Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 375 000,- for kr 3 375 000,-

Velkommen til Hagatjernveien 4 - Nyoppusset sentrumsnær enebolig!

Gang

Lekkert kjøkken fra 2014

God skap og benkplass - heltre benker

Kjøkken

Barløsning ut mot spisestue

Kjøkken

Stor plass til spisestue ved koselig peisovn

Detaljer fra spisestue

Stue

Deler av stuen var tidligere soverom

Flott opparbeidet uteplass. Utstrakt bruk av belegningsstein.

Stort soverom - tidligere to soverom

Soverom

Bad i 1.etg. med nytt dusjkabinett

Bad i 1.etg.

Garderobeløsning

Kjellerstue med peisovn (ikke godkjent oppholdsrom)

Kjellerstue med inngang til gjesterom/kontor (ikke godkjent soverom)

Gang i kjeller

Pent oppusset vaskerom

Bad i kjeller

Gjesterom/kontor (ikke godkjent soverom)

Flott opparbeidet uteplass

Velkommen til Hagatjernveien 4

Sentrumsnær enebolig med gangavstand til alt!

Inngang

Hagatjernveien 4 - 1. Etasje

U.etg

Mjøndalen

Hagatjernveien 4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 650 000,-

Mjøndalen: Meget pent oppusset enebolig med sentrumsnær beliggenhet! Kort vei å gå til alt!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 650 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
142 / 154 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentral beliggenhet i sentrum av Mjøndalen med få min gange til Mjøndalen sentrum med togstasjon, butikker, bank, post i butikk. Alle servicetilbud i kort gangavstand.

Boligen ligger rett ved Mjøndalen barneskole, SFO, barnehage og Mjøndalen stadion med klubbhus, innendørshall, grusbane, kunstisbane, treningssenter og tennisbaner. Kort vei til ungdomsskole.

Flotte turområder med gangsti til Hokksund/langs Drammenselven. Få min. kjøring til Åsen golfbane og flotte bademuligheter ved Hagatjern. Få min å gå til Mjøndalen stasjon med god forbindelse med tog eller buss til Kongsberg og Drammen.

Bo sentralt med kort vei til det aller meste!

Barnehager og skoler

Det er 8 kommunale barnehager, 8 private barnehager og 15 private familiebarnehager i Nedre Eiker kommune. For fullstendig liste se internett: http://www.bine.no/

Rett ved leiligheten ligger Mjøndalen barneskole (1- 7. trinn), skolefritidsordning. Se skolens internettsider: http://mjondalen.nek-skole.no/

Veiavangen ungdomsskole (8. - 10. trinn). Se internett: http://veiavangen.nek-skole.no/

Eiker Videregående skole.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 650 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1963

Soverom

2

Primærrom

142m2

Bruksareal

154m2

Tomt

336m2

KR-kode

19.18111

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hagatjernveien 4, 3050 Mjøndalen

Gnr. 16, bnr. 52 i Nedre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 336,5 kvm. Tomten er opparbeidet med beleggningsstein og asfalt. Belegningsstein rundt store deler av boligen. Uteplass med belegningsstein og betongstein med utepeis ved boligens bakside. Utebod på ca. 4,5 kvm.

Parkering

Parkering i egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 168 kvm

Totalt bruksareal: 154 kvm

Totalt primærrom: 142 kvm

Primærrom:

1.etg. Gang, kjøkken, stue, bad og soverom: 77 kvm

Kjeller: Gang, vaskerom, bad, kjellerstue, soverom: 65 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: 4 boder: 12 kvm

I tillegg er det en utebod på ca. 4,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.12.2018 utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur av siporex. Eier opplyser at yttervegger i 1.etg. er etterisolert innvendig. Utvendig teglsteinsfasade, liggende kledning i gavlspisser. Saltak tekket med stålplater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten er det fastsatt ulike tilstandsgrader (TG) for å angi eventuelle byggetekniske avvik. TG2 betyr at det er avdekket vesentlige avvik fra dagens byggetekniske krav, mens TG3 betyr at det er avdekket store eller alvorlige avvik. For denne eiendommen er det gitt TG3 på manglende sikring av trapp. Flere områder har fått TG2 og takstmann skriver i sin konklusjon: "Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Det kan nevnes at drenering er av eldre dato, noe avflakking av utvendig taktekket. Vinduer er fra ca 2013. Innvendig har boligen blitt pusset opp i senere tid. Kjøkken fra 2014, bad i kjeller fra 2011 og bad i 1. etasje fra 2006. Badet i 1. etasje er utført med egeninnsats og badet i kjeller må påregnes utbedring og er ufagmessig utført. Eier opplyser i egenerklæringen at det kan forekomme noe maur på vaskerom/bad om våren samt at det er observert skjeggkre på bad i kjeller."

Eier opplyser bl.a. følgende i sin egenerklæring: Slitt/sprukne fuger på bad i kjeller, noe fuktmerker på mdf plater på bad, noe riss/sprekker i grunnmur (utbedret i samråd med byggmester)og maur på vaskerom/bad på våren. Ved kontroll av pipe 30.11.2015 ble det gitt en kommentar på at hull i skorsteinsvangen etter gammelt røykrør, i kjeller, er murt igjen med for tynt murverk. Ny eiers ansvar å evt mure dette på nytt i sin eiertid.

Det er påvist forekomst av skjeggkre i boligen. Det finnes for tiden ingen fullgod måte å bli kvitt skjeggkre på, men bestanden kan begrenses ved gjentatte behandlinger av skadedyrfirmaer, evt. bruk av limfeller, og regelmessig støvsuging. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen holder en god standard og alle overflater (bortsett fra badet) er pusset opp de siste årene. Meget pene gulv i 1.etg. Hele boligen er i tidsriktige farger. Romslig kjøkken med lekker innredning fra 2014. Romslig stue med utgang til meget pent opparbeidet uteplass med utstrakt bruk av belegningsstein. Lettstelt bolig utvendig og innvendig! Boligen har en fleksibel planløsning og opprinnelig 3 soverom, nå en romslig stue og ett stort soverom som enkelt kan deles av til to soverom. Vinduer i 1.etg. ble byttet i 2013. Tiltalende bolig, klar for innflytting!

Overflater:

Laminat gulv.

Mdf på vegger.

Himlinger med mdf, malt puss og malte overflater.

Hvite profilerte innerdører.

Innhold:

1.etg.:

Gang med nedgang til kjeller.

Flislagt bad med varme i gulv. Innredet med klosett, servant, servantskap og nytt dusjkabinett i 2018. Badet er fra 2006 og ufagmessig utført.

Meget pent oppusset kjøkken fra 2014 med hvit profilert Ikea kjøkkeninnredning med heltre benkeplate og stålkum. Integrert komfyr/topp, micro og oppvaskmaskin. Montert avtrekksvifte over komfyr. Åpen løsning mot spisestuedelen. Flott skifer kledd pipe med peisovn mot spisestue/stuen.

Stort soverom som tidligere var to mindre soverom.

Kjeller:

Stor pent oppusset gang med plass for godstol.

Bad med fliser og varme i gulv. Mdf på vegger, bortsett fra i dusjhjørnet som har fliser på vegg. Innredet med klosett, baderomsinnredning og dusjhjørne. Badet er fra 2011 og er ufagmessig utført og må utbedres jfr takstmann.

Vaskerom med fliser på gulv og gulvvarme. Vegger har mdf. Opplegg for vaskemaskin.

Gjesterom/kontor med garderobeskap. (ikke godkjent som soverom)

Følgende følger ikke:

Taklampe over spisestue, kjøl og fryseskap, vitrineskap stue, garderobeskap soverom 1.etasje, vaskemaskin og tørketrommel.

Seng og sofaer i kjeller kan medfølge.

Oppvarming

Vedovn i kjellerstue. Peisovn/kombiovn i stue. Parafinovn er frakoblet. Varme i gulv på begge bad. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1964. Byggeanmeldelse datert 27/7-1964 kan fåes ved henvendelse til megler.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, da dette ikke var et krav på den tiden eiendommen ble oppført.

Eier opplyser at det er foretatt bruksendring av kjeller uten at dette er meldt til kommunen. Det er ikke godkjent rømningsvei fra kjeller og en evt søknad om bruksendring fra boder til oppholdsrom vil da ikke bli godkjent. Kommunen kan komme med krav om tilbakestillelse. Dersom det blir stilt krav om tilbakestillelse til boder så må dette gjøres for ny eiers regning og risiko.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 2 stk servitutter på eiendommen.

Dagboknr 712, tinglyst 1953, type heftelse: Avtale om kjøp av areal fra denne eiendommen for utvidelse av vei. Rettighetshaver: Nedre Eiker kommune

Dagboknr 1892, tinglyst 1968, type heftelse: Rett til å ha liggende kabler/stolper på eiendommen. Rettighetshaver: Televerket.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig (formål)i henhold til reguleringsplan Områderegulering Mjøndalen sentrum. Planidentifikasjon 20130008.

Eiendommen grenser til reguleringsplan for Stadionkvartalet, datert 19.06.2013 og det må påregnes støy fra vei.

Kommuneplanen med bestemmelser kan i sin helhet hentes på: www.nedre-eiker.kommune.no/kommuneplanlegging.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er ca kr 3.000,- pr. termin for inneværende år. 3 terminer pr. år. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Det er installert vannmåler i boligen og kostnaden vil variere i forhold til bruk.

Renovasjon kr 3.336,- pr. år fordelt på to terminer.

Feiing/tilsyn ca kr 1.000,- pr. år.

Nåværende eier har ikke oppgitt årlig strømforbruk.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca kr 9.000,-.

Nåværende eier har benyttet RiksTV og betalt kr 529,- pr mnd. Internett via Telenor, pris kr 379,- pr mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og rabattavtaler. Pris for tv/internett avhenger av valg av antall kanaler og hastighet på nett.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.717.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Solløs-åkerbråtan
Kirkesogn Mjøndalen

Steder i nærheten

Mjøndalen kirke 0.8 km
Krokstadelva 1.8 km
Solberg Legesenter 3 km
Loesmoen 6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 105.4 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 0.5 km
Bussholdeplass Hagatjernveien 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vassenga gressbaner 0.5 km
Idrettsanlegg Vassenga Bandybane 0.5 km
Treningssenter Stamina Mjøndalen 0.5 km
Treningssenter Sporty24 Mjøndalen 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Mjøndalen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Rosendal skole (1-10 kl.) 0.7 km
Krokstad skole (1-7 kl.) 2 km
Åsen skole (1-7 kl.) 2.9 km
Veiavangen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 1.8 km
Åssiden videregående skole 6.6 km
Eiker videregående skole 8.6 km

Barnehager

Vassenga barnehage (0-5 år) 0.2 km
Hatten barnehage (1-5 år) 1 km
Eplehagan andelsbarnehage (0-6 år) 1.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Buskerud Storsenter 1.7 km
Kjøpesenter Solberg Senter 5.6 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 0.2 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 1.7 km
Apotek Mjøndalen apotek 0.5 km
Apotek Apotek 1 Mjøndalen 0.6 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Coop Prix Mjøndalen 0.2 km
Dagligvare Kiwi Mjøndalen 0.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Mjøndalen 0.1 km
Kiosk/video Mix Th. Herviks Eftf. 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Mjøndalen 0.1 km
Bensin Shell Mjøndalen 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,5 %
Andel kvinner 49,5 %
Gj.snittalder menn 38,8 år
Gj.snittalder kvinner 41,4 år
Husholdninger med barn 31,5 %
Husholdninger uten barn 68,5 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 718
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24718 10510
Grunnkrets: Solløs-åkerbråtan 1092 485

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,44% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 38.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?