Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 950 000,- for kr 4 950 000,-

Fasade

Entré med skyvedørsgarderobe

Lys og innbydende stue

Stue

Stue

Stuegulvet og underetasjen ble renovert 2016/2017.

Stue med utgang til varanda med nydelige solforhold og flott utsikt

Varanda - Utsikt

Varanda med nydelige solforhold og utsikt

Varanda med meget gode solforhold til sent på kveld

Varanda på 19 kvm

Åpen løsning mellom kjøkken og stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Trapperom med adkomst til loftstue og underetasje

Loftstue

Loftstue

Loftstue

Bad - Totalrenovert 2016/2017.

Bad - Totalrenovert 2016/2017.

Bad

Gjestetoalett i entre

Soverom nr. 1

Soverom nr. 2

Soverom nr. 2

Soverom som brukes som walk-in garderobe

Soverom med utgang til hage

Hage

Hage

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Nærmiljø

Nærmiljø

Fasade

 

 

 

Skedsmo Senter er et moderne og nyoppusset lokalsenter

Godt kollektivtilbud med buss fra Brånåsen

Flotte rekreasjonsmuligheter i området. Lysløype med utfart fra Tæruddalen

Ypperlige aktivitetstilbud på Brånåsen - Meget barnevennlig område

Brånås barneskole ligger i kort gangavstand fra boligen

CoopExtra er nærmeste dagligvareforretning. Kort vei til Meny, Kiwi, Europris og Rema1000

Skedsmokorset/Brånåsen - Enebolig med nydelig utsikt og solforhold. Gjennomgående og fin standard. Loftstue. Bad2017!

Hattemakerlia 131

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 000 000,-

Skedsmokorset/Brånåsen - Enebolig med nydelig utsikt og solforhold. Gjennomgående og fin standard. Loftstue. Bad2017!: Skedsmokorset/Brånåsen - Enebolig med nydelig utsikt og solforhold. Gjennomgående og fin standard. Loftstue. Bad2017!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 5 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
123 / 123 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hattemakerlia ligger flott til, kjent for sin nydelige utsikt og gode solforhold! Boligen ligger i et meget populært, barnevennlig, etablert og rolig boligområde på Brånåsen i Skedsmo kommune. Området består stort sett av eneboliger og noe blokkbebyggelse. Brånåsen har tre barnehager i kort gangavstand fra boligen og barneskole. Det er fotballbane, volleyballbane og flere lekeplasser i nærområdet. På sommeren er det bare og flytte seg etter solen på uteplassene og du har sol hele tiden. Utsikten er nydelig og kan virkelig nytes fra verandaen.

Skedsmokorset ligger ideelt til midt mellom Oslo og Gardermoen - med kort vei til E6. I tillegg er det kort vei til Lillestrøm, Jessheim, Strømmen og Lørenskog med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Skedsmokorset har et godt kollektivtilbud, og bussholdeplass er kun en kort gåtur unna. Lillestrøm er nærmeste by med de fleste fasiliteter tilgjengelig. Gode bussforbindelser til Lillestrøm og Oslo, via Olavsgaard. Olavsgaard er et sentralt knytepunkt for videre ferdsel i alle retninger og ligger i noen få minutters avstand med kollektivt. Der er det også innfartsparkering. Ekspressbuss til Oslo i rushtiden. Nattbuss fra Oslo i helgene.

For den aktive er det et bredt og variert tilbud på Skedsmokorset. Det finnes blant annet flere idrettsanlegg, tennisbaner, rikelig med fotballbaner, volleyballbane, rulleskibane, ridesenter og treningssenterne Avancia og Fresh Fitness. Flotte turområder med utfart fra Tæruddalen som ligger i gangavstand. Der er det bade- og fiskevann og flott lysløype på vinteren m.m. Golf kan man spille på Hauger golfbane eller i Lillestrøm.

Gangavstand til daglivarebutikken Coop Extra og kort vei til Meny, Kiwi, Europris og Rema1000 på Skedsmokorset. Skedsmo Senter er et flott og nyrenovert lokalsenter med et godt servicetilbud, som ligger i ca. 8 min. unna med bil. Senteret har et godt servicetilbud med flere butikker, servering, helse og velvære, vinmonopol og diverse andre tjenester.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Brånåstoppen barnehage (0-6 år) 0.2 km

Solhaug barnehage (1-5 år) 0.5 km

Skolsegglia barnehage (0-6 år) 0.8 km

Skoler:

1-7 kl. Brånås nærmiljøsenter 0.6 km

1-10 kl. Grunnskolen Oslo Kristne Senter 2.7 km

1-10 kl. Sten-Tærud skole 3.9 km

8-10 kl. Tæruddalen skole 4.5 km

8-10 kl. Kjellervolla skole 6.5 km

8-10 kl. Stav skole 6.6 km

Lillestrøm videregående skole 6.6 km

Skedsmo videregående skole 6.8 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 000 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Byggeår

1997

Soverom

3

Primærrom

123m2

Bruksareal

123m2

Tomt

364m2

KR-kode

591861

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hattemakerlia 131, 2019 Skedsmokorset

Gnr. 39, bnr. 170 i Skedsmo kommune.

Eiendommen har ideell andel 1/66 i:

Gnr. 39, bnr. 32, som er arealet mellom husene i Hattemakerlia 25-41 og 71-93.

Gnr. 39, bnr. 173, som er arealet mellom Hattemakerlia 11 og 13.

Gnr. 39, bnr. 173, som er arealet mellom Hattemakerlia 119 og 121.

Gnr. 39, bnr. 432, som er en liten stripe mellom Hattemakerlia 83 og 85.

Tomten

Eiet tomt på 364,1 kvm.

Parkering

Parkeringsmuligheter på egen tomt. Det er elbillader som medfølger med 11 kw lading. Etter informasjon fra selger kan inntakes legges opp til 22 kw også.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Skedsmo kommune har vedtatt at i perioden 2014-2019 skal alle husstander ha installert vannmåler. Vannmåleren er gratis, men er kommunens eiendom. Selve installasjonen av vannmåleren må eier selv bekoste. Godkjent vannmåler må hentes hos kommunens driftsavdeling i Leiraveien 7. Godkjent rørleggerfirma må kontaktes ved installasjon. Brånåslia Huseierforening (Velforeningen) har påtatt seg arbeidet i og innhente felles tilbud og det avventes tilbud fra de.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 136 kvm

Totalt bruksareal: 123 kvm

Totalt primærrom: 123 kvm

Primærrom:

Underetasje: Bad, trapperom, omkledningsrom/soverom og 2 soverom: 48 kvm

1. etasje: Entré, stue/kjøkken, wc.: 49 kvm

2. etasje: Loftstue: 29 kvm

Veranda på ca. 19 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.07.2018. utført av Jo Henrik Stigen.

Standard

Hattemakerlia 131 er en pen enebolig med moderne og tidsriktig standard. Boligen er oppgradert i nyere tid, har gode lysforhold og stort, skjermet uteareal. Boligen er fordelt over tre plan, er innholdsrik og har godt med lagringsplass i loft, garderobeskap og utvendig bod. Solforholdene er upåklagelige og fra verandaen og stuen kan man nyte den flotte utsikten. Innvendig fremstår boligen som delikat med lyse og pene overflater. Hele underetasjen er pusset opp i 2016/2017, her er det tre soverom og et lekkert bad. I første etasje finner man en kombinert stue, spisestue og kjøkkenavdeling med utgang til veranda. Loftsstue i 2. etasje.

Boligen har adkomst via et overbygd inngangsparti med adkomstterrasse. Boligen har en lys entré med mørkt flislagt gulv og stor skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Fra entreén kommer man videre inn til boligens allrom. Dette er en kombinert stue, spisestue og kjøkkenavdeling og er et godt rom hvor hele familien kan finne seg til rette. Stuen har en fin utforming. I midten av rommet er det installert en lekker klebersteinsovn som bidrar godt til oppvarming i det kalde vinterhalvåret. Boligen har et velholdt og lyst kjøkken som er innredet med malte glatte fronter, laminat benkeplate, oppvaskkum, ventilator, opplegg for oppvaskmaskin og fliser mellom overskap og benkeplate. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Det er utgang fra stue/kjøkken til en solrik veranda i treverk på 19 kvm. Det er montert markise. Det er god plass til sittegruppe og grill.

Eneboligen har et baderom i underetasjen, samt et separat toalettrom i 1.etasje med opplegg for vaskemaskin. Badet i underetasjen ble totalrenovert og var ferdig i 2017. Badet fremstår som meget delikat og har en lys glatt innredning, servant, speil m/lys, veggmontert wc, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Gulvet er flislagt og har varmekabler. Toalettrommet i 1.etasje er innredet med servantskap, servant, wc, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

I underetasjen er det en god planløsning med tre gode soverom og bad. Kjelleren har lyse og fine overflater fra 2016/2017. Soverommene har god plass til ønsket sengestørrelse, skrivepult og garderobe, og et av soverommene har i tillegg utgang til en fin og usjenert hage. Dette rommet er i dag innredet som et garderoberom.

Loftsstuen har plass til sofakrok og tilhørende TVmøblement.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på badet i underetasjen. I tillegg fyring med ved i klebersteinsovn i stue.

I følge selger er panelovnene nyere og med automatisk nattesenkning. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.09.2002. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det legges til grunn i ferdigattesten at rekkverk innvendig og utvendig føres opp til forskriftsmessig høyde. Det er usikkert om dette er utført og kjøper overtar ansvaret for dette.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 11805, tinglyst 30.07.1998, type heftelse: Rettigheter i følge skjøte:

-Pliktig medlemskap i velforening, herunder å bære sin del av utgiftene til disse.

-Skedsmo kommune, Televerket, Skedsmo & Sørum El. forsyning og antenneselskapet har rett til å legge og ha liggende ledninger av enhver art, stolper, kummer el. på eller over eiendommen samt rett til adkomst for anlegg og vedlikehold. Hvis slikt arbeid medfører skade på eiendommen forutsettes den bragt til tidligere stand for skadevolders regning og risiko.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser for Brånåsen datert 22.06.1992, sist revidert 06.06.2002.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger. Alle interessenter oppfordres til og skrive ønsket dato i alle bud.

Diverse

Lamper medfølger i utgangspunktet ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.751,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 2.968,- pr år. Det er av Skedsmo kommune varslet en mulig økning av eiendomsskatten.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000,- pr. år./kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2470,- for Husforsikring Fullverdi Ekstra hos Tryg Forsikring.

Velavgift er kr 600,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber/Altibox som leverandør av internett og har avgift på

kr 699,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke, nåværene eier har ikke kabel-tv.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 3.996,- pr. år. Alarm kan medfølge.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.126.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Skedsmokorset 17
Kirkesogn Skedsmo

Steder i nærheten

Korsfjellet 1.9 km
Jogstad industriområde 1.9 km
Skedsmo Kirke 2.6 km
Kjeller bru 3.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 31.1 km
Sentralstasjon Oslo S 25.8 km
Jernbanestasjon Leirsund 7.2 km
Bussholdeplass Brånås senter 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg FFI-banen 3.9 km
Idrettsanlegg Skedsmo ishall 3.7 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 3.9 km
Treningssenter Avancia Sport & Golf Skedsmo 4.2 km

Steder av interesse

Skoler

Brånås nærmiljøsenter (1-7 kl.) 0.6 km
Grunnskolen Oslo Kristne Senter (1-10 kl.) 2.7 km
Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 3.9 km
Tæruddalen skole (8-10 kl.) 4.5 km
Kjellervolla skole (8-10 kl.) 6.5 km
Stav skole (8-10 kl.) 6.6 km
Lillestrøm videregående skole 6.6 km
Skedsmo videregående skole 6.8 km

Barnehager

Brånåstoppen barnehage (0-6 år) 0.2 km
Solhaug barnehage (1-5 år) 0.5 km
Skolsegglia barnehage (0-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 4.1 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 5.3 km
Postkontor Coop Extra Brånåsen 1.2 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 4.1 km
Apotek Apotek 1 Holt Vestvollen 1.7 km
Apotek Vitusapotek Skedsmokorset 1.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 4.1 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 6.7 km
Dagligvare Coop Extra Brånåsen 1.2 km
Dagligvare Kiwi Skedsmokorset 1.7 km
Kiosk/video Emo 4 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 4.1 km
Bensin Circle K Skedsmokorset 1.9 km
Bensin Smart Skedsmo 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,1 %
Andel kvinner 50,9 %
Gj.snittalder menn 36,6 år
Gj.snittalder kvinner 34,8 år
Husholdninger med barn 63,5 %
Husholdninger uten barn 36,5 %
Gj.snitt byggeår 1999
Gj.snitt tomtestørrelse 448
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Skedsmokorset 17 880 274

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ingvild Sørflaten
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?