Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 200 000,- for kr 4 200 000,-

fasade

entré

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

stue

stue

stue

stue

stue

soverom

soverom

soverom

soverom

soverom

toalettrom

baderom

baderom

kjellerstue med peis

fasade

Innkjøring og gårdsplass

fasade

Inngangsparti

Kart

3Dplan 1. et

3Dplan u.et

3Dplan

2Dplan 1. et

2Dplan u.et

2Dplan

Hamar

Gerhard Munthes gate 35

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 900 000,-

Hamar: Tiltalende familiebolig med 4 soverom og kjellerstue. Barnevennlig beliggenhet på Børstad.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
158 / 240 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger tilbaketrukket i en rolig blindgate på Børstad. Langs eiendommens søndre grense går det en offentlig regulert tursti. Området betegnes som meget barnevennlig med kort avstand til de fleste fasiliteter. Det er kort gangavstand til hyggelig ski- og turområder ved Børstad gård samt nærbutikk (Prix) rett ved. Eiendommen sogner til Røllsløkka barneskole som bare ligger noen hundre meter unna, omtrent samme avstand til Børstad ungdomsskole. Flott og moderne friidretts- og fotballanlegg ved siden av ungdomsskolen. Deler av anlegget islegges på vinteren og nyttes som skøytebane. Kort gangavstand til Hamar sentrum, kjøpesenteret CC Hamar og Hamar jernbanestasjon.

Barnehager og skoler

Rollsløkken barneskole, ca. 500 m.

Børstad ungdomsskole, ca. 800 m.

Hamar Katedralskole, ca. 3,3 km.

Flere barnehager i umiddelbar nærhet.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra rundkjøringen ved Politihuset følg Skogvegen oppover. Gerhard Munthes gate kommer etter ca 400m. Ta inn til venstre og følg vegen et lite stykke. Eiendommen er beliggende ned en privat stikkveg til venstre.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1963

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

158m2

Bruksareal

240m2

Tomt

898m2

KR-kode

65185

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gerhard Munthes gate 35, 2318 Hamar

Gnr. 1, bnr. 3176, i Hamar kommune.

Tomten

Eiet tomt på 898 kvm.

Meget solrik og luftig tomt som ligger noe høyere enn vegen og bebyggelsen i forkant. Tomta er opparbeidet med plen og beplantet med prydvekster, blomsterbed og trær. Tett fin hekk som skjermer mot innsyn. Innkjøring, gårdsplass og gangveger er belagt med belegningsstein samt etablert enkelte støttemurer og terrengtrapp. Snødekke ved befaring. Felles privat adkomstveg ned til eiendommen er gruset.

Parkering

Inntilbygget garasje. I tillegg er det oppstillingsplasser på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Det er privat stikkveg ned til eiendommen med felles vedlikeholdsansvar. Stikkvegen er noe redusert dekke etter bruk (gml asfalt som har gått i oppløsning) og bl.a. graving av fiber.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 268 kvm

Totalt bruksareal: 240 kvm

Totalt primærrom: 158 kvm

Bruksareal:

Enebolig 240 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 43 kvm: Gang/trapperom, kjellerstue og vaskerom.

1. etasje 115 kvm: God entré, gang, 4 soverom, toalettrom, romslig baderom, godt kjøkken med spiseplass, stor og lys stue/spisestue med utgang til solrik terrasse.

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 64 kvm: 2 store boder og trapperom til garasje.

1. etasje 18 kvm: Inntilbygget garasje med adkomst direkte fra kjeller.

I tillegg er det et anneks fra 2003, bruttoareal 10 kvm som er innredet med et rom.

Lekestativ i hagen er fastmontert og følger eiendommen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.02.2018 utført av Morten Silkebækken. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført enebolig, inntilbygget garasje og anneks. Enebolig over 1 plan med kjeller. Oppført i støpt sparesteinsmur og trekonstruksjoner. Saltak konstruksjon som er tekket med taksteinsplater av metall.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder noen merkbare retningsavvik og skjevheter. Skjevheter må påregnes pga. alderen.

Vaskerommet i kjeller tilfredstiller ikke krav til våtrom bl.a. ikke etablert tettesjikt på gulv og kapasiteten til ventilasjon er mangelfull. Takrenne til overbygget terrasse er ødelagt pga snøfall. Et kjellervindu er sprekt. Vask på kjøkkenet lager en klukkelyd som kan være tegn på at den er noe tett.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget hyggelig arkitekttegnet enebolig beliggende i et barnevennelig, skjermet boligområde på Børstad. Godt med innfall av dagslys og luftig utsyn. Stor terrasse hvor man kan nyte sola hele dagen til sene kveldstimer. Boligen har alle funksjoner på ett plan med bl.a. 4 soverom. I tillegg er det full kjeller med innredet kjellerstue som er anvendelig areal om det er små barn med besøk eller tenåringer som trenger tv-stue/oppholdsrom. Det er flere uinnredete rom i kjeller dersom man ønsker ytterliger utnyttelse.

Eiendommen fremstår velholdt og solid da den er jevnlig oppgradert og påkostet fra 1999 frem til i dag.

Innvendig er så og si alle overflater behandlet i tiltalende farger og materialvalg. Badet ble oppusset i -99 og kjøkkeninnredning er fra - 03. Toalettrommet er oppusset i -18. El-anlegget er oppgradert (gjenstår noe eldre enkelte steder og kjeller) i perioden 1998-03 og ble sist kontrollert i 2015. Utvendig ble boligen påforet, etterisolert, påsatt ny ytterkledning og nye vinduer/dører i -01 samt drenert i -01/-02. Taktekking med renner-nedløp-beslag fra -03. Utvendig ble fasader behandlet i -13. På deler av gårdsplassen og gangstier ble det lagt belegningsstein ca. -06.

Eksempler på materialvalg;

Gulv: Parkett, heltre, laminat, belegg. Fliser i gang og baderom.

Vegger: Malte panelplater, malte plater, malt panel, malt strie, malt tapet. Fliser på baderom.

Himling: Folierte plater, malte plater, malt panel og panel.

Kjøkkenet er meget flott med sjelden god skapplass og praktisk innredet med gjennomgang fra gang til stue samt et smart kott. Det er takhøye skap og fin benkeplass. Innredningen er fra 2003, Sigdal, med profilerte heltre fronter av bjørk og enkelte med glassdetaljer (lys vitrineskap mot stue virker ikke). Laminat benkeplate med fliser i benkerygg. Integrert komfyr (varmluft defekt), koketopp og mikrobølgeovn. Nisje til frittstående kjøleskap og oppvaskmasin. Avtrekksvifte med lys (begge fungerer hver for seg, men uforklarlig nok ikke sammen). Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Toalettrom ble oppusset nå i -18 med nye overflater, ny snerten servant med underskap og wc.

Baderom ble oppusset i 99 og fremstår lyst og pent med flislagt gulv med varmekabler. Klassisk innredning med hel servantplate og over-/underskap med hvite, profilerte fronter. Dusjkabinett. Opplegg til badekar.

Vaskerommet er i kjeller med stålkum og opplegg til vaskemaskin.

Oppvarming

Vedovn av type Jøtul i stue. Åpen peis i kjellerstue (selger har aldri brukt peisen). Varmekabler i gangen og på baderommet. Elektriske panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1962.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, men registert i matrikel tatt i bruk 15.06.62.

Kjellerstuen er antatt innredet etter 1962.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 103007, tinglyst 16.08.1961, type heftelse: Rettigheter iflg. skjøte. Bestemmelse om bebyggelse, vann/kloakkledning og veg.

Tilstøtende tomter har rett til å føre vann-/kloakkledninger over tomten for å komme i forbindelse med off. nett. Gjerdeplikt mot gate etc. Eier plikter vedlikehold av felles adkomstveg.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til Kommuneplanen arealdel 2011-2022 datert 19.10.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Takhøye bokhyller i stue medfølger boligen. I tillegg er det diverse løsøre som kan følge boligen, konf. evt. nærmere med megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.826,36 for 2017. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon. Fritak feiing/tilsyn. Vann/kloakk avregnes etter forbruk.

Eiendomsskatten er kr 10.054,06,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 22.400,- pr. år. / 23150 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.254,-.

Boligen er tilknyttet Parabol Viasat som leverandør av kabel-tv og har avgift på ca kr 820,- pr. mnd. Dekoder medfølger, men abb sagt opp.

Boligen var tilknyttet internett via Telenor. Trådløs ruter medfølger, men abb er sagt opp. Ligger Fiber i området.

Vedlikehold av privat stikkveg er felles ansvar.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.998.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hamar
Grunnkrets Midtre Børstad
Kirkesogn Hamar Domkirke

Steder i nærheten

Høgskolen 1 km
Rådhuset 1.2 km
Hamar sjukehus 1.4 km
Hamar Kulturhus 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 88.5 km
Jernbanestasjon Hamar stasjon 1.4 km
Bussholdeplass Hempa 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Briskeby gress 0.7 km
Idrettsanlegg Børstad Kunstgress 0.8 km
Treningssenter Fønix CC stadion 0.8 km
Treningssenter Actic - Hamar 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Rollsløkken skole (1-7 kl.) 0.5 km
Børstad ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Hamar katedralskole 3.3 km
Storhamar videregående skole 4.4 km

Barnehager

Ringblomsten familiebarnehage (0-3 år) 0.2 km
Hvitveisen barnehage (0-5 år) 0.4 km
Hempa barnehage (3-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter CC Stadion 0.5 km
Kjøpesenter CC Mart'n 0.6 km
Postkontor Hamar Postkontor 1.2 km
Postkontor Spar Sannerud 1.4 km
Apotek Apotek 1 Østbyen 0.6 km
Apotek Apotek 1 CC Stadion 0.8 km
Vinmonopol Hamar Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Stange Vinmonopol 12.4 km
Dagligvare Coop Prix Hamar 0.3 km
Dagligvare Coop Extra Børstad 0.5 km
Kiosk/video Narvesen CC Stadion 0.8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Solvang 0.9 km
Bensin Circle K Vangsveien 0.5 km
Bensin Uno-X Hamar 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,8 %
Andel kvinner 52,2 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 42,5 år
Husholdninger med barn 29,2 %
Husholdninger uten barn 70,8 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 868
Område Personer Husholdninger
Kommune: Hamar 30598 14789
Grunnkrets: Midtre Børstad 301 144

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,63 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Gro Rakstad
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?