Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 100 000,- for kr 3 100 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gamle Riksvei 184 - 1. Etasje

Gamle Riksvei 184 - Kjeller

Solbergmoen - Enebolig med stor terrasse med utsikt - Romslig gårdsplass og garasje - Pene uteområder og jacuzzi

Gamle Riksvei 184

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 200 000,-

Solbergmoen - Enebolig med stor terrasse med utsikt - Romslig gårdsplass og garasje - Pene uteområder og jacuzzi: Solbergmoen - Enebolig med stor terrasse med utsikt - Romslig gårdsplass og garasje - Pene uteområder og jacuzzi

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
94 / 164 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et etablert boligfelt med eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Eiendommen ligger høyt og fint til i rolig blindvei med gode solforhold og flott utsikt over elva.

Det er 2 min. gange til bussholdeplass, med god bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen. Det er ca. 12 minutters kjøring til Drammen med bil. God togforbindelse både fra Mjøndalen og Gulskogen stasjon. 32 minutter med tog til Kongsberg. 42 minutter med tog fra Gulskogen til Oslo S. En kort kjøretur til begge jernbanestasjoner med parkeringsmuligheter ved stasjonen. For offentlig kommunikasjon se; www.brakar.no. Ekspressbuss til Oslo og Kongsberg hver time, fra Mjøndalen og Åssiden vgs. Se www.timeekspressen.no

Noen få hundre meter til flott turterreng med turstier og lysløyper, sommer som vinter. Finnemarka byr på fantastisk natur med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Lysløypen tar deg til moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

Gangavstand til Solberg SK idrettsanlegg med fotballbaner, kunstis skøytebane og idrettshall. Solberg SK har gode tilbud (fotball, bandy, allidrett m.m.) se www.solbergsk.no.

Det er heller ikke lange veien til Krokstadelva med bla. Eknes idrett og svømmehall, Buskerud storsenter og populære Årbogen, en flott badeplass med tennisbane, fotballanlegg, sandvolleyballbane.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. For komplett liste se; www.bine.no

Solberg skole (1.-7.trinn) med SFO. Se; www.solberg.nek-skole.no

Killingrud skole (8.-10. trinn), se skolens hjemmesider på internett: www.killingrud.nek-skole.no

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Se kart i nettannonse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 200 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1961

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

94m2

Bruksareal

164m2

Tomt

860m2

KR-kode

191843

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gamle Riksvei 184, 3058 Solbergmoen

Gnr. 45, bnr. 507 i Nedre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 860,8 kvm. Tomten en romslig med pent opparbeidet uteareal bestående av plen, hekk, trær og noe beplantning. Romslig asfaltert gårdsplass.

Parkering

Garasjeplass for en bil i kjeller. Forøvrig god plass i asfaltert gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar, uten at det foreligger noen skriftlig avtale på dette.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 187 kvm

Totalt bruksareal: 164 kvm

Totalt primærrom: 94 kvm

Primærrom:

1. etasje: Entré med trapp, gang, to soverom, bad, kjøkken med spiseplass og stue: 86 kvm

Kjeller: Vaskerom: 8 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Åpent kjellerrom, bod, matbod og garasje (garasje utgjør ca. 36 m2 BRA)

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.06.2018 utført av Lasse Holm.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur av betonghullblokk og yttervegger av betong forblendet med teglstein og stående trekledning. Takkonstruksjon av tre tekket med asfalt takbelegg fra 2001. Vinduer fra byggeår. Ytterdør av nyere dato.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Takstmannen skriver følgende om boligen:

Bygningen er oppført i 1960 og bygget etter byggeforskrifter av 1949.

Boligen fremstår som for det meste fra byggeåret med antagelig noe utskiftninger i senere tid. Boligen har en innholdsrik planløsning og holder en normalt god standard. Eiendommen er jevnt over godt vedlikeholdt og fremstår slik man kan forvente med hensyn til alder og bruk. Det er avdekket råteskader rundt og ved pipehatt inne på loftet, noe som skyldes vedvarende kondensering ved at ventilasjonsrøret fra bad ikke er isolert og ført over tak. Normalt vedlikehold må påregnes enkelte bygningsdeler da de er aldrene. Bygningen er solid bygget og har et stort potensiale for videre utvikling.

I rapporten fremkommer det forhold i tillegg til overnevnte som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder bl.a.: kledning på sørvegg og alder på drenering og på badet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Selger opplyser i egenerklæringen at vann- og avløpsledning er begge nye i 2014 i regi av Nedre Eiker kommune.

Innvendige vannrør og stoppekran det henvises til er i byttet samme tidsrom og er nye fra yttervegg til vaskerom.

Terrasse med overbygg er satt opp i 2013 av Døvigen bygg.

Pipen er rehabilitert med stålforing og ny pipehatt i 2014, utført av Pipe og murerservice ANS.

Det er på badet byttet dusjkabinett og toalett for ca. 4 år siden. Blandebatteri for servanten på badet er byttet for ca. 1 år siden.

Standard

Overflater:

Veggene har fliser, malte og tapetserte overflater.

Gulv har fliser, laminat, parkett, og belegg.

Himling har malte overflater og trepanel

1.etasje:

Gangen knytter sammen hele 1. etasjen. Herfra kan du ta deg til stue, bad, soverommene, kjøkken og kjeller.

Badet er flislagt med varmekabler i gulv og inneholder wc, dusjkabinett og baderomsinnredning. Innredningen har lagring i over- og underskap, profilerte fronter, laminat benkeplate med nedfelt servant og speil med lys over.

Kjøkkenet har innredning med profilerte, laminerte fronter, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Ventilator over komfyr. Plass til frittstående hvitevarer i innredning. Oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger. Komfyr medfølger ikke.

Praktisk spiseplass mellom kjøkkenet og stue som knytter rommene sammen.

Stuen får mye naturlig lys fra de store glassflatene. Plass til sofagruppe foran peisovnen og en godstol i hjørnet. Varmepumpe på vegg og vifte med lys i himling. Utgang med skyvedør til flislagt terrasse med motorisert markise. Fra terrasse er det videre adkomst til ytterligere en terrasse med jacuzzi og god plass til sittegrupper. Herfra tar du deg ut i hagen med plen egnet for lek og moro.

Boligens to soverom er praktisk beliggende i 1. etasje med enkel adkomst til badet. Boligen har opprinnelig tre soverom. Begge nåværende rom har plassbygget garderobeskap. I tillegg har soverommet som tidligere bestod av to rom frittståede garderobeskap.

Kjeller:

Ned trappen er det er romslig kjellerrom som har vært brukt som hobbyrom og for oppbevaring. Herfra er det dør dirkete ut i garasje.

Det er i tillegg to rom til for oppbevaring og et vaskerom. Vaskerommet er ikke bygget som våtrom.

Det er i tillegg lagringsmuligheter på delvis gulvet loft.

Utvendig er det montert utebelysning med dimmer og fotocelle.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn i stue. Varmekabler i gulvet på badet. Forøvrig elektrisk. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Nedgravd glassfibertank ved inngangsparti.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1961. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen i sin helhet. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker kommune før rundt 1970. Boligen er opprinnelig tegnet med 3 soverom.

Det foreligger ferdigattest på rehabilitering av pipe datert 29.05.2013.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Ihht. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ”A”.

Boligformål A; I disse områder skal ikke grad av utnytting overstige 35% BYA. Kommuneplanen arealdel overstyrer reguleringsbestemmelsene når det gjelder utnyttelsesgrad (BYA), med mindre annet er fastsatt i godkjent regulerings- eller bebyggelsesplan vedtatt etter 01.01.1999.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Komfyr på kjøkkenet og lampe over spisebord følger ikke med.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunal avgift for vann er kr 5.400,- for inneværende år. Det er tre terminer i året. Det er innstallert vannmåler for boligen og de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket.

Renovasjonsavgift for år 2018 er kr 2.669,- (fellesløsning med hjemmekompostering). Det er to terminer i året.

Årlig feieravgift på ca. kr 590,-. og tilsyn av pipe på ca. kr 1.500,- hvert 4. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 13.000 kwh, eller ca. kr 13.500,- pr år.

Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av TV signaler og internett med en kostnad på kr 560,- og 465,- pr mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap og har en årlig kostnad på kr 7.068,-. Det er valgfritt for kjøper å fortsette abonnementet.

Kjøper må påregne utgifter til bygningsforsikring og innboforsikring.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.281.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Nedre Eiker Kirke-blåfjellvn.
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 0.5 km
Mjøndalen 1.9 km
Krokstadelva 2.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 106.1 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 2.7 km
Bussholdeplass Henriksbakken 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Solberg idrettsplass 1.9 km
Idrettsanlegg Solberg Sport- og Kultursenter 2 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 3.1 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 5 km

Steder av interesse

Skoler

Stenseth skole (1-7 kl.) 1.5 km
Rosendal skole (1-10 kl.) 2.1 km
Solberg skole (1-7 kl.) 2.3 km
Krokstad skole (1-7 kl.) 2.7 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 2.3 km
Killingrud ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Veiavangen ungdomsskole (8-10 kl.) 3.5 km
Åssiden videregående skole 4.7 km
Akademiet Ypsilon vgs 7.8 km

Barnehager

Solbergmoen barnehage (0-6 år) 0.5 km
Stensethalléen barnehage (1-3 år) 0.6 km
Grinde barnehage (0-5 år) 1.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 2.3 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 3.3 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 2.6 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 3.3 km
Apotek Ditt Apotek Solberg Senter 2.3 km
Apotek Apotek 1 Buskerud Storsenter 3.3 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 3.3 km
Dagligvare Price lagerbutikk 1 km
Dagligvare Kiwi Nybruveien 1 km
Kiosk/video Mix Candy 2.3 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Mjøndalen 2.4 km
Bensin Shell Mjøndalen 1.9 km
Bensin 1-2-3 Krokstadelva 2.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 39,5 år
Gj.snittalder kvinner 44 år
Husholdninger med barn 35,1 %
Husholdninger uten barn 64,9 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 816
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24718 10510
Grunnkrets: Nedre Eiker Kirke-blåfjellvn. 696 276

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,35% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?