Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 300 000,- for kr 4 300 000,-

Velkommen til visning i Gullberlokken 8!

Enebolig med hybelleilighet

Pent kjøkken fra IKEA med plass til et lite kjøkkenbord

Kjøkken

Romslig kjøkken

Kjøkken

Fra kjøkkenet kan du gå videre ut til balkongen

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Gang inn til stue

Stue

Bad 1. etg.

Bad 1. etg.

Servant

Gang 2. etg.

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Omkledningsrom

Bad 2. etg.

Bad 2. etg.

Bad 2. etg.

Bad 2. etg.

Kjøkken i hybelleiligheten

Kjøkken i hybelleiligheten

Stue i hybelleiligheten

Stue/spisestue i hybelleiligheten

Soverom i hybelleiligheten

Soverom i hybelleiligheten

Bad i hybelleiligheten

Fasade

Inngangsparti

Fasade

Fasade

Fasade

Uteområde

Uteområde

Sommerbilde

Sommerbilde

Sommerbilde

Sommerbilde

Sommerbilde

Sommerbilde

Plantegning 1. etg.

Plantegning 2. etg.

Plantegning underetasje

Tønsberg/Robergrønningen

Gullberlokken 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 300 000,-

Tønsberg/Robergrønningen: BUD INNKOMMET! Pen enebolig med hybelleilighet i et barnevennlig område

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Prisantydning:
Kr 4 300 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
165 / 168 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger høyt og fritt, med flott utsikt over Slagendalen i et fredelig og hyggelig nabolag. Boligen har en usjenert og barnevennlig beliggenhet i blindvei. Herfra er det kort vei til skoler, barnehage, idrettsanlegg, flotte turområder og Eiktoppen med diverse sentrumsfunksjoner. Det er ca. 5 km til Tønsberg sentrum, med gode bussforbindelser- og meget kort avstand til busstopp.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til Eik skolekrets. Se vedlagte nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man mot Eik og tar Prestegårdsveien til høyre ved Nordre Eik og deretter Prestelia til venstre nederst i bakken. Følg veien og ta så til venstre inn Kongs- Eikveien, fortsett deretter fremover på Gullberlokken, og huset er beliggende i blindgate på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 300 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1993

Soverom

5

Primærrom

165m2

Bruksareal

168m2

Tomt

858m2

KR-kode

2117164

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gullberlokken 8, 3123 Tønsberg

Gnr. 81, bnr. 64 i Tønsberg kommune.

Tomten

Eiet tomt på ca. 858,4 kvm. som er svært pent opparbeidet med plen, prydbusker og blomsterbedd. Gruset gårdsplass og deler av tomten er inngjerdet av pent stakittgjerde.

Parkering

Gårdsplass med plass til bilparkering. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 187 kvm

Totalt bruksareal: 168 kvm

Totalt primærrom: 165 kvm

Primærrom:

Underetasje 62 kvm: Hall, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom

1. etasje 61 kvm: Hall m/trapp, stue/kjøkken, stue, bad/wc/vaskerom

2. etasje 42 kvm: Trapperom/gang, 3 soverom, bad/wc, omkledningsrom

Sekundærrom:

1. etasje 3 kvm: Garderobe

Det er to utvendige boder (adkomst utenfra) på tilsammen 10 kvm. I tillegg en frittliggende bod på 3 kvm BRA.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.04.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Et rom i underetasjen og et rom i andre etasje har fått benevnelsen soverom selv om rommet ikke tilfredsstiller gjeldende forskriftskrav til rom for varig opphold (for lite dagslysflate i underetasjen og målbart volum under 15m3 i 2.etg.). Det gjøres oppmerksom på at P-areal / rombenevnelse i disse etasjene er beregnet uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom for varig opphold. Hybelleilighet har ikke innvendig bod (avvik fra gjeldende krav).

Bebyggelse

Enebolig med hybelleilighet som ifølge tilstandsrapport er oppført i tre på støpt betong i 1992/-93. Årstall for innredning av boligens 2. etasje er ikke kjent men det antas at dette kan ha blitt utført på slutten av 1990 tallet. Det er grunn til å tro at arbeidene ble utført helt eller delvis ved egeninnsats av tidligere eier(e). Tilbygd bod (årstall ukjent). Boligen er oppført i halvannen etasje samt u. etasje. Frittliggende bod oppført i tre (ukjent årstall).

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Det forutsettes fortsatt bruk av dusjkabinett i bad i 1. etasje så lenge rommet har sin nåværende utførelse. Det er grunn til å tro at gulv ikke har

tilfredsstillende fall til sluk.

- Tilnærmet flatt gulv uten fall til sluk (er motfall til sluk fra del av gulvet) på bad i 2. etg. Rommets alder er ukjent men antatt fra slutten av 1990 tallet.

- Bom i enkelte gulvfliser på bad i u.etg. Antydning til riss i enkelte fuger. Noe misfarget i enkelt fuger.(TG2)

- Begynnende råte i del av takvindu mot nord. (TG2)

- Det anbefales å montere lekter mellom isolasjonen og yttertakets underside slik at konstruksjonen sikres optimal ventilering.

- Selger opplyser om at det er utført diverse bygningsmessige arbeider ved dugnad.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Sjarmerende og koselig enebolig beliggende svært sentralt på Eik. Boligen går over to plan+ tilhørende hybelleilighet. I første

etasje er det gang, bod og bad med servant, toalett og dusjkabinet, samt opplegg til vaskemaskin. Kjøkken med innredning fra IKEA, spisestue og stue. Fra kjøkkenet er det utgang til balkong der du har morgn og formiddagssoll. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. I andre etasje er det tre soverom, derav et med omkledningsrom og et bad med servant, toalett og badekar. Fra andre etasje er det oppgang til loftet. Ved inngangspartiet er det bod og trimrom, herfra er det luke til loftet der man har mulighet for oppbevaring. Her er det også et hyggelig uteareal med terrasse hvor du har sol utover dagen/kvelden. Pent opparbeidet hage og innkjørsel. Hybelleiligheten inneholder gang, kjøkken, stue, to soverom og bad.

Selger opplyser om at det på dugnad er gjort en del oppgraderinger i huset de siste årene. I eneboligen ble det i 2016 bygd en ny terrasse og en utebod. Det ble også byttet terrassebord på husets opprinnelige terrasse, samt laget treningsrom og satt inn to nye loftstiger. I 2017 ble det byttet fire vinduer i eneboligen. Det er satt inn nytt dusjkabinett på badet i 1. etasje. På kjøkkenet er kjøleskap, kjøkkenvifte og induksjonstopp byttet i 2017. Stekeovn og oppvaskmaskin nytt i 2015. Alle flater inne er malt de siste to årene- både tak, vegger og trapp. I hybelleiligheten er det de siste fem årene lagt ny parkett, satt inn nytt kjøkken, lagt nye fliser på badegulv, satt inn ny dusj og nytt blandebatteri og det er satt inn ny inngangsdør.

Oppvarming

Gulvvarme i bad i 1. etg., samt bad i u. etg. Panelovner og ved for øvrig. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden antatt 1993.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det ble gitt midlertidig brukstillatelse 25.01.1993. Tillatelsen ble gitt på følgende vilkår: 2. etasje må innredes ferdig. Frist ble satt til 25.01.1996, men det finnes ingen dokumentasjon på at dette er gjort innenfor fristen. Selger opplyser at andre etasje er innnredet av tidligere eier. Kjøper overtar ansvaret for dette. Tilbygd bod er ikke byggemeldt hos kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 2931, tinglyst 14.04.1993, type heftelse: bestemmelse om vann/kloakkledning. Bestemmelsen omhandler elektriske ledninger, fellesantenneanlegg, retningslinjer vedr. gjerde og beplantning, stikkledninger for vann og kloak, rett for kommunen til senere veiutvidelse mm. Dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.

Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til Frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Eik Nordre datert 29.01.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 16.05.1986 med tilleggsbestemmelser datert 16.08.1995.

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan datert 03.02.2016 er avsatt til Boligbebyggelse- Nåværende.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget datert 08.03.2018. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik eller anmerkninger som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Siste feiebesøk ble utført 08.03.2018.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 17.395,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.000,- pr. år. / 14.200 kwh. pr. år. Dette gjelder kun boligen, ikke hybelleiligheten.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.400,-.

Boligen er tilknyttet Canal Digital v/Nordre Eik Antennelag som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 460,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Internettleverandør er Canal Digital og pris pr. mnd. er kr 260,-. Avtalen er løpende.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.800,- pr. år. Kan sies opp av selger dersom ny eier ikke ønsker alarm.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.408.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Tønsberg
Grunnkrets Roberg
Kirkesogn Slagen

Steder i nærheten

Eik 2.9 km
Vestfold sentralsykehus 5.6 km
Presterød 5.7 km
Barkåker 7.5 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 26.4 km
Jernbanestasjon Tønsberg 5.3 km
Bussholdeplass Skaralia 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Klokkeråsen skole akt.anlegg 1.3 km
Idrettsanlegg Eik lærerhøgskole idrettsanlegg 2.6 km
Treningssenter Stamina HOT Gressbanen 3.7 km
Treningssenter Sporty4 Tønsberg 4.9 km

Steder av interesse

Skoler

Granly barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 2.8 km
Eik skole (1-7 kl.) 2.7 km
Jareteigen Montessori (1-7 kl.) 4.6 km
Volden skole (1-7 kl.) 5.4 km
Kongseik ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Wang Toppidrett Tønsberg 2.5 km
Greveskogen videregående skole 3.3 km

Barnehager

Løkebergstua barnehage (0-6 år) 0.5 km
Eik Vestre barnehage (1-5 år) 1.4 km
Kongseik barnehage (1-5 år) 1.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Farmandstredet 6.1 km
Kjøpesenter Foyn Senteret 7.3 km
Postkontor Meny Eiktoppen 2.6 km
Postkontor Meny Heimdal 5.2 km
Apotek Apotek 1 Eik 2.6 km
Apotek Vitusapotek Kilen 4.9 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 6.2 km
Vinmonopol Åsgårdstrand Vinmonopol 8.4 km
Dagligvare Meny Eiktoppen 2.6 km
Dagligvare Rema 1000 Eik 2.9 km
Kiosk/video Mix Eik Storkiosk 2.5 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 5.6 km
Bensin 1-2-3 Eik - Tønsberg 2.9 km
Bensin st1 Tønsberg 5.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 34,6 år
Gj.snittalder kvinner 34,7 år
Husholdninger med barn 46,3 %
Husholdninger uten barn 53,7 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 3369
Område Personer Husholdninger
Kommune: Tønsberg 44922 21584
Grunnkrets: Roberg 1257 514

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,12% av salgssummen inkl. mva.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 11.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marte Christin Eriksen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?