Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 925 000,- for kr 4 925 000,-

Velkommen til Groflata 8

Boligen har en attraktiv beliggenhet på barnevennlig felt på Lierskogen.

 

 

Stor terrasse med gode solforhold.

 

1. etasje

Spisestuen

Stuen

 

Varm og god peisovn i stuen

 

Kjøkkenet

 

 

Rikelig med skuffer, skap og benkeplass

Hall med skyvedørsgarderobe og inngang til wc samt kott under trappen.

Wc

Gangen

Vaskerom med tilgang fra gangen.

Trapperom

2. etasje

Lekkert bad med toalett, dusjkabinett og badekar.

 

 

 

 

Soverom 1

Utgang til luftebalkong fra soverom 1

Utsikt fra balkongen

Soverom 2

Soverom 3

 

Liertoppen

Kiwi Lierskogen

Heia Skole

Heiahallen

LIERSKOGEN

Groflata 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 990 000,-

LIERSKOGEN: INNBYDENDE OG MEGET ATTRAKTIV ENEBOLIG FRA 2006 - 3 soverom * Solrik uteplass * Stille og rolig * Peis * Garasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
110 / 112 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eneboligen ligger i et etablert boligstrøk på Lierskogen i Lier kommune. Dette er et attraktivt, sentralt og meget barnevennlig boligområde med gangavstand til skoler, barnehager, kollektivtransport og daglige servicetilbud. For barna og den aktivitetslystne er det kort vei til Heiahallen, lekeplass, skiløyper (noen hundre meter unna), hesteridning og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til Vestmarka, samt kort vei til flotte tur- og friluftsområder i Kjekstadmarka med turstier, oppkjørte skiløyper og lysløype, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter. Ellers er det en kort kjøretur til Lier stadion med flerbrukshall, flere fotballbaner, tennisbaner, sandvolleyballbaner og bane for frisbeegolf.

Fra Lierskogen er det ca. 15 minutter til Gilhusodden med fin badestrand i naturskjønne omgivelser. Idylliske Skapertjern ligger også godt innen rekkevidde. Man når Damtjern med flere badeplasser via sykkelsti.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi. Det er også gangstand til restaurant. Helsebygg med bl.a. legesenter, tannlege og andre behandlingstilbud finnes i umiddelbar nærhet. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Liertoppen kjøpesenter et rikt og variert utvalg. Det er kort vei til Asker, Drammen, Sandvika og Oslo sentrum med innholdsrike kjøpesentre, samt alt av bymessige fasiliteter.

Fra boligen er det gangavstand til bussforbindelser mot Asker, Drammen og Oslo. Fra Lierskogen går ekspressbuss nr. 169 direkte til Oslo, via Sandvika. Gratis pendlerparkering (2 minutter) for buss til Oslo. Ved regnbuebroen finner du en stor pendlerparkering. Det er ellers enkel adkomst til Asker, Bærum, Drammen og Oslo via påkjøringsrampe til E-18. Ved å benytte bil fra Lierskogen tar det ca. 4 min til Liertoppen, 7 min til Asker, 12 min til Drammen, 11 min til Sandvika, samt 53 min til Oslo lufthavn.

Barnehager og skoler

Barnehager - Flere barnehager i nærområdet som bl.a. Heia barnehage, Regnbuen barnehage og Nedre Stabæk barnehage (gårdsbarnehage).

Skoler - Heia barneskole ligger i gangavstand fra boligen. For de eldre barna blir det Tranby ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2006

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

110m2

Bruksareal

112m2

Tomt

328m2

KR-kode

15.18173

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Groflata 8, 3420 Lierskogen

Gnr. 151, bnr. 52, i Lier kommune.

Tomten

Eiet tomt på 328,9 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet. Stensatt innkjørsel/gårdsplass.

Parkering

Parkering for 1 bil i garasje og på egen grunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 125 kvm

Totalt bruksareal: 112 kvm

Totalt primærrom: 110 kvm

Bruksareal:

Enebolig 112 kvm

Primærrom:

1. etasje 60 kvm: Entré, hall, vaskerom, kjøkken, stue/spisestue, wc.

2. etasje 50 kvm: Gang, bad, 3 soverom.

Sekundærrom:

1. etasje 2 kvm: Kott under trapp.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.12.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Enebolig oppført i 2006. Boligen anses være pent brukt og godt vedlikeholdt. Kun mindre avvik registrert. Et generelt bra inntrykk.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med støpt betongplate på grunn. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Sist utvendig overflatebehandlet i 2014. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. 2 takvinduer. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Innvendige dører med formpressede dørblad i trekarmer. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Forenklet undertak. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Kaldtloft besiktiget fra luke. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Tretrapp mellom etasjene. Trinn i eik og rekkverk i malt tre. Det mangler håndglider mot vegg. For øvrig pent brukt. Utvendig trapp/platting i tre ved inngang. Utgang til balkong i trekonstruksjon fra 1.etg. Rekkverk i tre. Rekkverk er ok. Dog er dagens krav til rekkverkshøyde 1 meter. Utgang til terrasse i trekonstruksjon fra stuen. Trebjelkelag mellom etasjene. Støpt gulv i 1.etg.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Særdeles hyggelig og innbydende enebolig fra 2006 beliggende på et familievennlig og rolig boligfelt. Huset anses være normalt brukt og vedlikeholdt.

Boligens 1. etasje inneholder en romslig entré, praktisk vaskerom, hall med inngang til wc og kott under trappen, kjøkken med delvis åpen løsning og stue/spisestue. Utgang til en stor og deilig terrasse på 45 kvm og hagen fra stue. Stuen er lys og meget trivelig med plass til spisebord og salong. Det er en koselig peisovn i stuen som varmer meget godt på kalde vinterkvelder. I tillegg er det bod på ca. 5 kvm med utvendig adkomst. Opp i 2. etasje ligger et stort og pent bad med fliser på vegger og gulv. Det er 3 gode soverom og lagringsplass bak knevegger. Det er også luke til kaldtloft fra gang. Fra hovedsoverommet er det utgang til en balkong.

KJØKKEN

Lyst og trivelig kjøkken fra byggeår med meget gode arbeidsflater og rikelig med skap og skuffer. Kjøkkenet er godt utstyrt og har innredning med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn og koketopp. Ventilator med utblåsning via sentralavtrekk. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken følger boligen.

BAD

Våtrom fra byggeår. Fliser på vegger og gulv. Malte flater i himling. Sluk var ikke tilgjengelig - fall, høyder og fuktsikring ved sluk ikke kontrollert. Badet inneholder badekar, dusjkabinett (nytt høsten 2018), vegghengt toalett og servant. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

VASKEROM

Praktisk vaskerom med adkomst fra entré/gang i 1. etasje. Våtrom fra byggeår. Det er malte flater på vegger og i himling. Fliser på gulv. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er ikke synlig membran ved sluk. Dog indikerer andre observasjoner at fuktsikring rundt sluk er OK. Rommet inneholder 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

OVERFLATER

Gulv – Parkett og fliser. Noe bom i fliser registrert - TG 2. For øvrig vanlig brukslitasje.

Vegger – Malte flater. Vanlig brukslitasje.

Himling – Malte flater. Vanlig brukslitasje.

Oppvarming

Ildsted: 1-løps pipe med 1 peisovn. Feieluke i stuen. Eier opplyser at han ikke har brukt ildstedet siste 3,5 år.

Elektrisk: Elektrisk gulvvarme i entré, hall, wc, bad og vaskerom. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.06.2006. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

25.02.2005 00:00:00 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra:

Knr:0626 Gnr:151 Bnr:37

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan med PlanID: 504-908-22-02: Gravdal og Øvre Ovenstadlia - Felt Bf11-Bkf1 og Bkf2, datert 22.06.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommuneplanen 2009-2020 ligger ute på kommunens hjemmesider (www.lier.kommune.no), eller følg denne linken: http://kart2.nois.no/lier/Content/Main.asp?layout=lier&time=1395052195&vwr=asv , endre fra Standard kart til

Arealplaner og huk av for gjeldende kommuneplan. Spørsmål ang. ny komm.plan rettes til Sektor samfunn.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.741,20 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. I tillegg må det påregnes gebyr for feiing av pipe og tilsyn fra feievesen. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 23.143,- pr. år. / 19.052 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.831,-.

Velavgift er kr 1.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Fiber 1 (Altibox) som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 419,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Fiber 1 som leverandør av internett (300/300) og har avgift på kr 799,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.115.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lier
Grunnkrets Ovenstad
Kirkesogn Tranby

Steder i nærheten

Ovenstadlia 0.8 km
Liertoppen 2.4 km
Jerpåsen 3.4 km
Ullevål universitetssykehus avd. Dikemark 5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 79.7 km
Sentralstasjon Oslo S 29.8 km
Jernbanestasjon Asker 7.4 km
Buss Ovenstadvegen 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Heiahallen 0.8 km
Idrettsanlegg Heiatoppen fotballgolf 1.3 km
Treningssenter Asker tr.senter Liertoppen 2.2 km
Treningssenter Elixia Asker 7.4 km

Steder av interesse

Skoler

Heia skole (1-7 kl.) 0.8 km
Tranby skole (8-10 kl.) 6.2 km
Briskeby skole og kompetansesenter 9.8 km
Lier videregående skole 12 km

Barnehager

Heia foreldrelagsbarnehage 0.3 km
Regnbuen barnehage (2-5 år) 0.7 km
Nedre Stabæk barnehage (0-5 år) 1.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Liertoppen Kjøpesenter 2.4 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 7.7 km
Postkontor / post i butikk Meny Liertoppen 2.8 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Vardåsen 4.1 km
Apotek Apotek 1 Liertoppen 2.2 km
Vinmonopol Liertoppen Vinmonopol 2.4 km
Dagligvare Kiwi Lierskogen 0.7 km
Dagligvare Kiwi Liertoppen 2.4 km
Kiosk Narvesen Butikken 2.2 km
Kiosk Nam Nam Vardåsen 4.1 km
Bensinstasjon Circle K Lierskogen 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,6 %
Andel kvinner 48,4 %
Gj.snittalder menn 32,8 år
Gj.snittalder kvinner 33,5 år
Husholdninger med barn 57,9 %
Husholdninger uten barn 42,1 %
Gj.snitt byggeår 1988
Gj.snitt tomtestørrelse 679
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lier 25740 11032
Grunnkrets: Ovenstad 1222 428

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?