsrud skole. Flere barnehager i nærområdet feks. Søndre Dal Gård barnehage (se www.sdgb.barnehage.no). Kort vei til offentlig kommunikasjon, samt de fleste fritidsaktivitetene området har å by på for både liten og stor. En kort kjøretur unna ligger Senter Syd Mortensrud med et godt utvalg av butikker, lege, tannlege, samt diverse service-funksjoner. I området finner man godt etablerte idrettsklubber, treningssenter, golfbane ved Grønmo, Lofsrud gård og rideklubb. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender, som Ingierstrand og Hvervenbukta. Ummiddelbar nærhet til flotte rekreasjons- og turmuligheter i Sør- og Østmarka med et mangfoldig løypenett, sommer som vinter.

Offentlig kommunikasjon:

Ca. 1 min. gangavstand til buss i Brennaveien (rute 73) med avgang til Senter Syd/Mortensrud torg hvert 15 minutt. Senter Syd/Mortensrud torg er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med gratis langtidsparkering både inne og ute. Her finner man T-bane, lokale busser, ekspressbuss og flybuss til Oslo Lufthavn. Buss fra Senter Syd som korresponderer med tog fra Hauketo stasjon. Drive & park ved Hauketo togstasjon. Toget bruker ca. 10 minutter til sentrum.

Barnehager og skoler

Eiendommen sokner til Klemetsrud barneskole og Lofsrud ungdomskole. Flere barnehager i nærområdet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Kjør av E6 til Dal/Brenna, følg Brennaveien til Gamle Brennavei på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 000 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1987

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

227m2

Bruksareal

230m2

Tomt

559m2

KR-kode

441862

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gamle Brennavei 4, 1279 Oslo

Gnr. 169, bnr. 351, samt 2/318 ideell andel i realsameie gnr. 169, bnr. 544 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 559,9 kvm. Pent opparbeidet tomt med romslig hage med gressplen og beplantning mot øst samt gårdsplass med belegningsten på forsiden av huset mot vest.

Parkering

Parkering i dobbel garasje på 34 kvm. Plass til biler foran garasjen på egen gårdsplass. Lagringsloft over garasjen med atkomst via stige.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Det er pliktig medlemskap i Brenna Vel som ivaretar og drifter fellesarealene samt veien.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 250 kvm

Totalt bruksareal: 230 kvm

Totalt primærrom: 227 kvm

Primærrom:

Underetasje 85 kvm: Vindfang, hall m/trapp, bad, badstue, 2 soverom, omkledningsrom , stue. Fra stuen er det egen utgang.

1 etasje 85 kvm: Stue/spisestue m/trapp, kjøkken, vaskerom og dusjbad. Fra stuen er utgang til veranda på ca 30 m² og videre til hage. Fra vaskerommet er det utgang til hage mot øst.

2 etasje 57 kvm: Allrom/trappegang, bad, 3 soverom. Romhøyde opptil 325 cm. Fra trappegang/allrom er det utgang til overbygget terrasse på ca 4 m². 2. etasje har et gulvareal på 83 m² inkludert lagringsplass bak badet. På grunn av skråtak er det 26 m² som ikke er målbart.

Sekundærrom:

1 etasje 3 kvm: Kjølerom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.04.18 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Flott eiendom i et stille og særdeles barnevennlig boområde, med marka som nærmeste nabo. Eiendommen ligger fritt til på et lite høydedrag, med gode solforhold og hyggelig utsyn over nabolaget og tilliggende område. Boligen har en åpen og praktisk planløsning som gir en fin flyt i huset, og fremstår som godt vedlikeholdt. Boligen er iflg. selger påkostet med blant annet:

Kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer ble montert i 2003.

I 2008 ble det i badet i 2. etasje montert nytt dusjkabinett, hjørne-badekar og skapfronter på baderomsinnredningen.

I 2010 ble det montert ny innmat i sikringsskapet.

Samme året ble alle vegger og tak helsparklet og malt og det ble lagt nye fliser i entre/hall, ett rom i underetasjen samt gulvene på alle 3 bad og vaskerommet.

I 2014 ble det montert ny dampovn og i 2015 ble det montert ny stekeovn.

I 2015 ble det montert nytt kjøleaggregatet.

I 2018 har det blitt montert ny vindusglass i takvindu i soverommet.

Utvendig har det blitt gjort følgende:

Utvendig kledning ble sist malt i 2014.

I 2014 ble det montert ny utvendig kledning på langveggen mot syd og vest samt gavlvegg mot sydøst.

Nytt blikkbeslag over pipe.

Ny panel på sydvendt vegg på garasje.

I 2014 ble det lagt ny veranda.

Boligen er jevnlig og normalt godt vedlikeholdt.

Boligen er over tre plan med god størrelse på de fleste rom. Den inneholder blant annet:

Underetasje: Flislagt entré og videre adkomst til romslig hall - med god plass til yttertøy i omkledningsrom. 2 romslige soverom og en hyggelig stue med egen utgang. Opprinnelig var det egen hybel del i underetasjen, se vedlagt original planskisse i salgsoppgaven, som eier har implementert til huset. Ved behov kan dette gjøres om med enkle grep. Det ligger vannrør i veggen fra da det var kjøkken der mot badet. Flislagt bad fra byggeåret med gulvvarme, badstue, nedfelt servant, underskap, toalettskap, speil, wc og dusj. Rommet har fuktstyrt avtrekksvifte. Underetasjen har vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeanlegg.

Når man kommer opp i 1. etasje møtes man av en solfylt og romslig stue/spisestue med vinduer mot øst, syd og vest . I stuen er det god plass til flere salonger, og peis. Utgang fra stuen til vestvendt terrasse på 30 kvm. Videre fra terrassen er det adkomst til hagen og like ved rett ut i marka. I spisestuedelen er det god plass til spisebord der man kan dekke til større selskap. Hyggelig kjøkkenløsning mot spisestue. Pent klassisk kjøkken fra 2003 med høy kjøkkeninnredning med malte fronter og med vitrinedører. Underlimt kjøkkenbeslag og benkeplate av granitt. Avtrekksvifte i hette og fliser over benk. Integrert induksjonstopp (bredmodell), stekeovn, dampovn, varmeskap, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Praktisk stort kjølerom i tilknytning til kjøkkenet. Romslig kjøkken med god benk- og skapplass samt god plass til spisebord. Videre på dette planet finner man et vaskerom samt bad med direkte adkomst til baksiden av huset og hagen.

I trappegangen mellom 1. og 2. etasje er det en praktisk bod. I 2. etasje finner man 3 gode soverom, alle med god skapplass, og et romslig bad. Baderommet er flislagt med varme i gulv, dobbel servant, badekar og dusj. Romhøyde opptil 325 cm. Fra trappegang/allrom er det utgang til overbygget terrasse på ca 4 m². På grunn av skråtak er det 26 m² som

ikke er målbart.

Solrik beliggenhet i kombinasjon med gjennomgående bruk av store vindusflater gir boligen mye naturlig lys og god romfølelse. God boltringsplass for både liten og stor i hagen og tilliggende friområde.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen med mindre annet avtales. 2 utvendige persienner ved stuevinduer i 1. etasje. 3 markiser mot vest i 1. etasje - ved stue og kjøkken. Tilpassede persienner i 2 soverom i 2. etasje. Skyvedørsgarderobe i 1 soverom i 2. etasje. Åpen garderobe i omkledningsrom. Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr er installert i alle rom. Se også tilstandsrapport samt selgers egenerklæringsskjema for nærmere beskrivelse av boligens standard.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom i underetasjen. Radiatorer i 1. og 2. etasje. Varmekabler i badegulvene i 1. og 2. etasje. Peis med innsats i stuen i 1. etasje og peisovn i stuen i U. etasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.05.1990, og ferdigattest på garasje datert 05.10.1993. Disse kan fås ved henvendelse til megler. Det har blitt gjort endringer på planløsningen i underetasjen etter at ferdigattest ble gitt. Boligen er byggemeldt med hybel. Fra 1994 har hybel vært brukt som en del av boligen. Opprinnelig inngang til hybel fra vindfanget ble tettet og det ble etablert ny åpning mellom hybel og resten av boligen. Se originale tegninger av underetasjen vedlagt i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at rom i underetasjen definert som stue i planskissen er byggemeldt som hall og bod og rommet er således ikke godkjent som varig oppholdsrom som stue eller soverom.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 61853, tinglyst 03.10.1986, bestemmelse om vann og kloakkledning - Rett til å ha liggende fjernvarmeledninger over eiendommen samt vedlikehold av disse.

Dagboknr 36069, tinglyst 11.06.1987, bestemmelse om vann og kloakkledning - Rett til å ha liggende vann og avløpsledninger over eiendommen samt vedlikehold av disse.

Det er tinglyst følgende servitutter på realsameie:

Dagboknr 18765 , tinglyst 02.04.1998, bestemmelse om adkomstrett - Eiendommen har adkomstrett frem til offentlig vei. Pliktig medlemskap av velforeningen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har i dag ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det har tidligere vært hybel i underetasjen med godkjente varige oppholdrom, se original planskisse vedlagt i salgsoppgaven.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2849 datert 16.04.1986, med tilhørende reguleringsbestemmelser

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 19.465,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 4.796,- for år 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.220,- pr. år. / 14758 kwh. pr. år.

Fjernvarme kostet kr. 18.287,- for år 2017.

Velavgift er kr 6.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 469,- pr. mnd samt kr. 599,- pr. mnd for internett. Tv tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen alarmselskap som koster kr 4.427,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.176.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Søndre Nordstrand
Grunnkrets Brenna
Kirkesogn Klemestrud og Mortensrud

Steder i nærheten

Mortensrudkrysset 0.9 km
Klemetsrudkrysset 1.3 km
Skullerudkrysset 2.7 km
Kantarellen legesenter 2.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.1 km
Sentralstasjon Oslo S 11 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 3.9 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass Sæter 4.4 km
Bussholdeplass Brenna 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Klemetsrudhallen 1.4 km
Idrettsanlegg Klemetsrud idrettsplass 4 km
Treningssenter Fitness24Seven Mortensrud Torg 1.2 km
Treningssenter Sport og Mosjon 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Mortensrud skole (1-7 kl.) 1.4 km
Klemetsrud skole (1-7 kl.) 1.4 km
Stenbråten skole (1-7 kl.) 1.8 km
Lofsrud skole (8-10 kl.) 1.3 km
Bjørnholt skole (8-10 kl.) 3.6 km
Bjørnholt videregående skole 3.6 km
Ulsrud videregående skole 6.8 km

Barnehager

Brennastubben Familiebarnehage 0.4 km
Søndre Dal Gård barnehage (3-5 år) 0.7 km
Blakkens vei barnehage (1-6 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Senter Syd 1.4 km
Kjøpesenter Mortensrud senter 1.4 km
Postkontor Coop Extra Mortensrud 1.4 km
Postkontor Bunnpris Lambertseter 4.6 km
Apotek Boots apotek Mortensrud Torg 1.1 km
Apotek Vitusapotek Mortensrud 1.4 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 4.9 km
Dagligvare Kiwi Mortensrud 1.1 km
Dagligvare Coop Extra Mortensrud 1.4 km
Kiosk/video Bazaar Mortensrud 1.2 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 1.4 km
Bensin Shell Mortensrud 1 km
Bensin Circle K Abildsø 4.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,7 %
Andel kvinner 48,3 %
Gj.snittalder menn 37,4 år
Gj.snittalder kvinner 36,1 år
Husholdninger med barn 43,4 %
Husholdninger uten barn 56,6 %
Gj.snitt byggeår 1987
Gj.snitt tomtestørrelse 755
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Brenna 1192 422

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis. Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?