Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 400 000,- for kr 2 400 000,-

Barnevennlig beliggende på Gjekstad

Romslig terrasse

Stue med utgang til terrasse

 

Spisestue

Kjøkken med plass til spisebord

 

 

 

Detaljfoto

Romslig bad/wc i 2.etg.

 

Hovedsoverom med utgang til veranda

 

Boligen har totalt 3 soverom

Velkommen til visning

Gjestetoalett i 1. etg. kombinert med vaskerom

Romslig terrasse

Plantegning 1.etg.

Plantegning 2.etg.

Gjekstad - Populært beliggende bolig med kort vei til butikk, idrettsanlegg, flotte turområder m.m.

Gjekstadveien 100 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 490 000,-

Gjekstad - Populært beliggende bolig med kort vei til butikk, idrettsanlegg, flotte turområder m.m.: Gjekstad - Populært beliggende bolig med kort vei til butikk, idrettsanlegg, flotte turområder m.m.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
103 / 109 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fritt beliggende bolig på populære Gjekstad i meget barnevennlige omgivelser med kort gange til sjø og badestrand. Flotte bademuligheter på Skjellvika badestrand som er rikt befolket på de varme sommer tider med flotte turområder samt flere fiskeplasser. Innenfor 15 minutters gange finner man Lahelle

badestrand og bryggeanlegg som ligger til Lahellefjorden som er meget populær på de varme årstider med flotte holmer og et yrende båtliv. Er båt en lidenskap finner man også en båtslipp på Lahellebrygga. Gjekstad barnehage ligger i umiddelbar nærhet, samt flere lekeplasser. Liker man idrett har en mulighet til å spille fotball på Gøif idrettsanlegg.

Kyststien på Østerøya byr på 20 km merket løype for turgåere. Stien er merket fra Kastet innerst i Mefjorden og fra Røyseløkka. Store deler av kyststien er privat vei, hytteadkomst eller driftsvei i landbruksnæringa. Kyststien er merket gjennom frivillige avtaler med grunneierne, og stien skal være en hjelp for turgåere for å komme fram til fots langs kysten. Kyststien på Østerøya er en forlengelse av kyststien på Vesterøya. Stien er merket med blå maling, enten på lave stolper eller andre naturlige elementer. Langs offentlig vei finner du blåmerker på lys eller telefonstolper.

Barnehager og skoler

Eiendommen ligger med kort gange til flere barnehager. Nærmeste skole er Gokstad og Ormestad. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 490 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2005

Soverom

3

Primærrom

103m2

Bruksareal

109m2

Tomt

2173m2

KR-kode

2218141

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gjekstadveien 100 C, 3218 Sandefjord

Gnr. 48, bnr. 75, snr. 4 i Sandefjord kommune.

Tomten

Felles eiertomt for sameiet på 2.173 kvm. Iflg. seksjonering tinglyst 02 des. 2004 disponerer denne boligen et mindre areal foran boligen. For nærmere opplysninger se vedlagte kopi av seksjonering. Fellestomten er opparbeidet med asfaltert gårdsplass, samt felles lekeplass.

Parkering

Parkeringsplass på fellesareal.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Se vedlegg til salgsoppgave for nærmere informasjon

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 121 kvm

Totalt bruksareal: 109 kvm

Totalt primærrom: 103 kvm

Primærrom:

1. etasje 52 kvm: Kjøkken, stue, entre, vaskerom, gang, bod

2. etasje 51 kvm: 3 soverom, gang, bad

Sekundærrom:

1. etasje 6 kvm: bod ( utvendig bod er medtatt i bra. )

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.01.2018 utført av Hans Petter Olaussen .

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Angivelsen av p- rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse. Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger.På originale tegninger er det tegnet en bod på innsiden av bad/wc i 2.etg. Boden er i dag bygd om til bad/wc, og det foreligger ingen ferdigattest/bruksendring/dokumentasjon på nevnte arbeider.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 01.09.2018

Bebyggelse

Byggemåte iflg. vedlagte tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen 05.01.2018: Boligen er fundamentert på antatt faste masser med støpt såle, men grunnforhold er ukjent for takstmann. Da dette er en støpt plate på mark blir det som oftest ikke montert drenering med drenrør. Takvann er ført i rør. Bindingsverk med liggende utvendig kledning fra byggeår. Vinduer og terrassedører av tre med to lag isolerglass. Ytterdør i formpressed utførelse. Innvendige dører i lys utførelse fra byggeår. Prefabrikerte W-takstoler med saltaksform. Adkomst til loft via nedfellbar trapp. gipsplater og sutakplater som undertak. Loft er provisorisk gulvet. Dobbelkrum betongstein som taktekking. Takrenner, nedløp og beslag i stål og aluminium utførelse. Pipestokk er heltekket. Snøfangere ved inngang. Terrasse på 26 kvm er oppført i tre og fundamentert til mark. Balkong på 8 kvm er oppført i tre og fundamentert til mark. Rekkverk av tre. Trapp av tre i malt utførelse.Godkjent rekkverk. Element pipestokk. Ildsted er ikke montert. Etasjeskillere av tre. Antagelig med isolasjon som er naturlig for byggeår.

Konklusjon tilstand iflg. vedlagte tilstandsrapport : Boligen fremstår i hovedsak med normal alder og bruksslitasje på innredninger og overflater, men som det fremkommer i rapporten er det registrert enkelte avvik fra normal tilstand. Dette gjelder i hovedsak bad som har lekkasje og er u-fagmessig bygget og bør påregnes oppgradert. Se vedlagte rapport vedrørende lekkasje utført av Skadegruppen 10.11.2016 , samt kommentar/undersøkelse utført av Martin Sørensen (selger). Eier informerer om dårlig avrenning av fukt i gårdsplass og plen. Forøvrig kan det påregnes normalt vedlikehold på innvendige overflater. Tilstandsrapporten følger vedlagt til salgsoppgaven. Denne er utarbeidet av takstmann Hans Petter Olaussen. Ved spørsmål av byggteknisk art, kan han treffes på tlf. 932 43 839.

Standard

Tappeluf ønsker alle interessenter velkommen til visning i en moderne og funksjonell bolig på populære Gjekstad. Boligen er fint tilpasset en barnefamilie da den har totalt 3 soverom i tillegg til toalett i begge etasjer. Boligen blir automatisk barnevennlig beliggende da det er ca. 5 minutter gange til Gøif idrettsanlegg som er vesentlig oppgradert de senere år. Boligen er lyst og fint innredet og har utearealer i begge etasjer.

NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. I beboelsesrom hvor det mangler varmekilder, vil dette ikke bli satt inn før overtagelse. Gardiner og gardinoppheng medfølger ikke. Alle garderobeskap medfølger. Forøvrig gjelder standard retningslinjer fra NEF for hva som medfølger i en eiendomshandel.

Oppvarming

Varmepumpe i stue, samt varme i diverse gulv.

Det anbefales interessenter å sjjekke muligheter for vedovn i stue da boligen har pipe.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 13.02.2006 på nevnte eiendom. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Tgl. servitutter på eiendommen

Bestemmelse om gjerde datert 16.11.1932. Overført fra: Knr: 0710 Gnr: 48 Bnr: 75. Gjelder denne registerenheten med flere.

Erklæring/avtale datert 12.05.1952. Overført fra: Knr: 0710 Gnr: 48 Bnr: 75. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn. Overført fra: Knr: 0710 Gnr: 48 Bnr: 75. Gjelder denne registerenheten med flere

Bestemmelse om veg datert 18.10.2004. Overført fra: Knr: 0710 Gnr: 48 Bnr: 75. Rettighetshaver:Knr: 0710 Gnr: 48 Bnr: 537. Overført fra: Knr: 0710

Gnr: 48 Bnr: 75. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:

Seksjonering datert 02.12.2004. Opprettet seksjoner. Snr: 4. Formål: Bolig. Tillegsdel: Bygning og grunn. Sameiebrøk: 1/5.

Rettigheter:

Bestemmelse om vann/kloakkledn + Erklæring avtale datert 29.05.2002. Rettighetshaver:Knr: 0710 Gnr: 48 Bnr: 75. Rettighetshaver:Knr: 0710 Gnr: 48 Bnr: 75 Snr: 1-5. Rett til å benytte ca 15 m2 i sydvestre hjørne til parkering.

Bestemmelse om vannrett datert 16.11.1932 Rettighetshaver:Knr: 0710 Gnr: 48 Bnr: 75. Rettighetshaver:Knr: 0710 Gnr: 48 Bnr: 75 Snr: 1-5. Overført fra

gnr 48 bnr 1.

Det har ikke lykkes megler å innhente dokumenter fra 1932. Se vedlegg til salgsoppgave for kopi av resterende av rettigheter/servitutter.Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Hele boligen kan leies ut såfremt den har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommuneplanens arealdel, er området avsatt til boligformål. Vedtaksdato 22.05.2014. Arealplaner med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.

Reguleringsplan: Det er varslet igangsetting av reguleringsarbeid for Høgenhall (området rundt Østerøya idrettspark). Planområdet er på ca. 460 daa. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for fremtidig boligutbygging. Planarbeidet skal blant annet avklare byggepotensialet og vesentlige arealkonflikter, kartlegge og sikre grønnstruktur, utrede alternative atkomstløsninger og eventuelle tiltak på eksisterende infrastruktur, samt vurdere behovet for å sette av areal til skole- og barnehage. Sandefjord er for tiden ikke kjent med andre reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Sameie Gjekstadveien 98 A-C og 100 B-C

Orgnr. 996 441 539

Formann: Raymond Kristoffersen / Gjekstadveien 98 C, 3218 Sandefjord / Mob. 99 64 04 62 / Mail rk@aqwa.no

Sameiet er p.t. ikke organisert med månedlige felleskostnader.Sameiet er ikke tilknyttet sikringsfond. Sameiebrøk:1/5

Se vedlegg til salgsoppgave for kopi av vedtekter for sameiet, samt protokoll fra sameiermøte 11.05.17

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter, årsregnskap, balanse som ligger som et vedlegg i salgsoppgaven. Sameiet er ikke tilknyttet sikringsfond. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Kommentar formann i sameiet Raymond Kristoffersen: Det betales ingen faste kostnader pr.mnd. Men formann sender ut faktura etter behov til dekning av oppgradering felles lekeplass/brøyting/ dugnad. Iflg. formann har dette beløpet vært på ca. kr. 5.-9.000,- pr.år. fordelt på de fem enhetene. Brøyting fordelses på seks enhet, også inkludert 100A. Det dekkes kun vedlikehold av sameietomt. Hver enkelt sameier bekoster selv vedlikehold av egen enhet og tomt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

I følge strømselskapet har boligen et årlig snittforbruk på kwh. 10.988 ( snitt siste 3 år) Tar man utgangspunkt i å betale kr 1,- per kwh. Er snitt forbruk kr. 915,- per mnd.

Årlig kommunale avgifter kr. 8.572,- ( fordeles over 4 terminer)

Eiendommen er forsikret i Gjensidige ( årlig premie kr. 3.572,-)

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 1.500,- pr år.)

Eiendommen er tilknyttet Canal digital som leverandør av tv-signaler. Mnd. kostnad ca. kr. 1.000,- For nærmere informasjon om kostnader se www.canaldigital.no

Kommentar formann i sameiet Raymond Kristoffersen: Det betales ingen faste kostnader pr.mnd. Men formann sender ut faktura etter behov til dekning av oppgradering felles lekeplass/brøyting/ dugnad. Iflg. formann har dette beløpet vært på ca. kr. 5.-9.000,- pr.år. fordelt på de fem enhetene. Brøyting fordelses på seks enhet, også inkludert 100A. Det dekkes kun vedlikehold av sameietomt. Hver enkelt sameier bekoster selv vedlikehold av egen enhet og tomt.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 2.553.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-/ 7.100,-.

(7.100,- ER KUN LEILIGHETER OG REKKEHUS, FOR ØVRIGE BOLIGER SOM HALVPART, ENEBOLIGER OG FRITID ER PRIS KR 11.100,- uavhengig av eieform)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 34.900,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?