Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 400 000,- for kr 5 400 000,-

Velkommen! - Gamle Hellvikvei 71

Enebolig med fin utsikt over Oslo/Holmenkollen og fjorden

Utsikt

Velkommen!

Stue med koselig peis og fjordutsikt

Peis

Stue/spisestue

Stue med fin utsikt

Stue

Spisestue

Kjøkken med fin utsikt

Solrik terrasse

Solrik balkong

Stue 1.etg

Soverom

Soverom

Soverom

Lekkert moderne bad med badekar, vegghengt toalett og flott servantløsning

Lekkert moderne bad med inngang til badstue

Bad

Bad

Badstue

Flott flislagt bad med dusjhjørne, vegghengt toalett og flott servantløsning

Bad

Bad

Bad

Anneks

Drivhus

1.etg

2.etg

Anneks

Samleplan

1.etg

2.etg

Anneks

Samleplan

Hellvik - Enebolig med fin utsikt over Oslo/Holmenkollen og Oslofjorden

Gamle Hellvik vei 71

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

Hellvik - Enebolig med fin utsikt over Oslo/Holmenkollen og Oslofjorden: Hellvik - Enebolig med fin utsikt over Oslo/Holmenkollen og Oslofjorden

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
129 / 156 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Særdeles attraktivt beliggende i et veletablert, populært og barnevennlig boområde på Hellvik. Boligen ligger østvendt med gode lys og solforhold. Flott utsikt over indre Oslofjord. Her kan du følge sjølivet og nyte flotte solforhold og nydelige soloppganger. Eiendommen ligger i et solrikt, stille og rolig område. Særdeles barnevennlig med trygg og kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, og flotte badestrender samt Hellviktangen, et flott rekreasjonsområde med strand og kunstkafè hvor det jevnlig arrangeres konserter og utstillinger. Dagligvareforretning på Skoklefall. Ca 4 km unna ligger Tangen sentrum med nytt kjøpesenter med alle servicetilbud og flere butikker, nytt kommunehus og nytt bibliotek. Ca. 3 min gange til bussholdeplass. Buss går bla.a til Tangen Brygge med korresponderende båt til Aker brygge eller Lysaker på en meget behagelig måte. På Nesodden er det et yrende badeliv sommerstid med mange flotte badestrender. Den nærmeste stranden finner du ca. 10 minutters gange unna. For sportsfiskere og båtfolket er det gode muligheter i Oslofjorden. Kort vei til kyststi, idrettsanlegg med fotballbane (gress/kunstgress), skøytebane, tennisbaner og idrettshall samt nesoddmarka som byr på flott turstier, lysløype og flott turterreng sommer som vinter. Nytt treningssenter på Varden, samt nye treningsfasiliteter på Skoklefall. Det går skyttelbåt fra Alværn brygge til Steilene som ble valgt til "Årets friluftsområde" i Oslo og Akershus i 1997. Øyene er viktige for rekreasjon og friluftsliv i indre Oslofjord og byr på mangfoldige muligheter for aktiviteter knyttet til strand-, sjø- og båtliv.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i området Hellvik, Berger, Fjordvange og Skoklefall. Gangavstand til barne- og videregåendeskole på Berger, samt Steinerskole på Skoklefall. Skolebussordning til Alværn ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til høyre ved Berger veiskille og følg Hellvikveien nedover. Ta inn Gamle Hellvikvei på venstre hånd. Følg denne innover. Eiendommen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1995

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

129m2

Bruksareal

156m2

Tomt

1245m2

KR-kode

511863

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gamle Hellvik vei 71, 1459 Nesodden

Gnr. 1, bnr. 604 i Nesodden kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.245,2 kvm som er skrånende mot nord. Eiendommen er godt opparbeidet med plenarealer, beplantninger, trær og asfaltert oppkjørsel og gårdsplass. Noe belegningsstein lagt ved inngang. Forøvrig bearbeidet naturtomt med hovedsakelig fjell og noe naturvekster.

Parkering

Biloppstillingsplass i egen garasje samt på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Enebolig m/integrert garasje:

Totalt bruttoareal: 176 kvm

Totalt bruksareal: 156 kvm

Totalt primærrom: 129 kvm

Primærrom:

2 soverom, kjellerstue, vaskerom, gang, trapperom, entré: 59 kvm

Stue/spisestue/trapperom, kjøkken, bad, soverom: 70 kvm

Sekundærrom:

Garasjerom: 21 kvm

Bod, bod u/trapp: 6 kvm

Kaldtloft med adkomst via innvendig takluke m/nedfellbar stige i hovedsoverom.

Anneks:

Totalt bruttoareal: 34 kvm

Totalt bruksareal: 31 kvm

Totalt primærrom: 31 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, entré, soverom: 59 kvm

2-delt krypkjeller med adkomst via utvendig dør i grunnmur til tilleggsdel, samt innvendig gulvluke i kjøkken til krypedel.

Veksthus:

Lite veksthus fra 1995 på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det bemerkes at rom definert som kjellerstue ikke tilfredsstiller byggeforskriftens anbefaling til rom for varig opphold pga. lysforhold.

Standard

Eneboligen over to plan med integrert garasje og frittstående anneks. Det er utgang fra stuen til nordvestvendt terrasse på ca. 34 kvm. Boligen er oppført i 1995 og modernisert i 2013-14 med nye bad i begge etasjer, brukt kjøkkeninnredning i 2015 og utskiftninger på terrassen i 2016. Moderniseringen er hovedsakelig utført av eier ved egeninnsats og hjelp av håndverkere blant eiers bekjente. Bortsett fra oppgraderingene fremstår bygningen hovedsakelig med standard fra byggeåret med noe mer bruksslitasje enn normalt. Noe utbedringer og oppgradering/ moderniseringsbehov for å tilfredsstille dagens krav til standard må påregnes.

Kjøkken:

Brukt Norema kjøkkeninnredning montert i 2015 med ny benkeplate i laminat med utslagsvask. Fliser over benk og lys under overskap. Kjøkkenventilator og nye hvtevarer fra 2015 med integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Det er avsatt plass til kjøle/fryseskap.

Følgende hvitevarer medfølger: Integrerte hvitevarer.

Bad i 1. etasje:

Baderomsinnredning med oljet heltre benkeplate, servant og overskap med speil og lys. Vegghengt toalett og dusjhjørne med glassvegg. Nisje med lys i vegg i dusj. Flislagt inn i vindu. Elektrisk håndklevarmer på vegg. Spotter i vegg over gulv.

Originalt bad pusset opp og ombygd i 2013, samt utvidet med tidligere gang foran soverom. Det skal være nytt tettesjikt, nye overflater og sanitærutstyr, samt noe røropplegg. Opprinnelig bad fremsto med fuktskader ved overtagelsen og nødvendige utskiftninger skal være utført iflg. eier.

Bad i underetasje:

Plassbygd benkeinnredning med fliser og oljet heltre benkeplate, servant, speil og lys. Badekar og vegghengt wc. Det er en nisje med lys i veggen over badekaret. Flislagt inn i vindu. Spotter i vegg over gulv.

Originalt bad pusset opp i 2014. Det skal være nytt tettesjikt, nye overflater og sanitærutstyr. Opprinnelig bad fremsto med fuktskader ved overtagelsen og nødvendige utskiftninger skal være utført iflg. eier.

Badstue:

Innenforliggende badstue til bad i underetasjen. Badstuen ble oppført i 2014 i forbindelse med oppussing av badet. Arbeidet er utført ved egeninnsats og vennehjelp. I badstuen finnes badstueovn, temperaturmåler, trebenker og lufventiler mot bad og bakenforliggende kjellerbod.

Vaskerom:

Vaskerom med utslagsvask, varmtvannsbereder på 200 liter, stoppekran, vannmåler, fordelerstokk for rør-i-rør system og opplegg for vaskemaskin..

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte sponplater i 1. etasje og furupanel i u. etg. Fliser på badene og over kjøkkenbenk. Panel i badstue og grovinnredet med våtromstapet, sponplate og mur på vaskerom. Pusset mur i garasje og delvis sponplater og mur i

bod under trapp. OSB-plater og mur i kjellerbod. Noe mur også i trapperom i u. etg.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeåret. Fliser fra 2013/14/15, samt nyere overflatebehandlinger i soverom og ombygging ved badstue i underetg.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med eikeparkett. Fliser på begge bad og vinylbelegg på vaskerom. Laminatfliser på kjøkken. Grovinnredet med støpt dekke boder og garasje. Tretremmer på støpt dekke i badstue.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeåret, mens baderomsgulv er fra 2013 og 2014, og kjøkkengulv fra 2015.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med folierte takplater i 1. etasje og furupanel i underetg. Malt flate med downlights på begge bad. Grovinnredet med grovpanel i garasje.

Overflatene er hovedsaklig fra byggeåret, mens overflatene på baderom er fra 2013 og 2014.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat fra 2015 iht. eier

- Kabel-TV

- Utestikk

- Utelys

- Utekran ved vaskerom og i garasje

- Persienner

- Markise

- Diverse belysning og panelovner

- Sentralstøvsuger

- Lys og strøm i garasje

- Skyvedørsgarderobe med innredning på hovedsoverom

- Garderobeskap på soverom

- Innebygd safe i innervegg på vaskerom

Anneks:

Frittstående anneks fra 1960 med åpen stue/kjøkken/entré med utgang til terrasse på ca. 7 kvm samt et soverom.

Kjøkken med benkeinnredning, laminat benkeplate og utslagsvask. Det er innlagt vann (nå avstengt) med inntak i kjøkkenbenk under vask med stoppekran og liten varmtvannsbereder på 20 liter. Elvestadkabel med varmekabel fra hovedhuset. Avløpsrør i plast fra kjøkken, ført gjennom krypkjeller og grunnmur mot syd og videre innunder terrasse mot sydøst til ukjent avløp.

Gulv: Tregulv, teppefliser og malt tregulv.

Vegger: Panel, brystpanel og malte plater.

Himling: Himlingsplater

Oppvarming: Elektrisitet og oppmurt peisgrue i stue.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner, samt murt peisinnsats i stue og vedovn i kjellerstue. Varmepumpe i trapperom og gullvarme i begge bad. På vaskerommet er det en strålovn. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskapet er plassert i entré og har automatsikringer, automatisk måler, overbelastningsvern, jordfeilbryter og innholdsfortegnelse

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det er vanlig at nevnte dokumentasjon mangler i kommunens arkiver fra bygggeperioden.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 1 servitutt på eiendommen og følgende antas å ikke ha betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr. 11664, tinglyst 30.11.1984.

Bestemmelse om benyttelse som ble overført fra nabo. Megler har forsøkt å innhente servitutten, men denne er slettet fra naboeiendom og anses derfor å ikke ha betydning.

Megler forespør kartverket om sletting fra denne eiendom.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Hellvikveien datert 31/10-1991 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 5.768,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann (Fastavgift kr. 1.430,- + Vannmålerleie kr. 313,-. I tillegg kommer forbruk kr. 17,49,- pr. m3), avløp (Fastavgift kr. 1.720,-. I tillegg kommer forbruk kr. 20,51- pr. m3), renovasjon kr. 1.719,- og feiing/tilsyn kr. 586,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 20.000,-/år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 8.000,-.

Solåsen vel kr. 250,-/år.

Solåsen veilag kr. 550,-/år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 5.638.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Hellvik
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Hellvik brygge 0.7 km
Hellvikstrand badeplass 0.8 km
Hellviktangen badeplass 1.4 km
Berger brygge 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 88.8 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 26.2 km
Bussholdeplass Hellvik 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nesoddenhallen 1.2 km
Idrettsanlegg Berger (skole) aktivitetsanlegg 1.2 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 4.4 km
Treningssenter Multisportsenter 27.5 km

Steder av interesse

Skoler

Berger skole (1-7 kl.) 1.2 km
Rudolf Steinerskolen på Nesodden (1-10 kl.) 1.8 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 3.5 km
Alværn ungdomsskole (8-10 kl.) 6.2 km
Nesodden videregående skole 1.2 km
Frogn videregående skole 18.6 km

Barnehager

Knerten familiebarnehage (1-5 år) 0.6 km
Hestehoven familiebarnehage (1-3 år) 0.6 km
Balderblom familiebarnehage (1-3 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 3.4 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 21 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 1.6 km
Postkontor Kiwi Fagerstrand 15.5 km
Apotek Apotek 1 Nesodden 2.6 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 3.4 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 3.4 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 21 km
Dagligvare Coop Extra Nesoddtangen 1.6 km
Dagligvare Kiwi Flaskebekk 2.6 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 4.6 km
Bensin Circle K Flaskebekk 2.5 km
Bensin Torneveien - ubetjent pumpe 14.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 36 år
Gj.snittalder kvinner 36,3 år
Husholdninger med barn 50,1 %
Husholdninger uten barn 49,9 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 1226
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18869 7881
Grunnkrets: Hellvik 2278 818

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anniken Øderud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?