Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 960 000,- for kr 7 960 000,-

Velkommen til Gullhellaveien 2 A!

 

Fasaden

Romslig gårdsplass med rom for flere biler

Veranda med fantastisk fjordutsikt!

 

 

 

 

 

1. etasje

Gang

Hall

Stuen

 

 

 

Spisetuen

 

Kjøkken

 

 

 

Bad

Badstue

Soverom 1

Garderoberom og kontor

Soverom 2

Soverom 3

Wc

Underetasje

Kjellerstuen

Soverom 4 / stue til evt. hybel.

Kjøkken

Soverom 5

Bad med inngang fra vaskerommet

Vaskerom med utgang til hagen

Begge etasjene

 

Stor tomt

 

Vi sees på visning!

FANTASTISK FJORDUTSIKT PÅ GULLHELLA - Stor og delikat enebolig * 6 sov * Hybelmulighet * Garasje * Nær skole/barnehage

Gullhellaveien 2 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 950 000,-

FANTASTISK FJORDUTSIKT PÅ GULLHELLA - Stor og delikat enebolig * 6 sov * Hybelmulighet * Garasje * Nær skole/barnehage: FANTASTISK FJORDUTSIKT PÅ GULLHELLA - Stor og delikat enebolig * 6 sov * Hybelmulighet * Garasje * Nær skole/barnehage

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
6
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
208 / 261 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet på Gullhella med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Gullhella ligger kun 3 km fra Asker sentrum og det er bare noen minutters kjøring til sjøen. Dette er et svært hyggelig område med gangavstand til både tog, buss, barnehager, barneskole og nærbutikk.

Gullhella er et meget barnevennlig boområde med gangavstand til flotte tur og rekreasjonsområder både sommer som vinter. Kort vei til både lysløype og Vardåsen skisenter med alpinbakke. Det er ca. 10 minutters gange til Gullhella stasjon med forbindelse mot Oslo og ca. 5 minutters gange til bussholdeplass langs Røykenveien.

Kort vei til Asker sentrum med Trekanten kjøpesenter med et godt utvalg av butikker og spisesteder, Asker kulturhus med bl.a. kino og bibliotek, og et variert servicetilbud.

Gullhella ligger heller ikke langt unna Heggedal som er under stor utvikling. Heggedal ligger kun én stopp unna Gullhella med tog og vil være et attraktivt bidrag til området når Nye Heggedal er ferdig i 2017/2018. Heggedal sentrum skal få gaterom, torg og små, intime steder hvor folk kan møtes. Forretningene vil være med på å skape et hyggelig bymiljø som skal gi puls til det nye sentrum. I følge kommunens planer skal dette bli Askers tettsted nummer to, og Askers kulturbygd.

Barnehager og skoler

Barnehager: Barnehage i Barnas Hus kun 5-6 min gange fra boligen v/ REMA 1000, Espira barnehage på Korpåsen og korttidsbarnehage i Østenstad kirke.

Skoler: Kort vei til Blakstad barneskole. Området sokner til Hovedgården ungdomsskole. Det er også kort vei til Risenga ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker kjøres Røykenveien (167) mot Heggedal. Følg denne til innkjøringen til Gullhellaveien kommer på din høyre side. Eiendommen ligger som første bolig på venstre hånd. Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1965

Soverom

6

Garasje

Ja

Primærrom

208m2

Bruksareal

261m2

Tomt

1585m2

KR-kode

1517199

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gullhellaveien 2 A, 1386 Asker

Gnr. 61, bnr. 134, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.585,4 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet. I tillegg er det noe naturtomt. Gruset innkjørsel/gårdsplass. Støttemur i terreng ved innkjørsel.

Parkering

Parkering i garasje og på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 287 kvm

Totalt bruksareal: 261 kvm

Totalt primærrom: 208 kvm

Bruksareal:

Enebolig 261 kvm

Primærrom:

Underetasje 81 kvm: Trappegang, bad/vaskerom, kjellerstue, kjøkken, 2 soverom.

1. etasje 127 kvm: Vindfang, gang, hall, kjøkken, stue/spisestue, soveromsgang, bad, 3 soverom, kontor/soverom, wc. I tillegg er det badstue ved bad - ikke måleverdig takhøyde.

Sekundærrom:

Underetasje 34 kvm: Forgang, 3 boder. I tillegg er det en enkel bod med utvendig adkomst.

1. etasje 3 kvm: Garderobe.

1. etasje 16 kvm: Garasje inntil huset.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.12.2017 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Gullhellaveien 2 A er en sjarmerende og smakfull enebolig over 2 plan med stor tomt og garasje. Boligen så dagens lys i 1965, men har vært gjenstand for ombygging og vesentlig rehabilitering i de siste 16 årene med blant annet baderom, kjøkken, taktekking og vinduer/ytterdører. Boligen er meget lys og har en optimal planløsning for en stor familie. Det er også mulighet for å innrede en hybel i underetasjen da det er bad, soverom og kjøkken i tilknytning.

***

Påkostninger som bør fremheves:

- Skiftet alle vinduer unntatt 2 av de store vinduene i stua

- Lagt nytt tak i stua

- Malt alle rom

- Malt utvendig vegger og mur

- Satt inn leddport på garasjen

- Skiftet to terrassedører

***

Boligens 1. etasje inneholder vindfang, gang, hall, wc, stort kjøkken, lys og delikat stue/spisestue, soveromsgang, lekkert bad med badstue, 3 soverom, kontor/soverom og garderobe. Det ligger også en garasje inntil huset. Luke til kaldtloft i soveromsgang.

Stuen/ Spisestuen/ Verandaer:

Fra hallen kommer du inn i stuen. Det lyse og lune oppholdsrommet er vinkelformet med adskilte soner som gjør rommet enkelt å møblere. I den ene enden av rommet står en peisovn som varmer godt. Det er også en vedovn ved siden av. Fra stuen er det utgang til en stor veranda med gode solforhold og fantastisk utsikt. Utgang til veranda fra gang, bad og 1 soverom i tillegg. I tillegg ligger det en stor platting i tilknytning til terrassen på sørsiden av huset.

Kjøkken:

1. etasje - Hovedkjøkkenet ligger i delvis åpen løsning mot spisestuen, og sammen utgjør de et sosialt allrom. Her kan du virkelig glede deg over funksjonelle arbeidsflater med mye dagslys. Kjøkkenet er godt utstyrt og har innredning med lyse, profilerte fronter. Innredning montert i 2001. Eik benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Kjøkkenet har integrert ovn, koketopp, gassbluss, micro, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator med utblåsning. Stedvis brukslitasje - TG 2. Hvitevarer er ikke tilstandsvurdert.

Bad:

Badet i 1. etasje ble innredet i 2003, og ligger i tilknytning til tre soverom. Badet har fliser på vegger og gulv. Det er lokalt fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant. Fra badet er det tilgang til en deilig badstue. På badet er det ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel. Dokumentasjon for utførelse av fuktsikring er ikke forevist.

Wc:

Wc er praktisk plassert med inngang fra hallen i 1. etasje. Rommet inneholder gulvstående toalett og servant. Utstyr sannsynligvis montert på 90-tallet.

I underetasjen finner du trappegang, bad/vaskerom, kjellerstue, kjøkken, 2 soverom, forgang og 3 boder. Det er utgang til terreng fra bad/vaskerom og fra kjellerstue. I tillegg er det en enkel bod med utvendig adkomst.

Kjellerstuen:

Ned trappen kommer du til en kjellerstue med store vindusflater og god plass. Herfra er det direkte utgang til hagen. Kjellerstuen er flislagt med mørke tiltalende fliser og har elektrisk gulvvarme. Et perfekt oppholdsrom for barna!

Kjøkken:

Kjøkkenet er enkelt utstyrt og har innredning med malte fronter. Opprinnelig innredning med nyere benkeplate og kum. Laminat benkeplate med stålkum. Tilstandsgrad er satt grunnet alder/utidsmessighet.

Bad/ vaskerom:

Bad/vaskerom i underetasjen ble innredet i 2009. Badet har fliser på vegger og gulv. Det er lokalt fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett, servant, stålkum, 300 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Det er 2 ventiler i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel. Dokumentasjon på utførelse av fuktsikring og drenering av hulrom for skjult toalettsisterne er ikke forevist - TG 2.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

***

Innvendige overflater:

Vegger – Panel, malte flater, fliser og malt glassfiberstrie.

Gulv – Parkett, laminat, tregulv, fliser og betong. Stedvis noe sprang/ujevn flislegging. Noe knirk.

Himling – Himlingsplater, panel og malte flater.

Oppvarming

Ildsted:

- 2-løps teglsteinspipe med 1 peis og 1 vedovn. Feieluke i u.etg. Brennbart materiale er for nær feieluke (krav er minimum 30 cm) - TG 3.

- Avstand til brennbart materiale ved ildsteder er ok.

- Pipe er noe slitt over tak.

Varmepumpe:

- 2 stk. luft/luft varmepumper.

Elektrisk:

- Elektrisk gulvvarme i vindfang, gang, kjellerstue og begge bad.

- For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Annet:

- Tidligere utvendig nedgravde brenseltank er fjernet iht. rekv.

- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1965. Opprinnelig ferdighus fra Block Watne. Korrespondanse med kommunen finnes i kommunens saksarkiv. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Eiendommen ble tilbygget i 1969 med garasje og på 80-tallet med div., samt badstue m.m i 2003.

1969: Det foreligger byggetillatelse for tilbygg av garasje datert 19.05.1969.

1985: Takoverbygg på veranda ble byggemeldt 10.09.1985.

2003: Det foreligger godtatt melding tilbygg bolig datert 03.07.2003 - Badstue på 5 kvm.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 8104, tinglyst 23.09.1957, type heftelse: Vilkår i kjøpekontrakt - Bestemmelse om benyttelse. Med flere bestemmelser. Asker kommune har forkjøpsrett på eiendommen. Denne er avklart og Asker kommune tenker ikke å benytte seg av denne retten, men bestemmelsen i servitutten blir stående.

Dagboknr 2543, tinglyst 16.02.1977, type heftelse: Skjønn - Avtale med Asker kommune om tidligere ekspropriering av grunn til Røykenveien mellom Gullhella Sykehjem og Ulfs vei. Oppmåling og ekspropriering er foretatt. 220,7 kvm ble ekspropriert til veigrunn av nedre del av tomten.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Eiendommen har tidligere hatt hybel i underetasjen. Nåværende eier har benyttet hele boligen og tilpasset planløsningen til eget bruk. Det er fult mulig å omgjøre areal i underetasjen til hybel da det er egen inngang, bad, kjøkken og soverom/oppholdsrom der.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse (1.373 kvm) og kjørevei (178 kvm) i henhold til eldre reguleringsplan for Gullhella, 151 med ikrafttredelse 11.11.1952 med tilhørende reguleringsbestemmelser. En liten del av eiendommen er regulert til kjørevei (30 kvm) og ligger innenfor reguleringsplan for Røykenveien fra Skytterveien til Ulfs vei, 187 med ikrafttredelse 31.10.1973.

Hele eiendommen er i Kommuneplan for Asker 2018 - 2030 avsatt til areal for nåværende bolibebyggelse (1.585 kvm) og ligger i boligområde type: B - Boligområder med utfyllende bestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Løsøre/inventar som ikke vil medfølge:

- Lampe over stuebordet

- Speil i gangen (gammelt vindu)

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2016 er kr 16.759,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 27.150,- pr. år. / 28.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.750,-

Velavgift er kr 300,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av fiber, men har ikke abonnement for TV. Se Canal Digital for priser. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Telenor fibernett (60/60 mb) har en avgift på kr 569,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm alarmselskap som koster kr 6.199,- pr. år. Abonnement følger ikke med.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.149.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Gullhella
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Østenstad kirke 1 km
Eid 1.3 km
Gui 1.9 km
Åby 2.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 75.3 km
Sentralstasjon Oslo S 25.3 km
Jernbanestasjon Gullhella stasjon 1 km
Bussholdeplass Gullhella sykehjem 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vardåsen alpinsenter/lysløype 1.7 km
Idrettsanlegg Ridderkleiva ballbinge 1.7 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 2.2 km
Treningssenter Elixia Asker 3.1 km

Steder av interesse

Skoler

Blakstad skole (1-7 kl.) 0.8 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Borgen skole (8-10 kl.) 4.6 km
Bleiker videregående skole 2.8 km
Asker videregående skole 2.6 km

Barnehager

Barnas Hus Gullhella (3-5 år) 0.2 km
Gullhella barnehage (1-5 år) 0.5 km
Gullhella familiebarnehage (1-3 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 3.5 km
Kjøpesenter Holmensenteret 7.2 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 1.6 km
Postkontor Kiwi Heggedal 3.7 km
Apotek Heggedal Apotek 3.7 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 3.5 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 3.5 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 7.2 km
Dagligvare Rema 1000 Gullhella 0.4 km
Dagligvare Bunnpris Blakstad 1.6 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 2.9 km
Kiosk/video Narvesen Trekanten 3.4 km
Bensin Shell Vettre 3.6 km
Bensin Circle K Asker 3.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,6 %
Andel kvinner 53,4 %
Gj.snittalder menn 35,2 år
Gj.snittalder kvinner 38,4 år
Husholdninger med barn 40 %
Husholdninger uten barn 60 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 460
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Gullhella 992 457

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,7% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?