Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 600 000,- for kr 3 600 000,-

Velkommen til Gjerivegen 141!

Fasade med gårdsplass

Fasade

Fasade

Fra stuen er det en nydelig utsikt

Stue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Gang

Soverom nr. 1

Soverom nr. 2

Soverom nr. 3

Bad i 1. etasje

Bad i 1. etasje

Bad i 1. etasje

Trapperom

Trapperom

Kjellerstue

Bodrom i underetasjen med enkel kjøkkeninnredning

Vaskerom

Bad i underetasje

Trapperom med egen ut/inngangsdør i underetasjen

 

Plantegning

Stor terrasse på ca. 70 kvm.

Terrasse

Uteplass

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Ask Bussholdeplass er et sentralt knytepunkt

Gjerdrum ungdomsskole

Gjerdrum Barnehage

Flott lysløype i Gjerdrum

Flott fotballanlegg i Gjerdrum

Sprek Treningssenter

Gjerdrum

Gjerivegen 141

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 900 000,-

Gjerdrum: Pen enebolig med nydelig landlig utsikt 6 min. fra Ask/tog på Kløfta. 33 min. fra Oslo. God planløsning. Stor kjeller.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
199 / 223 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen befinner seg ca. 5 km utenfor Ask i Gjerdrum i rolige og landlige omgivelser med lite støy. Området rundt består av noe småhus- og landbruksbebyggelse, ellers svært landlig og fredlig, men likevel kort vei til det meste med bil. Det er ca. 100 meter til Lerengen bussholdeplass hvor det går skolebuss og pendlerbusser mot Kløfta, Ask og Oslo. Du kan for eksempel ta buss kl 7,8 eller 9 på morgenen og komme deg til Oslo bussterminal på 50 min. Bussen bruker 13 min til Kløfta i følge ruter.no.

Kommunen har et utpreget barnevennlig oppvekstmiljø der det satses stort på blant annet idrett innenfor de fleste områder. Idrettshallen er lokalisert i sentrum av Ask, like ved ungdomsskolen. Her er det kunstgressanlegg.

Gjerdrum har også tilgang til flotte turområder innover i Romeriksåsen. Her finnes flere idylliske badevann, der Lysdammen er den mest populære og et yndet badested hele sommeren. Innover i marka finnes det flere oppmerkede løyper hvor naturen kan nytes både sommer og vinter. Om vinteren er det et langstrakt løypenett som strekker seg innover i Romeriksåsen og byr på god rekreasjon. Det er også alpinbakke i Kniplia skisenter. Det er kort vei til Gjerdrum golfklubb.

I Ask finner du også et godt og variert servicetilbud med bl.a. kulturhus, idrettshall, kafé, hotell, vinmonopol, flere dagligvarehandler og hyggelige nisjebutikker. Det er kort vei til Skedsmokorset med nye Skedsmo senter, Kløfta med Romerikssenteret, samt Jessheim, Lillestrøm og Strømmen. Gjerdrum har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Gjerdrum barneskole 4.8 km

1-7 kl. Veståsen skole 8.3 km

8-10 kl. Gjerdrum ungd.skole 5.5 km

Jessheim videregående skole 14.2 km

Lillestrøm videregående skole 18.8 km

Barnehager:

Hoelstoppen familiebarnehage 2.2 km

Rosterud familiebhg. (0-3 år) 4.5 km

Menighetens barnehage (3-5 år) 4.8 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen..

Adkomst

Fra Ask sentrum tar det ca. 5-6 min til boligen. Fra sentrum kjører du mot Kløfta og følger Gjerivegen. Følg veien mot Gjerdrum Kirke. Når du kjører forbi kirken ligger boligen ca. et halvt minutt unna på høyre hånd hvis du kommer fra Gjerdrum.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1984

Soverom

3

Primærrom

199m2

Bruksareal

223m2

Tomt

1068m2

KR-kode

591869

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gjerivegen 141, 2022 Gjerdrum

Gnr. 10, bnr. 57, snr i Gjerdrum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.068 kvm. Opparbeidet tomt med busker, plen, støttemur og gruset innkjørsel.

Parkering

Parkering på egen gårdsplass. Det foreligger melding datert 21.07.06, mottatt 07.11.06, om oppføring av frittliggende garasje med bruksareal på 41,4 m2. Bygningsmyndighetene hadde da ingen merknader til meldingen, men det gjøres oppmerksom på at når arbeidet ikke igangsettes innen 3 år etter at meldingen er sendt kommunen, faller tillatelsen bort og det må søkes på nytt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. En del av adkomstveien til boligen går over naboeiendommen (nedkjøring til jordet øst for denne eiendommen). Det er ikke tinglyst veirett.

Eiendommen er tilknyttet Gimilvann vannverk via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat minirenseanlegg. Kommunen har generell hjemmel til å kreve påkobling til offentlig avløpsnett, men her er det private renseanlegget innstallert etter pålegg fra kommunen. Tillatelse til nytt minirenseanlegg ble godkjent av kommunen 01.03.2018 og ferdigattest ble gitt 13.08.2018. I følge opplysninger fra selger, har naboen gitt lov til å bruke jordet til spredegrøft fra mikrorenseanlegget.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 244 kvm

Totalt bruksareal: 223 kvm

Totalt primærrom: 199 kvm

Primærrom:

U.etg.: Bad, vaskerom, trapperom 1, kjellerstue, enkelt kjøkkenrom/bod, gang og trapperom 2: 88 kvm

1.etg.: Bad, entré, gang, kjøkken, stue, trapperom og 3 soverom: 111 kvm

Sekundærrom:

Bod 1 og bod 2: 24 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.08.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Enebolig med valmet takkonstruksjon som er tekket med takstein. Helbeslått pipe over tak. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Det er kjeller under boligen. Det er innredede arealer og da utforede vegger mot mur. Grunnmurer er oppført i antatt lettklinkerblokker som er pusset. Det er støpte kjellergulv.

-Vinduer med trekarmer og terrassedør med 3-lags energiglass.

-Profilert ytterdør med el- lås.

-Adkomst til loft via loftsluke fra soverom.

-Det ble forøvrig registrert mose på deler av takstein og dette bør forsøket fjernet.

-Naturlig ventilasjon. El. styrt vifte på bad.

-Vannrør av materialtype kobber.

-Bereder er plassert på vaskerom og er på 198 liter og produksjonsår 2005.

-Elektrisk anlegg med automatsikringer.

-Flere garderobeskap og gode lagringsmuligheter i boder.

-Det er separat inngang til kjeller

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, ingenting har fått TG3, men følgende har fått TG2:

-Gjenkledde kjellervegger er generelt sett å betrakte som en risiko for skjulte skader. Det ble på synlige og observerte flater visuelt ikke sett skader, eller registrert skadelige fuktverdier på tilfeldige valgte steder.

-Drenering: Det er synlig bruk av vorteplast, enkelte steder mangler klemlist. Det kommenteres at boligen ligger i noe skrånende terreng, noe som gir økt vanntrykk mot grunnmuren.

-Det ble observert noe muselort på loft.

-Det ble forøvrig registrert mose på deler av takstein og dette bør forsøkes fjernes.

-Det er registrert noe skjevheter i terrasse.

-Det ble med fuktindikator registrert fukt på bad og vaskerom i kjeller, dette kan skyldes av kapillertoppsug. Det er forøvrig registrert noe riss og aldersrelaterte forhold i fuger på badet som kan indikere oppgraderingsbehov.

-Innvendige gulvoverflater: Det er registrert bom i enkelte fliser. Normalt vedlikehold, noe oppgradering må påregnes.

TG2 er også gitt følgende med tanke på alder og normal forventet levetid:

-Yttervegger, vinduer, ytterdører, innvendig dører (enkelte dører tar i karm), takkonstruksjon, taktekking og utvendige beslag.

Selger opplyser om følgende:

-Det var fuktinnsig i sørvestre hjørne da de overtok boligen i 1999. "Det viste seg å være feil på drenering fra takrenner. Feilen ble fikset - ikke målt fukt senere."

-Bad pusset opp som totalenteprise av Bademiljø.

-Bygget selv ny terrasse i 2009

-Har hatt varmgang i termostat på bad. Termostaten ble skiftet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Familievennlig bolig med fin tomt og solrik uteplass. Boligen ligger i et landlig og rolig område og ligger skjermet til med lite vind. Fin landlig utsikt mot øst. Utgang fra stue til terrasse med adkomst til hage. Terrasse med tregulv på hele 70 kvm.

Adkomstterrasse ved entre på ca. 9 kvm. Gang med adkomst til kjøkken, stue, soverom og bad. Det er etablert ildsted i stuen og kjellerstue. Boligen holder en normal standard med flere oppgraderinger gjennomført i senere tid. God planløsning. Det er fliser på gulv i bad ellers parkettgulv, laminatgulv, gulvbelegg, teppelagt og fliser.

Pen, glatt kjøkkeninnredning fra 2004 med dører med rammer av massiv bøk og vinduer i glass eller bøkefiner. Åpen løsning og god plass til stort spisebord og mange gjester tilknyttet kjøkkenet. Laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Det er tilkoblet en oppvaskmaskin, integrert kombiskap, komfyr og mikrobølgeovn, nedfelt platetopp og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Kunn integrerte hvitevarer følger boligen. Godt med naturlig lys fra terrassedør og store vindusflater i stua. Vedfyring og varmepumpe i stue.

I 1.etasje er det videre et lekkert bad og tre soverom med garderobeskap og hylleløsninger.

Badet ble pusset opp av fagfolk i 2013 og har en herskapelig stil med mørke fliser. Innredningen består av et underskap/overskap, servant, speil og lys. Flislagte overflater. En dusjsone med waterfalldusj med glassbyggerstein. Toalettet er vegghengt. Det er montert downlights i himling.

Badet i underetasjen har enklere standard med lyse fliser. Innredningen består av servant, speil og armatur med stikk og en dusjsone. Det er tilkoblet et vannklosett. Underetasjen har egen praktisk inngang og byr på flere muligheter. Godt med lagringsplass og stor kjellerstue. Vaskerom i kjeller med opplegg for vaskemaskin.

Oversikt over vedlikehold/oppgraderinger:

- Nytt mikrorenseanlegg 2018 (fjernet septiktank)

- Oppgradert med nye automatsikringer i 2017

- Automatisk belysning ute og strøm til motorvarmer/lader 2017

- Beising utvendig, 2014

- Oppussing bad 1. etg, 2013

- Bygget ny terrasse i 2009

- Oppussing kjøkken 2004

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmepumpe. Gulvvarme i bad, kjellerstue og kjøkken. I tillegg fyring med ved både i stue og kjellerstue. Varmegjenvinning på vaskerom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 27.03.1984.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Dør fra stue til terreng må blokkeres inntil tilfredstillende adkomst er montert.

- Lufting for kloakk er ikke ferdig ført over tak.

- Mekanisk/naturlig avtrekk i vaskerom mangler.

- Trapp til kjeller utenfra er ikke montert.

- Vedovn skal kontrolleres av feier og installasjonsskjema innsendes.

- Pipe er ikke pusset over tak.

- Rekkverk på adkomsttrapp mangler.

- Kjeller er ikke ferdig vedr. oppdeling, pussing m.m.

- Terrasse mangler.

Det er uklart om punktet om lufting av kloakk er utført og betydning av dette. I følge selger er de andre punktene utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Det gjøres oppmerksom på at kjøkkenet i underetasjen opprinnelig er tegnet inn som bod i originale bygningstegninger. Tegninger kan fåes ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Det foreligger ferdigattest på etablering av minirenseanlegg datert 13.08.2018. Dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen servitutter tinglyst på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan avsatt til landbruk-, natur- og friluftsformål.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det må generelt ved kjøp av bolig i Gjerdrum påregnes noe flystøy tilknyttet Gardermoen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.773,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon, slamtømming og feiing/tilsyn.

Eiendommen er tilknyttet Gimilvann og kostnader for vann kommer i tillegg. Det betales pr. person i husstanden.

Fast avgift pr. år 1350,50

Avgift pr. person kr. 325,00

Det faktureres to ganger i året, 1 april og 1 oktober.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 25.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.000,-.

Velavgift er kr 200,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber (Altibox) som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 100,- pr. mnd. Dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av internett og har en avgift på kr 1.012,- pr. mnd, som dekker 1 Gb nettverkshastighet og fast IP-adresse.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 7.200,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.998.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Gjerdrum
Grunnkrets Sandum
Kirkesogn Gjerdrum

Steder i nærheten

Gjerdrum kirke 0.5 km
Sveinsrud bru 3 km
Nitteberg gård 3.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 21 km
Jernbanestasjon Kløfta stasjon 4.8 km
Bussholdeplass Lerengen 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Gjerdrum stadion 0.3 km
Treningssenter SPREK Gjerdrum 5.1 km
Treningssenter Hilton Fysio og Tr.senter 5.1 km

Steder av interesse

Skoler

Gjerdrum barneskole (1-7 kl.) 4.8 km
Veståsen skole (1-7 kl.) 8.3 km
Gjerdrum ungdomsskole (8-10 kl.) 5.5 km
Jessheim videregående skole 14.2 km
Lillestrøm videregående skole 18.8 km

Barnehager

Hoelstoppen familiebarnehage 2.2 km
Rosterud familiebarnehage (0-3 år) 4.5 km
Menighetens barnehage (3-5 år) 4.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Romerikssenteret 4.8 km
Kjøpesenter Jessheim Storsenter 13.6 km
Postkontor Rema 1000 Kløfta 4.8 km
Postkontor Coop Extra Gjerdrum 5.1 km
Apotek Boots apotek Kløfta 4.8 km
Apotek Boots apotek Gjerdrum 5.1 km
Vinmonopol Gjerdrum Vinmonopol 4.9 km
Vinmonopol Kløfta Vinmonopol 4.8 km
Dagligvare Kiwi Kb Kløfta 4.9 km
Dagligvare Rema 1000 Kløfta 4.8 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 4.8 km
Kiosk/video Narvesen Trondheimsveien 4.8 km
Bensin Shell Ask 5.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Kløfta 5.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 56,5 %
Andel kvinner 43,5 %
Gj.snittalder menn 35,6 år
Gj.snittalder kvinner 35,2 år
Husholdninger med barn 38,6 %
Husholdninger uten barn 61,4 %
Gj.snitt byggeår 1954
Gj.snitt tomtestørrelse 943
Område Personer Husholdninger
Kommune: Gjerdrum 6546 2637
Grunnkrets: Sandum 276 114

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Ingvild Sørflaten
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?