Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 600 000,- for kr 5 600 000,-

Fasade

Hage

Fasade

Garasje

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Hage

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Hall

Bad 1. etasje

Bad 1. etasje

Bad hybel

Soverom

Soverom

Soverom

Kjøkken i hybel

Hybel

Hybel

Bad hybel

Soverom hybel

Plantegning 3D

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Plantegning 2D

Langhus - Flott enebolig med utleiemulighet i meget barnevennlig område. Gode solforhold.

Haugbro Terrasse 28

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 950 000,-

Langhus - Flott enebolig med utleiemulighet i meget barnevennlig område. Gode solforhold.: Langhus - Flott enebolig med utleiemulighet i meget barnevennlig område. Gode solforhold.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
164 / 178 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et sentralt, fredfullt og barnevennlig boligområde på Langhus, nær grensen til Oppegård, i Ski kommune. Området ligger like ved Nøstvedtmarka med fantastiske turområder som gir rekreasjon både sommer som vinter. På Østre Greverud ligger det en idrettspark som består av idrettshall, kunstgressbane, grusbane, skateanlegg, idrettshus, samt en 18-hulls golfbane med proshop og restaurant. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor. Det er også kort vei til svømmehall, hesteridning, treningssenter, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg. Gjersjøen er et yndet turmål med fine stier og koselige svaberg. Det er mulighet å bade ved Eister. Legg gjerne badeturen til idylliske Tussetjern. Tjernet har turstier rundt hele vannet, og herfra er det enkel tilgang til resten av Sørmarka. Turen er heller ikke lang til populære Ingierstrand, Hvervenbukta eller Breivoll. Nesset båtanlegg ligger ca. 6 min unna med bil og det er kort vei til Oppegård båthavn. Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, som også kan nås til fots via gruset snarvei på ca. 4 km. Kolben Kulturhus, og Ski Storsenter med bowlinghall og 8 kinosaler byr også på fine fritidsopplevelser. På Sofiemyr ligger The Well - et fantastisk spaanlegg med en rekke velværetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved Coop Ekstra eller Meny Langhus senter. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Kolbotn Torg en liten kjøretur unna, med flere spennende butikker, restauranter, helse- og servicetjenester. Alternativt ligger Vinterbro senter og Ski Storsenter godt innen rekkevidde. Ski Storsenter har 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter er ett populært møtested i kommunen. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Det er gangavstand til Oppegård stasjon, hvor toget bruker ca. 20-25 min til Oslo S og går 2-4 ganger i timen. Området har enkel adkomst til E6. Med bil fra området tar det ca. 9 min til Kolbotn Torg, 7 min til Ski Storsenter, 7 min til Vinterbro senter, 20 min til Oslo S og 48 min til Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er kort vei til Langhus barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Haugjordet ungdomsskole og Vevelstad ungdomsskole. Langhus har ett godt opparbeidet gang- og sykkelstinettet som sikrer trygge skoleveier. Det finnes flere barnehager i nærmiljøet. Videregående skoler i Ski og på Oppegård.

Barnehager og skoler

Det er gangavstand til flere barnehager. Barneskole er Langhus barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Nærmeste videregående er Oppegård Videregående skole og Ski videregående skole. Se vedlagt nabolagsprofil for ytterligere informasjon. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Avkjøring mot Oppegård fra E6 til vei 156 og videre mot Langhus og inn på Langhusveien. Fra Langhusveien tar man til høyre inn Haugbro Terrasse. Boligen ligger på høyre side. Det er ca 8-10 minutters kjøring fra Ski. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1983

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

164m2

Bruksareal

178m2

Tomt

585m2

KR-kode

461839

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Haugbro Terrasse 28, 1405 Langhus

Gnr. 125, bnr. 222 i Ski kommune.

Tomten

Eiet tomt på 585,5 kvm. Pent opparbeidet og skjermet med grøntarealer, busker, trær og beplantning foran stue og inngangsdel i 1. etasje. Markterrasse i impregnert trevirke. Belegningstein foran hus og garasje.

I tillegg følger 1/10 av felles vei. Gnr. 125. Bnr. 306.

Parkering

Parkering i enkelgarasje eller på egen grunn foran garasje. Ny garasjeport i 2014. Ellers plass på egen grunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 197 kvm

Totalt bruksareal: 178 kvm

Totalt primærrom: 164 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Underetasje: 71 kvm: Entré/gang, 1 soverom, bad, vaskerom, kjøkken/stue

1. etasje 93 kvm: Vindfang , gang m/trapp, stue/spisestue/kjøkken, 2 soverom og bad

Sekundærrom:

Enebolig:

Underetasje: 3 kvm: Bod

Underetasje: 11 kvm: Trapperom/bod

Garasje:

1. etasje 16 kvm: Garasjerom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.05.2018, utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Pen takhøy kjøkkeninnredning fra Sigdal med profilerte fronter, vinhylle og glassdører med lys. Kjøkkenbeslag nedfelt i laminat benkeplate. Hette og ventilator med avtrekk ut av bygget. Kjøkkenet er fra 2012. Integrert platetopp (induksjon), stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin og 2 kjøl- fryseskap. I tillegg kaffemaskin med nylig skiftet innsats.

Badet i 1. etasje ble pusset opp i 2010 og har heldekkende servant, underskap og toalettskap med profilerte og folierte fronter. Det er ekstra skapinnredning av noe eldre standard. Speil med lysarmatur, klosett og dusjhjørne med 1 svingdør og fast vegg med glassbyggerstein. Opplegg for vaskemaskin(vaskemaskin medfølger). Inngang til badet fra både soverom og gang. Huset ble utvendig beiset i 2014 og takstein på hus og garasje er nylig spylt for mose. Det elektriske anlegget ble oppgradert i 2012, (kontroll med samsvarserklæring i 2015.) Det ble installert luftbehandlingssystem i hele huset 2012. Nyere peisovn. Det er varmepumpe luft til luft i stuen. Nye innvendige dører i begge etasjene og ny inngangsdør i 1. etg. i 2012. Innvendige overflater i 1. etg. ble også oppusset i 2012. Terrassen ble utvidet i 2008. 1 gavelvegg ble redrenert i nyere tid og en del utvendig kledning ble skiftet her. Stuen og kjøkkenet har utgang til stor terrasse med gode solforhold og 1 soverom har utgang luftebalkong. Utstrakt innfelt belysning i himling i 1. etasje. Elektrisk markise over stuevinduer.

Kjøkkeninnredningen i underetasjen har folierte og slette fronter. Det er også noen glassfronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Flisfelt over benkeplate. Ventilator med avtrekk ut. Oppvaskmaskin og komfyr medfølger. Fryser som står på, vaskerommet medfølger.

Badet i underetasjen har heldekkende servant, underskap med folierte fronter. Speilskap med lysarmatur, klosett og dusjkabinett. Boblebadekar. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad. To gulvnivåer i rommet. Badet ble pusset opp i 2012. Vaskerommet i underetasjen har opplegg for vaskemaskin(vaskemaskin medfølger) og tørketrommel.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme på begge bad, ellers panelovner. Varmepumpe luft til luft samt et ildsted. Luftbehandlingssystem med varmegjenvinning ble montert for begge etasjer i 2012.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.12.1985. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 1040, tinglyst 01.02.1985, Erklæring/avtale: Pliktig medlemsskap i huseierforening mv. Eiendommen er tilknyttet diverse fellesanlegg for vann, kloakk og Kabel-TV og er solidarisk ansvarlig for vedlikehold og drift av fellesinstallasjonene. Pliktig til å delta i opparbeidelse og drift av lekeplass.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Busterud, felt 02, Langhus datert 21.11.88 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.11.88.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Fastmontert safe i underetasjen medfølger.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 16.502,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Varierer med vannforbruk.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.000,- pr. år. / 20.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.907,-.

Velavgift er kr 1.500,- pr. år.

1 årlig dugnad må påregnes.

Brøyteavgift er ca kr 500,- per år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 724,- pr. mnd. Dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.780,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.099.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Haugbro
Kirkesogn Langhus

Steder i nærheten

Assurtjernkrysset 3.2 km
Vinterbrokrysset 3.2 km
Vinterbro handelspark 4.5 km
Tusenfryd fornøyelsespark 4.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 64 km
Sentralstasjon Oslo S 21.2 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 1 km
Bussholdeplass Stenfelt 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Oppegårdbanen 1.2 km
Idrettsanlegg Greverudhallen 1.5 km
Treningssenter Puls Fitness 1.9 km
Treningssenter SportSenter1 Vinterbro Senter 4.4 km

Steder av interesse

Skoler

Vevelstadåsen skole (1-7 kl.) 7.2 km
Bøleråsen skole (1-7 kl.) 7.5 km
Siggerud skole (1-10 kl.) 8.6 km
Langhus skole (1-7 kl.) 8.7 km
Haugjordet ungdomsskole (8-10 kl.) 6.2 km
Roald Amundsen videregående skole 7.2 km
Bjørnholt videregående skole 11.1 km

Barnehager

Sætreskogen barnehage (0-5 år) 1.3 km
Tussestien barnehage (0-5 år) 1.3 km
Vestre Greverud bhg - Toppenhaug 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vinterbro Senter 4.4 km
Kjøpesenter Landerudsenteret 6.5 km
Postkontor Coop Extra Langhus 1.4 km
Postkontor Coop Obs! Vinterbro 4.4 km
Apotek Vitusapotek Vinterbro 4.4 km
Apotek Vitusapotek Sofiemyr 6.5 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 4.4 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 8.7 km
Dagligvare Kiwi Oppegård 1.2 km
Dagligvare Coop Extra Langhus 1.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Nygårdskrysset 4.2 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 4.4 km
Bensin 1-2-3 Tusenfryd 4.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Vinterbro 4.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 37,1 år
Gj.snittalder kvinner 34,9 år
Husholdninger med barn 40,8 %
Husholdninger uten barn 59,2 %
Gj.snitt byggeår 1993
Gj.snitt tomtestørrelse 992
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Haugbro 442 169

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Thor Gunnar Stavsholt
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?