Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 800 000,- for kr 7 800 000,-

Velkommen på visning til Gjersjøveien 20! Moderne familiebolig med svært solrike uteplasser og hage. Boligen har hatt en eier siden byggeår og fremstår meget velholdt.

Stort sosialt oppholdsrom i 1. etasje med åpen løsning mellom stue og kjøkken. Flere soner med kjøkken, spisestue og sofagruppe slik at hele familien kan være samlet.

Varmekabler i hele 1. etasje med unntak av bod. I tillegg peisovn. Stort hovedsoverom med bad i gangen. Foreldrene kan bo på ett plan i 1. etasje. Barna har mulighet til å ha sin egen avdeling i 2. etasje med 3 soverom, TV-stue og uteplass/takterrasse.

God plass til spisestue med mulighet for langbord. Praktisk plassering rett ved kjøkkenet. Utgang til platting med morgensol.

Kjøkkenet ligger skjermet fra stuen. Samtidig som den åpne løsningen gir romfølelse og godt med lysinnslipp mellom rommene.

Stilrent kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Lys under overskap.

 

 

 

 

 

Stor og lys stue med vindusflater mot syd og vest. Samt lys fra vinduer som vender mot øst. Utgang til vestvendt terrasse og hage.

 

 

 

TV-stue med utgang til takterrasse.

Flislagt entré med garderobeskap. Varmekabler i hele 1. etasje med unntak av bod. Spotter i tak. Dør med glass for lysinnslipp og Yale Doorman kodelås.

I 1. etasje er det stort hovedsoverom med bad i gangen, slik at barna har mulighet til å ha sin egen sone i 2. etasje med soverom, TV-stue og uteplass/takterrasse. Det ene soverommet i 2.etasje kan også benyttes til hovedsoverom.

Master bedroom 1. etasje: Hovedsoverommet har romslig skyvdørsgarderobe og direkte utgang til terrassen. God plass til dobbelt seng.

Master bedroom 1. etasje: Hovedsoverommet har romslig skyvdørsgarderobe og direkte utgang til terrassen. God plass til dobbelt seng.

Soverom nr 1 i 2. etasje. Romslig soverom med skyvedørsgarderobe. Rommet kan fint benyttes som hovedsoverom. Tilsammen 4 soverom i boligen hvor de fleste har god størrelse.

Soverom nr 1 i 2.etasje.

Soverom nr 2 i 2. etasje.

Soverom nr 3 i 2. etasje.

Bad 2. etasje: Lekkert bad med spafølelse. Praktisk innredet med både badekar og dusjhjørne. Store skuffer og høyskap. Servant, hylle og speil med lys. Vindu på badet. Mekanisk avtrekk.

Bad 2. etasje.

Bad/vaskerom 1. etasje: Flislagt bad med stilfull innredning fra HTH. Benkeplass over innredning og mye oppbevaringsplass. Dusjhjørne med glassdører, vegghengt toalett, servant, speil og lys. Praktisk vaskesøyle som er pent skjermet bak skyvedører.

Bad/vaskerom 1. etasje

Selger har innredet med bokhylle som har fått fin plassering under trappen.

 

 

 

 

 

 

Uteplass 1: Treterrasse med utgang fra stuen, samt soverommet i 1. etasje. Platting var ny i 2016 og er påkostet med vedlikeholdsfritt materiale (materiale Møre Royal) og det er nedfelte små lys i enden av terrassen.

Uteplass 2: Takterrasse som vender mot tre himmelretninger. Rekkverk i stål. Usjenert og solrik. Fint utsyn til landlige omgivelser.

Utsikt fra takterrassen.

Uteplass 3. Lun og frkostplass med morgen- og formiddagssol.

Garasje med elektrisk portåpner, strømuttak og lys.

Selger beskriver tunet som et "lykkliga gaten" bomiljø. Tunet har flere sosiale felles arrangementer for stor og små både sommer som vinter. Det arrangeres bla. 17.mai feiring, St. Hansfeiring, julegrantenning og årlig julemarked/stylistmarked.

Svært god intern beliggenhet på feltet. Boligen usjenert til og vender mot øst, syd og vest. Flott utsyn og svært lite innsyn.

Inngangsparti med uteplass mot øst. Utgang også via dør fra kjøkkenet.

Sommerbilde fra takterrassen. Takterrassen vender mot øst, syd og vest.

Bilde av hagen tatt fra takterrassen. Påkostet og velstelt hage med eget hus for robotgressklipperen.

Enkelt vedlikehold av hagen hvor robotgressklipperen kan gjøre jobben for deg.

Takterrassen er på ca 33 kvm og har plass til spisebord, sittegruppe, solsenger og grill.

Treplatting som var lagt ny i 2016. Vedlikeholdsfritt materiale fra Møre Royal. Elektrisk markise som skaper et lunt lite uterom. Legg også merke til avsluttningen av terrassen i indusstristål og nedfelte lys i gulvet.

Fin og forholdsvis flat hage som er godt avskjermet av grønne hekker om sommeren og inneholder barnas favoritter bringebær, jordbær, blåbær og epler.

Sommerbilde kveld

Takterrassen

Solnedgang og kveldsstemning fra hagen

Kveldsstemning fra terrassen på sommeren. Stikkontakter, utelampe og lys i terrassegulv.

Gjersjøen ligger noen hundre meter unna og tilbyr bade- og fiskemuligheter, samt fine turstier. Gangavstand også til tur- og rekreasjonsmuligheter ved Østre Greverud og Nøstvedtmarka med skiløyper/lysløype. Gangvei fra Oppegård til Gjersjøen og Tusenfryd.

Fotballbanen ved siden av tunet benyttes til lek med bla. fotball, stafett og på vinteren går barna på langrenn.

Godt utstyrte lekeplasser og Akebakke ved fotballbanen.

Barnehager ligger i nærområdet og det er ca 6-7 minutters gangvei til Greverud barneskole, tillegg til kort avstand til Flåtestad ungdomsskole.

Det er et meget variert og godt tilbud av forskjellige fritidstilbud i kommunen. Idrettstilbudet varierer fra et stort fotball- og håndballmiljø, til mindre miljøer innenfor alpin og tennis. Bildet er fra fjellhallen bak Greverud senter.

På Greverud er det nyere idrettsanlegg i regi av Oppegård Idrettslag med oppvarmet kunstgressbane, idrettshall og aktivitetspark.

Ca. 5-6 min gangavstand til Oppegård togstasjon. Toget tar ca 25 minutter til Oslo og ca 7 minutter til Ski eller Kolbotn.

Gangavstand til Oppegård Golfklubb som har en populær 18-hulls golfbane.

Kolbotn sentrum: Her finnes alt av servicetilbud, butikker og Kolbotn Torg med omkring 60 forretninger, cafeer og restauranter. I Kolben kulturhus finnes kino, bibliotek, kulturskole for barn og konsertscene.

Gjersjøveien 20, 2.etg

Gjersjøveien 20, 1.etg

Oppegård

Gjersjøveien 20

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 380 000,-

Oppegård: VISNINGEN ER DESSVERRE AVLYST!! Boligen er solgt etter privat bud til selger. Moderne og påkostet

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 380 000,-
Felleskostnader:
Kr 830,-
AREAL (P-ROM / BRA)
138 / 141 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Dalens Hage er et populært og barnevennlig boligfelt i Oppegård. Inkluderende og hyggelig/sosialt nabolag. God intern beliggenhet på feltet. Landlige omgivelser og svært skjermet for biltrafikk i et område med kun beboertrafikk.

Tunet:

Spesielt godt nærmiljø med 23 hus hvor det bor barn i alle aldre. Svært godt samhold hvor det arrangeres flere sosiale fellesarrangementer for store og små, både sommer som vinter. Det arrangeres bl.a. felles 17.mai feiring, St.Hans, julegrantenning og et årlig jule/stylistmarked som er godt besøkt. Beboerne samarbeider også om halvårlige dugnader for å vedlikeholde lekeplasser og hyggelige fellesarealer.

Nærmiljø:

Fotballbanen ved siden av tunet benyttes til lek med bla. fotball, stafett og på vinteren går barna på langrenn. Det er 2 lekeplasser i sameiet i tillegg til fotballbanen. Akebakke ved fotballbanen. Gjersjøen ligger bare noen hundre meter unna og tilbyr bla. bade- og fiskemuligheter, samt fine turstier.

Barnehager og skoler:

Barnehager ligger i nærområdet og det er ca 6-7 minutters gangvei til Greverud barneskole, tillegg til kort avstand til Flåtestad ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Kollektivt:

Ca. 5-6 min gangavstand til Oppegård togstasjon. Toget tar ca 25 minutter til Oslo og ca 7 minutter til Ski eller Kolbotn.

Det er enkelt å komme til Oslo og resten av Follo, samt Østfold med bil via E18 og E6.

Matbutikk/nærsenter:

Ca. 5-6 min å gå til matbutikk (Kiwi: åpen kl. 7 - 23 alle dager unntatt søndag).

Det kommer nytt flott senter på Greverud med kort avstand fra boligen. Senteret vil bla. inneholde ny flott Rema 1000 butikk, samtdig som Meny gjenåpner, legekontor, apotek, m.m.

Turområder:

Tur- og bademuligheter ved Tussetjern (med flytebrygg) og Gjersjøen kort unna. Gangavstand til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter særlig ved Østre Greverud og Nøstvedtmarka med skiløyper/lysløype. Ny flott gang og sykkelvei fra Oppegård til Gjersjøen og Tusenfryd. Kort kjøreavstand/sykkelavstand til bademuligheter i sjø ved Breivoll og Nesset båtmarina ved Oslofjorden, Hvervenbukta, Ingierstrand og Svartskog.

Aktivitetstilbud:

Det er et meget variert og godt tilbud av forskjellige fritidstilbud i kommunen. Idrettstilbudet varierer fra et stort fotball- og håndballmiljø, til mindre miljøer innenfor alpin og tennis.

Gangavstand til Oppegård Golfklubb som har en populær 18-hulls golfbane. På Greverud er det nyere idrettsanlegg i regi av Oppegård Idrettslag med oppvarmet kunstgressbane, idrettshall og aktivitetspark.

Kommunen tilbyr bla. Ingierkollen slalåmbakke, tennisbaner, idrettshaller og ulike treningssentre. Kort kjøre-/sykkelavstand til Oslofjorden med badeplasser blant annet på Hvervenbukta, Ingierstrand og Svartskog. Treningsmuligheter for tennis, sandvolleyball, spinning osv. i fjellhallen bak Greverud senter.

Kjøpesenter:

På Kolbotn finner en alt av servicetilbud, butikker og Kolbotn Torg med omkring 60 forretninger, cafeer og restauranter. I Kolben kulturhus finnes kino, bibliotek, kulturskole for barn og konsertscene.

Kort bilavstand til Ski Storsenter og Vinterbro kjøpesenter.

Se forøvrig nyttige linker med informasjon om Oppegård kommune.

www.oppegard.kommune.no | www.kolben.no | www.kolbotntorg.no | www.oppegårdil.no | www.skiforeningen.no

Adkomst

Gjersjøveien har adkomst fra blant annet Skiveien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 380 000,-

Felleskostnader

Kr 830,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2011

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

138m2

Bruksareal

141m2

Tomt

385m2

KR-kode

49.196

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gjersjøveien 20, 1415 Oppegård

Gnr. 44, bnr. 1036 i Oppegård kommune.

Samt ideell 1/23-andel av realsameie gnr. 44 og bnr. 1027. Gjelder fellesareal.

Tomten

Eiet tomt på 385 kvm.

Svært solrik tomt med uteplasser som vender mot syd, vest og øst. Sol fra tidlig morgen til ca kl 22 på midtsommeren.

Fint forholdsvis flat hage som er godt avskjermet av grønne hekker om sommeren og inneholder barnas favoritter bringebær, jordbær, blåbær og epler.

Gressplenen egner seg godt til bruk av robotgressklipper som også har sitt eget lille hus.

Robotgressklipperen medfølger huset.

Uteplass 1: Takterrasse som vender mot tre himmelretninger. Rekkverk i stål. Usjenert og solrik. Fint utsyn til landlige omgivelser.

Uteplass 2: Treterrasse med utgang fra stuen, samt soverommet i 1. etasje. Platting var ny i 2016 og er påkostet med vedlikeholdsfritt materiale (materiale Møre Royal) og det er dedfelte små lys gulv. Ettermiddags- og kveldssol.

Uteplass 3: Platting med utgang fra kjøkkenet. Morgen- og formiddagssol.

Parkering

Garasje med elektrisk portåpner, strømuttak og lys.

I tillegg biloppstillingsplasser på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 155 kvm

Totalt bruksareal: 141 kvm

Totalt primærrom: 138 kvm

Primærrom:

1. etasje 84 kvm: Entré, stue, kjøkken, soverom og bad. Utgang til hage og vestvendt terrasse på ca 30 kvm fra stuen og soverommet. Utgang til østvendt platting fra kjøkkenet.

2. etasje 54 kvm: Stue, 3 stk soverom, bad og trapperom. Utgang til takterrasse på ca 33 kvm fra stuen.

Sekundærrom:

1. etasje 3 kvm: Bod

I tillegg medfølger garasje med bod på ca 22 kvm i BRA og 24 i BTA.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.01.2019 utført av Heiki Nygård.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport fundamentert med grunnmur i betong til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskille i tre. Takkonstruksjon er av type flatt tak tekket med papp/folie. Tak luftet via raft. Vinduer i tre med 3-lags isolerglass. Inngangsdør i tre med glassfelt og påkostet med kodelås fra Yale doorman). Overbygget inngangsparti. Boligen har hovedsakelig standard og bygningsdeler fra byggeår med mindre annet er påpekt i tilstandsrapporten eller salgsoppgaven.

Påkostninger:

- Ytterkledningen ble sist utvendig overflatebehandlet i 2018, syd og vestveggen.

- Sørvest-vendt, vedlikeholdsfri platting (materiale Møre Royal) bygget i 2016.

- Ny vaskeromsinnredning på bad i 1. etasje satt inn i 2017.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det at boligen har fått TG 1 på alle punkter som er gjengitt i rapporten.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lekker familiebolig med moderne uttrykk og god standard. Boligen har hatt en eier siden byggeår og fremstår meget velholdt. Det er rene linjer og delikate farger på veggene. Arealet er godt utnyttet og med svært god romfordeling. I 1. etasje er det stort hovedsoverom med bad i gangen, slik at barna har mulighet til å ha sin egen sone i 2. etasje med soverom, TV-stue og uteplass/takterrasse.

Stort sosialt oppholdsrom i 1. etasje med åpen løsning mellom stue og kjøkken. Gjennomgående lys fra vinduer mot øst og vest. Utgang til uteplasser fra begge stuene og kjøkkenet i tillegg til hovedsoverommet.

Entré:

Flislagt entré med romslig skyvedørsgarderobe fra Langlo. Varmekabler i hele 1. etasje med unntak av bod. Spotter i tak. Dør med glass for lysinnslipp og Yale Doorman kodelås.

Kjøkken:

Stilrent kjøkken med vindu og balkongdør som gir mye lys og god atmosfære til rommet. Utgang til østvendt uteplass med morgensol til frokosten. Kjøkkenet ligger i åpen, men skjermet, vinkelløsning fra stuen. Gjennomgående lys og god romfølelse.

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med mye skapplass, laminat benkeplate, fliser over benk, utslagsvask med ett-greps blandebatteri, kjøkkenventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

Integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Lys under overskap.

Alle integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Ingen andre hvitevarer medfølger.

Stue:

Stor og lys stue med vindusflater mot syd og vest. Utgang til vestvendt terrasse og hage. Plass til romslig hjørnesofa. God plass til spisestue med mulighet for langbord ved siden av kjøkkenet. Selger har innredet med bokhylle som har fått fin plassering under trappen. Peisovn.

Stue 2:

TV-stuen ligger i 2. etasje. TV-uttak og utgang til takterrassen.

Soverom:

1. etasje: Master bedroom med stor skyvdørsgarderobe og direkte utgang til terrassen. God plass til dobbelt seng.

2. etasje: 3 soverom med hvorav det ene er meget romslig med skyvedørsgarderobe og plass til dobbelt seng.

Bad:

1. etasje: Flislagt bad med stilfull innredning fra HTH. Benkeplass over innredning og mye oppbevaringsplass. Forøvrig inneholder bader servant og ett-greps blande batteri, speil, lys, dusjhjørne med glassdører og vegghengt toalett. Vindu på badet. Mekanisk avtrekk. Opplegg til praktisk vaskesøyle som er pent skjermet bak skyvedører.

2. etasje: Lekkert bad med spafølelse. Praktisk innredet med både badekar og dusjhjørne. Store skuffer og høyskap. Servant, hylle og speil med lys. Vindu på badet. Mekanisk avtrekk.

Diverse:

- Port tlf.

- Røykvarsler.

- Brannslukningsapparat.

- Utestikk.

- Utekran.

- Utelys.

- Kabel-tv.

- Diverse belysning.

- Markiser.

- Screens.

- Persienner/plissegardiner.

Oppvarming

- Peisovn i stuen

- Gulvvarme på bad i 2. etasje og i hele 1. etasje med unntak av bod

- Forøvrig elektrisk oppvarming via panelovner

Ventilasjon:

Balansert ventilasjon som gir for god og behagelig luft.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.11.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Selger har bygget terrasse som ikke er byggemeldt etter at ferdigattest foreligger.

Selger opplyser at det ikke er foretatt andre endringer i selgers eiertid etter at ferdigattest er gitt.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr. 421631 Tinglyst: 01.06.2011 Type heftelse. Bestemmelse om vann/kloakkledning og bebyggelse.

Dagboknr. 468291 Tinglyst: 13.06.2012 Type heftelse: Pliktig medlemskap i sameiet Øvre Dalens Hage sameie.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål/konsentrert småhusbebyggelse i henhold til kommuneplan datert 25.05.2011 og reguleringsplan datert 15.10.2010 med tilhørende reguleringsbestemmelser 2009003 datert 15.09.2010.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Gjersjøveien 20 er en del av Øvre Dalens Hage Sameie. Sameiet forvalter boligområdets fellesområder og består av 23 boenheter. Sameiets oppgave består av hovedsakelige av drift og vedlikehold av fellesareal.

Andel formue kr 14.632,- pr. 31.12.2017

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.456,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Det er innstallert vannmåler og beløpet vil variere avhengig av vannforbruk.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.500,- pr. år. / 18.000 kwh. pr. år.

Velavgift er kr 9.960,- pr. år, og dekker blandt annet: Kabel-TV, internett, snømåking, veiavgift og strøing.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner medfølger.

Bygningsforsikring kr 6.253,- pr år

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.571.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oppegård
Grunnkrets Oppegård Syd-vest
Kirkesogn Greverud

Steder i nærheten

Greverud Kirke 1.7 km
Ringneskrysset 3.1 km
Assurtjernkrysset 4.1 km
Tusenfryd fornøyelsespark 3.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 64.5 km
Sentralstasjon Oslo S 21.6 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 0.6 km
Buss Oppegård stasjon 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Oppegårdbanen 0.1 km
Idrettsanlegg Greverudhallen 0.7 km
Treningssenter Multisportsenter 1.7 km
Treningssenter Puls Fitness 2.7 km

Steder av interesse

Skoler

Greverud skole (1-7 kl.) 0.7 km
Østli skole (1-7 kl.) 3 km
Flåtestad skole (8-10 kl.) 1.5 km
Roald Amundsen videregående skole 5.2 km
Ski videregående skole 6.9 km

Barnehager

Vestre Greverud bhg - Toppenhaug 0.5 km
Greverudlia barnehage (0-5 år) 1.1 km
Sætreskogen barnehage (0-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Langhus Nærsenter 3.4 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 5.7 km
Postkontor / post i butikk Meny Greverud 1.7 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Langhus 2.1 km
Apotek Boots apotek Greverud 1.7 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 5.7 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 6.9 km
Dagligvare Kiwi Oppegård 0.9 km
Dagligvare Meny Greverud 1.7 km
Kiosk Jackpot Greverud Kiosk 1.7 km
Kiosk Myrvoll Kiosk 3 km
Bensinstasjon 1-2-3 Tusenfryd 3.6 km
Bensinstasjon st1 Oppegård 3.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 37 år
Gj.snittalder kvinner 39 år
Husholdninger med barn 38,8 %
Husholdninger uten barn 61,2 %
Gj.snitt byggeår 1977
Gj.snitt tomtestørrelse 243440
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oppegård 26988 11247
Grunnkrets: Oppegård Syd-vest 1314 554

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Ida Alve Koppang
Eiendomsmegler/Daglig leder
Les mer om megler

Lurer du på noe?